|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
21.2.2008 14:29:04   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Remy
ampak Pikabu tebi moram pa za tvoj blog prav čestitatiuser posted image - ful lepo, pa vse si zapišeš, jaz bi se tudi morala mal skulirati in začeti kaj bolj pogosto pisati blog!

Hvala. user posted image To mi je res v veselje in pravi balzam za dušo. Že od nekdaj sem rada pisala dnevnike in tole zdaj mi je pisano na kožo. Pa res mi pomaga, kadar se kaj slabše počutim.

Pikapolona, na dnevniku ga imam, ampak samo za prijatelje. Če si prijavljena, povej vzdevek, te bom dodala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
21.2.2008 14:31:55   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr posodimo kombinezon od c&a, moder in siv, stevilka je 92 ampak martinu je ravno prav (bi rekla da je velikost med hm 80 in 86), potem imamo pa se enega cudnega iz razprodaje, ki mu je pa zaenkrat se cist prevelik, samo tudi ne vem kok je stevilka. povej, ce rabis.

lucika ojej, bogi zob.

clody nas je zdaj tudi ful bolj priden, ko ni vec bolan. se res vidi razlika.

psasa me veseli da ti polepsamo dneve.

arabela srecno, si sploh ne predstavljam da bi zdajle se tak busi okrog nosila user posted image .

vava noro, super, bravo luka in starsi user posted image user posted image user posted image

pikapolona malo luna trka? user posted image

lu vsenajboljse mali user posted image .

tasha vazicka user posted image   MISLIŠ VAŽIČ MOJ MALIuser posted image user posted image

remy a ze vse znas?

anc hitro se pozdravi.

pejt piskot nazaj delat.

mislila sem vazicka ti, ker si bila prva. ampak je res, da ima otrok nekaj po mami user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
21.2.2008 14:33:06   
Pikabu
Mala Maja od Lu, tudi mi ti želimo vse najboljše za tvoj rojstni dan. Bodi pridna punčka in uživaj v svojem otroštvu.

Vse najboljše, Maja, ti želiva Ema in Maks z mamico in atijem.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
21.2.2008 15:35:28   
Arabela
Nič vas resno ne jemljem in nič ne zamerim, saj vem da ste BABJI FIRBCI....user posted image user posted image user posted image

Danes bla v H&M, kupila malecki hlačke za spomladi, pa mislim da ji bo 86 premala..user posted image .. ej kam ti otroci rastejo...
Se pa prav pozna da je lepo vreme in je mala dosti zunaj (sicer z dedijem, ja zkomaj čakam da bom spet pokretna) in zato tudi lepše spi...

Kdaj pa boste malčke začeli navajat na kahlico?! Mi se že počasi približujemo plenicam št.6...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
21.2.2008 15:55:52   
frrrr
o, lucika, si napisala proti 40im kot bi bila leto do 40 user posted image pa vsaj ne bo več bolelo... izkoristi sonček!

punce - HVALA za vse ponudbe... sta tašča in mama skočile na pomoč in vsaka po dva zimska pajacka ujagale user posted image tašča po trgovinah, v enih tini mini trgovinicah v SGju, mami je pa sodelavka 2 številko razlike prinesla, že oprala in posušila in je že pripravljeno za smučarijo user posted image
piskot in Pikabu - hvala vama za prijazno ponudbo!
vava, pikapolona - hvala tudi vama za ves trud!

psaša, upam da je bilo bruhanje res kombinacija preveč hrane in sluzi.

Maja od Lu - vsenajboljše za tvoj rojstni dan! user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
21.2.2008 15:56:27   
frrrr
aja, lepo se mejte... grem domov k sončkoma na sončka user posted image

zvečer se pa mogoče kaj beremo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
21.2.2008 16:53:57   
moci
čao, punce, se samo pofočkam. vas berem, za pisanje pa zmanjka časa in energije.

vse najlepše, pikabu

srečno arabela

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
21.2.2008 19:50:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Kdaj pa boste malčke začeli navajat na kahlico?! Mi se že počasi približujemo plenicam št.6...user posted image

okrog 2-eh let.
čeprav mi je ful smešno, ko nam Jaša zdaj pokaže ko lula ali kaka.
se prime za plenico, stoji pri miru in se ti smeji ter kaže na plenico.
Punci sem obe ob 2.rojstnem dnevu (sta maj in junij in je ful v redu, ko je toplo) in sta bili suhi v 10-ih dneh.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
21.2.2008 19:52:01   
altati
Pikabu- iskrene čestitke!

