|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
21.12.2007 21:12:13   
@lina
dober večer! No, kako se že temu reče, super mama ali kako? user posted image  Oba mi spita že eno uro, naš oči žurira na novoletni zabavi, kuhinja pospravljena, zložila sem že dve žehti perila, eno dala prat, vmes čekiram tisti film Z odliko... ni da niuser posted image

moci,  jaz girlando navesim tako, kjer že imam kaj...recimo od enega zvočnika do drugega, ali pa od žebljička, na katerem visi ura do drugega, kjer kaj drugega visi na steni in podobno...

pikapolona, meni so tudi vse take stvari veliko boljše iz maminega ali taščinega lonca... Čeprav mi baje ne ratajo tako slabe, ampak žmah zame ni isti, pa če se na trepalnice mečem... Ali je to samo zato, ker se pač ne matram jaz za štedilnikom, ampak nekdo drug?user posted image user posted image
In bravo Brina za dobro spanjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.12.2007 21:14:24   
@lina
pa še to: na mojem novoletnem kosilu s sodelavkami sem se tako najedla (in to zelo okusne hrane), da me še zdaj vse tišči...po moje ne bom nič jedla do jutri zvečer... a ni to hudo, kako moramo ljudje kar vse pojesti, kar vidimouser posted image user posted image  (no, vsaj nekateri)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.12.2007 21:16:43   
piskot
borovnicka cuden nacin pospravljanja ... za racunalnikom? moras povedat recept. dolgcas? ne, iskala sem izgovor, zakaj se ne bi lotila tiste knjige, ki me caka tamle na polici in ima ene 3 kg. Rajsi ne grem sploh gledat koliko je strani user posted image .

moci enkrat se mora navadit user posted image  ce bo po atiju, bo stalno nekaj polomljen user posted image .

@lina superwoman user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.12.2007 21:18:28   
frrrr
oj, moci hvala, da si me pogrešala user posted image

@lina, verjetno se med kuho že tolk naješ vonja, da ti potem ni tolk dobro kot kje drugje.

psaša, faca vaš mali user posted image

pikapolona, pridno hčerkico imaš!

še kaj pozabla? js grem zdej voščilnice pisat... sem jih šla včer neki kupit, ker je Jaša naredil tolk umetniške, da jih ne bi vsi razumeli user posted image vam bom pa kr virtualno zaželela lepe praznike, ko bo čas za to... se mi ne da tolk pisat, pa še naslovov nimam od vseh in bi lahko bila katera užaljena user posted image

mi bomo čez vikend ostali v lj. jutri pridejo moji starši. v nedeljo gremo k kolegici na kosilo in pogledat stanovanje... v ponedeljek ima mož eno predavanje, js dopust. v torek gremo pa proti koroški do naslednje sobote. se vam kaj oglasim, ko bo čas user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.12.2007 21:21:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

pa še to: na mojem novoletnem kosilu s sodelavkami sem se tako najedla (in to zelo okusne hrane), da me še zdaj vse tišči...po moje ne bom nič jedla do jutri zvečer... a ni to hudo, kako moramo ljudje kar vse pojesti, kar vidimouser posted image user posted image  (no, vsaj nekateri)
hihi.... mi smo imeli pa večerjo z N število predjedmi + N število glavnih jedi + N število sladic - in vse samopostrežno. groza, ko je vsega tolk in bi vse pojedel. sem se mau nazaj držala in nisem skoz pr pultu s hrano stala, ker sicer bi bila svetla noč. sem mogla potem mau plesat, da je šlo tolk ven, da me ni več tiščalo user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 21:26:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
21.12.2007 21:27:18   
lucika
uf, komaj sem malega uspavala. sicer še ni veliko ura, ampak zaspan tak, da po meni plazi, spat pa ne...pa sem ga pustila 2 minute, da se je mal zdrl, pol pa sva se ponovno skupaj vlegla, pa je uspelo. ata pa na žurki:)

