|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
19.2.2008 0:50:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ma dobra si....nam lahko potem malo forvardiraš ?
ne vem, če te bo zanimalo kaj se dogaja pr nas... kaj tamali počne, kaj se meni po glavi plete user posted image ne kopiram cele oktobrske teme... ne bom imela nikoli tolk časa, da bi te čveke prebrala user posted image user posted image user posted image

to ti pa zelo verjamem, sem mislila da si tako navdahnjena, da nas vse kopiraš.......

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
19.2.2008 1:28:48   
frrrr
evo končala...

zdej pa spat user posted image

sem se pa vmes spomnila, da članice kluba čokoladnih odvisnic letos še niste poravnale članarine. altati, se motim? je katera tebi plačala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.2.2008 7:20:24   
muki1
zeh zeh. Dobro jutro. Že veselo na delovnem mestu. Saj ne vem, če naj se smejem ali jokam. Sem si dala danes zjutraj on trak v lase, saj veste kaj mislim, kao rutko bele barve.... pa me je šefe vprašal, če sem se udarila v glavo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
19.2.2008 7:28:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sem se pa vmes spomnila, da članice kluba čokoladnih odvisnic letos še niste poravnale članarine. altati, se motim? je katera tebi plačala? user posted image user posted image user posted image

zaenkrat še ne.
ampak mislim, da se bom izčlanila.
že nekaj časa mi čokolada bolj smrdiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
19.2.2008 7:29:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

zeh zeh. Dobro jutro. Že veselo na delovnem mestu. Saj ne vem, če naj se smejem ali jokam. Sem si dala danes zjutraj on trak v lase, saj veste kaj mislim, kao rutko bele barve.... pa me je šefe vprašal, če sem se udarila v glavo user posted image

a pa si se resuser posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
19.2.2008 7:29:36   
Maxica
Dobro jutro, pridne, kolk ste napisale zvečer, bom kasneje pokomentirala. Zdaj bi povedala, da sem tolk zaspana, da je joj in sem tečna in pod nujno rabim kavo, čeprav je ne pijem več. Pa še user posted image  pričakujem. Lan je spet celo noč nekaj tečkal, tako da imam kakšne 4,5 urce spanja v riti.user posted image user posted image user posted image  Če vse skupaj seštejem.user posted image
Ga pa moram pohvalit, kakšno presenečenje nam je včeraj pripravil. Prejšnji teden sem se en dan odločila, da se z Maxom naučiva šteti do 10 in sva res samo ene parkrat ponovila, pa je brž znal. In zdaj on pridno šteje, karkoli dobi v roke. Včeraj sta z mojo sestro pekla piškote in začne Max šteti - ena, dva...
Nakar naredi Lan - tri, štiri. user posted image user posted image user posted image  Brž nismo dojeli, kaj je rekel, zdaj pa, kadar naredimo, Lan, a bomo šteli, ena, dva, on dokonča tri, štiri.user posted image user posted image  Enkrat mu je celo uspelo, ko je rekel mož, a bomo šteli, da je začel kr z ena, dva, tri, štiri.
Je imel očitno res dober dan včeraj. Ga je sestra guncala na nogi - in pela diči diči diča, urno na konjiča, in on zraven pel - diči diči diči.user posted image user posted image
Evo, tolk zaenkrat, grem probat spregledat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
19.2.2008 7:30:10   
Maxica

Fotke, fotke.user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
19.2.2008 7:33:36   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

frrrr...hvala ker si me spomnila, da vprašam....torej, kdaj začnejo rast 5-tke ?

Se mi je zdelo, da je bil naš mali te dni tako jokajoč, da ima nekam nabrekle čeljusti, da veliko kaka in nič ne je ?!!  Bomo videli, ust normalno noče odpret da bi sploh pogledala.....

TUKAJ je en članek o rasti zob. Čeprav za petke je morda še malo zgodaj, kaj pa vem.user posted image  A druge pa že imate vse?
Lan ima še vedno le pet zobkov in eden se mu kaže.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
19.2.2008 8:42:46   
Arabela
Dobro jutro!

