ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: loncica Jaz sem danes iz šopinga, mali je bil v varstvu priden. Je bilo pa v h&m ful znižanih otroških cunjic in se nisem mogla upret. ElaM, imajo fantastične cunjice tudi za punčke . Lana38, jaz tud še ful razmišljam kako z zaščito. Kontracepcijske ni šans, kondomi - raje ne bi. Saj kaj pa ostane? Mirena ali pa vzdržnost . Lp Loncica, a si bila v Qlandii? Jaz sem tam zapravljala prejšnji teden v H&M, sem Tinkari kupila ene hude kariraste hlače, za Manco pa nisem nič gledala, ker sem zanjo zapravljala v C&A. Je pa tako, a se naši dve ne vidita ven iz cunj, jaz pa še kar nabavljam. Če je pa vse tako cart. Glede zaščite, jaz bom vzdržna, itak sem preveč utrujena, da bi seksala. Lilprincess, ravnala si prav. Ti si mamica in ti najbolje veš, kaj je dobro za tvojo pupiko. Meni, če preveč pametujejo pa naj bo mami ali tašča, tudi gre na živce in jim to tudi povem. Bolje prva zamera, kot zadnja. Sem danes malo zapravljala, morala sem iti malo v civilizacijo, kupila sem par malenkosti, ampak povedat hočem nekaj drugega. Z mojim sva se dobila na poti, da sva šla skupaj po špecerijo, potem je on šel pazit otroke, ta čas jih je moja mami, jaz pa naprej šopingirat. In ni me bilo cca 2,5, ure,pridem domov, stanovanje v kaosu, špecerija, odložena na pultu, tla polita, ma ni da ni. No, in potem mi reče, da je zmatran za umret, da se je Manca popoldne drla, Tinkara trmarila in nekaj bruhala, ker je tlačila svinčnik v usta. In mu rečem, no a vidiš, kako je zame, ko sem cele dneve sama z njima, pa še gospodinjstvo, in mi reče, ti si ženska in lahko delaš več stvari hkrati. Jaka, tolažba, no saj potem sem mu napovedala par krepkih, da me naj ne zaj .