Vava- carji steuser posted image user posted image user posted image Oz. Luka je največji car!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja od Lu - iskrene čestitke in ubogaj mamico!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
21.2.2008 20:29:50   
Pikabu
moci, altati, hvala vama. user posted image

Zdaj pa hitro grem, ker imam možka doma. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
21.2.2008 23:10:25   
frrrr
js sm že odspala eno kitico user posted image sem se mogla mau pocrkljat, ker bom danes že drugo noč spala v drugi sobi... včerajšnje joškanje pred spanjem in zjutraj 5:30. danes bo isto. jutri še, pol gremo pa na dopust... mogoče se je že kaj primlo... sicer bomo mogli pa ob prihodu domov ponovit user posted image
sicer pa zadnjih 10 dni dokaj dobro spi... prvo rundo nekje 5 ur (kak teden dlje nazaj je bilo max. 2-3 ure user posted image ), pol pa tut dokaj solidno dalje.

no, lepo spite...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
22.2.2008 6:18:35   
moci
prvaaaaaaaaaa.

sem prišla dokončat naročilo slik, ker je včeraj mlelo in sem šla spat.
pa je šlo vse v malorouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
22.2.2008 7:11:40   
Clody

In težko pričakovani petek je tu! Peeeteeeekkkkkk!
Komej čakam na konec šihta.

Danes ima moja malenkost frizerja, je že skrajen cajt, mi že vse na oči leze.

Ste imele včeraj kake probleme s polno luno??

Naš mali pobalin še veselo izkorišča skupno spanje. Zaenkrat nam ga še ni uspelo prestaviti v sobo.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
22.2.2008 7:22:26   
altati
nič problemov s polno luno....deček je včeraj zaspal že ob 18.50. čist mirno....

pa dobro jutro dame....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
22.2.2008 7:29:04   
Maxica
Dobro jutro, petek, juhuhu.user posted image user posted image user posted image
Clody, prav super, da ste končno zdravi. Zdaj pa taki tudi ostanite, prav?!user posted image
Z luno pa včeraj nismo imeli pretiranih težav, bolj dan prej, ko je bila doma prava norišnica.user posted image
Psaša, kako je z vami? Je bilo bruhanje samo enkratna zadeva in ste danes že zdravi?
Lucika, hehe, ti si faca. Komaj dopolniš 31 let, že se ti zdi, da greš proti 40.user posted image user posted image  Za modrostne zobe je pa še moja zobozdravnica rekla, da so samo nebodigatreba.
Arabela, mi bomo s kahlico tudi še počakali. Lan tudi pove, ko kaka, vendar ni pa, da bi bil še pripravljen, to pa vidim. Pri Maxu smo kar dolgo čakali, ker se mi enostavno ni zdel pripravljen. Je bil pa star mal čez 2,5 leti. In od takrat, ko smo mu dali stran pleničko, je bil suh podnevi in ponoči. Tako da mislim, da le mora biti otrok dovolj zrel, pa da orng narediš ta korak. Sicer se mi zdi, da samo loviš in čakaš, kdaj se bo polulal in nič ne profitiraš, če prehitevaš.
Frrr, zdaj pa le uživajte na smučariji, ko ste našli kombinezon. Jaz se ti niti nisem ponujala, ker ga nimamo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
22.2.2008 7:50:27   
psaša
Jutro. Evo, mali v vrtcu, jaz v službi. Končno petek, sem pa full zmatrana. Se mi zdi, da se mi kar vleče od prejšnjega tedna ta utrujenost.
Mali je bil potem včeraj čist OK. Se mu pa čez dan full nosek pucala, pa se je ponoči spet čist zapacal. Še dobro, da imamo pumpico za nosek, ker drugače ne vem kako bi spucala tisti smrkelj.
Smo pa včeraj full uživali zunaj. Sva šla že dopoldan za slabo uro ven in je potem zaspal kot angelček. In še popldan za 1,5 uro. Je full pasalo.
Jaz imam pa tudi že cel teden nekaj nos zapacan. Ma, bo že.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
22.2.2008 8:51:58   
frrrr
dobro jutro!