smo meli en pester dan. če nisem bila na tej naši ljubi nlb vsaj 30 krat v teh dneh, ni nič no. in na koncu jim ne gre skoz. so našli enega cenilca, nepremičnine in betoniranje in firmo. pa nam je ocenil malo več kot 5 miljonov. pazi: parcelo, gradbeno dovoljenje, hišo z ruštom, podeskano streho in z folijo; spodaj zaprto in vgrajena okna in vrata. ja, če bi bila marles ali lumar, je to isto 3x več, ker pa ni, je to to. ko bo hiša gotova, bo to 15 miljonov; ok, lahko da se proda tudi za 50; samo oni gledajo najbolj črn scenarij. a pred tem mi je na banki bluzil, da je ta cenilec ful super, se bo vse zmenil z njim. ja, se je, ja. mater ej, sem jezna, da se mi kr kadi iz ušes. no, ni pa sodnozaprisežen, ker sodnozapriseženi so slabši od njega, ker sigurno so podkupljivi. take izjave so mi povedale vse. aja, ko je hiša dokončana, bi se brez problemov oddajala za 200 eurov. ja, po moje tud. mogoče bi dali sobo s souporabo kopalnice za tak dnar. mislim, eeeeeej.
zdaj ne vem, kam se naj pritožim, na banko ne, njemu ne. plačat pa ne mislim 200 eurov za njegovo velecenjeno mnenje. če ne najameš kredita se plača, kaj pa če ti ga ne dajo? tolk kot smo mi do sedaj v hišo dali, je več kot je njegova ocena. ne razumem sistema, res ne.
no, zdaj smo na drugi banki in zadeve lepo tečejo. jap, ob oddaji vloge itak povsod.....
ma, se ne bom več sekirala, okol tega denarja. tolko da izvajalca pklačamo itak dobimo, ostalo bomo pa improvizirali, nekak bomo že. pa saj bo ok, vem da bo. zdaj ko grem v službo, se prestavim k drugi banki. tej naši ne dam niti centa več.

smo pa dobili danes še okenska in vratna krila, in ključe od naše nove hiške. da jo lahko zaklenemo:) pa ladijski pod za strop, da bo ata imel spet kaj delat....

pa nekaj me je kuhat začelo... upam, da ne zbolim zares. ker ko sem nazadnje šla na zdravniškega pred zaposlitvijo, ga nisem naredla, ker sem imela povišano sedimentacijo. upam, da me spet take malenkosti ne bodo sekirale....

a sem vam dost najamrala. saj skor ne paše na forum, samo moram se nekomu izlit; zakaj se ne bi celotni sloveniji, pa še mal ameriki=?

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.12.2007 21:31:55   
piskot
lucika katero banko imate pa zdaj?

sivkamivka upajmo da je od mleka.

frrr tale hrana, kaj nam dela ane user posted image

mis, @lina a katera pozna magistrski študij na visoki šoli za upravljanje in poslovanje nm?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.12.2007 21:47:51   
lucika
unicredit
njim so dost sam slike; pa bi bila kr vesela novega cenilca, ker me on prejšnji tolk pizdi.
pa vem ,par let sva hišo kupovala, tak da vem točno kake so cene tule okoli. pod 10 skor ne dobiš, niti za rušitev.

sivkamivka, upam, da nehate bruhat. in viroza bi bila najboljši izid, a ne?

jaz sem si pa napekla eno veliko skledo pomfrija:) če sem pa sama doma, pa nekaj je treba jest. po kruh pa nismo šli, ker ata niso bli lačni. mama pa se spomni, ko so trgovine zdavnaj zaprte. saj kaka stara žemlja bi se še našla, samo...eh, uživam ob pomfriju:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.12.2007 22:02:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mis, @lina a katera pozna magistrski študij na visoki šoli za upravljanje in poslovanje nm?

kaj te pa zanima?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.12.2007 22:02:44   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image user posted image user posted image že 3x je bruhaluser posted image user posted image user posted image

tri variante so:

- ali je to od alpskega mleka, s katerim mu je tašča skuhala mlečni riž (blaž še nikoli ni pil kravjega mleka)
- ali je to črevesna virozica, ki je pred časom razsajala v vrtcu
- tretje variante še ne bi imenovala

uf, upam, da je samo virozauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.12.2007 23:12:58   
*anč*
helou!

mi smo biziiiii. napisala sm čestitke ... ja tut jst lovim zadnji vlak user posted image , vse razen tistih par za katere se dragi ni pozanimu za nasloveuser posted image
jutr pičimo na morje, morm še spakirat ... najboljš,da se kr lotim.
brala vas nisem,ker nimam raunalnika .. upam,da ste vsi ok in boste na polno uživali praznike!!

