|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
25.12.2007 20:05:34   
muki1
Sivkamivka, kar počasi. Večkrat mu ponudi jesti in piti, pa če poje samo en drobni grižljajček. Do Amsterdama boste kot rožice. Če ste že morali zboleti, ste pa res imeli še srečo, da ste zdaj.

Pri nas veselo sneži user posted image .

Punce, meni se zgleda kuha vnetje jajčnikov. Me je dva tedna špikalo na levi strani, pa sem se včeraj odpravila k zdravniku. Voda je okej, na vse krvne preiskave pa grem v četrtek. Mi je svetovala, naj grem do ginekologa. Danes me špika že ves dan na desni strani. Boli me na tak čuden način, kot da me - pa ne se smejat, nad rit ven špika user posted image
Včasih me useka, da se kar skrčim od bolečine.
Je katera imela vnetje jajčnikov? Se lahko to tako dolgo skup kuha? Malo me je že strah...... tudi Ive ne morem držati v naročju ne da bi me bolelo.

Tudi jaz se zahvaljujem vsem za poslane čestitke in zs-je. Naše čestitke so se zgleda zgubile nekje na poti, ker še nobene zahvale nisem fasala user posted image .

Ah, pa še ena, ki me je danes dvignila do plafona.
Smo bili pri tašči in tastu na božičnem kosilu. Pa boga Neža na dieti, skuhala ji je tašča brez bele moke.....potem pa po kosilu torta in piškotov kolikor češ....pa Neža smukne en piškot  user posted image , ji mož reče, da ne tega jest. Potem zateži za torto in tast zelo solidarno pravi, EH, PA DAJTE JI MALO, NO user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
25.12.2007 21:26:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
26.12.2007 11:43:58   
muki1
Ta oktober 2006 je že skoraj na drugo stran padel. Samo da nas dvignem.
Sicer pa tudi jaz nimam nič za povedat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 853
26.12.2007 12:20:22   
moci
he he, muki tale tvoj jelen je čist odbituser posted image

jaz sem stala več kot 1 uro v merkurju v vrsti, da je mami privarčevala 21 eur pri pomivalcuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
26.12.2007 13:55:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

he he, muki tale tvoj jelen je čist odbituser posted image

jaz sem stala več kot 1 uro v merkurju v vrsti, da je mami privarčevala 21 eur pri pomivalcuuser posted image

jeap, poznamo to....kadar so pri nas razprodaje, se eno uro čaka pred trgovino, da greš lahko sploh notri...

siceer pa dobro jutro Slovenija. Mi smo superca, zdravi, danes imamo cepljenje, se imamo radi, odpiramo darila, imamo sončno toplo vreme, brez oblačka, jasno in čisto plavo nebo; mali je scrkljan, zato ga moramo skoz lupčkati, objemati, igrati, božati....ata se veselo pripravlja na predsedovanje EU, mama se psihično dogovarja da bo vse OK, Tristan pa itak uživa in se ne pusti motiti....user posted image

Pa vsem hvala za božične želje in novoletne čestitke....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
26.12.2007 13:59:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ah, pa še ena, ki me je danes dvignila do plafona.
Smo bili pri tašči in tastu na božičnem kosilu. Pa boga Neža na dieti, skuhala ji je tašča brez bele moke.....potem pa po kosilu torta in piškotov kolikor češ....pa Neža smukne en piškot  user posted image , ji mož reče, da ne tega jest. Potem zateži za torto in tast zelo solidarno pravi, EH, PA DAJTE JI MALO, NO user posted image .

moraš še malo počakati, da jim to vtreš v glavo...mislim, da še niso čisto dojeli, da bo treba fajn način kuhanja spremenit in da ni to muha enodnevnica.....sploh starejši mislijo, da se kar neki zmišljujemo....če se spomnim, kdaj so našemu tiščali jagode, pa pri štirih mesecih kuhali fižolovo juho ( btw. sem kupovala kapljice proti krčem, ker smo jih imeli od rojstva ), pa gobovo juho, s svežimi marelami....ah, pustimo to...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
26.12.2007 14:34:20   
pikapolona2
mijau

mi smo že nazaj s štajerske.....kjer smo se tako napapali in nacrkljali da smo danes kar mleko z ajdovimi žganci za kosilo skuhali...bo ene par dni bolj dietna hranauser posted image .

