diduska
|
Pozdravljene čebelice, vse pridno pišete, da pa jaz ne bom zaostajala, dodam: najprej pikica*, čestitke za magistrsko....upam, da čimprej oddaš v oceno in zagovarjaš. Vem, približno kakšen filing je, ker sem 10 dni nazaj tudi sama diplomirala . No, nisem vsega prebrala, ker ene 3 dni zaostajam, ker ste se tako razpisale. Vem, pa da je bila med drugim tema o odstavljanju od dud...mi2 se dojiva samo še ponoči 2x, nisem pa razmišljala o tem, da bi jo nehala kaj kmalu dojiti, ker nama tako čisto paše. Seveda pride kakšen dan še dnevno crkljanje - danes je tak dan, ko sva obe malo bolj zaspančkani. Spanje, naša čisto po svoje....vsak teden drugače...do dopusta (8 mesecev) se je uspavala sama brez vsega, si jo okoli 8-ih položil v posteljico in je zaspala. Zdaj pa s flašo čaja, z ninico, zaradi utrujenosti....kakorkoli že, pred 9 uro nikoli. Je čisti hiperaktivc in spi le 2 uri čez dan, zbudi se ob 7-ih in gre spat ob 9-ih. V vrtcu so mi pa zatrdile, da so se še vsi insomniaki slej ko prej navadili na dnevni ritem vrtca. Ja, jaz sem spet doma (prejšnji teden sem bila že v službi), v petek pa spet nazaj....beda. Je pa naša pikica cel vikend uživala z mano, kar crkljala se je, ker se ponavadi ne. Me je pogrešala, ker sta jo babi in oči čuvala, ko sem bila v službi - težko je, ko si 9 mesecev 24/7 z otrokom. No, upam da bo zadostovalo .....za 200-ko. Lahko noč...