|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
20.2.2008 10:10:52   
muki1
O Pikabujček user posted image .
Naj bo vsak dan vesel in nasmejan,
da bi zdravje ti služilo,
pa veselja z tvojimi tremi mušketirji ti želim obilo.
Naj zdravje na cedilu nikdar te ne pusti,
naj te možek vsak dan pod rjuhami razveseli.
Ko pa šel na pevske vaje bo in do daleč stran,
ti tvoje RR frendice z veseljem polepšamo dan.
Naj vsi strahovi odbrzijo daleč proč,
če boš sama kakšno noč, pa to darilo pošiljam v pomoč user posted image
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.2.2008 10:17:25   
tasha23
Pikabu: Edino kar je v življenju pomembno je zdravje in sreča, če imaš to; vse drugo pride samo od sebe. Zato ti želim vse naj naj ob tvojem rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.2.2008 10:30:37   
tasha23
Ma kaj danes si poseben dan tudi za nekoga drugega, sem jaz malo zamutila? Joj kako sem zgubljena.

sicer pa
zobki:  imamo jih 12 + 2 rineta ven
govor: nekaj besedic, vsak dan kaj novega, vendar nič konkretnega user posted image
 duda: še dobro da obstaja, kajti če je ne bi bilo, bi vsa ostalo romalo v usta, tudi drek na cesti user posted image

Na srečo smo zdravi, razen no driska, ki pa je povezana z zobki.

bolančki POZDRAVITE SE!!!user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.2.2008 10:43:12   
Maxica
A sicer pa danes štrajkamo, al kako?user posted image
Mi smo v redu, včeraj smo šli še po kapljice za oko, vendar za Maxa. Lan jih ima že ok, Maxu gre pa na boljše. Sicer smo se popoldne mal potepali, otroka sta šla k moževim staršem, midva sva šla pa mal v shoping. Nič posebnega, v glavnem.
Mal raziskujemo, kam se bomo letos podali, zdaj smo gledali smer Sardinija za v maju, zaenkrat smo se kar zagreli, bomo videli sproti.
V službi se pozna, da ima ta teden nekaj ljudi dopust, ker so zimske počitnice, pa imam tudi jaz bolj na easy. Prav paše, priznam.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.2.2008 10:47:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Tole z igračami je pa pri nas čisto isto. Ravno takrat je aktualna samo ena igrača. user posted image Čeprav je Ema zdaj prav hecna postala, kako hoče Maksa okoli prinesti in podturiti kakšno drugo igračo, potem pa pravi, da deli igrače z Maksom.

Hehe, to je tudi Max pogruntal. Zadnjič se je Lan igral z neko igračo, pa seveda je brž zainteresirala še Maxa. Mu jo je hotel vzeti, pa sem mu rekla, da jo bo dobil, ko se bo Lan nehal z njo igrati. A ni šel po neko drugo igračo in mu jo hotel poturiti, kao, saj se bo s tisto začel igrati, pa bom jaz dobil željeno.user posted image  Ampak se naš Lan ne da kar tako in ni bilo nič kruha iz te moke.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.2.2008 11:05:44   
frrrr
Pikabu - čimprej se pozdravite! in vse najboljše za tvoj RD!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.2.2008 12:15:11   
Anonimen
Pikabu- naj bo čas, ki ga preživiš z družinico čaroben, naj bo post extra uspešen (danes ti odpustimouser posted image ), dopust v Rimu pa poln ljubezni in uživanja v dvoje....pa angina naj gre čimprej papa, da bo prišlo na vrsto zdravje, z njim pa tudi vse ostalo

user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.2.2008 12:53:10   
Pikabu
O, drage moje, hvala vam. user posted image user posted image user posted image Ste me vse tako prijetno presenetile. Maxica, hvala ti za tvoje lepe besede, ti znaš pa res lepo napisati. Muki, pesniška dušica, si me pošteno nasmejala, hvala tudi tebi. Remy, hvala za tvoje prijazno voščilo. Tasha in Frrrr, hvala tudi vama. Si bom shranila vaša sporočila, pa možu jih bom dala prebrati. Muki, tvoje mu bo zagotovo posebno všeč....user posted image

