|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.2.2008 10:20:42   
Arabela
Opoldansko spanje... nekaj časa sem jo silila, je jokala tudi več časa, nato utrujena zaspala za več kot 2uri... zdaj pri babici kar pridno zaspi, pri meni ne... čez vikend je nisem silila, je v soboto spala  slabih 20min v avtu, pa je vzdržala do 20ih, v nedeljo pa najprej ni hotela spati, čez urco pa je postala utrujena sem jo dala spat in je hitro zaspala...

Jaz mislim da so otroci sedaj v tej fazi, da jim je vse preveč zanimivo da bi spali, vendar fizično pa še ne vzdržijo cel dan brez spanca....  Ja zje v glavnem ne silim več, jo mogoče raje preljem ven na sprehod da zaspi v vozeku ali pa v avtu....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.2.2008 10:22:33   
Arabela
Sivkamivka,  pri imenih delava ožji izbor, nato pa bo ati odločil.. nama je pa težje za fantka izbrati kot za pupo..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.2.2008 10:25:15   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mi imamo pa počitnice, ampak nama je user posted image odpeljal ključe od avta. bova pa doma cel dan, kaj čmo

mami kašlja, otrok tudi malo, pa strašni herpes se mi je naredil, jutri pa imam spet zobarja. a me bo sploh vzel? anč, a ti kaj veš, kako je s tem?

Tudi moja mama ga je enkrat imela, pa je zobozdravnik ni hotel vzeti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.2.2008 10:31:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mah, kaj pa vem, sva mele tud danes zjutraj borbe. Taka trmica je ratala v dveh dneh. Gre in vrže milo dol z bideja, pa gre. In sem vztrajala da ga pobere. Sem sedela in čakala. No pa ga je. To je pač en brezvezen primer. Ampak danes je polno takih. Sem pa vidla spodnjo štirko da še ni cela zunaj, pa se vidi tako odprto in krvavo zraven, rine še druga polovica zobka ven. Ah... Sej je boga če jo boli...

Zaradi zobkov ni taka.user posted image
Je pa pri nas Lan tudi tak, da samo, da stvar ni tam, kjer bi morala biti, pa je srečen. Knjige s polic dol meče, ma, sam da ni nič pospravljeno.user posted image  Kakor hitro vidi, da sem knjige pospravila nazaj, že je pri njih in jih vrže nazaj na tla.
Ne vem, Max ni bil tak, ali pa smo res vse tako visoko dali, da ni mogel doseči, ne spomnim se. Ampak ne, zihr ne, tak barabin že ni bil.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.2.2008 11:33:41   
mis
No, se mi zdi da se je malo poboljšalo naše stanje. Res zgleda preizkuša do kam lahko gre. Sej se strmi, ampak ne tako hudo. se jo da zamotit. Zdej je bila čez vikend res cuker.
Spanje: mislim da ga še rabijo in probavajo. Včeraj je bila pri nas izredna situacija zaradi fešte, pa je nisem dajala potem ob 17h spat. Je pa potem spala normalno do jutra. se je pa ene 2x zbudila z jokom, kot da jo nekaj boli. mislim da so zobki. Ker tud dude ni hotla. ponavadi vsaj to deluje. Ampak ni sile, zdaj je zdrava. Zdaj se moram samo za to alergijo pozanimiat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
18.2.2008 11:34:05   
Maxica
Clody, kako je z vami, ste kaj boljši?
Muki, lepo te je brati.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikabu, luštne slikce, še bolj luštni otročički na njih.user posted image
Frrr, kaj pa ti in tvoje zdravje? A se nisi odločila, da ne boš več bolna???
Moci, pri vaši hiši ste kaj bolj pri zdravju?
Piskot, super za bordanje, in malo manj super za veter, ki vas je hladil. Je pa pravil en vremenar, ja, da bo na smučiščih okrog -10, pa še veter bo, tako da bo občutek mrazu še toliko močnejši. No, si občutila, kaj ti sploh to pravim.user posted image
Frrr, Jaša je pa tudi tak Mr.Simpatico, da je joj, jaz tako rada gledam te vaše prečudovite fotke.user posted image  Filmček bom morala pa doma pogledat, ker v službi nimam zvočnikov, brez glasu pa to ni to.user posted image
Lina, čestitke za prvi stavek in to v angleščini, bravo.user posted image
Altati, ne velja, sam na kratko napisat, da uživate, rabimo mal reportaže in kakšno fotko.user posted image Sicer pa super za tako lep preživet vikend.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.2.2008 12:47:07   
muki1
Hej, en kratek pozdravček.
Sem si vzela malo pavze, ker se mi že malo trena o teh številk tečnih. Mah, ko bom velika že ne bom računovodkinja user posted image . Bom raje manekenka.

