|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
23.12.2007 21:04:00   
moci
čer.

mandarine - vem, da pridejo ven, gre za to, da so menda citrusi zelo škropljeni in lupina ni primerna za uživanjeuser posted image eh, kar je, je. user posted image

altati, vidim, da ste vi bolj uživali na snegu od nas. pa še vaše visočanstvo vidim na fotki. pohvalnouser posted image user posted image

muki, popolnoma sem nekoristna. ne spoznam se na koze in ne na kruhomat. vem pa, da je sladkor zato, da kruh vzhaja.

maxica, pri vas so res prazniki kot se spodobiuser posted image
mandarino je dala prababica, ko smo odhajali in sem pozabila,da jo ima. po poti jo je pa pojedlauser posted image

viv, še dobro, da te je piškot pokomandiralauser posted image

lu, pojma nimam, premalo izkušena semuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.12.2007 21:08:32   
frrrr
hej ho... sem mislila, da bom imela full branja, pa ste vse tolk lene kot js user posted image
imamo kar pestro... včeraj imeli starše na obisku. danes prišla moževa poročna priča na obisk, po popoldanskem spanju smo šli pa moževi sestrični na kočerjo in računalnik popravt... in malemu skoz dogaja, pa skoz neki božički hodijo. noro! zasulo nas bo... midva res ne bova smela kupit nobene igrače več user posted image

evo, kaj je pri babici prinesel božiček... poleg sani seveda
user posted image
user posted image
pa še en smejček (Silvota je pa lanskoletni božiček prinesel user posted image )
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.12.2007 21:44:26   
frrrr
pikapolona, slivov sok full pomaga proti zaprtju... pa čimveč tekočine seveda. in čestitke za super spanje Brine! lepo se mejte na Štajerskem.

Pikabu, hvala za čestitke in srečno vožnjo! naj bo leto 2008 takšno kot se leto 2007 končuje!

sivkamivka - pozdravite se!

Remy - ne bit žalostna! stanovanje zdej še 10 let ne bo pospravljeno - predlagam, da se navadiš user posted image za očija pa držim pesti!

piskot, altati in moci - pridne, ker pečete! js samo jem (to itaq veste user posted image ), pečem pa ne user posted image

moci - boš kakšno fotko iz Krvavca pripela?

altati - si naredila lušte! mi pa nimamo snega. bomo morali sanke s sabo na koroško peljat, da jih sprobamo. ste pa vsi tko lepo rdeči v lička in nos, da se mi je orng zaluštalo zimske idile na sončku... joj, kje je sneggggg?

muki, moj mož je rekel, da je v filmu videl človeka s takšno bulico in potem mu je počila in so iz nje zlezli pajki user posted image upam, da je samo kakšen mozoljček in je tekom dneva že izginil. konec koncev se jutri začnejo prazniki in morate biti zdravi! torej, adijo vse bulice in tečnoba - prihaja nodi... ups, prihaja božiček!
sladkor v kruhu - brez bo verjetno bolj kot nekvašeno testo. ampak vse za zdravje, a ne. poskusi in poročaj. sej zdej imaš kruhomat in neu tolk hudo, če ne uspe, saj ne boš sama mesila testa user posted image

viv, ne bo čist ok... boš morala nekaj dni zapored kaj napisat, da bo ok user posted image user posted image

Maxica - pridna kolk stvari si že uštimala... lepe praznike vam želim!

Lu - upam, da boste imeli mirno noč! je mogoče jedla kaj takšnega, da jo je napenjalo?

mandarine - pri nas olup ni tolk škodljiv, ker je že vsaj 10x opran. v južnih krajih, kjer jih pa predelujejo, so pa kr orng strupeni. za tiste, ki so pa alergični na njih, so pa že naši olupi ohoho. ampak js ne poznam koga, ki bi bil alergičen tko, da ne vem kolk je tega v realnem svetu.
moci - sem prepričana, da bo Zoja pokakala in neu nč hudega. še kaj hujšega bo snedla... otročki morejo pač okušat stvari, da spoznajo vse okuse user posted image glede na to, da je pojedla pol mandarine z olupom, ji je očitno že pasalo. nč skrbet!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.12.2007 21:50:50   
frrrr
sem vas podebatirala, zdej lahk pa spet lenarim dalje user posted image

jutri ima zutr mož predavanje na zavodu za zaposlovanje. popoldne grem pa js še za dve urci v službo (ko bo jaša imel popoldansko spanje). bom raje porabila ure, ki se mi z novim letom itaq brišejo, in prihranila dopust za kakšen drug dan.
koroško smo prestavili na torek. bomo šli direkt na božično kosilo. darilo smo že dobili, mi ga pa še nesemo.
v sredo se dobim s kolegicami na vsakoletnem božičnem obdarovanju, ki ga ponavadi kr z mojim rdjem združimo tako, da sem že prejšnji teden rezervirala eno restavracijo, da jih mau počastim. tko je, če so neke karieristke postale in so po 2 meseca v letu v sloveniji, al pa razkropljene po celi sloveniji. se pa že fesjt veselim babjega čveka.
no, pred soboto se en vračamo v ljubljano, a se bom potrudila in vas vseeno kaj obiskala user posted image

