|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.1.2008 13:34:57   
lana38
Tim je pa nocoj vsaki 2 uri hotel jesti. Sem ga preveč pohvalila, kako lepo spi skupaj eno rundo 6 ur.user posted image  No, zdaj pa čez dan drnjoha.
Jutri se bomo pa prvič kopali. Je tako dolgo trajalo tole s popkom. Me res zanima, kako bo. Blaž se je drl kot user posted image , ko se je prvič kopal. Star je bil pa čez 2 meseca. prej je bil kar naprej bolan, tako da ga nismo prej kopali. Dokler ni sam sedel v banjici, se je vedno drl. Pri Timu je pa tudi minilo kar nekaj časa. Bomo videli, kako mu bo všeč. Umiva se ne preveč rad.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.1.2008 14:32:00   
Skyline
hej...moja še vedno nekaj protestira med dojenjem kakšenkrat, ne vem kaj ji je, pol jo dvignem, pa riga ku en star stričkouser posted image ...očitno kr hlasta zrak al ne vem kaj....

...ponoči se ponavadi enkrat podojimo, pa pol noče zaspta, ker je navajena bit pol še kako debelo uro budna, ker tako dela čez dan, pa se tako ahtamo, da šepetamo, da je skoraj tema, pa nič ne pomaga, ima oči kot sovauser posted image

...se je pa razvadla nosit po rokah in tudi zaspat v naročju, tko da je zdaj kr mal kriza, sploh ponoči, ko se nobenemu ne da vstajat in jo nosit....so jo čez dan razvadli nonoti in none, zdej pa midva nasrkava ponočuser posted image

...pri nas noče in noče bit sonca, tko da smo že par dni notr, saj je tako megleno in vlažno zunaj, da ni za it nikamoruser posted image ...jutri gremo na prvi pregled, upam da bo vse ok, sm si kar pripravla na list vprašanja za pediatrinjo, da slučajno česa ne pozabim vprašat, sej mogoče zgleda bedno, sam tko pač je, je prvi otročiček in potem ima človek sto vprašanjuser posted image

...meni mi ta čišča že precej preseda in niti sanja se mi ne, kdaj jo bo koncuser posted image ...prvi pregled pri G imam šele 13.2., kar je skoraj 2 meseca po porodu, pa antja se mi bo sčistila do takrat...mogoče pa imam slabo kri (premlo hemoglobina) in se mi zato noče ustavit, ker se spomnim, da sm imela precej močne menstruacije dokler sm imela nizek hemoglobin...bom šla jutr še do tašče v laboratorij na kontrolo...

...tudi naša se zeloooo rada vozi v avteku, itak živim tako izven civilizacije, da se je treba najprej z avtom peljat, da lahko pol grem na sprehod z vozičkomuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.1.2008 16:15:03   
t*e*j*k*a
OJ!

Tudi mi smo bili dans dvakrat zuni kr je tok lep sonček da je treba izkoristit!!

Lana38 naš Jan se tud ne umiva rad, pri kopanju pa ful uživa v vodi tko da mogoče bo vaš Tim tudi.

No zdej morm pa mal pojamratuser posted image .
Men namreč vsi jodlajo da bom zgubila mleko, če ne bom jedla. Pa neki že sanjajo da ga mam premalo za našga vlkiga fantauser posted image . Sej je res da bi mali kr naprej jedu če je buden. Če naprimer podnevi po dojenju ne zaspi čez pol ure spet zizo iščeuser posted image . Sam itak mu je ne dam. Probam vsaj na 1,5 ure potegnat. Drgač če pa spi pa zdrži tud več kot tri ure podnevi. Ponoči pa tud včasih 4 ure, včasih pa več. PA dans ponoči mi pol ni hotu več nazaj zaspat, je trajalo eno uro da je zadrnjohal. 
No sej to je vse kul sam če me nebi ludi sekirali da mam premal mleka in da morm jest več. Men se pa zdi da ful jem. Pa tud mali se nebi zredil za 700g v 14 dneh če jaz nebi mela dost mlekauser posted image .
No sej ne vem al so čudni al kaj jim je.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 528
20.1.2008 18:50:55   
Mat3ja22
Ayo - Nick je tudi dobil kakšen teden po rojstvu mozoljčke in jih je imel do predkratkim. so mi rekli da so hormonskega izvora in da se bo sčistlo. in res se je, sedaj je spet mali maneken user posted image . tebi se zdi user posted image ker se Gabriel zbuja na 4 ure, kaj pa boš rekla ko se meni Nick zbuja ponoči na 2 uri user posted image , včasih še celo kakšnih 15 min prej. medtem ko mu čez dan ni problema jest na 3 ure.