Hvalabogu da je še ena noč minila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
19.2.2008 9:23:05   
Anonimen
Jutro

Midve doma, o vročini zaenkrat ne duha ne sluha..........HB.
Tinkara trenutno riše, je pa ful potratna s papirjemuser posted image , pa predno lahko kaj spravimo za spomin, je že zmečkano, no to je že še preden je do konca narisanouser posted image

Coffe spijem pa malo učit, če mi bo škrat pustil, prej sem se samo okoli obrnila, je že čečkala po  zapiskihuser posted image

Maxica- če ti je kaj v tolažbo, Tinkara ima že od začetka septembra 6 zob, te je dobila v roku 1.5mes, od takrat pa nič, očitno čakamo drugo rundo 6ih zobuser posted image user posted image

Pri nas je lep sonček, mrzlo pa tudi, danes ga bomo opazovali samo od znotraj.

lep dan

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
19.2.2008 9:55:28   
muki1
Ooooo bravo Lan user posted image  user posted image  user posted image . Dečko ni zaspan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
19.2.2008 10:25:27   
pikapolona2
Brina ima že 12 zobkov...zadnja štirica je pokukala na plano 2 dni nazaj...jo je kakšen teden fajn mučila....vsako palico je glodla in tiščala tako globoko v usta da bi dosegla bolečo dlesen. Revčki so s temi zobmi!

Muki fajn te je brat....se mi je kar zaluštalo čimprej še enga naštimat pa da jih potem gledam kako se valjajo in igrajouser posted image

pozdravček vsem!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
19.2.2008 10:34:06   
moci
jutro,
jaz priznam, da ne vem, koliko zob ima zoja. ne pusti, da ji šarimo po ustih. tudi zob noče umivat.
je pa danes začela škrtat z zobmi, kar mene spravlja ob pamet.

stanje pri nas: moj brat in dragi brez vročine, mala je ponoči kuhala kot nora in kuha tudi zdaj. je pa dobre volje.
jaz moram jutri v službo, ker bo sodelavka na dopustu, ena pa na bolniški. dec pa itak mora delat, ker je že 3 dni izgubil. user posted image malo bom pa v stanovanje zaklenilauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
19.2.2008 10:54:30   
Pikabu
Danes sem pa jaz tudi doma, grem zdaj k zdravniku. Vročina, boleče grlo, ne morem požirati, vse me boli, noro. Kuha me, pa mrazi.... Se javim kaj več kasneje, pa še kaj pokomentiram, če bom sposobna sedeti tukaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
19.2.2008 11:51:02   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Danes sem pa jaz tudi doma, grem zdaj k zdravniku. Vročina, boleče grlo, ne morem požirati, vse me boli, noro. Kuha me, pa mrazi.... Se javim kaj več kasneje, pa še kaj pokomentiram, če bom sposobna sedeti tukaj.

O uboga revca, a zdaj te je pa čisto vrglo.user posted image  Upam, da boš kmalu bolje, vsaj do jutri.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
19.2.2008 11:51:36   
mis
Oj!

Jao, bolančki! Držim pesti da se pozdravite!

Lina, tale z jabolkom in žeblji je odličnauser posted image

Sem v šoli, čakam otroke, s kolegico debatirava, moram pa pripravit še en material za potem.
Sva bili z malo cel dopoldan po mestu. Je bila pravi cuker. Včeraj me je norto zmatrala, danes je bila pa tako sladka. Zdaj v knjigici vedno gleda enega dojenčka, pa ga kaže, potem pokaže na moj trebuh in zraven po svoje čeblja 8naša še ne spravi kaj hudo skupajuser posted image ), no potem gre pa v svojo škatlo in prinese dojenčka. In ga je danes skoz imela pri sebi, ni ga hotla dat, ga je vzela ven, nosila po mestu... V bistvu sem vesela, ker sem ji vedno hotela tud kakšno ninico podturit, pa ni hotla. No, zdej jo pa izgleda ima.

Sva pa zapravili celo bogastvo. V bistvu nisem imela nič konkretnega za kupit, zapravla sem pa ohoho... DM, Muller, loccitane... Ah, mali sem kupila bambino mio kopalkice, pa ščetko, pa robčke... pa duplo kocke, pa play doh plastelin...pa kremo za roke in tonik za obraz. Saj veste kako pol to gre. Mala je bila pa tudi razpoložena in sem izkoristila.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
19.2.2008 11:53:02   
mis
Moram pa zdaj poklicat na bioresonanco v NM, če je vLJ taka čakalna doba. Zdej vem kaj pomeni 2. razred. Je 6 razredov, 6. je najhujši, tako da verjetno ni tako hudo. Bom vidla. @lina, če je tukaj kaj manj za čakat ti sporočim.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
19.2.2008 11:56:22   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro,
jaz priznam, da ne vem, koliko zob ima zoja. ne pusti, da ji šarimo po ustih. tudi zob noče umivat.