Ja, mi smo preživeli lep vikend. Malo sem se jaz skulirala, malo punčki, pa je šlo. Včeraj smo šopingirali, spet sem preveč zapravila. Dva cigla med glavo, pa bo....

Trenutno , mah, bom čisto potiho povedala smo zdravi. Čeprav ga Iva ponoči nekaj kreše. Ampak mislim, da je to še od prejšnje bolezni.
Upam, da se vsi bolniki pozdravite kot se šika, ker jaz imam res poln kufer smrkljev in svečk proti vročini za to leto, res.

Berem o izpadih takšnih in drugačnih. Tudi pri nas jih je kolikor hočete. Jemo milo, ližemo robčke za brisanje riti, mečemo na tla vse, kar je na dosegu roke, hrano mečkamo v pesti do neprepoznavne kaše, tepemo mamine joške, grizemo, z umazanimi šapami tolčemo po šipah, nalašč polivamo čaj in opazujemo kapljice na laminatu, če nam nastali vzorček ni všeč obvzno potacamo gor, sezuvamo copatke, slačimo žabe, ko se previjamo pobegnemo in goli tekamo po stanovanju, po možnosti s posrano ritjo, ter se deremo NAGA NAGAAAA, ko nas mama ujame in hoče dat v plenico se deremo ko zmešani in usločimo hrbet, da je previjanje mišn impasibol user posted image .
Govori pa že zelo veliko. Kar tri besede skupaj poveže in je res pravi srček. Pa zelo rada nosi majčke, na katerih je kaj narisano, po možnosti kakšne punčkaste slike, res user posted image . Zadnjič sem ji oblekla eno majco z neko barbiko ali kaj že, pa čez sem dala majčko z kratkimi rokavi, pa je čisto ven padla. Vlačila je cotke z sebe in norela, dokler mi ni potegnilo, da bi ona rada, da se slikica vidi. Joj, to je bilo smešno, kak je bila srečna, ko sem ji potem ono majčko odstranila.
Pa Telebajskov se je naveličala in zdaj je popularna čebelica Maja. Pa Pika Nogavička. Mala opica si kar sama izbere dvd in potem teži PIKA ali pa Maja, kar ji pač pade na pamet. Neža je presrečna, saj so to tudinjeni idoli. Vsak dan se bolj razumeta, grulita kot dva golobčka, Neža jo slači, oblači, včasih se kar tako vležeta na tla in se žgečketa, da Iva kar cvili od veselja in ugodja, stiskata se, ali pa se držita za roke in plešeta, Neža ji poje Ringaringaraja, Iva pa se dere zraven Muta gaaaa-ja muta gaaaa -ja. Res sta zlati.
Sicer moram vseskozi paziti, da igra ne postane pregroba, da ni padcev, bušk, tuljenja. Ljubosumni sta druga na drugo, ampak za danes sem se odločila, da ne bom jamrala in bom opisala lepe stvari, ker imam občutek, da se zadnje čase samo pritožujem čez vse.

Lp

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
18.2.2008 12:52:34   
muki1
Slikice so fenomenalne user posted image  user posted image  user posted image . Jaša rula user posted image .
Pikabu, tvoja sta si pa podobna kot jajce jajcu. Prava cukra, res.

Punce, dajte malo pokazat vaše nagajivčke, meni so res tako zlati. Sem žalostna, ker imamo že od božiča fotoaparat v okvari in zdaj je na testiranju in so rekli, da se mogoče sploh ne bo izplačalo ga popravljat, ker se baje na teh Canonih rada ta napaka pojavi ( zoom ne gre ve noter ) in so potem fuč. Majke jim mile, pa 2 leti je star..... od letos še nobene slikice nimam user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
18.2.2008 13:14:02   
Anonimen
Muki- na tvojo željo

veselje, ker zna splezati na mizouser posted image
user posted image

letos so in sončna očalauser posted image
user posted image

Pri nas od risank gleda samo Bombažke, pa še to zdrži samo 5 minut pri miru.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
18.2.2008 15:39:35   
frrrr
muki, uživala sem ob branju tvojega posta... kr solzne očke sem imela, ko sem brala kako se igrata Neža in Iva user posted image

Maxica, sej nisem več bolna user posted image nisem mogla prehitro ozdravet, ker drgač bi v službi mislili, da mi lahk še več dela naložijo user posted image

Remy, vaša Tinkara me pa vedno znova impresionira s svojo čupco. full je cotkana, res!

Pikabu, sem prejšnjič pozabila dodati, da ima Maks enak pol puli kot Jaša - svetlo moder.

zaključujem in počasi pikiram domov...  lepo se imejte!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
18.2.2008 15:44:08   
Anonimen
dobro jutro,

hm, tale Tinkara je pa za našega kar zanimiva.....je delal iiiiiiiiiejeeejjjiiiiiejeeee ko jo je gledal....

pa koliko lask, toliko jih bo naš imel pomojem glih pri 30...

