|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
19.2.2008 12:56:07   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro,
jaz priznam, da ne vem, koliko zob ima zoja. ne pusti, da ji šarimo po ustih. tudi zob noče umivat.
je pa danes začela škrtat z zobmi, kar mene spravlja ob pamet.

stanje pri nas: moj brat in dragi brez vročine, mala je ponoči kuhala kot nora in kuha tudi zdaj. je pa dobre volje.
jaz moram jutri v službo, ker bo sodelavka na dopustu, ena pa na bolniški. dec pa itak mora delat, ker je že 3 dni izgubil. user posted image malo bom pa v stanovanje zaklenilauser posted image

Glede zobkov ni probljem če škripa, začneš šteti kolikokrat škrtne, toliko zobkov ima. Samo to je možne edino, če začne škrtat od enke levo in desno. user posted image

Upam, da se te vaše vročine kmalu nehajo. Se mi zdi, da ga Zoja nekaj serje zadnje čase.

Aja, odkar je v vrtcu user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
19.2.2008 12:57:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Muki fajn te je brat....se mi je kar zaluštalo čimprej še enga naštimat pa da jih potem gledam kako se valjajo in igrajouser posted image

Če bi me videla v četrtek zvečer, ko mi je dekl dvignilo do plafona, bi te te želje minile, verjemi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.2.2008 13:55:54   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram pa zdaj poklicat na bioresonanco v NM, če je vLJ taka čakalna doba. Zdej vem kaj pomeni 2. razred. Je 6 razredov, 6. je najhujši, tako da verjetno ni tako hudo. Bom vidla. @lina, če je tukaj kaj manj za čakat ti sporočim.

vem za to NM bioresonanco, samo ne dobim nobenih mnenj in izkušenj npr. staršev ki so že bili. No, oglasila se mi je ena mamica, ki je bila malo razočarana, saj je bilo tu ugotovljeno bistveno manj stvari kot na testiranju v Podčetrtku. Zdaj pa vedi v čem je problem: al tam nabijejo toliko alergenov, da je več terapij in več zaslužijo, al je problem tu pomanjkljivo znanjeuser posted image  Jaz se za tu nisem odločila, ker imam rajši neko potrditev, kakšne pozitivne izkušnje...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.2.2008 14:20:22   
Anonimen
dobro jutro, pijem kavo, sem še čist zalimana....

glede zobkov, imamo jih 14 že nekaj časa....ponavadi so po dva in dva hodili ven....

Pikabu....upam, da ni nič hujšega....sem enkrat fasala gnojno angino, tri dni sploh nisem vedela kje sem, vročina 40, sledila bolniška 14 dni....pa še bi bila lahko doma, če bi lahko bila....

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.2.2008 14:36:20   
Aja1
Se opravičujem, ker vdiram na vašo temo.
Mis, mi smo bili lani na bioresonanci v Nm in je povedala ravno obratno, kot krvni testi user posted image . Po krvi je alergična na jajca (razred 4 ), na bioresonanci je rekla, da pa na jajca ni, je pa na mleko in še en kup stvari user posted image . Ampak jaz bolj verjamem uradni medicini, zato nismo potem več hodili. Če bi ugotovila isto, bi verjetno še šli. Čakali smo pa en teden. OMR ste že cepili? Kakšna reakcija?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
19.2.2008 14:39:07   
frrrr
joj, bolančki... pozdravite se vsi - mamice, otročki, bodoči možje... VSI!

bravo Lanu in Ivi za klepetanje... pa vsem otročkom, ki znajo štet user posted image Nejc, Lan,...
Jaša tut že nekaj časa šteje gumbe... začnemo 1, 2 in on nadaljuje tliii user posted image

sem privihrala in odvihrala user posted image pa vmes se ninji nasmejala user posted image