drugače pa smo danes bili zunej kar 2 urci ker je blo tako lepo sonce. sedaj pa mali dudla dudo na ležalniku, jaz pa imam 10 min zase. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 529
20.1.2008 19:10:12   
Ayo
Mat3ja22, si me potolazila zaradi mozoljckov, hvala user posted image

tejka, jaz tudi mislim, da imas dovolj mleka, ce se je mali zredil. Ti se nic ne oziraj na ljudi, poslusaj svoj instinkt! Pa probaj sama malo stisnit, pa bos videla koliko pricurlja; tudi jaz ima vcasih tak obcutek, ampak ko stisnem pa fajn spricne user posted image  in tud mislim, da ce ne bi blo mleka bi se mali sigurno pritozeval (beri jokal) medtem ko vlece.

Kaj pa nohtki? Nas Gabriel je ze kar lepo popraskan po obrazcku (+ mozoljcki, je ze nastiman za prihajajoci se pust user posted image ), tako da danes jih imamo  namen postrici.

cauuuuuuuuuuuuuu

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 530
20.1.2008 20:59:12   
Magi*
bili danes na soncu, nad Ljubljano in gledali dol tisto nagravžno sivino. fuj, bljak.

zjutraj bila v šopingu: kupla seksi jakno, ki skrije trebuh (grem v sredo na premiero enga filma) in krilo in ful cun za tamala2. user posted image

sedaj pišem učni načrt za 2 predmeta in zraven špegam na rr.

tejka, ne posluši nobenga glede mlekca. kr zmanjkat ga ne more. če bi ga tvoj korenjak več rabil, bi ti to že sam nakazal in bi ga pač več pristavljala, pa bi bilo tudi mlekca več. dont vori, bi hepi. user posted image

pa-pa.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 531
21.1.2008 9:37:36   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!

Hvala za toležbe glede mleka.

Mali še kr spi. Je zvečer zaspal ob 10.30 atiju na rokah in je spal do 3.15, potem sva pol ure jedla, nakar je še eno urco bedel, potem pa spet zaspal in spi še zdaj. Vmes sva seveda še enkrat jedla. Tko da je kr priden, razen tista urca bedenja ponoči mi ni bla kej preveč všeč. Ampak če bi res celo nočko prespal sploh nebi vedli da ga imamo, tko da nas s tem opozori da nisva več samauser posted image .

Danes bo baje spet sonček sijal, tko da gremo itak ven za kakšno urco.

Nohtki-naš se tud ful pokrempa. Že prvi dan v bolnici je bil celi pokrempan. Pa je ati šel rokavičke kupit in je blo bolš. Zdej pa si frajer že sam rokavico dol spravi, tko da to ne pomaga več.
Včeraj smo se spet kopali in je bil valda užitek 100na urouser posted image user posted image user posted image .
Lep dan čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
21.1.2008 9:39:06   
pikica*
Dobro jutro!

Vidim, da decembrke nismo ravno največje klepetuljeuser posted image .

Včeraj smo tudi mi šli malce višje, da smo pobegnili iz te nagravžne megle. Midva resno razmišljava, da bi se za stalno poslovili od Ljubljane, ker to vreme res ubija. Povsod drugod sonce, tukaj spodaj pa tak gravž.  Mi smo šli na Katarino (tako kot itak večina Ljubljančanovuser posted image  - Magi*, a ste bili tudi vi tam?) in smo prav uživali. Od 11h pa do 15h smo uživali v sončku. Lovro je ves čas spal, vmes pojedel in spal dalje. Zoja pa je mrknila v avtu, ker je bila res totalno uničena. Zrak in hoja sta naredila svoje.

