|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
15.3.2008 10:56:01   
ursa1981
Sporočam, da sem ob 21.45 obupala z gledanjem BB in sem se pridružila ANJI pri spanjuuser posted image

LP

URŠA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.3.2008 12:10:18   
andreja2000
Danes je res bolj turoben dan,vendar vzunaj ni mrzlo in tudi veter ne piha-vsaj pri nas,zato bova mogoče z Evo po kosilu le šli malo na zrak,no če ne bo deža.

In ja,naši punci sem tudi kupila tako rožico,kot jo je imel Nick in sem ji jo dala kar na voziček-jo ful gleda,ker spi pa itak skoraj nič,ne v vozičku ne doma-razen seveda ponoči.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.3.2008 12:38:00   
lana38
andreja2000, kakšne barve rožo si kupila? Tim ima živo modro z rumeno sredico. Imeli pa so še oranžne in vijolične.
Pri nas se zdaj sonček nekaj kaže. Tim spi. Pa tako ne smeva ven. Zdi se mi, da malo manj kašlja. Bi bila zelo vesela, da bi že danes čisto nehal.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.3.2008 12:50:41   
nian
midve sva pa zdej že po pol ure s kengorujčkom zunej. tamala tolk uživa da ni za povedat. ko ji pa glavca začne opletat jo pa v vozek preložim. sam še malo topleje more postat.

pozdravčke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.3.2008 12:57:48   
želva
lana38, user posted image za Tima, da e čimprej nosek poštima.joj, kako se rima.

Men je bil tud tale BB kar neki, že ta prvič ga nisem gledala, včeraj sem pa ob 10 vklopila tv pa sem mal bulila.
Kot ste že brale je naša Manca neki štrajkala z dojenjem, pa pol je bilo mal vredu, zdaj pa ima  popolni štrajk.Na joški noče več jest, edino še ponoč, ko je napol v spanju, pa zvečer za pocartat.Zjutraj ni vrjante, pa je bila zadnjič 9 ur brez jest, pa sem mislila, da je tok lačna da pa bo.Mah kje, sam tuli.Če pa že zagrabi, pa sam zaspi gor, je pa nič.Tako, da čez dan jo dam vedno na joško, pol pa še po flaši poje 150ml. Mleka je dovolj, si ga črpam, ampak sem čist obupala. Bo pač AM jedla,ker men se ne da več sekirat in obremenjevat.Si milslim, da je bila vsaj do 3. meseca polno dojena, boljše kot nič.
Pri nas je tudi turobno, ampak Manca že spi zunaj v vozičku, jaz sem pa avto pucala, zdaj pa kosilo kuham in čakam možeka, ki je šel v Lj po superge.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.3.2008 14:51:13   
lana38
želva pol si pač črpaj, če noče pri tebi jest. Sploh, če imaš dovolj mleka, je fajn da si ga črpaš, pa ji potem pač daš po steklenički. Zakaj je pa Manca začela štrajkat? Nisem vedno vseh postov prebrala, zaradi pomanjkanja časa.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.3.2008 16:46:22   
t*e*j*k*a
OLA!
Lana upam da se Tim čimprej pozdravi!!!

Midva sva tudi bila danes zunaj, čeprav ni sončka. Sem se spravla na rolarje po enem letu. PA je kr šlo-še obvladam stvaruser posted image .

Glede BBja -ja super hiša, ampak včeri je blo res mal preveč glede seksa.

Želva ja ti si kr črpaj. Še sreča da moj Jan živi samo za to da ma v ustah zizo. Se mi zdi da je prov obseden, skoz bi bil prkloplen, če bi  mu le pustila. Nao pa sej taki so dojenčki. Naj uživajo dokler še lahko.

Mi smo že dve noči spali do šestih zjutri brez vmesnega hranjenja. Kar je super. Seveda morm nekam potrkat zdejuser posted image .
NAš tud že zašvica ko mu je vroče. Pa vidim, da ima raje hladno kot prevroče. mogoče ga tud jaz preveč oblačimuser posted image . AMpak res ne vem kako naj ga oblečem.

ČEz dan ma gor štrample, hlače, bodi in eno majčko. A je to preveč? Kako jih vi oblačite.
Ponoči ima pa samo bodi in pajaca, pa zokneke.

NO zdele se ja pa frajer v ležalniku pokakaluser posted image , dans še sploh ni nč kakal, sem že mislila da sploh ne bo, no zdej pa je privrelo vn.

