|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.2.2008 21:14:21   
Anonimen
o uživačica.....kaj piješ ? Martini, juice vodko, viski s cocacolo ? Mi smo trenutno pri kavi, ki nam jo je poslala gospa Altati.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.2.2008 21:25:16   
piskot
jaz basem cips vase. pijem caj z medom.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.2.2008 21:27:31   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pijem caj z medom.

napaka user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.2.2008 21:30:23   
Anonimen
a veš, da je baje super kombinacija proti prehladom in vnetju grla, kombinacija z cimetom ? Baje, da je cimet naravni antiseptik, ki deluje še bolje kot antibiotik....sem Tristanu dva dni trikrat na dan naredila mešanico žlico medu, pol žlice cimeta, pa je fullll pomagalo...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.2.2008 21:40:49   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a veš, da je baje super kombinacija proti prehladom in vnetju grla, kombinacija z cimetom ? Baje, da je cimet naravni antiseptik, ki deluje še bolje kot antibiotik....sem Tristanu dva dni trikrat na dan naredila mešanico žlico medu, pol žlice cimeta, pa je fullll pomagalo...

ja, jaz sem tud to jedla. Pa med v črni redkvi...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
18.2.2008 21:41:36   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pijem caj z medom.

napaka user posted image

vem ja. ampak klub AA , saj ves user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
18.2.2008 21:43:24   
piskot

a dej? tolk cimeta? a sigurno? ker vem da sem nekje slisala nekaj o cimetu v no-good smislu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
18.2.2008 21:44:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

a? a vi to kaksne tete pehte poznate?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
18.2.2008 22:00:52   
mis
črno redkev zgoraj odrežeš. izdolbeš luknjico, prepikaš nekajkrat z iglo, notri daš med, postaviš nad kozarec, zjutraj spiješ. Je predvsem za kašelj.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
18.2.2008 22:02:54   
frrrr
o, žur user posted image

samo *lini*-nega Tristana morm pohvalit za prvi stavek v angleškem jeziku user posted image frajer mali user posted image

pa @lini-ne fante morm pohvalit! prava simpatična falotka sta user posted image  user posted image ne se skurit!

in Remy - se strinjam, da so oktobrčki in nekaj septembrčkov zraven user posted image tolk luštni, da jih je težko prehvalit user posted image

sem včeraj brala, da je po prvem letu starosti pač obdobje trmarjenja in je najbolje se sprijaznit s tem stanjem kot pa jamrat, da otrok ni tak kot smo ga pričakovali user posted image zdej vam bom pa pametovala, ker sem en članek prebrala user posted image user posted image

lepo žurajte!
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
18.2.2008 22:03:22   
frrrr

črno redkev zgoraj odrežeš. izdolbeš luknjico, prepikaš nekajkrat z iglo, notri daš med, postaviš nad kozarec, zjutraj spiješ. Je predvsem za kašelj.
to men res deluje čirule čarule user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
18.2.2008 22:08:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image .... ampak če pomaga je treba potrpet.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
18.2.2008 22:09:36   
Lu
Čer!

Vidim, da nas je kar nekaj brez fotiča. Tudi naš nekaj štrajka. AMpak mislim, da kmalu dobim novega user posted image user posted image Pri nas je pa spackana slika, in potem fotkam čez okenček in fotka je potem ok user posted image Kr neki bi rekla.user posted image

Remy kako bi strigla fanta? Namreč sem ga sama samo spredaj pa je grozno. Pa sem mu v soboto umila glavo pa že škarje sem mela v rokah pa sem si premislila user posted image Imamo 2 punčki user posted image

Altati zakaj me kenslaš? Maja ima v čet. roj dan. Daj pomisli kaj name user posted image

Slikce. Tudi jaz jih rada gledam user posted image

Pikabu tvojadva sta si pa res zelo podobna. PA Maks res tako ˝zares˝stoji na smučah, da je kaj.user posted image

Omenjam vse in se grem učit.

Remy na isti dan bova švicale user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
18.2.2008 22:12:21   
muki1
Tudi jaz moram še malo pohvalit @linčeka in linčeka( sem vedela, da sem enga čokoladnega zajčka pozabila pohvalit user posted image ).
@lina, pri vas je potem ista scena kot pri nas user posted image .

