|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.3.2008 23:18:55   
Vrtnica79
Lana, lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.3.2008 8:42:27   
Skaana
user posted image

Jutro, kako leeeeep sonček nas je danes zjutraj zbudil user posted image (Alekseja ob 6., Ateno pa ob pol 7.)

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pri nas je zadnje dni pestro. sva ugledala eno hišo, ki nama je všeč, super lokacija in dosegljva cena. prodajava stanovanje in rihtava vse te reči... poleg vsega imam še ful za službo za delat. user posted image

Taras je zelo potrpežljiv. mi zelo pomaga pri prodaji stanovanja - vse šarmira. je pravi cuker, se stalno smeji in non stop bi se pogovarjal. to mu je najljubše. Zarja je postala prava mala dama. se je ful potegnila in so ji vse hlače in žabe kar čez noč postale premajhne. user posted image

toliko od mene, da veste, da še brcam.

uživajte s svojimi sončki še za nas!

PS: Skaana, katero kuhinjo imaš ti? mi je bila všeč in sem si rekla, da si bom zapomnila ... japajade. user posted image

Joj, kolk sem vesela zate user posted image user posted image user posted image . Ker si si tako želela v hišo user posted image . Če boš karkoli rabla, veš kako me dobiš user posted image . Kuhinja je Panlesova. Internetno stran stran imajo bolj švoh, drugač pa ful dober pristop (se prej telefonsko naročiš in si res vzamejo čas za izris) in nov salon v Celju. So pa daleč najcenejši glede na kvaliteto. Ni seveda visoki rang kuhinj, a boljše kot Gorenje ali Marles.

Pa vso srečo pri prodaji stanovanja. Itak bo pa Taras iztržil maksimum... Ja, zdaj so pa tile naši ratali že taaaakiiii sončki.

Vrtnica, tole je pa moralo biti za zjokat lepo... Super, da ste posneli. Naš v bistvu bolj vriska, kot pa se smeje... A bo že.

Lana, super slikice, nedvomno so uživali. Vi pa tudi.

Tako, Aleksej še drnjoha, Atena je v vrtcu, jaz pa grem potrdit naročilo hladilnika in barvat omaro za Atenino sobo.

Sonček user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.3.2008 9:47:29   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!

Jan trenutno spi, tko da imam malo časa. Sem ga komaj spat spravla. Ne vem zakaj je podnevi tak problem zaspatuser posted image . Kako vaši zaspijo podnevi. JAz ga morm cartat dokler trdno ne zaspi, kr drugače se dere tud z zaprtimi očmiuser posted image .

Danes je spet lepi sonček in bomo šli ven. Ampak spet veter piha.
Jaz bom vozek preuredila v športnega verjetno čez kakšen mesec. Upam da takrat ne bo več tako mrzlo pihalo. Zdej je pa le  v košari na varnem pred vetrom.

MAgi upam da čimprej najdete tapravo hišouser posted image user posted image user posted image user posted image

LAna lepe slikceuser posted image user posted image
ČAo

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.3.2008 10:38:50   
želva
Lepo, da se tud Skaana in Magi mal oglasitauser posted image
mi smo imeli spet pestro.Ko je čas z zaspat se naša lumpa začne dret ko za stavo in nič ji ne pomaga.Noče joške, noče čaja, noče mleka po flaši, noče dudeuser posted image :In midva je ne znava umirit.In tako imamo sirene vsak večer preden zaspi.Včeraj sem ji pa kar dudo mal v cukr namočila, da jo je zagrabila, da se je umirila in potem končno zaspala meni v naročju.Ne vem, kakšne fore ma to.Uglavnem vabim vas na obisk, da spoznate tole histerijouser posted image

tejka, naša čez dan kar spi(brez jokauser posted image ), po dojenju podreva kupčka in pol ji dam dudo in če se zarije v pleničko, pol je zaspana.Če pa ne jo pa dvignem.Dopoldne mi odrema kakšne 2 urce, pa še popoldne dve v vozičku.
Midve greva danes prav kmalu ven, ker je že zdaj 16 stopinj in tak lep sonček.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.3.2008 12:56:20   
andreja2000
me nekaj jezi,sem že vse napisala pa ni hotelo odposlat......user posted image

no pa še enkrat na hitro- smo bili na dooolgem sprehodu,sedaj pa me čaka kuhanje in še druga opravila,popoldne pa spet pazim mojega živahnega nečaka,ker gre svak na obisk k sestri.