ČAo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.3.2008 17:00:20   
želva
Ah, ne vem zakaj,Je nisem čist nič po steklenički hranila, pa se je en dan kar spomnila.Pa sem vztrajala, pa je bila pol sam lačna in sitna.In sem ji začela dodajat.Zdej se je pa vrjetno že razvadla.Mleka pa nimam vedno tok za en obrok, včasih ja včasih pa ne.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.3.2008 17:23:30   
andreja2000
Lana38  sem iskala oranžno rožo,dobila pa tako živo roza,v sredini je pa tudi rumena in Eva je kar navdušena nad njo.

t*e*j*k*auser posted image  bravo za tako lepo nočno spanje in držim pesti,da bo tako še naprej.Naša pa se je danes ponoči nekaj zbujala,a ko sem ji dala dudico je lepo zaspala naprej.

Mi smo pa bili pri njegovih in to z vozičkom saj je do njih en tak lep konkreten sprehod.
No,sedaj pa me naša tamala kliče.....

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.3.2008 18:52:07   
ursa1981

Želva,

isto se dogaja pri Anji. Dobro je le ponoči, ko poje včasih na obeh dojkah včasih le po eni, potem pa včasih dobro je še zvečer, čez dan pa obroki tam iz vsake dojke po 5 - 8 minut, včasih pa še to ne in poje le za 5 minut na eni dojki. Dodatka pa neče, no zanč je jedla Novalac - 30 ml, kar ni nič, sva pa kupila Aptamil pa ga neče, se ful zmrduje - men pa tud Aptamil ful smrdi bolj kot Novalac, tako, da sva zdej ravno iz lekarne, kjer sem kupila Novalac.

JA ne vem kaj je tem našim puncam, so že zgodi začele na linijo gledat:) Jaz se zrad tega ful sekiram, mislim da mam premalo mleka pa vedno ko stisnem dojko ko neha jest še ful vn špricne tako da mislim, da ga je dovolj.

Ma bo že. Jaz mislim, da če bi bilo kej ful narobe, da bi že pokazala z jokom, pa tud če bi bla lačna bi to pokazala z jokom - sicer pa komej čakam, da bomo prišli na GH. Kolegica, ki ima le 10 dni starejšega sinčka pa ima težave s tem, da se ji ponoči zbuja na 2 uri in hoče jest, pa je klicala P in ji je ta rekla kok je star in ko je povedala da bo kmal 4 mesece je rekla naj mu kar da rižolino in zdaj mu ga res da zvečer in včasih še ponoči. Tako, da se vsaj kaj naspi. Vem pa da so z Rižkotom začenjali tudi pri drugi kolegici pri 4 mesecu pri 5 pa že s sadjem in zelenjavo, naša Anja tko dela face k nas gleda ko jemo, k da bi hotla cmokat in se mi kar smili. Res resnično komaj čakam na GH.

No, zdaj pa bežim gremo Anjo kopat.

LP

URŠA

Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.3.2008 18:53:01   
t*e*j*k*a
O kakšni rožici je govora?? Andreja2000 in Lana38?

Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.3.2008 19:07:42   
t*e*j*k*a
user posted image

No zdej sem pa jaz končno našla sistem kako tuki gor slikco prpopat.

No tuki je naš frajer!!!

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.3.2008 19:10:12   
nian
jaz jo sedaj po ta novem doma oblačim s kratkim bodijem, tako da ima ene dolge rokave in plišaste pajkice. za ven ji dam pa čez samo eno plišasto jopčko in žabice pod pliške za v kengurujčka, za v vozek pa niti to ne. ji je takoj vroče. sploh če sonček sije. ker v košari, kjer je zavetrje, kar vroče postane.

dans sem prvič po porodu pila kavo in je bila tamala od 10 do 17.30 pokonc. sam v vozku je vmes kakšno urco dremuckala. tako da kavo spet ukinjam. user posted image

imela je napade lakote in je pojedla vse, kar je bilo. to se mi je prvič zgodilo in upam, da se mi bo nabralo kaj, da bo za večerjo. danes je en čuden dan. sem blažu rekla, da bomo imeli preskok rasti, ker toliko kolikor je jedla danes, pa že včeraj je veliko jedla, še ni. sem že cunjice 68 pripravila, zdej me pa res zanima. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.3.2008 19:26:59   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

O kakšni rožici je govora?? Andreja2000 in Lana38?

