Clody
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Dobro jutro, pridne, kolk ste napisale zvečer, bom kasneje pokomentirala. Zdaj bi povedala, da sem tolk zaspana, da je joj in sem tečna in pod nujno rabim kavo, čeprav je ne pijem več. Pa še pričakujem. Lan je spet celo noč nekaj tečkal, tako da imam kakšne 4,5 urce spanja v riti. Če vse skupaj seštejem. Ga pa moram pohvalit, kakšno presenečenje nam je včeraj pripravil. Prejšnji teden sem se en dan odločila, da se z Maxom naučiva šteti do 10 in sva res samo ene parkrat ponovila, pa je brž znal. In zdaj on pridno šteje, karkoli dobi v roke. Včeraj sta z mojo sestro pekla piškote in začne Max šteti - ena, dva... Nakar naredi Lan - tri, štiri. Brž nismo dojeli, kaj je rekel, zdaj pa, kadar naredimo, Lan, a bomo šteli, ena, dva, on dokonča tri, štiri. Enkrat mu je celo uspelo, ko je rekel mož, a bomo šteli, da je začel kr z ena, dva, tri, štiri. Je imel očitno res dober dan včeraj. Ga je sestra guncala na nogi - in pela diči diči diča, urno na konjiča, in on zraven pel - diči diči diči. Evo, tolk zaenkrat, grem probat spregledat. bravo, Lan!!!! tud mi štejemo do pet. Če ga pa vprašaš kolk prstov ia na roki, pa pokaže in pove:pet, jest pa krona velikanka!
|