lep sončkast dan!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
19.2.2008 14:40:22   
frrrr
o, Aja1 - hello! pozdravček tvoji princeski!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
19.2.2008 14:41:28   
Maxica
Joj, Remy, sam ta vaša Tinkara je pa res prava pozerka. Kva je luštna. user posted image  Pa vedno me res preseneti, kakšne krasne laske že ima. Pa se mi je že zdelo, da so Lanu mal porasli, no, zdaj pa vidim, kaj se pravi, lase imeti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
19.2.2008 14:43:15   
Maxica
@lina, vaša dva fantka s prekrasnimi velikimi očkami sta tudi tako luštna, pa še tako zelo rada se imata. A se nič ne sklofata za kakšno igračo? Moja sestra je ravno včeraj ugotovila, da bi se naša dva tudi za isti las stepla, če bi se dalo.user posted image user posted image  Ma pri vseh igračah, ne, ravno tisto je treba imeti, ki jo ima drug in obratno.user posted image
Sta pa tudi oba suhca, kaj? Po mamici?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.2.2008 14:48:12   
Maxica
Muki, lepo, rada berem take pozitivne poste, ko si človek zaželi, da bi bilo res skoz vse tako idličnouser posted image user posted image user posted image . Pa čeprav vedno ni samo takole, je važno, da si človek samo tole zapomni, ostalo pa naj kr gre v pozabo. (dvignjeni dekli do plafona npr.user posted image , čeprav čist točno ne vem, kaj si s tem mislila povedatuser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.2.2008 14:48:59   
Maxica
Piskot, upam, da vama z Martinom ni preveč dolgčas po očku in da te sedaj, ko si sama, preveč ne ovija okrog prsta.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.2.2008 14:49:34   
Maxica
Zdej grem pa domov, sonce vabi. Lep torek še naprej, čao.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.2.2008 15:33:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Danes sem pa jaz tudi doma, grem zdaj k zdravniku. Vročina, boleče grlo, ne morem požirati, vse me boli, noro. Kuha me, pa mrazi.... Se javim kaj več kasneje, pa še kaj pokomentiram, če bom sposobna sedeti tukaj.

O uboga revca, a zdaj te je pa čisto vrglo.user posted image Upam, da boš kmalu bolje, vsaj do jutri.user posted image

Slabo kaže, tudi jutrišnji dan bom verjetno bolj kot ne preživela v postelji... Ste imele punce prav, angino imam. user posted image Zdaj sem pa še na WC prikovana, sem vzela antibiotik na prazen želodec. Pomojem me je to zvilo.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.2.2008 15:33:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Remy
Pikabu- jaz sem tudi hotela napisat, da je Ema prav luštna z bolj kratkimi lasmi, me pa prav zanima kakšna si tiuser posted image Max pa tudi že izgleda kot en velik fant, pa kakšne okice imauser posted image

Za Emo smo se tudi prav na hitro odločili, da jo postrižemo. Sem videla, kako je mene vse bolelo in vezalo od teh gumic in špang, pa mi je bilo hudo, da bi tudi njo to bolelo in smo jo kar potrsrigli. Pa tudi sama je navdušena. Okice imata pa oba po atiju in Maks ima res še take bolj velike, izrazite, včasih prav zapeljive.... user posted image user posted image user posted image Aja, glede mene. Saj si tudi na blogu od dnevnika, a ne? Te bom dala med prijatelje, pa si poglej, tam imam sicer eno sliko od decembra, pa bom dala še eno bolj novejšo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.2.2008 15:35:46   
Pikabu
Drugače imam pa tudi Emo doma. Jo boli uho, pa vročino ima tudi, z njo greva pa jutri k zdravniku. Tale ušesa me že prav jezijo. Komaj dober mesec je od prejšnjega antibiotika zaradi bolečega ušesa, zdaj bo pa spet.... user posted image Na srečo je vsaj Maks zdrav, trentuno je pa v varstvu, z Emo pa uživava. No, jaz malo manj, ampak mala gospodična tako lepo skrbi zame, da bom že zaradi tega še hitreje ozdravela. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.2.2008 15:41:53   
Pikabu
Da poskusim, če mi še kaj daljšega uspe spraviti skupaj.

Lina, tudi od nas čestitke za prvi stavek. user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke tudi vsem ostalim otročkom, ki že pridno govorijo: Jaša, Iva, Lan, Nejc.... Sem še koga pozabila?

Muki,
prav lepo te je brati, res. Sem te že pogrešala. Pa vaše dogodivščine so itak zakon, mali pa pravi faci. Fotoaparat pa le zrihtajte. Nama je se pokvaril na dan, ko smo šli v Minimundus. Še dobro, da sem se zjutraj nekaj igrala z njim in to opazila, ker sicer bi šele gor opazili. Sem zagnala tako paniko, da v Minimundus pa res ne moremo brez fotoaparata, da smo šli najprej na vrat na nos kupiti nov fotoaparat, potem pa naprej na izlet.

