@lina
|
Zdaj bom pa napisala ful dolg post, ker moram za daleč nazaj komentirat, pa sploh ne boste vedle o čem govorim, če ne bom citirala: IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ma pri vseh igračah, ne, ravno tisto je treba imeti, ki jo ima drug in obratno. Zelo dobro to poznamo... in kako Matjaž kriči, če mu Jure nekaj vzame...ker še ni dovolj močan, Juretu dostikrat to uspe, pol ga pa Matjaž lopne po hrbtu, po glavi, kamor prileti... Kaj pa vem, to je očitno iz vrtca prinesel, ker Jure ga pa ne udari Sta pa tudi oba suhca, kaj? Po mamici? Suhca sta, samo vprašanje če po mamici... Štrajkam na aerobiko že dva meseca, ker me služba tolk izčrpa, pa še podaljševala sem prejšnje tedne, pol pa res nisem imela ne moči ne volje še za aerobiko... zdaj pa lepo izpopolnjujem naravni plavalni obroč ker za jest pa imam voljo IZVIRNO SPOROČILO: Lu A vam povem kaj je danes mali naredu? Smo šli malo na svež zrak. PEŠ. In mali v eno smer je lepo hodil , za nazaj se mi je mulc metal ob tla in se zraven smejal. Jaz pa jezna kot No, potem sem ga nosila, ker se mi ga ni dalo več pobirat. Tudi to poznamo...ko ni več zanimivo hodit, na kolena in protestira Pikabu: Čeprav res malo pozno, vendar iz srca, voščilnica je moja do tebe le prišla. Ob tvojem rojstnem dnevu toplo čestitam ti, z iskreno željo v srcu, da vse naj se zgodi, kar ti prinaša srečo, ti zadovoljstvo da, prijazna usoda pa še zdravja naj doda! Vse najboljše in veliko veselja in ljubezni ob tvojih treh sončkih! IZVIRNO SPOROČILO: piskot pa vceraj zvecer me je dete nasmejalo. v temi je bilo slisati tole: duda, .... DUDA, .... najdu. faca, to tvoje dete IZVIRNO SPOROČILO: vava Včeraj smo bili na kontroli pri nevrokirurgu. Rekel je, da je vse ok in da se vidimo čez ca 8 let, ko bo treba cevko podaljšati. Do takrat pa naj se imamo lepo in uživamo. HURAAAA!!! uau, kako je to fajn slišat (no, prebrat)! Tudi mali Maji vse najboljše za tretjo svečko, da bi jo starša bolj ubogala, pa bratec tudi Lu, tako pač je, odvisno s katere strani gledaš, kdo koga ne uboga IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: Remy ampak Pikabu tebi moram pa za tvoj blog prav čestitati - ful lepo, pa vse si zapišeš, Hvala. To mi je res v veselje in pravi balzam za dušo. Že od nekdaj sem rada pisala dnevnike in tole zdaj mi je pisano na kožo. Pa res mi pomaga, kadar se kaj slabše počutim. s tem se tudi jaz strinjam, samo komentirala ti še nisem...ful lepo pišeš, res! IZVIRNO SPOROČILO: frrrr mogoče vas še preberem... ne obljubim pa, da se še kaj javim... potem boš mogoče še prebrala, da vam želim čudovite počitnice! IZVIRNO SPOROČILO: Remy jaz sem koma, pa učit se moram, dan D se nevzdržno približuje- me že panika grabi Pa herpes imam na notranji strani ust in me boli ko sto , boga Remy, upam da se čimprej pocajtaš in naučiš! IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Kakšne copatke imajo za doma vaši otročički? Cicibanke, pri babicah imata pa take male usnjene (kot telovadne), z eno živalco gor, v Massu jih prodajajo... IZVIRNO SPOROČILO: mis @lina, kolk ml fiziološke daš Matjažu da poinhalira? Mam tega kot ti, inhalator, pa je poinhalirala nekje 3ml, pol je imela pa dost. dam tudi nekje 3-4 ml, pa ne poinhalira vsega...P nama je rekla, naj vztrajava nekako 3-4 min, če se da.... Lu, nimam ideje...upam, da se domisliš česa pametnega... In sedaj pričakujem, da me pohvalite, ko sem se tako potrudila za nazaj Lep večer vam želim!
|