HVALA za vse lepe želje.

Muki tvoj jelen je top of the top...si me nasmejalauser posted image

Moci a merkur je imel spet uno akcijo z žrebanjem al kaj?

Altati...PIC vlažilca ni bilo....smo pa nekaj drugega nato nabavili.....neki ultrazvočni pa celo sam meri vlago v prostoro in nato mu naštimaš kakšen procent vlage želiš...ampak tamala še vedno malo kašlja......ni pa tak suh kašelj...tako da upam da par dni vlaženja in nato bo izkašljala to kar ima v pljučih.

Mi smo danes preživeli dan na Pokljuki...mmmmmmmalo smo se po snegu valjali malo šli na en sprehod...zdej pa ati in Brina drnjohata jst grem pa cunje iz sušilca dat.

Zvečer pa koncert...moj dragi poje in gremo poslušat nato pa še na tradicionalno večerjo s pevci ...to se mi sploh ne da...ampak moram it...lani nisva šla ker je bila Brina premajhna...letos se pa ne morem izogniti.

Imejte se pa bolezni se izogibajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
26.12.2007 14:36:59   
moci
mi gremo pa zvečer v kranj lučke gledat. če bo katera v mestu gremo lahko na eno kuhano vino. saj vem, da nobena več ne upa svojega otroka blizu zoje datuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 858
26.12.2007 14:38:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

jap. in moja mati je imela namen kupit pomivalca, pa so ji svetovali da počaka do te akcije. no in ko je videla vrsto je rekla, pejmo dam. sem se žrtvovala, ona je pa zojo lovila.

Zvečer pa koncert...moj dragi poje in gremo poslušat nato pa še na tradicionalno večerjo s pevci ...to se mi sploh ne da...ampak moram it...lani nisva šla ker je bila Brina premajhna...letos se pa ne morem izogniti.

midva se pa poigravava z idejo, da bi šla na prešerca poslušat kreslina. pa še ne vem, ...

Neposredna povezava do sporočila: 859
26.12.2007 14:44:18   
Anonimen

jap. in moja mati je imela namen kupit pomivalca, pa so ji svetovali da počaka do te akcije. no in ko je videla vrsto je rekla, pejmo dam. sem se žrtvovala, ona je pa zojo lovila.

midva se pa poigravava z idejo, da bi šla na prešerca poslušat kreslina. pa še ne vem, ...

blagor vam....sej v takih trenutkih se pa spomnim, da je fajn imet kakšno babico, mamo, teto, strica.....BLIZU........

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
26.12.2007 14:45:51   
Anonimen
in bravo za pomivalca,....sej enkrat mi boste mogle mal povedat, kakšne kuhinje so kaj dobre in slabe.....mi bomo totalno renovirali stanovanje poleti, ko se vrnemo v Slovenijo, pa grem potem direktno delat, sedaj imam pa malo več časa pa bom take stvari študirala....no ja...pa diplomo se ve ane ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
26.12.2007 14:46:39   
Anonimen
Pikapoka...kje pa poje vaš ? Al sem to poglavje zgrešila ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
26.12.2007 14:51:18   
Maxica
Priznam, da vas skoz berem, sam sem pa tolk lena, da se mi niti kaj pametnega ne da pisati. Sem pa že eno orng rundo cunj zlikala, zdaj bova šla pa z možem za kakšno urco na pohod, da vse te praznične pregrehe grejo ven iz moje riti.user posted image  Jutri pa delat. Upam, da v petek mi ne bo treba, sicer bo fajt.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.12.2007 15:27:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

blagor vam....sej v takih trenutkih se pa spomnim, da je fajn imet kakšno babico, mamo, teto, strica.....BLIZU........