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
18.2.2008 15:45:13   
Anonimen
Muki, ob vašem pisanju posta sem dobila rosne oči in si mislila, kako se imate fino !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
18.2.2008 15:52:19   
Anonimen
Moci - kuga je zdaj z ohcetjo ? A bomo a ne bomo densal ? Pa pusti ti tisto obleko, saj boš normalno izgledala najlepša...daj probi kakšno takšno kombinacijo, ki ti nekako zakrije trebuh...moja sestra vem da je imela neke črte al kaj in vem, da potem o trebuhu ni bilo ne duha ne sluha......obleko si je sposodila v kranju, mislim da v Naklem nekje.....ali pa si daj kakšen pas, šal ...kakšen modni dodatek...

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
18.2.2008 18:54:08   
Pikabu
Jaz vas samo pozdravljam. Ne vem, ali sem tudi sama zbolela, a kaj je to. user posted image Ko sem prišla domov, me je mrazilo in kuhalo ob enem, si pomerim vročino in sem jo imela. user posted image Pa glava me je nenormalno bolela. Smo se vsi trije spravili na kavč, mene je zmanjkalo, Maks in Ema sta bila pa največja cukra in sta se prav lepo igrala ob meni. Zdaj sem malo bolje, grlo me je začelo boleti. Mah, upam, da zdržim še ta teden, naslednji teden imamo pa tako počitnice.

Zdaj grem pa priprave pisat, potem bo pa možek imel računalnik, ker mi mora pripraviti za pisanje ocen.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.2.2008 19:44:54   
Anonimen
čer

no škrlatinka v vrtcu niso imeli (punčka je imela samo alergijo), Tinkara pa je danes kljubtemu zakuhalauser posted image , kriva pa sta moja mami in oči, ker sta jo v soboto vlekla v ZOO, pa v nedeljo pri - na sprehoduser posted image , ah ti starši, zmeraj mislijo, da imajo pravuser posted image
Jaz se imam pa za učit- Pikabu: izpit naj bi imela 4.3- ampak zdaj bomo pa videli kaj in kako........sej, cel januar je bil mir, zdaj bomo pa še za nazaj nadoknadiliuser posted image

Tili naši oktobrčki so pa tko vsi luštkani, da se jih sploh ne moreš nagledat

Lina- a Tristan pa kar angleške stavkeuser posted image user posted image user posted image

Meni je Tinkara tako smešna, ko poje.........včeraj sta si z atijem lase sušila v kopalnici, pa ji je on nekaj pel.....papap papa pa pa, Tinkara pa zraven pa pa pa po melodiji- ful sta bila dobrauser posted image

Pikabu- jaz sem tudi hotela napisat, da je Ema prav luštna z bolj kratkimi lasmi, me pa prav zanima kakšna si tiuser posted image Max pa tudi že izgleda kot en velik fant, pa kakšne okice imauser posted image

Muki- ful si lepo napisala, res.......včasih res samo kritiziramo tele naše malčke, pa so vbistvu prav posrečeni, tudi, ko kakšne lumparije zganjajouser posted image

Frrrr- super frizurca, jaz bom fantka tudi sama strigla, Tinkaro pa samo spredaj postrižem, za zadaj se še nisem opogumilauser posted image , ati je pa ne pusti postričt, pravi naj ima še malo dolge laske, ker drugače jo bom čist na kratko postrigla (če bi ji hotela poravnati lase zadajuser posted image )

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.2.2008 19:45:07   
altati
quote]IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mis, si že izvedela kaj pomeni 2. stopnja? sicer pa bolje beljak kot pa kakšna pšenica... upam, da bo čimprej šlo na bolje in bo Tina lahko jedla vse.

žal ni čisto tako...
beljak je dodan ohromno prehrambenim izdelkom- vse salame, hrenovke, slaščice, praktično vse kar je konzervirano, paštete....najdeš ga res vsepovsod, še predstavljamo si ne kje vse je....branje deklaracij je NUJNO POTREBNO!

No, to sem rekla da se moram pozanimat kje vse je beljak. a ma katera kakšen kontakt od kakšne bioresonance' Al pa kakšne izkušnje? Glede na rezultate bi raje šla še tja, da povejo kako in kaj. Sej verjetno bodo še kaj odkrili, pa vseeno bolje da vem.

saj veš da mi hodimo v lj na bioresonanco.
če te zanima, mi piši na zs, ti dam kontakt.
je pa čakalna doba skoraj pol leta.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.2.2008 19:48:20   
altati

altati, pojma nimam kje vse je beljak... samo se mi zdi pa vseeno lažje živet z alergijo na eno živilo kot pa na več... upam, da nikoli ne bom vedela v kateri hrani je določeno živilo.