a polna luna je bila? user posted image naše dete ob luninih menah tolk lepo spi... in danes je postavil rekord... zaspal pred 20. uro in se prvič zbudil 4:30... sem ga podojila in je spal do 7:10, ko je začela budiljka butat in je mami rolete gor potegnila user posted image

drgač sva pa z možem imela dans cel dan na polno splaniran... a se mi je mali zjutraj zdel malce topel... termometer pokazal 37.1, a vseeno nismo reskirali in ga poslali v vrtec zbolet. tako sta ostala doma, mož bo poskušal remote spedenat. js bom vmes vletela za 2 uri domov, ker more mož babico peljat k zdravniku.

zvečer sem bila zmenjena za kino s prijateljico, a bo treba po vsej verjetnosti skenslat, ker še nimamo kaj spakirano.

mogoče vas še preberem... ne obljubim pa, da se še kaj javim...

BODITE ZDRAVI!
Arabela, hiter porod brez zapletov, zdravega otročka in hitro okrevanje ti želim!

ostanite v cvetju...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
22.2.2008 8:56:39   
Anonimen
jutro!

jaz sem koma, pa učit se moram, dan D se nevzdržno približuje- me že panika grabiuser posted image

Pa herpes imam na notranji strani ustuser posted image  in me boli ko stouser posted image , že samo ko pogledam hrano in se mi slina začne producirat me začne bolet in me vse mine, da bi kaj jedla....potem mi je moj reku, da naj Nalgesin vzamem- krota jaz se tega nisem že prej spomnilauser posted image - me je tako lepo nehalo bolet, da sem 2 kosa kruha zmazala, prej me je pa že trebuh bolel od lakoteuser posted image

Drugače smrkam še vedno, kašljam zjutraj kot največji kadilec(se opravičujem, če kakšna je), energije nimam nobene, včeraj sem šla cunje obesit na podstreho (4 nadstr.) pa bi se najraje vsedla na tla, ko sem do gor prišla........komaj čakam, da bom konec s tem faxom in da bom lažje zadihala (se tolažim)! Pa vem, da potem bo kaj drugega....

Tinkara je pridna- sestavi stolp iz 6 lončkov od 11ihuser posted image , sama pospravi svoje čevlje, igrače še zmeraj samo razmečeuser posted image , spat hodi od 18.30- 19.00, zjutraj se zbudi med 6.00 in 6.30- sem se sprijaznila, da je pač jutranji tipuser posted image - samo kaj ko jaz nisemuser posted image , toliko kave še nikoli prej nisem spilauser posted image
Punca je začela cunje okol prenašat in bi se najraje sama oblekla, pa če ji npr. hlače niso všeč si jih začne slačit....ko to ne gre jih z veseljem polije s čajemuser posted image

Na kahlico jo bom jaz začela bolj intenzivno navajati poleti, ko bo toplo, zdaj jo dam samo da se navadi......drugače je pa zdaj čisto preveč dela s tem, ker jo moram skoraj celo slečt!

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
22.2.2008 8:59:12   
Anonimen
a polna luna je bila- no zdaj mi je jasno, zakaj se je 2 dni ponoči zbujalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4819
22.2.2008 9:45:56   
Maxica
Pri nas je pa Lan, kljub luni ali prav zatouser posted image , dve noči zapored prespal v svoji posteljici - do 6h. Pol mi je pa itak vseeno, ker jaz vstanem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
22.2.2008 9:48:01   
Maxica
Kakšne copatke imajo za doma vaši otročički? Mi pri obeh prakticiramo t.i. bosanske papuče (seveda, saj smo včlanjeni tudi v njihov klubuser posted image ). Sedaj so pa Lanu obstoječe premajhne, pa jih je šel mož včeraj iskat v H&M in BC, pa jih nikjer nimajo. Al jih pa ni znal najti, ne vem.user posted image  Zdaj pa nujno moram nekje ene fajn najti.
Frrr, pri vas vem, da imate Shoo shooz ali Moj škratek, se obnesejo? Se lepo oprimejo nogice ali se kaj sezuvajo?
Pa ostale?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
22.2.2008 9:52:34   
mis
Samo  na hitro se javim, zdaj bom dve uri nadomeščala eno učiteljico, so prišli moji starši malo čuvat. Tašča in tast gresta jutri zjutraj za 14 dni v Ameriko, tako da tašči paše frej dan danes da vse poštima. Mala spet kreha in smrka. Včeraj nismo nič spali, danes malo bolje, ni pa hotla it normalno spat, je kar norela in tulila če sem jo dajala spat, ob 22h je pa omagala. sredi noči kašljanje in jok, no, pa je potem spala do 8:20, kar se že doooolgo ni zgodilo. sem pa včeraj kupila inhalator, zvečer sem ji dala in je mala tulila ko jesihar, smo pač malo na silo, zdaj zjutraj je pa lepo knjigice gledala zraven in je šlo brez joka.
Upam, da jo ta vikend pičim z malo v Kranjsko Goro, če bo mala vsaj na istem stanju, da ne bo kaj slabše. Upam da se bo z inhalacijami izboljšalo.