Zdaj pa še k standardnim temam.
Krči: Pri nas z njimi nimamo večjih težav. Vsake toliko se sicer pojavi kakšen, ampak daleč od tega, da bi se to dogajalo vsaj dan. Če pa že, mu da oči reiki in se mali hitro spuca.

Spanje: Ayo, a ti se sekiraš, ker se ti mali zbuja na 4h?user posted image  Jaz bi bila čisto srečna, če bi bilo pri nas tako. No, pri nas je budnica nekje na 3-3,5h. Tudi to ni neka groza, ampak sanjam o tem, kako bom spet enkrat spala celo nočuser posted image .

Skyline: v LJ itak ne boste dočakali sonca. Zapeljite se malo ven, kjer je čisto druga slika.

Zdaj si grem pa privoščit svojo kavico.

Čau

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
21.1.2008 10:06:55   
lana38
Še malo pa bomo imeli prvi skok v vodo. Me res zanima, kako bo. Malo me je strah, da se ne bo preveč drl. Blaža smo komaj umirili po kopanju.
Danes imamo mi neko sivino zunaj. Pa nekaj smrdi. Nekdo neko svinjarijo kuri, tako da ni niti okna za odpreti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
21.1.2008 10:20:18   
želva
danes sem pa jaz čisto user posted image , se mi je pajac zbujal ob 1, ob pol 3, ob 4 in ob 6 za jest. joške imam do kolen, podočnjake pa tud in zdej je spet na zizi.zbudla se je ob 8 tako, da juhuhu, pa še celo noč je neki bundala, se premikala, da bi jo kar nazaj v P nesla za eno noč, da se mal naspimuser posted image

sm pa mi tud celi mozoljasti, ko v tahujši pubrteti

pri nas tako piha zunaj, pa spet je vse sivo,ampak jo bom dala vseeno malo ven na dvorišče, ker jo zrak zmatra in pol tako fino spi, mogoče bom tud jaz

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 535
21.1.2008 10:52:39   
ElaM
Dober dan,
pri nas  spimo, kot bube, mala zaspi okrog 11-ih, in spi do 5-ih.user posted image  Res je pridna, včasih potegne v kosu tudi po 7 ur na noč, običajno pa 6.
Kopamo jo na 3 dni in uživa 100 na uro. Jo ati drži v vodi, tako da je na trebuhu in premika noge, kot žabica. Zraven kar prede.
Imele smo že debato, da pomaga, če mamica pije plantex ali natal čaj in je temu res tako. Včerej smo bili cel dan pri tašči in tega čaja nisem pila, pa jo je zvečer zvijalo, sicer jo ne.
Mozoljčki se počasi sušijo, je že bistveno bolje.

Pri nas pa danes noro piha, ravno tako je včeraj, tako da verjetno ne greva nič ven, pa še tako pusta sivina je zunaj. Želva, o kje si ti, ker imamo vedno enako vreme, pa sva mogoče kje blizu doma?user posted image  Bi z Loncico lahko šle kdaj skupaj na kavo.user posted image

Lepo bodite, grem cunje prat. Se mi zdi, da pri nas pralni in sušilni delata nadure. Non stop.user posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 536
21.1.2008 11:15:09   
loncica
Čav!

Da se na hitro oglasim. Mi tudi še kar ok spimo. sicer ni več 7 ur, ampak dvakrat po 5 ur. Se skoraj do minute točno zbudi vsako noč.

Včeraj je bil pri nas ful sonček, ampak smo se hoteli še malo z avtom peljat. Smo šli v Šk. Loko, kjer pa je bila sama megla. Pa smo se šli vozičkat na Križno goro, kjer je bilo fantastično vreme. Meni je bilo fejst vroče.

Midva malega kopava vsak dan in noro uživa. Kopanju pa sledi hurnosko dretje. Takoj, ko zapusti banjico se dere kot jesihar. In se dere vse dokler ga mož ne obleče in dvigne, ker ve da sledi papica. Ah, ta naš mulc.

