soncek.djukelica
|
živjo, naj še jaz dodam par vrstic! Mal sem šla brat nazaj! Moja čišča se je tudi končala v uglednem času, se mi zdi nekje v 4 tednih in tudi dočakali smo prvo M! Mi je bilo sicer čudn,ampak je prišla mesec dni po porodu! Krčke ima v večini le Victoria, Sara pa niti ne! Sem jim začela dajt bebe čaj, pa se mi zdi,da je bolje! Ad3 kapljice sem začela dajat šele po prvem pregledu, sicer so mi jih v P že predpisal, pa sem raje čakala na prvi pregled, da mi pediatrinja pove, kako in kaj! Mi bomo imeli v ponedeljek že drugi pregled pri njej!Čas res lavfa! Dojimo se in dodajam Aptamil 1! Žal imam premalo svojega mleka, ga je sicer dovolj za enega, drugo pa tudi ne morem lačno pustit! Kupujem ga v Kolinski, kjer imam 20% popusta na dvojčke, kar mi cca 2-3 € pride ceneje na škatlo! V petek sem imela patronažo na obusku, Victoria je povedla, ima malce manj kot 3200g, medtem ko je Sara 150g lažja! Vendar gre kilaža lepo gor, ni razloga za skrbi! Če pomislim, da imajo moje punce porodno težko katerih od vaših dojenčkov ampak vam obljubim,da vas bomo dohitel! Kupila sem si črpalko, čez dan si črpam, koker mi znese, čez noč pa kar dojim, obe skupaj! Sicer imam blazino, vendar jo glih ne uporabljam za dojenje,ampak punce od spredaj gor položim in gremo! Ja, ni kaj treba je sistem naredit! Prav folš sem vam tistim, ki otroki spijo ponoči! Mi smo ziher 2 pokonci, čisto dovisno od noči! če jemo recimo od 11-12 smo okoli 3 spet lačni, ponavadi Sara(to je Bejček, ki je bila manjša, pa sedaj hoče nadoknadit ), takrat pa tudi Victorio zbudim, oz. se kar sama, očitno telepatija dela! Glede nasvetov drugih ljudi ko smo prve tedne bile doma, so vsi mi rekli,da naj jih ne zbujam, pol so se mi pa ponoči na uro zbujale in seveda, nikjer nikogar,da bi mi jih pomagal hranit! Pa še Victroria je šla mal dol iz P!UJe pa tudi res,da je patronažna rekla,da so bile tako lahke,da se niso mogle same zbujat! Na začetku smo tudi po 10 ali 11 jedle,sem bila skozi zaspana,sedaj pa sem na 7 ali 8 obrokih v 24 urah!Še sedaj je težko, ampak je zelo luštno jih hranit in opazovat! Tudi sedaj mi kdo pravi,da naj jih pustim spati, ga povabim naj eno noč preživi z mano! Moje kile, itak da so šle gor, počasi bom zakublala sobno kolo! Lepo se imejte! Planice, vsi smo mi nosili Pampers 2, kar mi takrat ni prišlo prav, bom pa jih sedaj začela uporabljat ko sta že na 3kg!