|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
20.2.2008 20:50:16   
frrrr
vau, kk ste pa ve zlate... vse z nasveti in zanimivimi ponudbami user posted image
js sem iskala pajacka v decembru... pol pa en mesec nisem in konec januarja spet začela z iskanjem.
Remy, misliš Hipermarket Mercator Šiška? tam sem iskala konec januarja. v H&Mu sem ta teden celo ene hlače videla, porisane s smrtnimi glavami user posted image , pa še barvno sploh ne bi šle k Jaševim škorenjčkom ali bundi.
pikapolona, zanimiva ponudba, a bom raje še pobrskala, ker ga že itaq menjavajo za punčko user posted image
vava, se bojim da bi bila 92 Jaši čist prevelika. on namreč še kakšno 80tko tu in tam obleče (pulover, hlače na naramnice)... jutr še po trgovinah pokličem.... če ne najdem kaj, te pokličem in pridem preverit kakšna je dejanska velikost user posted image

res ste zlate user posted image user posted image
drgač pa rabim za cel teden pajacka ali vsaj hlače... tko, da s ponudbami previdno, ne gre samo za vikend user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
20.2.2008 20:51:20   
frrrr
piskot, že cel dan se smejem na račun Martinove brihtne bučke user posted image ... vsake pol ure se spomnim na dudo, dudo, najdu user posted image  

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
20.2.2008 20:52:10   
frrrr
je katera kontaktirala kaj z Arabelo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
20.2.2008 21:01:03   
vava
Frrr s ponudbo smo čist resno mislili, ker imamo še en zelen komplet malce večji, pa itak nimamo namena kaj po snegu hoditi.
Arabela je pa mogoče vseeno malce pohitela (saj je v prvo tudi) in se bo njenemu možku izpolnila želja. Mislim, da je rekla, da je navijal za vodnarčka.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
20.2.2008 21:10:24   
frrrr
sem poslala sms Arabeli... zdaj pa čakam user posted image upam, da je vse ok... ali je še nosečka, al pa že srečna mamica. vodnarček gor ali dol, važno je le, da je dete zdravo user posted image

vava, hvala hvala... te pokličem jutri, če ne bom kej našla...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
20.2.2008 21:56:11   
*anč*
ojla!

sm mela mal pavze ...  v petek sem se zbudila s polno glavo,grlo me je noro bolelo,kašlala, popoldne sm pa dobila še vročino. sm bla skor 100%,da sm pokasirala od tristana, mal me je blo pa useen strah,da me niso dobro sčistili in je vročina samo posledica.  ampak trebuh me ni nič bolel,tko da sm pridno jedla vitamine,pila čaje in si sm pa tja "pivoščla" kak daleron.  dans sm že super,mal še kašlam,drgač je pa vse ok.

tristan je iz dneva v dan večji fant,full razume in zdi se mi je je vsak dan lažje z njim,da se lahko veliko zmeniva. spat hodi ob normalnih urah,rad gre v vrtec,kjer je vesel in živahen,doma pa se crkljamo 100 na uro ... user posted image

vas grem mal prebrat, sm kej zamudila,kaj je z arabelo??

mejte lep večer še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
20.2.2008 22:37:09   
tasha23
Ojla, kaj ni nekaj arabela govorila za 20.2. Zakaj imam jaz ta datum v spominu?

Sicer pa nekaj novih s strani Gaela:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.2.2008 7:23:42   
tasha23
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.2.2008 8:52:25 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.2.2008 8:22:05   
Arabela
Dobro jutro!

Punce ve ste pa res zlate ker vas tako skrbi...user posted image .. Ampak mi smo še vedno 3je (pardon moram še šteti pesiko 4je..user posted image )... Sem šele zdaj ugotovila da nisem nič pisala, sem pa vsak dan brala... ampak nimam kaj pametnega za povedat... odštevamo, trebuh je vedno težji.... Katarinca je pravi angelček... se mi zdi da je v zadnjih dveh tednih ful napredovala... pa postala je prava šprintašica, jo komaj dohajamo...

Brez skrbi da vas bom takoj obvestiila ko se bo kaj dogajalo, čeprav prav upam da bomo vzdržali do ponedeljka in nas kaj ne preseneti čez vikend... je pa vsaj ati hvalabogu že doma

Zdaj pa zajtrk... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.2.2008 8:28:07   
frrrr
Arabela - prebrala tvoj sms in si me kr nasmejala... noče na mrzlo user posted image

drgač pa dobro jutro... gremo novim dosežkom na proti...

