|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
24.2.2008 20:04:06   
pikapolona2
zatišje pred nevihtouser posted image ...takšna tišina uaaaa...dejmo mal akcije

Arabela drži se jutriuser posted image  

Uf...frrr zdej že uživa na snegu....zdejle se ji kolca ker mislim nanjo.

Moci je bilo fajn v Živalskem vrtu? Baje ste imeli družbouser posted image ...drugič pridemo še mi......mi še nismo bili se pa že fuuul časa odpravljamo. Danes smo celo mislili popoldne da bi šli vendar je Brina spala 3 ure in smo bili prepozni.

Clody kje je slika nove frizure....a je bila gužva na Pokljuki....kr ene 3 poznam ki so se danes potepali po njej.

ampak je bilo pa toplo danes.....jst bučman sm šla pa z bundo na sprehod....sem se samo slačila in na koncu sem bila samo v mikici.

Jutri je nov teden...lepo ga začnite in izkoristite še sončka....konec tedna bo baje dež.....uživajte!

P

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
24.2.2008 20:05:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

arabela najboljse da stanovanje vakumsko zapakiras za tiste par dni user posted image

kako to naredim ...pliz nasvet.user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
24.2.2008 20:06:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Zdaj imam pa eno veliko prošnjo, ki jo upam preberete in mi svetujete. Bom kar odebelila user posted image
Bratranec jutri praznuje 30.letuser posted image  Nimam še darila user posted image Kaj povem o njem ? Avgusta bo postal očka. RAd jadra. Pomalo ga rad tudi lumpa naokoli. Je električar, zdaj v pisarni user posted image  NA POMOČ. Potrebujem kakšno idejo čimprej.

zdej je pa že prepozno a ne...upam da si se kej spomnilauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
24.2.2008 20:07:00   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
frrr...hvala za odgovor, to sem dojela ja...ampak kam greste ?

a vas maloo zdražim ? takale smo pa mi imeli ob treh popoldan ........ 

mogoče bi pa Remy in Tinkara prišle v NY sneg potipatuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.2.2008 8:51:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
24.2.2008 20:12:15   
pikapolona2

pikapolona a ti vedno tolk pogosto sanjas, al te luna nosi?

ej odkar Brina spi cele noči so se moje sanje vrnile...hvalabogu ker tolk kot pa jst med sanjami predelam to pa ni res.......včasih pomešam tko čudno ljudi in dogodke da dol padeš...bi res lahko knjigo napisala če bi si zapisovala najbolj bizaren. A je katera že kdaj v sanjah vohala....jst se spomnem da sm enkrat eno truplo ki je razpadala vohala......pa določene datume kdaj se bo kej zgodilo.....za crknt....no to niso ble najboljše sanje....ponavadi so bolj prijetne.

Piškot kaj ste ugotovili z zobarco zaradi obarvanega zobka pri Martinu?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
24.2.2008 20:32:43   
vava
ko/če boste imele čas:http://video.google.com/videoplay?docid=6791277826275399315

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
24.2.2008 21:00:18   
piskot
cer.

spet sem cist ckrnjena. smo imeli ponovitev vcerajsnjega sportnega dne. danes smo sli v planico. ati in mami sta spet laufala. martin je pa videl ratrak, pa potem je eno luzo nasel, pa smo metali kamencke noter ... kr neki no. aja pa spal je v celem dnevu 20 minut. prejle sem ga sla preoblect v spanju, ker je bil cist moker okoli vratu. upam da je od utrujenosti (pa ker ga je mami se ful pokrila).

lina ja kaj naj recem, pridi domov, pa gremo mal u lajf. upam da zdrzis do takrat. sicer sem ti pa samo snega fous, nicesar drugega.

arabela vsak sprehod steje, zdaj so nasi itak vsi kratki (vecinoma ne prideva dalj kot do konca bloka).

clody upam da ste se imeli lepo na pokljuki. a je bil dren?

pikapolona zdaj se spomnim, da si ze enkrat pravila o teh sanjah in o eni kuhinji ... sicer pa kar se tice martinovih zob in rjavih oblog na njih. sem klicala zobarco, pa je rekla, da od antibiotika ni, je pa od sladkorja, ki je v njem. ce nam v 14 dneh ne bo uspel zdrgnit dol (kar nam ni), moramo prit pokazat, ker lahko da mu je prav zobek razzrlo. jo moram ta teden poklicat.

moci drugic pejte rajs na sneg, dokler ga je se kaj. a ste zdaj zdravi? a sta dobile kaksen normalen termin za dermatologa?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
24.2.2008 21:10:30   
lucika
LEP POZDRAVČEK...

kam je spet izginil vikend? meni dnevi tako letijo, da sama ne vem, kam se mi tako mudi...
in danes je nedelja, ko bi moral clovek bit spočit...jaz pa crknjena, da komaj gledam. ne vem od česa, ne vem zakaj...vem samo to, da bi spaaaala. pa ze par dni hodim spat hitreje kot običajno. nekaj mi pije batarije, pa še sama ne vem kaj.,.,

sva si včeraj privoščila z mojim kopel z zelišči in romantično večerjo. darilo še od lanskega rojstnega dne:) je pasalo, mmmm.

