lucika
|
naš mali, ki nima rad sladkega, že dva dni odpira omaro in si sam streže piškote. sem mislila včeraj, da se mu je posrečilo, ampak zdaj vidim, da točno ve, kaj bi rad. sicer ga je treba kar nadzirat, ker bi rad razveselil tudi tedija... smrekica stoji, daril je večina zavitih. ok, danih v vrečke, ker sem ugotovila da nimam ovojnega papirja., ampak sem vrečke zaklamfala, tako da se bodo isto matrali, kot da bi odpirali zavoje:) nekaj mi jih še manjka, tak da bom mogla v trgovino. ati ima sicer kolektivnega, ampak spet dela na hiši. danes jo dokončno zaprejo, pa v mansardi naredijo pod, da bomo lahko hodili...pa bo vsaj nekaj končano. midva sva pa doma ostala. mama kuha kosilo za delavce in božično večerjo, ki je vsako leto pri njih, za njegove in naše skupaj. pa se mi kr zdi, da ni preveč dobre volje. ker si miljardo stvari na glavo nakoplje, pol pa ne gre vse tak ko bi rada..pa raj ne motiva. pazit ga tak nima casa, da ga bom pa jaz, ga pa raje doma. no, tud sama sem si nakopala na glavo pooolno idej, kaj vse je treba danes dokončat ( beri spucat), samo kaj ko eno stran pučem, pa se mi iz druge sipajo stvari iz omar, pa poliva po tleh, pa....v glavnem, sploh se nič ne vidi. sem si pa zdaj šla na emule vlečt dol božične pesmi. malo za filing:) pa malo boa se zdaj napakirala in greva na teren... kje je poletje, se ne spominm več, ko si dal otroka v vozek in si piču:) zdaj pa bunde in štrampli in rokavice in kape in...in vse to za mamo...brrrrr. do novega leta je lahko sneg, pol pa prosim da ne bi več bil. a sem omenila da se mi iztekajo brezkrbni dnevi? emmmmm, sem predvidevala kaj bo, ker me že tišči nekje v trebuhu. pa me ne bi smelo, ker je to fajn zadeva, ki sem si jo želela, samo....eh, saj veste. lp
|