se vam še kej javim z morja. čao bau!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.12.2007 9:02:25   
muki1
Jutrček.
Evo, malo poročilo. Neža je bila v četrtek pri zdravniku, ima začetek bronhitisa. Dobila zdravilo. V noči z četrtka na petek je Iva celo noč pojokovala, pa je šla k zdravniku včeraj. Ima vneto uho, dobila zdravila. Prehlajeni obe, kašljata obe, danes zjutraj je Neža vstala in pod brado ima neko vodeno bulico. Močen sum na norice, bom videla kaj se bo izcimilo. Včeraj smo vseeno skočile na dedka mraza po darila. Bilo je brezveze, ne vem no.... pa še zaključno zabavo smo včeraj spravili pod streho. Mjav. user posted image

Ja, ja holidejs ar kaming user posted image . Saj ne vem, če naj se smejem ali jokam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.12.2007 9:11:13   
altati
jutro...
jaz mam enga majhnega user posted image . smo sinoči imeli novoletni žur stanovalcev.
hrane ogromno, pijačo so nalivali non stop, muzika, ples in še kaj......
danes bo bolj umirjeno.....

muki- upam da niste pridelali noric za praznike. Mi smo jih ravno takle čas, 5 let nazaj.....nimam nič lepih spominovuser posted image .Jah, kaj naj rečem- drugo leto bo boljše!!!!! Obljubim!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.12.2007 9:14:35   
moci
muki, res ste bogi no. novo leto, nov začetek. bo 08 bolj vaše. 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.12.2007 9:16:38   
moci
altati, si me prehitela.

vse mačkaste, jaz pa vzor lepga vedenja. včeraj sem spekla 3 vrste piškotov. namesto, da bi pospravila stanovanje, ki je nerazpoznavno. danes sva pa itak spet sami, takrat ne naredim nič.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.12.2007 9:17:50   
moci
ne morem verejt, zoja gleda risanke. bratz. user posted image vzgojno, ni kaj. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.12.2007 10:00:14   
muki1
O gospodinja Moci, komplimenti.

Altati, ravnokar z Nežo neke pobarvanke printava, pa sem na to naletela, če slučajno še Tia ni našla klikni

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.12.2007 12:29:38   
pikapolona2
mi smo spet spali 12 ur v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa bili smo že na dooooooolgem sprehodu...kako je zunaj lepo...sonce sije pa ivje pada z drevesuser posted image user posted image

pa zdravi smo tudi.....v nasprotju z mukijevimi....pa glih čez praznike noooo!user posted image user posted image user posted image ...a z mamo sta že v boljših odnosih.

Moci kak ti uspe 3 vrste peciva v enem popoldnevu????...jst vsak popoldne malo packam da kej nastane!

Danes je kosilo pri tašči...jst sm se samo javila da naredim salato

uživajte v soboti

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.12.2007 13:37:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi smo spet spali 12 ur v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa bili smo že na dooooooolgem sprehodu...kako je zunaj lepo...sonce sije pa ivje pada z drevesuser posted image user posted image

ouououou....carsko.....moj nos je spet dolg..........mi smo celo noč javkali in stokali, jokcali, ležali na mojem trebuhu, se premetavali, nekajkrat dobili flaško direktno v glavo in seveda z velikim pokomo vstali ob sedmih zjutraj..... ah, lažem....sedem.nula.ena....

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
22.12.2007 15:06:38   
moci
a smo že kakšno rekle o božičnem menijuuser posted image
vem, kaj bo pri maxici, kaj pa ostale?
pri nas bomo letos testirali piščančji žur, gobovo omako, pire, sladica bo pa poizkusno tale.
izgleda njami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
22.12.2007 15:26:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
22.12.2007 16:06:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pri nas je malo bolje, bruhal po polnoči ni več, pasalo mu je tudi piti. spali smo do sedmih in še od osmih do desetih. ima malček vročine, smrkelj, pa rdeča lička kot božiček. apetita razen za mamino mleko nima še za nič. tudi kakal ni nič. res nimam pojma, kaj je pokasiral.

virus....veliko piti, da ne dehidrira.....če ne je, ni nič hudega....