želva naša pa niti približno čez dan ne spi toliko kot vašauser posted image ,gre pa zato lepo spančkat že ob 7user posted image .
Jaz pa ji na dudico nakapam kapljice proti krčkom,te so tudi sladke in se potem umiri,to pa večinoma počnem vzunaj ,ker mi ni ravno prijetno če se mi v vozičku dere in vsi tako gledajouser posted image

da vidim,če bo sedaj šlo odposlat....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.3.2008 13:37:00   
lana38
Mi2 sva tudi že bila zunaj kar 3 ure. Timu sem kupila eno lepo mordo plišasto rožo. Podobno je imel Nick v torek na lupinici, ko je bil na obisku. Me je takoj očarala. Zdaj kuham. Potem bomo pa videli, kakšno vreme bo. trenutno je oblačno. Pa za popoldan so dež napovedali.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.3.2008 18:21:51   
loncica
Čav!

Timotej je bil včeraj cepljen, danes pa posledično bolj spi. Še podatki: tehta 6900g in je dolg 62cm. Od rojstva se je zredil za 3300g in zrastel za 10cm. Tiste, ki ste že cepile, kolk hitro ste šle potem ven na sprehod, če ni blo reakcij? Skaana, Mateja: kolk časa je rotavirus prisoten v blatu: 10dni ali več? Sem pozabila vprašat.

Drugače pri nas nič novega, le malemu so se ene pikice naredile po obrazu in sem jaz zdaj na dieti brez mleka in jajc. Cel dan se sprašujem kaj sploh lahko jem.

Želva: ko ima naš napade joka mu tudi dam eno ali dve kapljici proti krčem (sladka kumina) in se takoj umiri. Probaj, jaz ti skor garantiram, da bo uspešno.

Sedaj ko ne smem laktoze ne morem pit čaja za dojenje od hippa in sem si nabavila lekarniškega. Joj kolk je zanič. Še sezam je 100krat bolj pitenuser posted image .

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.3.2008 20:30:59   
nian
uboga loncica. jaz sem bila na dieti 2 meseca, da smo ugotovili, da ni NA SREČO na nič alergična in jaz sedaj notri prinašam vse dobrote iz mleka in jajc user posted image  sem se pa totalno navadila na brezmlečne zadeve. sedaj mi je riževo mleko še boljše user posted image  edino kar sem res pogrešala je bil 'cukr'.

no, bom kasneje še kaj o jedeh napisala, tamala se dere ko jeshar
čaw

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.3.2008 21:06:04   
ursa1981
Zdravo,

se na hitro oglašam. Naša Anja še vedno ne je tako kot je jedla včasih, čeprav je mleko še v dojki, ko neha jest. Res ne vem kaj ji je, drugače je vredu in je dobre volje. No, jo pa tako kot pravi Želva prime histerija. Prov histerično se začne dreti, se res vidi kako me izsiljuje. No, ja sj bomo zdržali a ne.

Sem pa se malo pozanimala okoli in sem pri dveh znankah izvedela, da se njim tudi ne redijo prav veliko otroci oz. se premalo redijo pri eni se je fantek zredil 1 kilo premalo, pri drugi pa se je zredil v mesecu in pol za 280 g. Pa pravi, da je pediatrinja rekla,da bo pač suhec, ker je vse ok z njim.

No, jaz sem se odločila, da jo bom dojila dokler se bo le dalo, če pa bom mnenja, da je še lačna pa ji bom dala še dodatek, ker z ročno pumpico za mleko si ne morem skoraj nič izčrpati iz dojke, bolj mi šprica mleko če stiskam dojko stisnem z roko kot s tole pumpico.

No, zdaj pa Anja že sladko spi od 19.15, jaz pa se bom tudi počasi odpravila, da se malo naspim.