Tejka, ne skrbi glede mleka. Itak so vsi drugi vedno najbolj pametni. Povej, da največ na izgubo mleka vpliva stre in naj te ne sekirajouser posted image . Jan se pa itak ful redi, kar je dokaz da ima čisto dovolj mleka. Meni se drugače kdaj zdi, da imam že čist prazno joško, pa stisnem pa mleko kar špricne.

Skyline, tudi naš se kdaj zvija na joški. Definitivno so to krči, ker potem prdi ali pa se mu v želodcu kaj pretaka.

Nohtki, mi smo jih že strigli. Smo bili vsi trije ful popraskani.

Čišča: meni ni več nič jasno, a je to še sploh to ali je že menstruacija. Imam pa itak pregled ta teden.

Danes grem pa v šoping, mali pa v varstvo. Upam, da ne bo babici vseh živcev pojedeluser posted image .

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 537
21.1.2008 11:15:18   
lana38
Evo, prvo kopanje je za nami. V vodi je bil Tim malo začuden, potem je pa kar užival. Ni mu pasalo umivanje vratu in glave. Pri tem se je nekako kremžil. Ko je šal pa iz vode ven, pa se je drl, da je groza. Torej ravno obratno od Blaža.user posted image  Ven ne greva, ker je sivo. Pa mislim, da to po kopanju ne bi bilo primerno. Sicer je pa kar zaspal.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 538
21.1.2008 11:39:14   
Magi*
pikica*, običajno smo mi tudi na Katarini, včeraj pa smo šli na Dobeno (nad Trzinom) in je glih tolk visoko, da smo iz megle ven stopili. to je prav čudežen občutek. ko se pa nazaj potopiš pa je prav depresivno. Zarja je vprašala zakaj je kar naenkrat že noč user posted image

mi bi spali kar solidno, če se ne bi Zaki tolk ritala ponoči. danes je malega tako razburila, da se je komaj zdaj umiril in zaspal. je do zdaj visel na joški in bruhcal. pa je bil na taspraznjeni, tako da prav preveč se ni mogel najesti, da bi zaradi tega bruhal. enostavno je bil znerviran.

šibam nekaj pojest dokler se ne zbudi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 539
21.1.2008 15:14:34   
Skyline
ola pupe...mi smo bli dans prvič pri prediatrinji in je blo groza...mala se je tako histerično jokala, da sm se pol začela še jazuser posted image ....pa sm jo hotla podojit, pa zej še tega več noče....ne vem, al mi zmanjkuje mleka, kr tud noče in noče zaspat, je sitna zadnje dni...groooznooo...v dolžino meri še vedno 53 cm, kar mi je zellloooo čudno, da se v enem mesecu ni potegnla niti za 1 cm....skrajno upam, da so se v P zmotili pri merjenju ob rojstvu, kr če ne, me bo panika prjelauser posted image user posted image ...šla sm kupit tudi dodatek Nvalac proti krčkom...bom videla zej k jo bom spet tehtala kolk poje in po potrebi ji dala še Novalac...se pa bojim, da pol ne bo več hotela pit pr meni kr že zej neki štrajka...pa še črpalke nimam, ker je takooooo draga in razmišljam, ali bi jo kupila v Italiji ali ne...
..drgač je pa hvalabogu z malo vse ok in pediatrinja je super!

....pikica* ...nism iz LJ, ampak iz Primorske, ravno zato mi je čudno, kako dolgo že nimamo sonca tle dol, zgleda da se je obrnlo maluser posted image

...jutri gremo z malo še v bolnico dat kri za bilirubin...upam, da bodo izvidi solidniuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
21.1.2008 17:08:40   
lana38
Skyline, moj Tim se pri pediatrinji vedno dere kot ne vem kaj. Že v čakalnici začne, ko ga slačim. Potem pa ga je nemogoče potolažiti. Pomaga šele, ko ga dam v lupinico in začnem hoditi, pa seveda potem v avtu takoj zaspi. Je pa spet user posted image , ko prideva domov in ga moram sleči, ker bi mu bilo v stanovanju prevroče. Nerad se oblači in slači.
Mislim, da so tvojo punčko napačno izmerili, ko se je rodila. To je skoraj nemogoče, da ne bi čisto nič zrasla.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.1.2008 18:02:33   
Foxina
živjo,

povejte - a ve se že kej kopate, al samo tuširate?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 542
21.1.2008 18:13:20   
Ayo
Dober vecer!

