Pikabu
|
Hvala za čestitke tudi pikapoloni, mis, vavi, clody, psaši. Zalte ste punce. Upam, da ste si vse postregle s torto. Arabela, ja, zdaj pa le pazi, da se nam vsak dan pridno javljaš. Remy, pridite malo v naš konec, oz. malo naprej, v Kranjsko Goro ali Rateče, da Tinkari vsaj sneg pokažete. Pa ne pozabi povedati meni, da se kaj vidimo. Vava, čestitke za preglede. Za vas sem pa res posebno vesela, kadar se vam kaj lepega zgodi. Pošteno si zaslužite, da uživate. A tisto cevko bo imel pa celo življenje noter? Frrrr, jaz ti lahko posodim od Maksa kombinezon (poglej na slikah), je pa 86. anč, fino, da se ni kaj zakompliciralo in da se boljše počutiš. Ti le pazi nase. Tasha, za lepe slikce in malega frajerja. clody, super, da ste končno zdravi. Zdaj pa ukazaujem, da tako tudi ostane!!!!! psaša, za malega in njegovo čebljanje. Le tako naprej. piskot, vaš Martin me še kar spravlja v smeh. Sem možu razlagala, kaj je rekel, se je tudi on zelo smejal. Lucika, hitro si opomori od zoba. Naj čim manj boli. Zdaj grem pa malo lenariti. Danes sem sama doma. Ema je šla v vrtec, Maks v varstvo, jaz bom pa izkoristila in bom počela vse tisto, kar ob otrocih ne morem.