Se slišimo.

URŠA

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.3.2008 21:34:57   
loncica
Urša, samo to sem ti hotela rečt, da se tvoja Anja sploh ne redi slabo. Saj zdaj se je rast pri večini upočasnila. Saj naš se tudi ne redi več tok kot se je na začetku. Do drugega meseca se je 40g na dan, zdaj pa manj kot 30g. Očitno poje tolk kot ji paše. Moje mnenje je, da ker ti imaš mleko in če mala neha jest - ima pač dost. Saj pri nas je ista situacija. Če bi imela mojo pediatrinjo bi te pohvalila. Moji kolegici se je zredila samo 30g v enem tednu, pa so še spodbujali dojenje, ker je imela mleka dovolj. Ne se tolk sekirat, res ker tvoja princeska se čist ok redi. Saj veš, ne morejo biti vsi na zgornji meji. Lepo se crtajteuser posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.3.2008 21:50:34   
ElaM
Čer še od mene.
A ni hecno, ko so dojenčki se vsi premalo redijo, potem v OŠ, jih je že pol predebelih,... Nikoli jim ni prav.
Najbolj absurden je primer moje sosede, ki ima hčerko toliko staro, kot je Tinkara, je morala hodit na vmesne kontrole, ker se je mala kao premalo redila. Potem ji je pa v enem mesecu teža full poskočila in ji je ista P rekla, da naj malo pazi, da se ne bo preveč zredila. Ja, halo, no.user posted image user posted image user posted image
naša ima zdaj nekje 4700g, pridobila je dobri dve kili. Bom videla kaj nama bo povedala P v ponedeljek.

Lončica, ampak T. je pa ogromen. user posted image  Kar ne dohajam teh vaših velikih fantov. Sem vajena mušje kategorije, Tinkara ima pri 20 mesecih manj, kot 11 kil, pa je skoz jlačna in se baše, samo sproti vse pokuri.

Punce lepo bodite, gremo počasi v mižule.

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.3.2008 8:49:14   
DANVARI
Ja ElaM pri vas ste pa res bolj mušje kategorije user posted image Ančka je pridelala do sedaj 13,5kg, za Ajdo bom pa naslednji teden vedela, je pa bolj bombastične sorte - po mamici user posted image user posted image user posted image

Včeraj, ko je bil tako lep dan, sem  imela pa jaz krizo. Ko bi se človek samo dol vsedel pa jokal. Kar naenkrat sem ugotovila kako mi vse čez pas visi, kako se puklasto držim in da nimam NIČ kondicije. Verjetno je to "razsvetljenje" rezultat totalno neprespanega tedna in kot zombi še vedno upam da bom uspela sklanfat vsaj 3 ure spanca skupaj na noč - sedaj razmem kako se da na tak način ljudi mučit.user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.3.2008 9:03:18   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

Ja ElaM pri vas ste pa res bolj mušje kategorije user posted image Ančka je pridelala do sedaj 13,5kg, za Ajdo bom pa naslednji teden vedela, je pa bolj bombastične sorte - po mamici user posted image user posted image user posted image  

Verjetno je to "razsvetljenje" rezultat totalno neprespanega tedna in kot zombi še vedno upam da bom uspela sklanfat vsaj 3 ure spanca skupaj na noč - sedaj razmem kako se da na tak način ljudi mučit.user posted image

Ja, je tudi mamica BILA mušje kategorije, zdaj pa, žal, ni več. Delamo na tem. Do teže pred Tinkaro imam še 6 kil viška, samo bi takoj podpisala, če pridem na težo pred Manco. Še tri kile pa bom tam. Samo gre pa zeeeeelo počasi.

Danvari, a vi imate pestre noči? Bogi. Jaz zdaj sploh ne vem, kaj pomeni neprespana noč, slabo je spala samo prvih 14 dni. Trkam. Budnica je pa že ob 6-ih in potem se preteguje in smeje v postelji.

