muki1 -> RE: Oktober 2006 - 3 (10.12.2007 16:53:38)
|
No, pa sem po Nežinem nareku sestavila pismo Božičku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Dragi Božiček Piše ti Nežina mamica. Za Nežo prinesi: Novo risanko Tom in Jerry, ki še nimam risanke mi jo prinesi. V redu, Božiček? Božiček prinesi mi tisto ogledalo, ki ima polno, da se lahko malo počešeš in urediš. Božiček prinesi mi en komplet, da se bom lahko oblačila, ko kam grem, pa še kaj takšnega, da se vrti( mini krilco, ki se vrti), veš Božiček? Puzzle in še eno stvar. Če mi boš pa prinesel kot Pepi darilo eno skrito še, za drevescem, potem te bom pa res zaljubila( to pomeni, da te imela, še bolj rada, veš Božiček?) Za Ivo prinesi novo knjigo, da ji bom jaz brala, eno takšno, ki ima trde, da ne bo trgala, da ne bo mogla. Teti prinesi eno obleko in ene hlače in nič drugega. Atiju prinesi kapo in nova pisala, copate velike za odrasle in moške, take z sabljami. Prinesi mu moški komplet čevljev in tiste papirčke, ki imajo gor rožice. Za mamo prinesi nove rjave copate, take kot atiju, novi klobuk in ženski parfum, nove barvice in zoklinčke in zvonec, ženske puzzle, da se bova lahko igrali in tri cigarete. Babici kapo iz bleščic, novo obleko, tako majčko z rožicami in čevlje in žabice. Dediju za CD- gledati, da bom lahko pri njima gledala risanke, ker imata samo za kasete Dina; novo odejo, novo posodo za hrano in igračo Zlatka; novo skledico in papico.
|
|
|
|