Zdaj pa torta za vse, le privoščite si jo, danes post odpade. user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.2.2008 13:00:38   
piskot
No, pa sem zdrzala celo dopoldne brez da sem sla na forum pogledat. Zdaj pa ne morem vec user posted image .

mi smo pa atija domov dobili 2 dni prezgodaj. cudak user posted image .

pa vceraj zvecer me je dete nasmejalo. v temi je bilo slisati tole: duda, .... DUDA, .... najdu. user posted image

PIKABU vse naj naj naj naj naj naj naj naj boooooljseeeeeeeeeeeeeeeeeeee! zdravja, potem pa se vseh ostalih zadev.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.2.2008 13:03:37   
Pikabu
Pikabu- naj bo čas, ki ga preživiš z družinico čaroben, naj bo post extra uspešen (danes ti odpustimo ), dopust v Rimu pa poln ljubezni in uživanja v dvoje....pa angina naj gre čimprej papa, da bo prišlo na vrsto zdravje, z njim pa tudi vse ostalo

piskot, hvala. S to dudo si me pa pošteno nasmejala. user posted image user posted image user posted image Faca Martin. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
20.2.2008 13:15:24   
Anonimen
Piskot- user posted image za Martinovo dudouser posted image , pa imaš nekaj, kar si moraš zapisat....

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
20.2.2008 13:16:42   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Piskot- user posted image za Martinovo dudouser posted image , pa imaš nekaj, kar si moraš zapisat....

o moja slaba vest, hvala da si me spomnila, da ze ene par mesecev nisem nic napisala v njegov dnevnik.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
20.2.2008 13:22:53   
Anonimen
Pri nas zunaj takooooooo pihaaaa, da, ker sedim zraven okna, čutim veter še v stanovanju (okna so že stara, jih bo treba menjatuser posted image ), pa listi, ki so na okenski polici se kar privzdignejo..........zunaj se je tudi ful ohladilo......a veste, da moja ljubljanska dečva- Tinkara, še ni videla snegauser posted image

Piskot- ni za kej, še kdaj drugičuser posted image
Tudi jaz bi si lahko še kaj bolj zapisala, pa ponavadi rečem sej bom, potem pa pozabim, ampak Pikabu tebi moram pa za tvoj blog prav čestitatiuser posted image - ful lepo, pa vse si zapišeš, jaz bi se tudi morala mal skulirati in začeti kaj bolj pogosto pisati blog!

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
20.2.2008 14:08:10   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa vceraj zvecer me je dete nasmejalo. v temi je bilo slisati tole: duda, .... DUDA, .... najdu. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    faca Martin

PIKABU...vse najnaja...pusti se razvajati na današnji dan....pa tudi na kakšen drugi.....stisni k sebi svoje najdražje...pa en koktejl si privošči...NA ZDRAVJE!
aja pa zaupaj mi link do tvojega bloga.

Remy jst sm tudi groooozna mama....nič ne zapisujem ne arhiviram kej ekstra....kamere nimamo...fotoaparat je na začetku skoz laufal zdej kr mal pozabim.....nimam časa ali pa si ga ne vzamemuser posted image

Jst kuham......z nosa mi teče kot za stavo....tamala še malo smrka drgač pa je že OK. Ubadam se z iskanjem 10-11 let stare deklice.....za en članek rabim fotko kako tiska...ima katera kakšno nečakinjo ali kej podobnega HELP

PPP

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
20.2.2008 14:12:06   
Anonimen
jaz pa pogrešam Arabelo- zdej ali se ful crkljajo in koristijo zadnje dni v 3 ali pa so že 4user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
20.2.2008 14:20:09   
Maxica

jaz pa pogrešam Arabelo- zdej ali se ful crkljajo in koristijo zadnje dni v 3 ali pa so že 4user posted image

A ni rekla, da bo 25.2. rodila? Razen če jo je prehitelo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
20.2.2008 14:21:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mi smo pa atija domov dobili 2 dni prezgodaj. cudak user posted image .
Super za predčasno vrnitev očka.user posted image

Heheuser posted image , kva je faca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
20.2.2008 14:22:56   
Maxica