Neposredna povezava do sporočila: 773
22.12.2007 16:12:43   
Pikabu
Lep pozdrav z našega konca. Tokrat se vam zadnjič oglašam..... Za letos.... user posted image user posted image user posted image Službe v tem letu ni več, pomeni, da mi ni potrebno pisati priprav in posledično s tem, ne bom več prižigala računalnika v tem letu.

Pri nas se noro dogaja. Se lahko malo pohvalim? Recimo, da lahko:

user posted image Mak spi pri Emi v sobi, mami in ati imata frej.... user posted image user posted image
user posted image Oba zelo pridno zaspita in ni prav nobenih problemov z uspavanjem. Včasih imata privatno žurko, potem pa pridno zaspita. Ko sta enkrat v posteljah, midva nimava več dela z njima.
user posted image Premagali smo vse bolezni in se odlično počutimo user posted image Upam, da tako tudi ostane.
user posted image Moja malenkost je ponosna lastnica nove toyote jaris user posted image user posted image user posted image So jo prinesli vsi trije dobri možje. Zdaj se pa s takim veseljem vozim, res je pravi luksuz. user posted image
user posted image Vsa sem vesela, da so prazniki in počitnice. Tudi mož bo ves čas doma, pa že začelo se je sanjsko. Včeraj sva imela z možem krasen večer, kjer sva odstrla še del stvari iz moje zgodovine, ki me očitno omejujejo. tudi zaključil se je večer prav sanjsko.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj sta se oba otroka zgodaj zbudila, pa sva ju pustila. Maks je zaspal nazaj, Ema je šla dol. Ko sva okoli devetih vstala še midva, sva doživela pravi šok. In to pozitiven. Maks ves nasmejan, naspan kot pravi sonček v svoji posteljici, Ema pa pridirja gor, da je sama pospravila dnevno sobo. In res, ko sva prišla dol, je bilo vse pospravljeno, sva samo gledala. Zdaj smo pa čez dan pospravljali še ostale stvari, ati in Ema delata okraske za na drevešček. Maks spi, jaz sem urejala slike, jih dajala v album in pisala komentarje. Počutje je pa več kot odlično. user posted image user posted image user posted image
user posted image Ema ima svoj mini drevešeč z jaslicami že postavljen, doseže ga tudi Maks in je še vse celo in na svojem mestu. Smo ga naučili, da lahko naredili samo PIK (pomeni, da se narahlo dotakne) in Maks to pridno uboga. user posted image user posted image user posted image
user posted image Sem vam že povedala, kako srečna sem? Prav res.....user posted image user posted image Verjamem v to, da se z novim letom začenja novo poglavje in da bo leto, ki prihaja zares lepše od prejšnjega. Neskončno si želim, da tole moje dobro počutje ostane in da bom lahko samo še uživala..... user posted image user posted image

Drage moje punce: najprej vam hvala za vsa voščila, tudi mi smo jih bili iskreno veseli, Ema ves čas popravlja in prenaša svojo razstavo, da si jo lahko vedno in povsod ogledujemo. Res vam hvala za vaše lepe želje.

Pa še ena velika zahvala: iskrena vam hvala vsem, ki ste mi v tem letu stale ob strani in mi kakorkoli pomagale. Msilim, da veste, da je bilo letos za našo družino res težko leto, če povem po pravici, sem komaj čakala, da ga bo konec, ker imam veliko zaupanje, da bo naslednje mnogo lepše. Res sem vam iz srca hvaležna za vsako besedo, vsako lepo misel, dobro željo, tudi z vašo pomočjo se mi je uspelo pobrati iz enega hudega dna in tudi vam gre zahvala, da se zdaj počutim neprimerljivo boljše. Hvala vam drage punce, ostanite take še naprej. Želim, da bi vedno vse me znale tako stopiti skupaj in si pomagati. user posted image

Pa še voščilo: želim vam veliko, veliko notranjega miru. Naj vam božični prazniki prinesejo novega upanja in zagona za naprej, v novem letu pa same lepe stvari. Želim vam, da bi bili vsi zdravi, potem pa še srečni. Želim vam, da bi znale uživati v vsakem trenutku svojega življenja. user posted image user posted image

Hvala vam za vse moje drage punce, se vidimo, tipkamo, slišimo.... drugo leto..... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 774
22.12.2007 16:47:32   
Anonimen
Pikabu....tudi tebi lepe praznike in srečno, predvsem pa zdravja polno leto 2008 !

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (44%)

ne (56%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!