želim vam lepe praznike!
pa zdravi bodite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.12.2007 22:05:58   
piskot
mandarine ... jaz sem alergicna na olupke od citrusov. ne smem jih prijet. tako da sem jih dolgo lupila v rokavicah. zdaj pa ene parkrat fajn z milom roke umijem po tem. citruse lahko jem, sam prijet jih ne smem user posted image  postanem vsa flekasta po obrazu in po vratu. srbi ko strela. res pa je, da jih se nisem poskusila pojest.

frrr tko da nekoga poznas.

moci po mojem ne bo nic hudega, sploh ce je imela ze kdaj kaksno mandarino v rokah. meni se tisto spusti takoj, v roku 5 minut.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.12.2007 22:11:30   
mis
Jaz zaključujem darila. Ženske dobijo ogrlice, ki sem jih sama izdelala, moški rokavice, mož polar, jaz kruhomat, Tina kahlico in pižamico, nečak in nečakinja lesene igračke iz Hiše iger. To je to. Smrekice nismo čez vikend naredili, ni šlo. Bomo jutri popoldan. Dopoldan sva še sami, gre ati še delat, midve mava še kar nekaj opravkov. Pa še stanovanje posesat, pobrisat prah, pomit... Itak ne bo vse uspelo. Ampak... ni pomembnouser posted image

Pozdravite se, kakajte, lulajte, spite...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.12.2007 22:12:40   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mandarine ... jaz sem alergicna na olupke od citrusov. ne smem jih prijet. tako da sem jih dolgo lupila v rokavicah. zdaj pa ene parkrat fajn z milom roke umijem po tem. citruse lahko jem, sam prijet jih ne smem user posted image  postanem vsa flekasta po obrazu in po vratu. srbi ko strela. res pa je, da jih se nisem poskusila pojest.

poznam eno tako. Sodelavka. Ne sme lupit.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.12.2007 23:07:23   
frrrr
frrr tko da nekoga poznas.

ne vem, če ne bom zahtevala demonstracije, da ti bom verjela user posted image nč fajn ni, da poznam take ljudi. bi blo boljš, če bi jih blo tolk mau, da ne bi nobenega poznala.
pa pozdravčke Martinu od našga tamauga! bi mu povedal kje so dimniki user posted image in bi lahk skup skoz okno buljila user posted image user posted image

zdej pa res pičim... lahko noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 808
24.12.2007 7:41:32   
altati
sneži, sneži, snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.12.2007 7:56:34   
moci
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

dobro jutro, piškot. danes sva midve na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sneeeeeežiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.12.2007 8:33:31   
Lu
Pri vas sneži, pri nas pa dežuje in zmrzuje user posted image

Noč minila dokaj ok. Se je Maja samo enkrat proti jutru zbudila, da jo kakat in je bila plenička malo podriskana. Najhuje pa je bilo, ko je videla, da je plenička pokakana user posted image No ja. Če bi bilo za lulanje tako, bi bili očitno že brez. Ob 11 začne delat naša P in se gremo pokazat.

Jaz imam namen danes zaviti vsa darila. Nekaj jih moram še nakupit. Otroka dobila knjigice, magnetno tablo mali, Maja enega končka Barbi-Shelly, pa še en kup drobnarij. Naj uživata. Včeraj smo tudi smrekco naredili. je letos bolj kičasta kot ne, ker so sami home made okraski gor. user posted image

Za punce sem pa rekla, da spečem nekaj vrst priškotov, za dece pa pomojem kar flaša in to je to. Se mi ne da spet okol letat pa ne vem kok € zapravljat, ker je ponavadi z druge strani povsem isto user posted image

Tako. Zdaj moram pa nehat. Tian kliče mama, mama. Maja pa še spi.

čau bau do popoldne

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.12.2007 9:00:02   
piskot
kje snezi? v nasi ulici zgleda ne user posted image . mogoce smo pozabil placat user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.12.2007 9:18:58   
frrrr
moci - Kreslin in mali bogovi - 26.12. na Prešernovem trgu v LJ od 20. do 22. ure