To je taka živo pisana roža,ki jo lahko oviješ recimo na jajčkin ročaj(tako je imel Nick od Mat3je22,ko smo se videli pri Lani),mi jo imamo na vozičku,pač kamorkoli !Ker je tako lepih barv jih otroci zelo radi gledajo.Kupi pa se lahko v šparu,pikapolonici,BC,so pa baje tudi različnih velikosti.Roža je pa iz pliša,vsaj mislim-no,Lana popravi me,ker se vrjetno nisem prav izrazila!user posted image
Ko bi znala bi ti slikala to rožico,pa dala gor,sam ne znam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.3.2008 19:51:33   
15.7.
pozdravljeen, vas na hitro pozdravim in povem, da smo danes mi našega škratka krstili in da je bil cel obred full priden, tudi k ga je polil z vodo se ni oglasu.

drugače pa pričakujemo PRVI zobek. Slikce bom dala v album, ko bo kaj več časa.

imejte se. papa

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.3.2008 13:20:44   
lana38
Roža je iz pliša in kar velika. Na sredici so pa očke in smejoča usta. Mene je takoj očarala, ko sem jo videla pri Nicku od Mat3je22.

ursa1981, jaz nisem vohala Aptamila, ampak po okusu je pa zelo dober.
LP

lana38

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.3.2008 14:00:58   
andreja2000
t*e*j*k*a ti še nisem odgovorila o oblačenju  naših malčkov.
Jaz ji dam za doma en bodi,plišasto majčko in hlačke,pa copatke ali zokenčke.Doma pa imamo 20,največ 21 stopinj.
ponoči-bodi dolgi rokav,tanki pajac,ki ji služi kot pižamica,zokenčki in dam jo v spalno vrečo.Ponoči pa imamo okrog 19 stopinj.
Za ven pa isto kot za čez dan doma,nato pa še vedno v pajaca ,je pa več ne dam v žakelj,le dekico nosim zraven,če bi slučajno ugotovila,da ji je premrzlo
Ja,imamo pa že športni voziček,ki je bolj odprt,pa vzglavje sem ji malo dvignila,ker je ful radovednauser posted image

15.7 čestitke za krst.user posted image Mi pa še nič ne razmišljamo v tej smeri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.3.2008 15:53:54   
lana38
Mi bomo pa imeli krst 3.5. En mesec prej je treba v župnišču točne podatke sporočiti. Ker imam kar nekaj sorodnikov od daleč in ti najlažje pridejo, ko so prazniki, smo se odločili za ta dan, pa še sobota je. Pa tudi botrica bo moja sestrična, ki je od daleč. Če ne bi bilo zime, bi tako verjetno že prej imeli krst. Blaža smo krstili, ko je bil star 2 meseca. Isto v tem obdobju, natančno 4.5.1997. Tim bo pa star že 4,5 meseca.
Jaz pa Timu za doma vedno oblečem body in plišati pajac, pa copatke. Če ima pa trenirkico ali kaj dvodelnega, potem ima pod hlačami ene tanke bombažne hlače in copatke. Za ven tudi jaz še oblačim pajaca. Razen ko je bilo ene parkrat zelo toplo, je imel samo pleteno jopčko. V vozičku imam pa vedno koco, na kateri leži. Če zahladi, ga lahko s to koco pokrijem. Pa bombažno kapico ima zunaj vedno na glavi.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.3.2008 9:01:45   
t*e*j*k*a
OJ!

Mi bomo meli krst 27.4. 2008.
To pomeni da jaz našga pamža res preveč oblačim. Ima pa skor vedno hlače in majčko, kr ima tok lepih novih hlač in majčk. Ampak se mi zdi da mu lahk pri hlačah v hlačnico pride hladno in sem mu dajala štrampleke gor (so kr topli). Doma imamo pa vedno več kot 22 stopinj.
Tko da danes ne bo imel več štramplov ampak samo zoknčke in copatke.

Se pa že neki sonček kaže zunaj in upam da se še malo otopli da šibamo vn.
JAn trenutno še kr spi, tako da mam malo časa zase. Ma sem se prehitr pohvalila. ŽE neki škloca po babysitterju.
Včer nismo nč kakali, se je pa dans zjutri neki mučil, pa ni šlo. Ima pa ful vetrove.

Šibam čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.3.2008 9:35:35   
15.7.
no še slikca s krsta, če mi jo je uspel prpopat. Drugače je pa pri nam full dež, lije kot s škafa.