Tud nas se nerad oblaci in slaci, razen ce nima ze polnega trebuska user posted image  ampak se obicajno zmeraj previjamo pred obrokom.
Se je pa tudi Gabriel zacel kar nekaj zmrdovati na joski, po 10/15min zacne rogovilit in se pretegovati in seveda izpljune bradavico, tako da ne vem kaj mu ni vec vsec...ampak mlek je, ker cekiram in tudi po podoju se vidi da je nahranjen user posted image

Po kopanju imamo tudi pri nas vcasih diskoteko, ampak moram rect da ga user posted image  kar dobro postima - od kar smo prisli iz p sem ga kopala samo 1x, vse ostale dneve pa ponosni ati (kopamo se vsak dan!).

Foxina -  jaz se se ne kopam. Ne spomnim se kdaj se lahko zacnes, imam g 1.2. in ze komaj cakam, da ga malo povprasam kaj lahko ze pocnem, najbolj pa pogresam sportanje!

Drugace se pa zadnej dni nic kaj dobro ne pocutim Poleg glavobolov, sem ful izcrpana, kot tiste prve dni po porodu user posted image  user posted image  pa se tko se mi zdi kokr da imam neke bolecine okrog jajcnikov, pa sivi od CR ... user posted image

Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 543
21.1.2008 18:40:53   
lana38
Jaz se še tudi nisem kopala. Pa tako se mi je šele zdaj končala ta čišča. Včeraj in danes ni več izcedka. Komaj sem čakala, da mine. Pregled pri G pa imam jaz 31.1. A ste že razmišljale kaj o kontracepciji, ki jo boste uporabljale, dokler boste še dojile? Jaz ne prenašam kondomov, tako da bo treba kaj drugega izbrati. Pred leti (več kot 15 let) so bile na voljo ene spermicidne svečke. Sem bila kar zadovoljna z njimi. Uporabljala sem jih v času, ko sem imela pavze od kontracepcijskih tablet. Potem, ko sem Blaža rodila, pa jih ni bilo za dobiti. Morda imajo zdaj kaj podobnega. Drugače pa res ne vem, za kaj se bom odločila.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 544
21.1.2008 18:45:19   
lilprincess
Pozdravljene!

Punce moram se pri vas skašljat, ker se nimam nikomur, če pa bom rekla Matjažu pa bo rekel da je ujet med dvema ognjema:(
Zadeva je sledeča: stanujeva nad taščo (najbrž je že zdaj kateri vse jasno). Ta mesec poučujem na OŠ, nekatere ste verjetno brale - in sem zato uredila varstvo tako, da je prvih 14 dni imela Zojo tašča, od danes naprej pa jo ima moja mami. Tašča je prejšnje tedne šla takoj, ko sem prišla ,v službo, moja mami pa ostane do kakih štirih ali še dlje, tako da se lahko jaz še malo vležem in se pripravim na naslednji dan. Poleg tega je Zoja zadnje dneve manj jokava pa še glasove je začela spuščati in je kar veliko budna. Meni se srce topi ob njej, poleg tega pa se že 8 dni nisva prav cartale - razen tega kar jo nosim, ker sem zbolela. Danes je mami kot rečeno šla ob štirih in sva z Zojo ostali sami. Do petih sem jo lepo imela na sedežni, sva se pogovarjali, sem ji pela uspavanko...potem pa se ji je začelo kolcat in nato je začela jokat. Slišim, da spodaj ravno pride tašča domov. Pride gor, mi jo vzame z rok (po novem že brez vprašanja če sme) in jo tolaži. Ne me narobe razumet - hvalabogu, da je tako - vem da hoče samo pomagat. Nato me vpraša če nese Zojo dol, da se jaz pripravim za jutri. Pa sem ji rekla da ni treba, naj gre jest( ker še ni imela kosila) - ker je tako moja mami šla komaj pred uro in sem se pripravila. Takoj je sledila zamera, dala mi je Zojo nazaj in odšla. Tako mi je že očitala, da sem jaz čist drugačna, ko imam stik s svojimi starši. Halouser posted image
Nisem ji želela nič slabega, vem da je želela samo dobro, ampak res sem zadnje čase zelo malo z Zojo in sem si želela jo sama potolažit, se malo pocrkljat, glede na to, da sem že imela stvari za jutri porihtane. Ne mislim se ji zmeraj opravičevat, ko bo potegnila nos.