*lina*- mi smo na istem, pa smo v slouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.12.2007 15:28:25   
altati

mi gremo pa zvečer v kranj lučke gledat. če bo katera v mestu gremo lahko na eno kuhano vino. saj vem, da nobena več ne upa svojega otroka blizu zoje datuser posted image

pokliči,kdaj boste šetali po kranju, pa mogoče uletimo
Zdajle šibamo šena en obisk, potem se pa zna naredit da gremo na sprehod po mestu

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.12.2007 15:30:53   
pikapolona2

poje pr moškem pevskem zboru...čist lokalna fora pa tričetrtine pevcev je starih nad 60 letuser posted image user posted image user posted image ...ampak on uživauser posted image user posted image user posted image men je pa smešno ko te partizane na odru gledam zraven pa mojga pa še par cvetk ki so pod 60user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.12.2007 15:39:02   
piskot
dan.

mi imamo tudi danes plan it v mesto lucke gledat. cakamo decka da se zbudi. danes imamo cisto vse na glavo postavljeno. zjutraj smo na primer vstali ob 10h. mogoce se lepo slisi, ampak v povprecju smo spali enak cas kot obicajno. torej si lahko predstavljate, kaj smo poceli ponoci. bemti luno user posted image .

vceraj smo bili na kosilu pri babici in dedku, pa smo se spet nekaj sporekli. tako da lina ... vcasih so prav nadlezni ves.

ampak, ce bo vse po sreci, nama bodo vseeno v petek decka pazili, da greva midva na ankogel baterije napolnit. upam da bo lepo vreme user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 867
26.12.2007 16:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

vceraj smo bili na kosilu pri babici in dedku, pa smo se spet nekaj sporekli. tako da lina ... vcasih so prav nadlezni ves.

ja saj pravim, v trenutkih - ampak to so zares trenutki, ko bi bilo fino malo popazit na malega, za kakšno urco, al pa da se v miru stuširam, al pa da grem brez protestiranja na wc...drugače pa popolnoma nič.....smo živeli skupaj pod isto hišo nekaj let, tako da ......sej se razumemo ane ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
26.12.2007 16:02:51   
Anonimen

poje pr moškem pevskem zboru...čist lokalna fora pa tričetrtine pevcev je starih nad 60 letuser posted image user posted image user posted image ...ampak on uživauser posted image user posted image user posted image men je pa smešno ko te partizane na odru gledam zraven pa mojga pa še par cvetk ki so pod 60user posted image

uau...ja saj mora biti prav zabavno, mu kar verjamem....poznam nekaj ljudi, ki so stari 30 let, pa so včlanjeni v zvezo borcev in so verjetno iz podobnega razloga tam, kot je tvoj v pevskem zboru...

Neposredna povezava do sporočila: 869
26.12.2007 16:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Priznam, da vas skoz berem, sam sem pa tolk lena, da se mi niti kaj pametnega ne da pisati. Sem pa že eno orng rundo cunj zlikala, zdaj bova šla pa z možem za kakšno urco na pohod, da vse te praznične pregrehe grejo ven iz moje riti.user posted image  Jutri pa delat. Upam, da v petek mi ne bo treba, sicer bo fajt.user posted image

ah ti kar neki malo naklofaj, da vidimo če je vse Ok in če vse štima...

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
   [Brisano sporočilo]
26.12.2007 17:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
26.12.2007 17:24:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

piškot, katera luna pa je? jokava?

ja, pri nas je sigurno....mali ponoči kr stokca in jokca, pa zraven klofota, tolče, brca z nogami....kakor da bi se hotel z nekom boriti....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
26.12.2007 17:56:11   
mis
Dan!

No, mene pa nekaj zdravje heca, sem se danes zbudila z noro bolečim grlom, vse me boli, T 37,1. Ni ne vem kaj, sem pa podrta. Moja dva sta zunaj, da imam malo miru, kruhomat mesi 1. kruhuser posted image  Včeraj večerja pri naših, smo tam spali in do 1h ponoči eno igro igrali...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.12.2007 19:21:36   
frrrr
čer! samo pozdravim vas... dogaja... snega je veliko, Jaša srečen in zadovoljen... trenutno lovi mucka... gremo pa zdej čofotat. popoldne sem prijateljice povabila na kosilo, mož in tamau sta šla pa spat in po treh urah ga je mož zbudil, ker mali bi kr spal user posted image

lepo se mejte...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.12.2007 19:33:53   
Maxica
Mene pa spet že zdaj mineva jutri spet ob šestih vstat, sem prav tečna in slabe volje. Komot bi bila lahko doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?