A res se vam zdita našedva podobna? V živo večinoma rečejo, da je Ema meni, Maks pa atiju. Pojma nimam, jaz tega nič ne opazim. Je pa Maks podoben svojemu atiju v teh letih, če se oba grdo držita, gledata izpod čela, sicer je pa Maks zelo, zelo podoben svojemu stricu v tej starosti.

Remy, vaša Tinkara je pa itak carica. Pozerka sto na uro, pa res kakšne lase ima. user posted image user posted image user posted image

@lina,
vaša fanta sta pa tudi prava cukra. user posted image user posted image user posted image Pa Matjaž ima tako kapo kot naš Maks. Tole ravsanje pa tudi pri nas zelo dobro poznamo. user posted image

Lu
, našega Maksa mož kar sam postriže, z mašinco. Malo je problem, ker se mali zelo vrti, ampak mu je do sedaj vedno dobro uspelo. Jaz si ga pa tudi ne bi upala.

Frrrr, mi smo bili tudi ta teden pri zobozdravnici z Maksom, smo ga kar z Emo peljali. Pri nas pa sploh ni navada, da bi prej pošiljali vabila. Tale tvoj pogovor je bil pa tudi skrajno zanimiv. user posted image user posted image user posted image A se ti je kaj fino zdelo?

Zobki: Kot sem že napisala, pri nas nič ne pošiljajo vabil vse do tretjega leta. Ema je imela pri nas ta čas že vse štirice zalite, predno smo dobii vabilo. Meni je zobna asistenka v šoli svetovala, naj kar pokličem in jo pri enem letu pripeljem, Maksa pa kar skupaj z Emo peljemo. Je rekla, da je vse v redu z njegovimi zobki. Čudno je edino, ker so mu ven prišle vse štiri štirice, spodne dvojke pa ne. No, ena mu je zdaj prišla ene pa ni na vidiku, pa je rekla, da nič hudega, če je sploh ne bo. Je pa rekla, da ima čisto drugačne zobe kot Ema. Pa da so lepo umiti in naj kar vztrajava, čeprav se mali buni. No, sam si jih zelo rad umiva in ko zvečer rečemo, da gremo umit zobe, zdirja proti kopalnici, kriza je potem, ko mora ati dokončat. Pa se bo že navadil. user posted image

Lina, ko si spraševala za petice: naši Emi so ostali zobki tudi zelo hitro ven prišli, mislim, da je tak čas imela že vse zobe do štiric, petice so ji pa zrasle malo pred drugim rojstnim dnevom. Se prav spomnim, ko smo šli z morja, ker je padla in sva se ustrašila, da se je udarila v glavo, pa je kazala, da jo v ustih boli, potem sva pa doma ugotovila, da ji petice rastejo. Potem so ji pa vse štiri zelo hitro ven prišle, pri dveh letih in pol ji je zobozdravnica že začela zalivati.

Maxica, user posted image user posted image user posted image za vaša fanta in za štetje. Lan je pa prava faca. Boš videla, kako drugi otrok vse pobere od prvega, drugi otrok navadno veliko prej zna stvari, ker sliši od prvega. Tole z igračami je pa pri nas čisto isto. Ravno takrat je aktualna samo ena igrača. user posted image Čeprav je Ema zdaj prav hecna postala, kako hoče Maksa okoli prinesti in podturiti kakšno drugo igračo, potem pa pravi, da deli igrače z Maksom. user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa upam, da boš lahko kmalu kaj noter prinesla. Pri nas je danes tudi Ema pri nama spala, jo je bolelo uho, ampak je ves čas pri atiju, mene je pa itak kuhalo in mrazilo....

Zdaj grem pa nazaj ležat, me že vse boli.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.2.2008 16:09:26   
Pikabu
Pa še nekaj slikic, se mi ne da delati albuma.

