Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Ojla, najprej kozmetika, jo ne uporabljamo, razen hladilnega mazila. Ko jo kopam vodi dodam samo malo mandeljevega olja, las ji ne milim. Se mi zdi, da ni nobene potrebe po razni kemiji. očitno je Manca daleč najlažja ima 4900g, no saj rojena je bila z 2680. Res se ne morem načuditi, kako velike otročke imate. Evo, jaz pa razumem, da ti je z otrokom lahko dolgčas. Tudi meni je občasno, pa imam dve. Vem, ko je bila Tinkara dojenček, sem včasih prav travmirala. saj imam nadvse rada moji punci, samo skoz animiranje in ogovarjanje nekoga, ki ti nič ne odgovori, ni vedno špasno. Porodniško bom tudi jaz zaključila pred iztekom, če le dobim drugo službo. Če bom ostala v zdajšnji, se mi pa čisto nič ne mudi, še potem bi delala samo po 4 ure. Loncica, drug teden se pa res lahko zmeniva za kavo. Bi bil že čas. Lepo bodite. Urša, še to dopišem, glede teže. Meni je patronažna rekla, da je najbolj optimalno, če pridobijo od 150-200g/teden. nimam časa, pa se bom kar pod EloM podpisala. razen v teži. tu je pa naš frajer daleč nad krivuljo, se mi zdi. 26. imamo meritve in bomo videli. najbrž lezemo proti 8kg (glede na to, da je imel pri 2. mesecih 7kg). se mi pa zdi, da ni več tak bucko ali pa smo se ga navadili. drugače pa ja, tudi jaz delam za službo, sicer doma, tu in tam pa moram tudi na faks. imam pač tako službo. pa še paše mi občasen odklop. tudi sicer si najdem 1000 in en projekt, da mi ni preveč dolgčas. samo jaz pač taka sem, da moram vedno delati 100 stvari hkrati. in HB je obdobje ležanja med nosečnostjo mimo.