Mislite, da pretiravam in bi se ji morala opravičit (čeprav sama prav ne vem zakaj)??? Vsakič ko se zgodi kaj takega si želim da bi bili doma drugje, potem se pa samo sekiram in to posledično prenašam na Zojo.
Mnenja prosim!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 545
21.1.2008 19:27:29   
loncica
Lilprincess, jaz ti sicer težko svetujem, ker imam sama odnose z moževimi starši bolj slabe. Če mene vprašaš, nisi naredila čisto nič narobe. Sicer verjamem, da je tašča hotela samo dobro, vendar meje je potrebno postavit. Midva živiva pri mojih starših in ko sem jaz prišla iz porodnišnice, je mami tudi hotela vse ponardit, pa se je mož počutil, kot da se hoče vtikat, pa jaz vem, da temu ni bilo tako. Jaz sem se s svojo mami lepo pogovorila in se je vse uredilo. Včasih hočejo (preveč) pomagat in jim je treba razložit kakšno stopnjo pomoči želiš. Jaz se ji ne bi opravičila, bi se pa z njo lepo pogovorila. Razloži ji kaj te mori, le tako se ne boš več sekirala.

Jaz sem danes iz šopinga, mali je bil v varstvu priden. Je bilo pa v h&m ful znižanih otroških cunjic in se nisem mogla upret. ElaM, imajo fantastične cunjice tudi za punčkeuser posted image .

Lana38, jaz tud še ful razmišljam kako z zaščito. Kontracepcijske ni šans, kondomi - raje ne bi. Saj kaj pa ostane? Mirena ali pa vzdržnostuser posted image .

Lp

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 546
21.1.2008 20:18:04   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Jaz sem danes iz šopinga, mali je bil v varstvu priden. Je bilo pa v h&m ful znižanih otroških cunjic in se nisem mogla upret. ElaM, imajo fantastične cunjice tudi za punčkeuser posted image .

Lana38, jaz tud še ful razmišljam kako z zaščito. Kontracepcijske ni šans, kondomi - raje ne bi. Saj kaj pa ostane? Mirena ali pa vzdržnostuser posted image .

Lp

Loncica, a si bila v Qlandii? Jaz sem tam zapravljala prejšnji teden v H&M, sem Tinkari kupila ene hude kariraste hlače, za Manco pa nisem nič gledala, ker sem zanjo zapravljala v C&A. Je pa tako, a se naši dve ne vidita ven iz cunj, jaz pa še kar nabavljam. Če je pa vse tako cart.

Glede zaščite, jaz bom vzdržna, itak sem preveč utrujena, da bi seksala.user posted image

Lilprincess, ravnala si prav. Ti si mamica in ti najbolje veš, kaj je dobro za tvojo pupiko. Meni, če preveč pametujejo pa naj bo mami ali tašča, tudi gre na živce in jim to tudi povem. Bolje prva zamera, kot zadnja.

Sem  danes malo zapravljala, morala sem iti malo v civilizacijo, kupila sem par malenkosti, ampak povedat hočem nekaj drugega. Z mojim sva se dobila na poti, da sva šla skupaj po špecerijo, potem  je on šel pazit otroke, ta čas jih je moja mami, jaz pa naprej šopingirat. In ni me bilo cca 2,5, ure,pridem domov, stanovanje v kaosu, špecerija, odložena na pultu, tla polita, ma ni da ni.user posted image  No, in potem mi reče, da je zmatran za umret, da se je Manca popoldne drla, Tinkara trmarila in nekaj bruhala, ker je tlačila svinčnik v usta. In mu rečem, no a vidiš, kako je zame, ko sem cele dneve sama z njima, pa še gospodinjstvo, in mi reče, ti si ženska in lahko delaš več stvari hkrati.user posted image  Jaka, tolažba, no saj potem sem mu napovedala par krepkih, da me naj ne zajuser posted image .