lep dan vsem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.2.2008 8:30:03   
Anonimen
Arabela- lepo, da si se javila, ker sem se koooomaj zadrževala, da ti nisem "težila" po telefonuuser posted image

pa dober tek!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.2.2008 8:38:03   
Maxica
Mala Maja od Lu, vse najboljše za tvojo tretjo svečko na tortici. Da bi vsak dan bolj ubogala mamico in očka, rada imela bratca, čimprej ugotovila, da je spati pravzaprav prav fajn, za danes pa ti želim eno krasno žurko, kjer bo slastna in velika torta, ogromno daril in polno prijateljčkov okoli tebe.
Vse najboljše.
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.2.2008 8:39:29   
Maxica
Helou, Arabela, ti si pa tudi, a ne veš, da se moraš v takem stanju kot si, vsak dan pridno javiti, sicer se zna zgoditi, da bomo en dan kar v mariborsko porodnišnico klicale?user posted image
Fajn, da ste v redu. Še malo, pa bo. Juhuhu, joj, saj se že kr jaz  veselim.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.2.2008 8:45:52   
pikapolona2
jutrooo.....
danes sem fajn začela dan.......zgodaj zjutraj sem nekaj sanjala in sem se tolk režala v sanjah da sm najprej zbudila sebe....nato pa še mojega poleg mene in sploh se nism mogla nehat krohotat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sem komaj zaspala nazaj....ampak zdej se pa ne spomnem kaj je blo tolk smešno.user posted image user posted image

šibam delat....frrr še žal ti bo...naša viola kombinezonček z miško je tako kjutuser posted image user posted image user posted image

arabela maxi ima prav......raport vsak dan....ampak tole je pa res zloooooo blizu zdej.....še 4 spat pa boste 4...pardon 5user posted image

ostale pozdravljam in grem delat

papa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.2.2008 8:58:34   
Maxica
Vava, super za super opravljeno kontrolo. user posted image user posted image user posted image A zdaj ste dokončno 8 let frej letanja okrog zdravnikov?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.2.2008 9:39:46   
vava
Vava, super za super opravljeno kontrolo. A zdaj ste dokončno 8 let frej letanja okrog zdravnikov?

ja kar se tiče nevrokirurgov, načeloma ja. Še vedno smo pa na fizioterapijah (zdaj na 14 dni), pa na pol leta nas čeknejo v razvojni, pa seveda navadna P po potrebi. Ampak je to pravi dopust v primerjavi z đumbusom , ki smo ga imeli.

Frrr evo slikca kompleta. Če boš želela, pokliči.
user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.2.2008 11:49:06   
frrrr
hihi, pikapolona... ni še konec dneva... mogoče si pa še premislim in jutr vletim user posted image pol pa ne bodo tolk smešne sanje user posted image user posted image

vava, kakšen luštkan komplet... kot sem ti napisala, če ne najdem 86, te rufnem.

kaj drgač pr nas dogaja? mali rad hodi v vrtec... zjutraj se ob prihodu v vrtec stisne k vzgojiteljici in možu pomaha v pozdrav user posted image

Arabela - ne nas resno jemat... smo nestrpne, ker pričakujemo otročka user posted image sej veš kk je to user posted image

ste vse na sončku, al katera tut kej "dela"? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.2.2008 12:31:06   
Clody
OJla,

Imam malica odmor.

Tako z veseljem vam povem :MI SMO ZDRAAAVIII!!!!user posted image user posted image user posted image Jupiiiii!! Sem tako srečna kot če bi na lotu zadela. No, tist bi bla najbrž še bolj.  Sej je bil že caj a ne! Skoraj 3 tedne je trajalo, zdej pa ima da zdeži spet en mesec.

Frrrr, jest mam tud sive smučarske hlače, če nauš nič dubla. Sicer so 92, ampak so fajn ker se fino zavihajo. Je pa res, da bi se mogla do Bleda prpelat!

Tasha, mali je pravi pozer. Pa sploh ne morem verjet kam mu gre vsa hrana če res tolk poje.

Arabela a nas malo živčne delaš a?

PIkabu, malce z zamudo, pa vseeno iz srcea: VSE NAJ, NAJ NAJBOLJŠE, NAJ SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!
Kako si kaj praznovala?

Juhca je že pogreta, tako da šibam jest in nazaj na šiht.

Se pa vidi, da je Nejc zdrav, ker več ne teži mami, mami, mami, ampak je priden ko hudič. Edino malce hudo je zvečer in ponoči, ker ga spet navajamo na svojo posteljo in sobo. To je prevzel ati, ker meni se preveč srce trga ko joka, ampak vem, da je tako prav.  Do vikenda računam, da bo vse po starem.

Zdej pa res šibam!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.2.2008 12:34:14   
psaša
Dan, mali včeraj zvečer pred spanjem bruhal in sva danes doma. Je pa do sedaj vse OK. Tko, da sumim na sluz, ima skoz nekaj nos zamešen, pa ga pucam, pa... Pa mogoče je tudi preveč pojedel, ne vem, no. Sva bila pa sedaj skoraj eno uro zunaj in je pasalo. Mali je sedaj zaspal, jaz pa jem zajtrkuser posted image
Je pa mali full začel čeblati, saj je že prej, sam zdaj je pa tko, da skoz čeblja. Še v vrtcu so mi rekle, da kaj je zdaj to user posted image  Pa mu nekaj govoriš pa  pol on tebi nazaj full full odgovori, je prav smešen. Pa nekaj novih besed je tudi, sam kje smo še.

