Maxica
|
Dobro jutro, petek, juhuhu. Clody, prav super, da ste končno zdravi. Zdaj pa taki tudi ostanite, prav?! Z luno pa včeraj nismo imeli pretiranih težav, bolj dan prej, ko je bila doma prava norišnica. Psaša, kako je z vami? Je bilo bruhanje samo enkratna zadeva in ste danes že zdravi? Lucika, hehe, ti si faca. Komaj dopolniš 31 let, že se ti zdi, da greš proti 40. Za modrostne zobe je pa še moja zobozdravnica rekla, da so samo nebodigatreba. Arabela, mi bomo s kahlico tudi še počakali. Lan tudi pove, ko kaka, vendar ni pa, da bi bil še pripravljen, to pa vidim. Pri Maxu smo kar dolgo čakali, ker se mi enostavno ni zdel pripravljen. Je bil pa star mal čez 2,5 leti. In od takrat, ko smo mu dali stran pleničko, je bil suh podnevi in ponoči. Tako da mislim, da le mora biti otrok dovolj zrel, pa da orng narediš ta korak. Sicer se mi zdi, da samo loviš in čakaš, kdaj se bo polulal in nič ne profitiraš, če prehitevaš. Frrr, zdaj pa le uživajte na smučariji, ko ste našli kombinezon. Jaz se ti niti nisem ponujala, ker ga nimamo.