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
21.1.2008 22:50:18   
Vrtnica79
Oj, mamice!

Pri nas je pa bil včeraj tak lep in sončen dan, da se mu res nismo mogli upreti. Malo smo se sprehodili do parka in že dolgo nisem videla tako polnih igral. Je morala Lataša kar nekaj časa čakati da je prišla do gugalniceuser posted image . Potem smo se sprehodili še do 3 ribnikov. Je prav pasalo malo sprehoda malo dlje, sem se vsaj malo razmigalauser posted image . Joj, če mi te moje kile kar nočejo skopnet. Ko pa tak rada jem. Se mi zdi da imam ful apetit. Pa se nič kaj ne držim nazaj, me je strah da če bi manj jedla nebi bilo več mleka. No, mam vsaj dober izgovoruser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa pri nas smo vsi po starem. Sicer Lataša nekaj toži da jo boli glava in trebuščekuser posted image , vročine sicer nima. Pa v šoli v njenem razredu je kar nekaj otrok viroznihuser posted image , tak da upam da še ona ne dobi kaj. Pol bi bila spet kriza, da nebi še Vana kaj dobila.

Ja, obe punci že pridno spita. Vano dojim ponoči le še 1x. Ponavadi tam okoli 4-5 ure. Tak da se kar naspim. Zdaj me čaka še gora cunj za zlikatuser posted image , ampak se mi ne da. Bom raje zjutraj ko bom bolj spočita. Tudi pri nas dela stroj 100 na uro. Madona, ni in ni konec teh cot.............

Jaz pa namesto da bi kaj pospravila sedim zdaj za računalnikom in visim na RR-juuser posted image . Tak se pač malo sprostim od celodnevnega norenja okoli. Joj, kak včasih pogrešam popoldanski spanec.

Punce, lepo se imejte in uživajte z vašimi sončki!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 548
22.1.2008 8:32:41   
Magi*
dobro jutro mamice!

mi imamo danes prvo posvetovalnico. sicer je naš junak stricov in tet v belih haljah že povsem navajen, je pa zame poseben dan. user posted image  zdaj ga čakam, da se zbudi in ga porihtam.

pri nas počasi uvajamo red. deco kopamo okoli sedmih in Taras spi običajno že pred osmo, Zarja pa nekje okoli pol devetih. potem se Taras zbudi okrog enih in ga previjemo (mam tako fobijo, da bi se mu spet kaj razvilo tam doli, da ga tudi ponoči previjam - no, mož ga ponoči previja user posted image ) in nahranimo, pa spi dalje. takrat običajno prilomasti še naše vreščalo in zleze k nam v posteljo in potem spimo bolj ali manj dobro naprej. vreščalo nas potem zbudi običajno že med peto in šesto. Taras okoli štirih poje in spi dalje - še zdaj. user posted image

tudi čez dan smo se že kar navadili na neke ustaljene ure - verjetno se za vse to lahko zahvalim bolnici in antibiotiku, ki ga mora popiti vsak dan ob enih. edino za sprehode še nimamo stalne ure, ker še nismo dosti ven hodili (hja, v LJ pač sonca ni nič sploh user posted image ).

Raho, daj oglasi se kaj! te pogrešamo. sicer te pa danes pokličem. če ne gre gora k Mohamedu, gre pa Mohamed h gori. user posted image

želim vam en lep in miren dan s soncem obsijan! (če ste v LJ, pa vam tudi bog ne more pomagati glede slednjega user posted image )

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 549
22.1.2008 10:38:57   
lana38
Pri nas je tudi čisto sivo vreme in nič ne kaže, da bi danes posijal sonček. Bomo pač počakali, da se spet zrihta.user posted image Vsaj dežuje ne, čeprav so napovedali.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.