Lepe fantičke mamo na oktobru. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
18.2.2008 22:15:21   
muki1
Remy, to mi ni jasno in mi nikoli ne bo, kako ima lahko enoletna smrklja tako čupo user posted image
Pa naša Iva ima puh na glavi user posted image . Neža ga je tudi imela. Če se ne motim, si ti rekla enkrat, da si imela do riti dolge lase, ali katera je bila? Torej dedno user posted image

Ima pa ona neke divovske gene, res user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
18.2.2008 22:16:59   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati zakaj me kenslaš? Maja ima v čet. roj dan. Daj pomisli kaj name user posted image

Ma bolje zate, res. A nisi vidla kak je prej spet švrkala z bičem user posted image ?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
18.2.2008 23:05:33   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kva pa kej tazga:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
hihihi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
18.2.2008 23:05:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Da Moci mine poročit se, še preden bo privolila:user posted image user posted image
user posted image
hahahaha

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
18.2.2008 23:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image .... ampak če pomaga je treba potrpet.

ej se strinjam.....

glede cimeta pa tako, da se spomnim, da sem ga dajala tudi malo v čaj, ko ga je zvijalo.....sicer pa tako, mislim da ni za pretiravat ane ?

Tale redkvica me je spomnila...ah...med nosečnostjo sem imela slabo kri in mi je bilo povedano, da naj 7 dni jem: v jabolko naj zapičim štiri žeblje, na sredini pa naj bo bakrena žica. To naj stoji en dan, zjutraj naj naribam, dodam kanček medu in pojem. Ko sem sedem dni to jedela, ni bilo potem ne duha ne sluha o pomanjkanju železa. Niti po porodu...Pa sem vegi, da se ve....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
18.2.2008 23:08:38   
frrrr
kaj sem se js lotila user posted image tini mini dnevnik delam user posted image trenutno sem na 75. strani 3. teme... neki druge bom še kopirala, prve pa ne... itaq je ne morem, ker je pol ni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
18.2.2008 23:14:19   
Anonimen
ma dobra si....nam lahko potem malo forvardiraš ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
19.2.2008 0:36:41   
frrrr

z diplomo pa js začnem user posted image recimo 28.1.08, raje letnico zraven napišem, ker drgač se bo zavleklo user posted image kam se bomo povabile, ko jo napišemo? moci? Remy (vem, da je ti ne rabiš pisat, zato zate velja zadnji izpit)? *anč*? še katera?

user posted image  user posted image  user posted image če bi šla še kam nazaj brat, bi našla še kak starejši datum user posted image pa žal še nisem začela user posted image no, bolj za user posted image

punce NE se zgledovat po meni, ker se zna zgodit, da vas v tem primeru oktobrčki prehitijo user posted image

@lina, tvoja brca ni zalegla... rabim močnejšo user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
19.2.2008 0:37:53   
frrrr

ma dobra si....nam lahko potem malo forvardiraš ?
ne vem, če te bo zanimalo kaj se dogaja pr nas... kaj tamali počne, kaj se meni po glavi plete user posted image ne kopiram cele oktobrske teme... ne bom imela nikoli tolk časa, da bi te čveke prebrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
19.2.2008 0:43:26   
frrrr
zobar tamaučkov - prejšnjič sem klicala... so me hoteli kr odslovit s vprašanjem, ja kolk je pa star otrok (so pričakovali enomestno številko v mesecih in bi rekli, da me bodo poklicali)... sem rekla, da 16 mesecev in so bili zelo začudeni ker še nismo dobili vabila user posted image
in morala sem poklicat drug dan eno tetko x. pokličem in je zgledalo nekako takole.

js: z dr. x bi govorila, prosim. (sem mislila, da je to kakšna tetke, ki vodi sezname)
sestra: ja, pa ne more k telefonu. zakaj jo pa želite?
js: včeraj so me naslovili k dr.x za pregled.
sestra: ja, dobro no, to pa le meni povej. kdaj pa bi prišla? kdaj pa imaš šolo?
js: kličem zaradi sina.
sestra: aja, oprostite. sem mislila, da ste kakšna srednješolka. se opravićujem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.2.2008 0:49:46   
Anonimen
frrrr...hvala ker si me spomnila, da vprašam....torej, kdaj začnejo rast 5-tke ?

Se mi je zdelo, da je bil naš mali te dni tako jokajoč, da ima nekam nabrekle čeljusti, da veliko kaka in nič ne je ?!!  Bomo videli, ust normalno noče odpret da bi sploh pogledala.....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?