Pri nas zunaj takooooooo pihaaaa, da, ker sedim zraven okna, čutim veter še v stanovanju (okna so že stara, jih bo treba menjatuser posted image ), pa listi, ki so na okenski polici se kar privzdignejo..........zunaj se je tudi ful ohladilo......a veste, da moja ljubljanska dečva- Tinkara, še ni videla snegauser posted image

A res ne? Ker pri nas ga pa lih toliko je padlo, da ga je že videl in otipal, zadnjič se mu je prav čudil, ko je bilo vse belo. Sankal se pa res še ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
20.2.2008 14:34:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A res ne? Ker pri nas ga pa lih toliko je padlo, da ga je že videl in otipal, zadnjič se mu je prav čudil, ko je bilo vse belo. Sankal se pa res še ni.

ja en dan ga je bilo 2mm, ga je prijela- malo travo pobožala- bolje rečenouser posted image
ne, mislim sneg- vsaj toliko, da bi si mami obula skibucke, ki jih je prinesel stric Božiček, pa so nekje še čisto nove zapakirane- ma vsaj 10cm

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4769
20.2.2008 15:06:06   
mis
dan

Utrujena, smo z otroki nekaj ustvarjali za en natečaj. Pa sem bla do zdaj fizično v akciji in sem kar gotova. Je bilo pa lepo.

Pikabuuser posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj.

arabela???????????????????

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
20.2.2008 16:24:27   
vava
spet so me dnevi prehiteli ... in se nisem javila nekaj dni. Zdaj sem na hitro samo zadnji strani preletela.
najprej PIKABU vse naj, naj! Ti si meni en tak super srček. Se večkrat spomnim kako si nas že med nosečnostjo tolažila in pisala nasvete, vedno si si vzela čas in našla besedo za nas. Naj te danes (in čim več dni v letu) tvoji moški razvajajo in bodite srečni!
user posted image
Pikapolona moja prijateljica ima 9 let staro hčerko. Kaj rabiš?

Včeraj smo bili na kontroli pri nevrokirurgu. Rekel je, da je vse ok in da se vidimo čez ca 8 let, ko bo treba cevko podaljšati. Do takrat pa naj se imamo lepo in uživamo. HURAAAA!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
20.2.2008 18:29:24   
frrrr
nujno! v soboto gremo smučat, pa še nimam zimskega pajaca ali vsaj zimskih hlač za tamaučka. vse sem že preiskala... cel BTC (BC, H&M, Ariel, Interspar, Intersport,...), Mercator šoping center Šiška, Ind. cona Rudnik, cela Koroška... nikjer nimajo 86tke user posted image od 104 dalje ali do 68 user posted image  user posted image ideje?
novembra sem bla pametna, da mu je lanski pajac, ki ga je marca nosil prav, pa se je tolk potegnil zdaj, da bi imel kratke hlače user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
20.2.2008 18:44:16   
pikapolona2
frrr ti jaz našega posodim......ga trenutno nič ne rabimo samo je viola...če te ne moti?

vava hvala sem že našla deklicouser posted image .....pa super za vaše srečanje z dohterji čez 8 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
20.2.2008 19:47:45   
Anonimen
Frrrr- jaz imam samo št.80, ampak ker Tinkaro komaj stlačim notri, mislim, da Jašu ne bo pravuser posted image
Drugače pa teh pajacev (št.86 ali 92) jaz že konec decembra nisem dobilauser posted image
A v Intersportu v Hipermarketu si gledala (tam pa so imeli fantovske pajace št.86) še januarja

Neposredna povezava do sporočila: 4774
20.2.2008 20:16:46   
vava
Frrr Luka lahko posodi svetlo plave hlače in bundo št. 92. Ni ne vem kakšna fotka, jutri z aparatom poslikam komplet, pa kar v avto ga bom dala, da če se odločiš, se lahko kadarkoli dobiva, ker sem kar naprej leteča in ti lahko dostavim kamor želiš.
user posted image

zobki mi imamo dva spodaj in 4 zgoraj. Ostalo nekaj rine, ampak vse zeloooo počasi.

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?