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.12.2007 9:21:09   
frrrr

kje snezi? v nasi ulici zgleda ne user posted image . mogoce smo pozabil placat user posted image
 user posted image mi tut zgleda user posted image pr nas dežuje kot pr Lu user posted image

punce DOBRO JUTROOOOOO user posted image sem kr naprej zapela, sej veste katero user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.12.2007 9:30:02   
frrrr
malemu sem plesočo čestitko pokazala in se mu full smešna zdi user posted image pa tolk ploska na koncu user posted image

zdej greva pa papcat... lep dan vam želim!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.12.2007 9:30:37   
frrrr
aja, dans bi lahk božiček hodil in nam na mail poslal izgubljene strani iz oktobra user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.12.2007 9:58:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - Kreslin in mali bogovi - 26.12. na Prešernovem trgu v LJ od 20. do 22. ure

sem šla pogledat na net. je pa poznouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.12.2007 9:58:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image mi tut zgleda user posted image pr nas dežuje kot pr Lu user posted image

punce DOBRO JUTROOOOOO user posted image sem kr naprej zapela, sej veste katero user posted image

user posted image mi smo potem premalo plačali, pa je že nehalouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.12.2007 10:05:52   
psaša
Dobro jutro, jaz že pridno delam v službi, mali je v vrtcu, oči pa tudi služi dinarčke. Vikend minil dliskovito hitro, smo videli božička, smrekice nam še ni uspelo postaviti. Jo nujno moramo danes.
Bom danes mal prej končala in šla še mal v shoping.

Drugače pa lep Božič, imejte se lepo in uživajte.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.12.2007 10:31:14   
moci
uf, ti si pa pridna.
mi tudi še nimamo jelke. pa še vedno ni pospravljeno, čestitke niso poslane in darila niso zavitauser posted image

smo pa včeraj uživali in na mizi vzhaja kruh.
saj bo, počasi. imam pa prebavne motnje in ne upam peljat zoje na sprehod (še vedno čez dan spi v vozičku). čakam, da se me kdo usmili in pride domov.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.12.2007 11:09:16   
lucika
naš mali, ki nima rad sladkega, že dva dni odpira omaro in si sam streže piškote. sem mislila včeraj, da se mu je posrečilo, ampak zdaj vidim, da točno ve, kaj bi rad. sicer ga je treba kar nadzirat, ker bi rad razveselil tudi tedija...

smrekica stoji, daril je večina zavitih. ok, danih v vrečke, ker sem ugotovila da nimam ovojnega papirja., ampak sem vrečke zaklamfala, tako da se bodo isto matrali, kot da bi odpirali zavoje:) nekaj mi jih še manjka, tak da bom mogla v trgovino.

ati ima sicer kolektivnega, ampak spet dela na hiši. danes jo dokončno zaprejo, pa v mansardi naredijo pod, da bomo lahko hodili...pa bo vsaj nekaj končano. midva sva pa doma ostala. mama kuha kosilo za delavce in božično večerjo, ki je vsako leto pri njih, za njegove in naše skupaj. pa se mi kr zdi, da ni preveč dobre volje. ker si miljardo stvari na glavo nakoplje, pol pa ne gre vse tak ko bi rada..pa raj ne motiva. pazit ga tak nima casa, da ga bom pa jaz, ga pa raje doma.

no, tud sama sem si nakopala na glavo pooolno idej, kaj vse je treba danes dokončat ( beri spucat), samo kaj ko eno stran pučem, pa se mi iz druge sipajo stvari iz omar, pa poliva po tleh, pa....v glavnem, sploh se nič ne vidi.

sem si pa zdaj šla na emule vlečt dol božične pesmi. malo za filing:)

pa malo boa se zdaj napakirala in greva na teren... kje je poletje, se ne spominm več, ko si dal otroka v vozek in si piču:) zdaj pa bunde in štrampli in rokavice in kape in...in vse to za mamo...brrrrr. do novega leta je lahko sneg, pol pa prosim da ne bi več bil.

a sem omenila da se mi iztekajo brezkrbni dnevi? emmmmm, sem predvidevala kaj bo, ker me že tišči nekje v trebuhu. pa me ne bi smelo, ker je to fajn zadeva, ki sem si jo želela, samo....eh, saj veste.

lp

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.12.2007 11:54:37   
altati
Voščilo za vse vas, drage moje dame...
da bi vedno ostale točno takšne kot ste....

Vsem, ki ste mi poslale elektronske in papirne čestike- še posebej HVALA (meni ni uspelo nič, totalno pomanjkanje časauser posted image ).

In še VOŠČILO:

Včasih čas prehitro beži,
včasih se zdi, kot da spi...
Vsakdo mu da svoj obraz,
ki v sebi skriva zmago in poraz.
Naj bo leto 2008 tvoj čas!

user posted image

In vsem želimo najlepše praznike!!!!
Uživajte maximalno!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   [Brisano sporočilo]
24.12.2007 12:09:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
24.12.2007 14:06:24   
Maxica
No, saj se mi je zdelo, da je too good to be true. Lan je proti jutru zakuhal in dobil svečko. Prej je dobil še eno. Je pa vročina taka, od 38-39, nič kaj podobna virozi, tako da sumim zgornji dve dvojki, saj je vse nabreklo. Pa mal je smrkav. Upam, da je to to. Bi bilo pa fajn, da bi bili eni prazniki enkrat brez bolezni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 824
24.12.2007 14:06:25   
borovnicka
Mir, sreča, ljubezen, upanje in luč naj vam nocoj napolnijo srce,
božič pa naj poskrbi, da jih tam najdete vse leto.

mirno praznovanje, borovničke

nagajivčka TT

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?