@lina, kolk ml fiziološke daš Matjažu da poinhalira? Mam tega kot ti, inhalator, pa je poinhalirala nekje 3ml, pol je imela pa dost.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
22.2.2008 10:04:49   
pikapolona2
DAnes nism tko prijetno sanjala....v sanjah je umru od moje prijateljice očeuser posted image user posted image user posted image ....čeprav to nej bi pomenilo samo dobr za njega...a ne!

MAxica mi imamo doma in v varstvu superfitke....vse ostalo se ji je pri podplatu nekam gužvalo in raztegovalo.......men so tele super imajo zračen in mehek podplat

Frrr uživaj na smučanju...boste še glih lepo vreme ujeli...mi gremo 1. marca na Roglo za par dni....sam če bo res slabo kot kaže accuweather pol sm rajši doma kot pa v koči zaprta.....bomo videli....sej greste v Schladming ane? POzdravi mi ga......jst bi tudi šla...lepi spomini so na ta kraj!

Remy........sej bo! Cez vikend malo izpreži da se pozdraviš!

ravnokar sem govorila s prendico iz MB......dobila je novo službo s fuul dobro plačo in počela bo kar si je vedno želelauser posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sm vesela zanjo...je mami samohranilka pa ji prav privoščim več denarja da si bosta s tamalo lahko kej privoščileuser posted image

Bom tko rekla k si piškot reče.....Pikapolona pejd delatuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
22.2.2008 10:22:03   
tasha23
joj punce, zdaj pa sem se kar zjokala, malo se šetam po RR in na forumu dojenček, starši čvekamu zasledim post od Nalin RR, ki se zahvaljuje, ga odprem, misleč, da je kaj lepega... ko pa sem ga prebrala (že vmes, no) so se mi vlile solze. Ubožca kaj mora prestavljat. Močno upam, da njen Jonas ozdravi.
Samo pomilsim in spet user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
22.2.2008 12:29:05   
piskot
alo alo!

moci
uf, potem bos danes zvecer spet slike zlagala.

clody hocem sliko, pred in po frizerju user posted image

psasa nic vam ne zavidam zabasanega nosa. poskusi pa tudi ti s fiziolosko, postrani glavo, pa s sprico fiziolosko noter spricni. meni se vcasih potem ful nos spuca.

frrr kam sploh greste? vam zavidam ze vnaprej. midva sva hotela it jutri spet bordat, pa je babi vsa smrkava.

remy mi imamo sreco, je decek bolj po atiju, obicajno se zbuja okoli 8h.

maxica mi imamo bosanke. v kranju se stevilke 22-23 ne da dobit sploh. vse kaze, da jih v sloveniji ni. mi smo jih enkrat kupili v avstriji. 24-25 so mu pa se cisto prevelike. prej smo imeli shoo-shoos, pa so bile ful uredu, samo za pozimi so bile bosanke bolj tople. v tistih zajckih copatih in vsem ostalem kar smo poskusili pa martinu ful noga svica in ni uredu.

mis uzivajte v kranjski gori.

pikapolona a ti vedno tolk pogosto sanjas, al te luna nosi?

tasha rajsi sploh ne vem za kaj se jim gre.

ce je sla pikapolona, moram it pa tud jaz.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?