želva
|
Midve sva tudi že bile malo zunaj, pa je tako grdo vreme in piha, ti naši kraji so že 14 dni zaviti v oblake, sončka noče in noče bit. midva sva danes stanovanje pospravljala, ker je bilo že uf, grozno. Ampak zdaj se ne sekiram več toliko kot včasih, sem se že navadila, da iamam pač z Manco več dela. Naš Mančk še vedno mal bruhca oz. poliva oz. jaz ne vem več kaj je to. Kaka ne več, bruhca pa še kar po vsaki jedi. Sicer malo, ampak me moti, ker prej tega ni počela. Upam, da je to še virus in da se ni razvil kakšen refluks. Ali ima katera s tem izkušnje? Sicer pa je pridna, lepo pančka in je in pridno nagaja, tako kot je treba. Včeraj zvečer smo imwli pa mi žurko, tamala ni hotla zaspat do 1 zjutraj, pol sm ji pa kr dudo zabasala v usta, sem se zraven ulegla in zaspala, kok časa je še rogovilila ne vem, prebudila pa me je šele ob 6 zjutraj . Zdaj čakam, da še Mančk zbudi in gremo papcat, pol pa čakam frizerko, da pokliče in se grem polepšat,ker imam že grivo kot . Glede davčne, pa zdravstvene.. pri nas moraš it vse sam uredit, ampak k sreči smo čist blizu. Al pa jaz še nisem v dobi elektroske pošte in faksov. Sicer sem še rosno mlada, ampak tud svojga meijla nimam, pa intrenet sem začela uporabljat, ko sem odkrila ringarajo-ene 2 let nazaj, sem pač malo zadaj in rajš noge nucam, ko pamet
|