Uživač:
user posted image
Plavalka:
user posted image
Mali pajacman:
user posted image
Frajla:
user posted image
Maks boža Emo, ki joka:
user posted image
Ema in Maks plešeta ringaraja:
user posted image
Takole pa Maks spleza na kocko pri stari mami, da pride na pult ali do vode:
user posted image
Ema dela čokoladne kroglice:
user posted image
Ema okrašuje torto:
user posted image
Umivanje:
user posted image
Lepotec:
user posted image
Maks pri jaslicah:
user posted image
Ema hrani Maksa:
user posted image
Maks v zaboju, spleza noter, da šride doigrače, v tem primeru je hotel avtomobilček:
user posted image
user posted image
user posted image

To je na kratko to, kar se pri nas dogaja. Zdaj grem pa res nazaj ležat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.2.2008 16:44:22   
Anonimen
pikabu- ti me kar daj med prijateljeuser posted image - tinky1

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.2.2008 16:46:56   
Anonimen
Pikabu- Ema in Max sta res ful luštna, pa jaz tudi mislim, da je Ema bolj podobna tebi, Max pa možu- vsaj po slikah........

Ko gledam, berem, kaj tile vaši otročki počnejo (tiste, ki imate 2) se mi zdi ful fino, ker se že skupaj igrajo.......bi kar takoj imela še enega, ampak bomo še malo počakaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.2.2008 20:57:26   
Lu
Čer!

Joj Muki jih ti pihaš user posted image user posted image user posted image Sem se full nasmejala user posted image user posted image

Drugače smo pa z otroci ok, edino možek nekaj štrajka. Ga nekaj mrazi, glava ga boli, grlo. Upam, da ne zboli. Ker jaz ne smem zbolet. user posted image Je pa prestal operacijo miniskusa v četrtek, in je kar bogi. In 100% mu sledi še ena operacija, ker ima še pretgane križne vezi user posted image Nič dobro. Bomo videli kaj bo pokazalo čez 2 meseca.

Bolančki. Čimprej se pozdravite.

Pikabu. Kje imaš blog? Pa luštne fotke.

Moci tole je pa štala z službo. Kam boš zdej dala malo?

Remy kako se učiš z malo? Men sploh ne znese. Jaz sem čist out. Priznam.

A vam povem kaj je danes mali naredu? Smo šli malo na svež zrak. PEŠ. In mali v eno smer je lepo hodil user posted image , za nazaj se mi je mulc metal ob tla in se zraven smejal. Jaz pa jezna kot user posted image No, potem sem ga nosila, ker se mi ga ni dalo več pobirat. PA še Maja je bila zraven. Aja pa moram povedat, da na polno oponaša Majo. Mislim z govorjenjem. Krasno. user posted image Tudi že kar dosti pove.

Zdaj grem pa leč.

Lahko noč pa eno bolho za pomoč!user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.2.2008 20:58:35   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Ko gledam, berem, kaj tile vaši otročki počnejo (tiste, ki imate 2) se mi zdi ful fino, ker se že skupaj igrajo.......bi kar takoj imela še enega, ampak bomo še malo počakaliuser posted image

Remy pri nas ni tako luštno user posted image Vsaj zaenkrat je več joka, stoka, grizenja, tepeža, porivanja kot pa igranja. Ampak saj bo prišel tisti čas.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
19.2.2008 21:17:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Pikabu. Kje imaš blog? Pa luštne fotke.

Na dnevniku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
19.2.2008 21:18:46   
Pikabu
Sem samo prišla pogledat, če je kaj novega, zdaj grem pa kar v posteljo, pa še malo knjigo brat. Moram zdržati do desetih, da vzamem antibiotik.

Aja, pa "švercam" se na windovsih, ker linux nekaj nagaja. Joj, bi bil može hud... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
19.2.2008 21:28:04   
mis
@lina, maš ZS. user posted image

nočkouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.2.2008 7:42:43   
Maxica
Naša najdražja Pikabu,
za tvoj današnji praznik ti iz srca želim, da bo to leto zate super, krasno, oh in sploh. Da bi bilo potovanje v Rim super in da bi ga čez 9 mesecev potem lahko ponovila.user posted image  Da bi bila vesela in zdrava,  da bi našla srečo pri svojih treh sončkih in enemu user posted image , predvsem pa, da bi vedno ostala tako krasna in super punca kot si, kajti, saj veš, tako te imamo najrajši.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?