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.3.2008 20:33:45 >

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.3.2008 10:50:54   
andreja2000
15.7.  kako lepo!user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.3.2008 11:10:40   
želva
Vam pošiljam en pozdrav iz spucane tipkovniceuser posted image .Sem jo zdajle drgnila in prav drsijo tipke, tok sem jo očistila.
Mi se imamo vredu, Manca sicer je samo še po flaški(moje mleko), edino ponoči se še priklopi.Ampak, kaj čmo sam da otrok je.Aja, pa še na flaši jo moram rukat, ker bi tud tam zaspalauser posted image
Pri nas je včeraj lilo kot iz škafa, pa treskalo in bliskalo, danes se pa sonček kaže in komajčakam, da grem spet mal z vozičkom.
Jaz sem tud Manco začela malo manj oblačit, ker prej je bila pa res ko medved.Zdaj se pa že sama greje in ima za doma body, pa pliš pajac, za spat body pa bombažen pajac, za ven pa kakor je.Pajaca nima več, sam bundico, pa dekico čez node in pokrov od košare, kapico ima pa že nekaj časa bombažno(dvojen bombaž).
Smo se imeli lušno čez vikend, je bil mož doma in smo se malo potepali.
Sem pa danes ful slabo spala, ker me je nekaj joška bolela(preveč polna), pa sem si pol sred noči pumpala, pa Manca je kar spala in ni nič brundala, nič jedla, da sem skoz čakala kdaj se bu zbudila za jest, pa nič.Uglavnem, če ne spijo ni fino, če pa potegnejo te pa tud skrbi.Naša je bila ponoč 9 ur brez hrane, ampak spala je pa kot polhek, ker je zvečer pojedla 140ml moga mleka, pa še ni bilo dost pa sem ji naštimala 60ml dodatka in je vse pojedla.Pol je pa v komo padlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.3.2008 12:38:34   
bsasab
Dober dan punce, se ze en cas nisem javila, se namrec selimo pa je polne roke dela...user posted image user posted image

No mi smo pa danes bili pikani (redni in rotavirus), so nam za teden dni prestavili ker je tamala presnji teden postala nahodna (polni nosek, kihanje, rahlo kaslanje) amapk sedaj se je stvar ze normalizirala... Sedaj pa spi, no je kr zaspana danes, verjetno zaradi pikeca, tudi prav, lahko mami v miru pakirauser posted image user posted image ...

Drugace je pa se je nasa tamala zacela vceraj na kolena postavljat pa rito dvigovat (pri pasenju kravic) in se na mestu obracat, tako da je sedaj ze v nevarnosti da mi kam pade...no sej jo imam na sredini postelje pa z blazinami obdano, tako da za zdaj je okej... Sedaj pa samo cakam da se bo zacela puzatuser posted image user posted image user posted image

No pa da se se malo pohvalim, mi je vceraj celo noc prespala, sam mam obcutek da je bila to muha enodnevnica, no bomo videli danes zvecer kako bo...

Kako so pa kaj vasi malcki, kaj pocnejo, ...

Lep dan punce pa cartajte svoje malcke...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.3.2008 12:47:45   
lana38
S Timom sva bila na kontroli pri P. Zdaj je že bolje, kašlja ne več. Žrelo še ima malo pordelo, zato se bova še par dni bolj počuvala. Potem sva bila eno uro na sprehodu, ker je bil tak lep sonček. Zdaj pa je začel močno veter pihati in danes ne bova več šla nikamor.
Naslednji torek pa imamo sistematski pregled in upam, da bomo zdravi, da bo lahko cepljen.
15.7. lepa slikica od krsta.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.3.2008 16:11:21   
andreja2000
Lana38,super,da gre Timu na bolje,le tako naprej.

Mi pa smo danes bili veliko vzunaj,sedaj pa se je pooblačilo in začelo pihati,zato smo doma.
Jutri imamo posvetovalnico in bomo vrjetno cepljeni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 dopolnjenega meseca starosti (8%)

med dopolnjenim 3 in 5 mesecem starosti (22%)

med dopolnjenim 5 in 7 mesecem starosti (32%)

med dopolnjenim 7 in 9 mesecem starosti (18%)

med dopolnjenim 9 in 11 mesecem starosti (10%)

po dopolnjenem 11 mesecu starosti (10%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!