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.3.2008 10:01:13   
soncek.djukelica
živjo,

sem prišla vas malo pogledat! Bom šla za nazaj brat kasneje!
Naj povem,da sta moji punci že na dvojni porodni teži, imata že 4kg se lepo razvijate! Cepili se še nismo, drug mesec se bosta, ker sta bile rojeni v 36 tednu, pa je pediatrinja rekla, da bomo počakali!Tudi prav!
Magi, lepo da se selite, res vam privoščim!user posted image
Spimo še zmeraj super, od 11 do 8 zjutraj!user posted image Zlate otroke imam!user posted image
A ve ste že dobile M? Jaz je še sedaj nisem, pa nevem kaj čem narediti? A čem kar čakat, al naj pokličem G, saj je že kar 3 mesece od poroda!

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.3.2008 10:06:01   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Danvari, a vi imate pestre noči? Bogi. Jaz zdaj sploh ne vem, kaj pomeni neprespana noč, slabo je spala samo prvih 14 dni. Trkam. Budnica je pa že ob 6-ih in potem se preteguje in smeje v postelji.

Aha, vidim da nisem definirala krivca eprespanih noči user posted image
Ajda spi kot kebrček od 22h-5h, ampak Ana ima pa budnice na 3h.

Ne vem kaj jo teži, ampak se zbuja v joku in zahteva enga ali drugega, potem pa k njej prideš pa ni prav in moraš stran... pa dvignit, pa dol dat, pa mleko, pa čaj.... tudiv vrtcu so rekli da je zelo občuljiva... ne vem, verjetno jo malo ljubosumje daje, oziroma niti ni ljubosumna na Ajdo kot tako ampak ni sprijaznjena s situacijo da nimam časa samo zanjo. Ajdo drugače sprejema zelo vredu  in se v vrtcu celo hvali z njo.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.3.2008 10:06:44   
pikica*
Ojla!

Jaz še ne vem koliko tehta Lovro sedaj, ampak je že pri dveh mesecih zrasel za 10 cm (iz 53 na 63cm) in se tudi konkretno poredil (imel je cca. 6.300g). Zdaj ima pa sigurno že čez 7kg in tudi zrasel je verjetno še kak cm. Ludje kar ne morejo verjet, da nima še niti tri meseceuser posted image .

Pri nas na srečo ni neprespanih noči, ampak vem, da se lahko zelo hitro vse skupaj obrne, zato to dejstvo jemljem z veliko rezervo. Ampak zaenkrat smo zadovoljni, ker oba otroka okoli osmih spraviva v posteljo. Čisti luksuzuser posted image .

Mi smo pa včeraj imeli na obisku eno sorodnico, ki je nama z možem pripravila natalno karto. Še zdaj sem čisto paf, kaj vse mi je povedala. Predvsem pa so se mi zdaj določene zadeve popolnoma poklopile in mi je končno postalo jasno, zakaj je tako kot je. Se mi zdi, da sem se kar rešila določenih bremen in lahko končno zadiham. Zanimiva izkušnja.

Zdaj pa šibam pripravit stvari, da greva lahko ven, ker se kaže sonček.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.3.2008 12:50:52   
andreja2000
Sem pravkar prisopihala od mojega G(tudi moja kondicija je bolj na psu).No,še vedno imam 6 kg več kot pred user posted image ,sicer pa to sama krepko opazim,drugače ni nekh posebnosti,sem pa dobila napotnico za mamografijo-ker je mami zbolela za rakom..... in naslednjič mi bo še vzel bris.
Evo je pazil ati in sta se kar lepo rihtala.user posted image

Sedaj pa šibam huhat.....

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.3.2008 13:11:13   
lana38
Jaz imam še tudi tudi še 4 kg več kot pred user posted image . Bo že šlo dol. Do poletja bom suha kot treska.user posted image
Danes sva bila pa s Timom pri P. Začel je zelo močno kašljati, tudi ponoči. user posted image P pravi, da ima močan prehlad. Spiti mora dosti toplega čaja, na prsi mu moram dajati toplo pleničko, po hrbtu ga masirati, da bi se sluz izločala, ven ne smeva...Zoperno. Če ne bo bolje, morava v ponedeljek nazaj. Zaenkrat mu ni dala antibiotika, ker še lepo diha. Upam, da se ta kašelj pomiri in ne bo iz tega kaj hujšega. Grozno me je strah, da ne bi dobil pljučnice in bi morala v bolnišnico.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.3.2008 17:11:15   
andreja2000
Lana38 o,ti bogi mali Tim,samo zanj user posted image  in da se ćim prej pozdravi.
Ja,topli čajek bi naj pomagal,pri izkašljevanju.Držita se,mislim na vaju!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.3.2008 20:37:17   
ursa1981
Zdravo,

