želva
|
Vam pošiljam en pozdrav iz spucane tipkovnice .Sem jo zdajle drgnila in prav drsijo tipke, tok sem jo očistila. Mi se imamo vredu, Manca sicer je samo še po flaški(moje mleko), edino ponoči se še priklopi.Ampak, kaj čmo sam da otrok je.Aja, pa še na flaši jo moram rukat, ker bi tud tam zaspala Pri nas je včeraj lilo kot iz škafa, pa treskalo in bliskalo, danes se pa sonček kaže in komajčakam, da grem spet mal z vozičkom. Jaz sem tud Manco začela malo manj oblačit, ker prej je bila pa res ko medved.Zdaj se pa že sama greje in ima za doma body, pa pliš pajac, za spat body pa bombažen pajac, za ven pa kakor je.Pajaca nima več, sam bundico, pa dekico čez node in pokrov od košare, kapico ima pa že nekaj časa bombažno(dvojen bombaž). Smo se imeli lušno čez vikend, je bil mož doma in smo se malo potepali. Sem pa danes ful slabo spala, ker me je nekaj joška bolela(preveč polna), pa sem si pol sred noči pumpala, pa Manca je kar spala in ni nič brundala, nič jedla, da sem skoz čakala kdaj se bu zbudila za jest, pa nič.Uglavnem, če ne spijo ni fino, če pa potegnejo te pa tud skrbi.Naša je bila ponoč 9 ur brez hrane, ampak spala je pa kot polhek, ker je zvečer pojedla 140ml moga mleka, pa še ni bilo dost pa sem ji naštimala 60ml dodatka in je vse pojedla.Pol je pa v komo padla .
|