ElaM
|
Ojla, ravno iz sprehoda, smo bile 2 uri zunaj. Popoldne pa ponovi vajo. Tako paše. Mala v vozku spi, Tinkara pa potem, ko pridemo notri. V glavnem super je, pa še moje počutje je bistveno boljše, ko se malo zmigam. Magi*, nič ti nisem fovš gostujočih bitji na tvoji glavi. Pa kolk je zdaj tega sranja, a ni bila sezona uši, septembra. Zdaj je pa očitno celo leto. kaj nas še čaka, ko gre tavelika v vrtec? Skyline, občutki so čisto normalni. Mene zdaj drugič ne grabijo, ker Manca res zelo malo joka, so me pa prvič. Včasih sem se prav spraševala, če mi je bilo tega treba, da imam otroka. In potem me je bilo je sram, kakšna mati, da sem, in sem še zaradi tega jokala. Res začaran krog. Moj nasvet, ko bo mala dolgo jokala in se ti bo zdelo, da ne moreš več, poprosi nekoga, če imaš šanso, da jo počuva, pa čeprav samo za 5 min. Ti pojdi na zrak, skuhaj si kavo,... in malo odklopi. Bo prec bolje. Pa za tolažbo vedi, da še kakšna 2 meseca, potem pa se bo Ema začela odzivati in bo takoj bolj zanimivo. jaz sem začela zdaj prakticirat, da vsaj enkrat na teden grem malo med ljudi, da malo počvekam ali kaj kupim, da grem malo stran od previjanja in dojenja. Meni to pomaga in grem brez slabe vesti. No, danes sem pa spet pametna, se vidi da je bila luna. Lepo bodite.