arabela, mislim nate, drži se!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
24.2.2008 21:15:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: vava

ko/če boste imele čas:http://video.google.com/videoplay?docid=6791277826275399315

uau. dobro povedano.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
24.2.2008 21:17:58   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

LEP POZDRAVČEK...

kam je spet izginil vikend? meni dnevi tako letijo, da sama ne vem, kam se mi tako mudi...
in danes je nedelja, ko bi moral clovek bit spočit...jaz pa crknjena, da komaj gledam. ne vem od česa, ne vem zakaj...vem samo to, da bi spaaaala. pa ze par dni hodim spat hitreje kot običajno. nekaj mi pije batarije, pa še sama ne vem kaj.,.,

sva si včeraj privoščila z mojim kopel z zelišči in romantično večerjo. darilo še od lanskega rojstnega dne:) je pasalo, mmmm.

no ja, upam da se te kaj ne prijemlje. sicer pa ce mene vprasas je zadeva takale. a imamo vikende zato, da se spocijemo od dela? da gremo potem v ponedeljek spet spociti delat? NEEEE. Vikendi so zato, da jih uzijemo v cim vecji meri. Vcasih smo jih pretezno ponoci, zdaj jih pretezno podnevi. In potem spet cel teden lahko pocivamo do naslendjega vikenda.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
24.2.2008 21:37:40   
Arabela
Vau, kako je naša tema prazna...user posted image user posted image user posted image ... nikjer nikogar.

No punce še ena noč in gremo v akcijo.. držite pesti da bo vse ok, jaz pa vam novičke takoj javim...

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
24.2.2008 21:57:13   
moci

user posted image hudo. tole si moram pa shranit.

kdo je ta tip?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
24.2.2008 21:59:53   
moci
sem poguglala kdo je. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
24.2.2008 22:06:06   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Moci je bilo fajn v Živalskem vrtu? Baje ste imeli družbouser posted image ...drugič pridemo še mi......mi še nismo bili se pa že fuuul časa odpravljamo. Danes smo celo mislili popoldne da bi šli vendar je Brina spala 3 ure in smo bili prepozni.

le pridite. bilo je super.

Neposredna povezava do sporočila: 4864
24.2.2008 22:08:58   
moci

cer.

spet sem cist ckrnjena. smo imeli ponovitev vcerajsnjega sportnega dne. danes smo sli v planico. ati in mami sta spet laufala. martin je pa videl ratrak, pa potem je eno luzo nasel, pa smo metali kamencke noter ... kr neki no. aja pa spal je v celem dnevu 20 minut. prejle sem ga sla preoblect v spanju, ker je bil cist moker okoli vratu. upam da je od utrujenosti (pa ker ga je mami se ful pokrila).

moci drugic pejte rajs na sneg, dokler ga je se kaj. a ste zdaj zdravi? a sta dobile kaksen normalen termin za dermatologa?

vau vam se pa dogaja.
spala je pa tudi zoja približno enako dolgo. user posted image

zdravi smo približno. si ne upam nič rečt. iz učk še teče, iz nosa bo pa itak do avgusta, al kakouser posted image
dermatologa nisem še 1x klicala. je rekla naj pokličem, ko bo zdrava.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
24.2.2008 22:10:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

LEP POZDRAVČEK...

jaz to rečem vsako nedeljo - zakaj sem še bolj zmatrana kot po službiuser posted image

in fajn, da uživatauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
24.2.2008 22:11:59   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Vau, kako je naša tema prazna...user posted image user posted image user posted image ... nikjer nikogar.

No punce še ena noč in gremo v akcijo.. držite pesti da bo vse ok, jaz pa vam novičke takoj javim...

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč....user posted image user posted image user posted image

joj, spomini se vračajo ...

srečno, arabela.
v mislih bom s teboj.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
25.2.2008 7:15:49   
Maxica
Arabela, danes je pa tvoj dan, močno mislim nate, da čimprej ugledaš vašega zdravega in krasnega fantička. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
25.2.2008 7:24:14   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ustanovitelj macintosha.......appla. Računalniške firme ki je v ameriki zelo popularna...pri nas pa sedaj tudi raste prodaja Imacu....jst imam za službene stvari tudi njihovo mašino ker so špica za oblikovanje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
25.2.2008 7:25:11   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem poguglala kdo je. 

jst budala se pa pametn
delala namesto da bi en post dalje prebralauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
25.2.2008 7:26:07   
pikapolona2
v bistvu sem vas prišla samo pozdravit in navijat za arabelo.......dejmo punca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4871
25.2.2008 7:28:21   
Clody
mi imamo spet vročino! Najbrž samo sanjam!user posted image

U bistvu sem prišla rečt Arabeli srečno Kekec!

Neposredna povezava do sporočila: 4872
25.2.2008 7:30:30   
*anč*
Arabela  drži se in pobožaj trebušček potem pa malo štručkico!! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
25.2.2008 7:31:20   
psaša
Jutro,
arabela držimo pesti in srečno user posted image user posted image

Vikend minil prehitro, kolk je lepo vreme. Smo cele dneve zunaj, lušno. Ni nič časa.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
25.2.2008 7:37:35   
Arabela
Odhajam...user posted image .... prazen želodec in črevesje.....

Pridne bodite...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?