lončica hvala za lepe besede. Saj sama vem, da se preveč sekiram, samo si ne morem pomagati. No naša Anja se je v enem tednu zredila za 80 g, mislim, da moja pediatrinja ne bo zadovoljna, pa čeprav ima Anja pri 3 mesecih 61 cm in 5890 g. Kar se meni zdi čisto OK. Se je zredila od prihoda iz porodnišnice za 2830 g - no pa še zdaj teh 80 gor pa smo na 2910 g in je zrasla za kar 11 cm.
Veš kaj je še zanimivo, da Anja ponoči lepo je podnevi pa ne, včasih zvečer še kar dobor je, danes pa tudi zvečer ni.

Glede M, jaz sem jo dobila 28.2. in sem jo imela slab teden.

To, da še nisi dobila M soncek.djukelica ni nič narobe, nekatere punce je ne dobijo dokler dojijo, ene pol leta, druge tudi eno leto nekatere pa jo oz. smo jo dobile prej. Jaz bi bila kar vesela, da je še nebi bilouser posted image
Ne rabiš se sekirat.

No zdej pa bežim, gledam mal BB pa se smejim, k so jim dali super hišo.

LP

URŠA

Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.3.2008 23:37:26   
nian
midve sva pa danes sami doma, je Blaž službeno na nekem seminarju in se kar ne morem odpraviti spat. tamala spi, jaz pa tukaj visim user posted image

kar se kil tiče imam še +3 in ni šans, da mi grejo dol. se mi pa samo na vampu poznajo. sem kot sodček. joške in vamp pa dva zobotrbca. user posted image

M je pa bila 1 mesec po porodu, sedaj je pa je ni več. bomo videli.

komaj čakam 18., da bova še midve nove mere dobili.

lahko noč

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.3.2008 23:38:40   
nian
aja, sem tut BB gledala, če bi pol manj o sexu kvasili bi bilo še zmeraj preveč. pa nisem ne vem kako nazadnjaška, ali pač??? user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.3.2008 8:57:25   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

Včeraj, ko je bil tako lep dan, sem  imela pa jaz krizo. Ko bi se človek samo dol vsedel pa jokal. Kar naenkrat sem ugotovila kako mi vse čez pas visi, kako se puklasto držim in da nimam NIČ kondicije. Verjetno je to "razsvetljenje" rezultat totalno neprespanega tedna in kot zombi še vedno upam da bom uspela sklanfat vsaj 3 ure spanca skupaj na noč - sedaj razmem kako se da na tak način ljudi mučit.user posted image

Jst te čist razumem...mam podobna obdobja...tko, da...ampak mine...potem pa je spet ok...boš videla, da spanec dela čudeže!!!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.3.2008 8:58:07   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: nian

aja, sem tut BB gledala, če bi pol manj o sexu kvasili bi bilo še zmeraj preveč. pa nisem ne vem kako nazadnjaška, ali pač??? user posted image

ja, meni je bilo tudi čist preveč namigovanja

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.3.2008 9:36:32   
lana38
Jaz sem se pa lani nagledala BB, ko sem ležala v user posted image , tako da ga imam kar dovolj za nekaj let.
Mi2 s Timom sva pa danes sama doma. Blaž ima tekmovanje v plavanju v Ce. Ima en štart dopoldan in enega popoldan, tako da verjetno pred večerom ne prideta domov z atijem.
Vreme je sivo. Verjetno ne bi šla ven, tudi če Tim ne bil kašljal.user posted image
Lp

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?

Da. (30%)

Ne. (10%)

Morda. (60%)

Prezgodaj. (0%)

Neumnost. (0%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!