[/quote]

Jaz pa mislim, da je kar dobro malo pogledati specifikacije določenih živil.
ker v marsikaterih se nahajajo takšne svinjuser posted image , da je kar prav, da se jim izognemo.
Tudi če niso posredil alergije.
Razni nevarni E-ji, aspartam in še kaj mene osebno hudo zmotijo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.2.2008 19:52:12   
altati
quote]IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Jutro. Mi smo zopet v vrtcu in službi. Vikend minil hitro.
Mi je pa mali začel nekaj štrajkat pri opoldanskem spancu. On ne bi spal. A ve ustrajate? No, pri nas je včeraj oči posredoval, mali se je drl, skratka na koncu je bruhal user posted image in nato zaspal za dobri 2 uri. Ne vem no, če je to OK. Pojma nimam. V soboto ga nisem dala spat, ker ni hotel, je bil popoldne že tolk zmatran, da je v sekundi zaspal. Včeraj smo pa kar vstrajali.user posted image
Mah, ne vem?! Ali me izsiljuje, da ne bo spal, on bi se igral, ali res ni zaspan.user posted image

A vi še 2x spite? ...pri nas spi že od 8 meseca dalje samo 1x...tam okoli 12 ure zaspi brez joka....spi pa od 1 pa tudi do 3 ur. Redko se upira

Ne, mi tudi samo 1x spimo. Saj sem napisala pri opoldanskemuser posted image

Moje mnenje: 16-mesečni otrok še nujno potrebuje opoldanski spanec.
To ti je tudi jasno pokazal, ko je kljub upiranju zaspal za 2 uri.
Jaz bi vsekakor vztrajala.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.2.2008 20:12:47   
muki1
Uh, Altati, kaj si spet stroga....dobro, da te je malo manj zadnje cajte user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.2.2008 20:32:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Uh, Altati, kaj si spet stroga....dobro, da te je malo manj zadnje cajte user posted image  user posted image  user posted image

mah, nisem stroga.
Kratka in jedrnata bi raje rekla...
ne da se mi v celofan zavijat.
Takšna sem pač tudi v realnosti, se ti ne zdiuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.2.2008 20:44:07   
piskot
piskot je home alone. a ima kaj druzbe?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.2.2008 21:06:38   
Anonimen
piškotek, kam si pa fante poslala ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.2.2008 21:09:04   
moci
muki, fajn te je brat, naredi si bloguser posted image
ampak naš aparat se je tudi tako pokvaril. no, pravzaprav je meni padel na tla. samo tega na servisu nisem povedalauser posted image je šlo pod garancijo.

remy, tinkaro je pa res veselje gledat. ziher bo fotomodeluser posted image

lina, z ohcetjo ni nič. nobenmu se ne da ukvarjat s tem. čakava, če se bo samo od sebe porihtalouser posted image obleko bom po mojem dala kar delat. korzet pa nekaj za spodaj, ajd, recimo da kiklo. mah, jaz res ne bi bila tortauser posted image

altati, pogrešam tvoje nasvete. user posted image

kuki, vaj ar ju home alone?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.2.2008 21:10:35   
@lina
dober večer!

Vas samo pozdravim in prilepim par fotk, da ne pozabite kako zgledamouser posted image

Mi smo zaenkrat v redu, oba sta v vrtcu, meni se že user posted image user posted image  od številk, ampak samo še ta teden, pa bom zadihala, vsaj za par dni...potem pa spet jovo na novo.

Držim pesti za čimprejšnjo ozdravitev malih pikolinotov. Fotke Eme in Maksa, Jaše in Tinkare so user posted image user posted image ...pa za valentinovo, če se prav spomnim, sem tudi videla enega ful luštnega čokoladnega frajerjauser posted image

Aja, mis, alergijski razredi so menda štirje, odvisno od števila protiteles...imam nekje tabelco, ti jo lahko na ZS pošljem, če še nisi najdla na netu sama...

No, tu so pa naše fotke, sem jih ravno snemala dol z aparata in seveda upoštevanje prekmurskih željauser posted image :

user posted image

user posted image

tu se Matjažu malo utrgalo in se je kar metal in valjal po pesku na igrišču. Kot da ne bi pred kratkim zgradili hišo in imeli polno peska pred njo, sramoto mi dela v javnosti, doma se nikoli tako ne mečeuser posted image
user posted image

tako pa naša dva najprej plešeta:

user posted image

potem se pa še malo po bratsko zravsata (v hecu in z obilo smeha):
user posted image

user posted image

Lep večer! Grem likat!user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.2.2008 21:11:39   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

piškotek, kam si pa fante poslala ?

eden spi, ta drugi je pa na poti v krakow.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?