Pikabu vse najboljše za rojtni dan, čeprav z malo zamudeuser posted image user posted image user posted image

vava super za Lukatauser posted image

arabela raport vsak danuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.2.2008 12:36:24   
psaša
Clody a veš, da sem danes ponoči sanjala, da smo na lotu zadeliuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.2.2008 12:38:27   
psaša
piskot vaš Martin me spravlja v dobro voljo že dva dni. Duda,  duda,  najduuser posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.2.2008 13:14:50   
lucika
pozdravček tudi od mene!
sem že doma. ampak po sili prilike. sem šla pokazat svoj boleči zob...zdaj ga imam pa tamle na polički. sem rekla, da prvega spipanega je pa treba shranit. hja, tak je to, ko grem proti 40. pa saj ni panike, modrostni je bil, nič ga ni škoda... v službo nazaj pa nisem šla, ker ne garantiram, da ne bom kaj nasilna, ko mi injekcija spusti.
zdaj pa se s tedijem cartama. mali je še v varstvu, ati v službi...
sam namesto, da bi si privoščila, kar gledam, kaj vse je za pospravit...

lepo se imejte!

arabela sory, malo moramo težiti, da nam kak lep trenutek slučajno ne uide...uzivajte še te tri dni; potem boste še bolj:)

lp

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.2.2008 13:27:38   
piskot
frrr posodimo kombinezon od c&a, moder in siv, stevilka je 92 ampak martinu je ravno prav (bi rekla da je velikost med hm 80 in 86), potem imamo pa se enega cudnega iz razprodaje, ki mu je pa zaenkrat se cist prevelik, samo tudi ne vem kok je stevilka. povej, ce rabis.

lucika ojej, bogi zob.

clody nas je zdaj tudi ful bolj priden, ko ni vec bolan. se res vidi razlika.

psasa me veseli da ti polepsamo dneve.

arabela srecno, si sploh ne predstavljam da bi zdajle se tak busi okrog nosila user posted image .

vava noro, super, bravo luka in starsi user posted image user posted image user posted image

pikapolona malo luna trka? user posted image

lu vsenajboljse mali user posted image .

tasha vazicka user posted image

remy a ze vse znas?

anc hitro se pozdravi.

pejt piskot nazaj delat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.2.2008 14:24:56   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr posodimo kombinezon od c&a, moder in siv, stevilka je 92 ampak martinu je ravno prav (bi rekla da je velikost med hm 80 in 86), potem imamo pa se enega cudnega iz razprodaje, ki mu je pa zaenkrat se cist prevelik, samo tudi ne vem kok je stevilka. povej, ce rabis.

lucika ojej, bogi zob.

clody nas je zdaj tudi ful bolj priden, ko ni vec bolan. se res vidi razlika.

psasa me veseli da ti polepsamo dneve.

arabela srecno, si sploh ne predstavljam da bi zdajle se tak busi okrog nosila user posted image .

vava noro, super, bravo luka in starsi user posted image user posted image user posted image

pikapolona malo luna trka? user posted image

lu vsenajboljse mali user posted image .

tasha vazicka user posted image   MISLIŠ VAŽIČ MOJ MALIuser posted image user posted image

remy a ze vse znas?

anc hitro se pozdravi.

pejt piskot nazaj delat.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.2.2008 14:28:32   
Pikabu
Hvala za čestitke tudi pikapoloni, mis, vavi, clody, psaši. Zalte ste punce. user posted image Upam, da ste si vse postregle s torto. user posted image

Arabela, ja, zdaj pa le pazi, da se nam vsak dan pridno javljaš. user posted image

Remy, pridite malo v naš konec, oz. malo naprej, v Kranjsko Goro ali Rateče, da Tinkari vsaj sneg pokažete. Pa ne pozabi povedati meni, da se kaj vidimo. user posted image

Vava, čestitke za preglede. user posted image user posted image user posted image Za vas sem pa res posebno vesela, kadar se vam kaj lepega zgodi. Pošteno si zaslužite, da uživate. A tisto cevko bo imel pa celo življenje noter?

Frrrr, jaz ti lahko posodim od Maksa kombinezon (poglej na slikah), je pa 86.

anč,
fino, da se ni kaj zakompliciralo in da se boljše počutiš. Ti le pazi nase.

Tasha, user posted image user posted image user posted image za lepe slikce in malega frajerja.

clody, super, da ste končno zdravi. Zdaj pa ukazaujem, da tako tudi ostane!!!!! user posted image

psaša, user posted image user posted image user posted image za malega in njegovo čebljanje. Le tako naprej. user posted image

piskot,
vaš Martin me še kar spravlja v smeh. Sem možu razlagala, kaj je rekel, se je tudi on zelo smejal.

Lucika, hitro si opomori od zoba. Naj čim manj boli.

Zdaj grem pa malo lenariti. Danes sem sama doma. Ema je šla v vrtec, Maks v varstvo, jaz bom pa izkoristila in bom počela vse tisto, kar ob otrocih ne morem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?