Joj, ne govori, mi smo tudi imeli en čas tako obdobje, pri obeh. Brrr, za znoret.

stanje pri nas: moj brat in dragi brez vročine, mala je ponoči kuhala kot nora in kuha tudi zdaj. je pa dobre volje.

Upam, da se tudi Zoja kmalu poštima. Si že dobila nov datum za dermatologa?

jaz moram jutri v službo, ker bo sodelavka na dopustu, ena pa na bolniški. dec pa itak mora delat, ker je že 3 dni izgubil. user posted image malo bom pa v stanovanje zaklenilauser posted image
Evo, rešen problem.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
19.2.2008 12:41:24   
Clody
Mi še vedno nismo OK. Včeraj je Nejc spet zakuhal, pa eno uho je imel rdeče in nabreklo. Šel je spat z vročino, po ušesu sem ga namazala z oljčkem in ko sem ga šla pogledat 2 uri kasneje, je v otečen ušes čisto zašvical, lasje okoli uhlja totalno premočeni, vročina je pa padla.
Ja pa kaj je to? Nimam pojma!!

Jest sem na šihtu, mali pri babi in že tretji teden doma! Gggrrrr!!!!!

Sem bolj slabe volje in se raje ne javljam, ker potem res samo jamram.

Se oglasim ko bomo kaj bolje!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
19.2.2008 12:42:16   
Clody

Jooj, da ni tole angina!
Letos je pa res noro s temi boleznimi, al je ogoče vsako zimo tako pa sem šele letos porajtala!?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
19.2.2008 12:43:13   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro,

Tud naš je škrtou, mene pa skominal ko sam satan. Bo nehala, kar ignoriraj.

Glede zob, pa tud jest nevem več kolk jih ima. Umivanje pa na silo, še vedno, ampak drugač  ne gre!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
19.2.2008 12:44:23   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro, pridne, kolk ste napisale zvečer, bom kasneje pokomentirala. Zdaj bi povedala, da sem tolk zaspana, da je joj in sem tečna in pod nujno rabim kavo, čeprav je ne pijem več. Pa še user posted image  pričakujem. Lan je spet celo noč nekaj tečkal, tako da imam kakšne 4,5 urce spanja v riti.user posted image user posted image user posted image  Če vse skupaj seštejem.user posted image
Ga pa moram pohvalit, kakšno presenečenje nam je včeraj pripravil. Prejšnji teden sem se en dan odločila, da se z Maxom naučiva šteti do 10 in sva res samo ene parkrat ponovila, pa je brž znal. In zdaj on pridno šteje, karkoli dobi v roke. Včeraj sta z mojo sestro pekla piškote in začne Max šteti - ena, dva...
Nakar naredi Lan - tri, štiri. user posted image user posted image user posted image  Brž nismo dojeli, kaj je rekel, zdaj pa, kadar naredimo, Lan, a bomo šteli, ena, dva, on dokonča tri, štiri.user posted image user posted image  Enkrat mu je celo uspelo, ko je rekel mož, a bomo šteli, da je začel kr z ena, dva, tri, štiri.
Je imel očitno res dober dan včeraj. Ga je sestra guncala na nogi - in pela diči diči diča, urno na konjiča, in on zraven pel - diči diči diči.user posted image user posted image
Evo, tolk zaenkrat, grem probat spregledat.user posted image

bravo, Lan!!!!
tud mi štejemo do pet. Če ga pa vprašaš kolk prstov ia na roki, pa pokaže in pove:pet, jest pa krona velikanka!user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
19.2.2008 12:45:05   
Clody

hahahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tud šefe skoz zajebava, da imajo še šoferji bolj urejeno frizuro kot pa jest!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
19.2.2008 12:52:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

hahahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tud šefe skoz zajebava, da imajo še šoferji bolj urejeno frizuro kot pa jest!user posted image

Ampak fak, res user posted image . Prej je prišel en sodelavec in mi rekel ZDRAVO NINĐA user posted image , jaz sem se tak režala, da mi je maskaro po celi faci razmazalo user posted image  user posted image   user posted image  user posted image .

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
19.2.2008 12:53:56   
muki1

Upam, da ni kaj hudega. Mene je tak medlo pri angini user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?