|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
24.12.2007 14:20:50   
piskot
hmmm, decek se je zbudil po eni uri, prisel v dnevno ves objokan, pokazal na spalnico in povedal "bum". sva sla tja, so pa pod oknom mulci petarde metali. potem sva se skupaj ulegla, in ko je ugotovil, da bum ne bo nehal, je zaspal nazaj. user posted image

danes skoraj ze vse pripravljeno za bozicno vecerjo. prideta dedi in babi. samo se francosko solato moram oprat in na novo narest. sem jo naredila z vege majonezo, pa je ful zanic. bom oprala in dala navadno not, da bo vsaj za jest.

vsem hvala za cestitke.

VSEM ZELIMO PRIJETNE PRAZNIKE, CIM MANJ STRESNE, PA CIM BOLJ ZDRAVE!

NAJ BO TUDI V NOVEM LETU VELIKO ZDRAVJA. VSE OSTALO BO PA ZE SLO, MALI IN VELIKI IZZIVI user posted image .

tako ali tako se nima smisla truditi s kaksnimi velikimi besedami, ker nas bo maxica spet vse zmagala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.12.2007 15:05:42   
Anonimen
Toplini vsa vrata naj Božič odpre,
naj srečno obdobje za vas se prične.

A leto prihodnje naj zdravja vam da,
obilja, ljubezni pa v čaši brez dna.

Vsem želimo prelepe, brezskrbne, predvsem pa zdravja polne praznike.

Val, Barbi in Aleš 

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
24.12.2007 15:37:27   
lucika
piškot, bogi mali. pa točno že zna povedat, ne morš verjet....

jaz sem s svojim šla na dolg sprehod, ker najlažje zaspi v vozičku. pa ni. in sva doma. zaspi nekje okol1-2, zdaj pa je, hm, koliko...?
imamo dve varianti. po 1. bo zdaj zaspal in bo zvečer na večerji pri starših naspan in dobre volje. po varianti 2. pa sploh ne bo zaspal, in ga bo zmanjkalo ob kakih 6., pa bomo v miru jedli. obe varianti so ok:)

drugače pa je moj dan še vedno enak kot pred par urami. pučem, na drugi strani se pa čudežno razmetuje. pravkar mi je polival sok po dnevni... ja, kaj mu ga pa dajem brez nadzora, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.12.2007 17:24:45   
mis
Ah, nas pa tako čas baše. Smrekice še ni postavljene, je šel ati z malo še po eno žago, da jo bo obžagal, ker ima predebelo deblo, spucano sicer je, razen dnevne, ker se bo še smetilo s smrekico, skuhano še nič, mislila sem z malo na otroško polnočnico ob 18h, pa bo vse skupaj samo eno hitenje, če bova šli, pa nič ne bo tako narejeno in bom živčna... Mah, ne vem. Že eno uro ju ni, zunaj je poledica, sneži... Bah... Pa vedno nas čas zabaše na koncu. Pa v petek sem bila zadnji dan v službi pa je isto kot če bi še danes delala. No, ja, potrkam, smo vsaj zdravi.user posted image

Vsem hvala za čestitke, bi pa tudi jaz vam voščila lep božič in vse lepo, pa seveda čim več zdravja.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.12.2007 18:22:44   
frrrr
@lina in Maxica - hvala za voščilnice!
hvala tudi vsem ostalim za lepe želje!

lepo praznujte!
mi se gremo zdej kopat :)
pol pa crkljat...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.12.2007 18:27:09   
Anonimen
hvala vam za voščilnice.............

še jaz zaželim VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE...........da bi jih preživeli najlepše............več pa čez 1 tedenuser posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
24.12.2007 18:42:32   
Maxica
Drage moje, Piskot me je postavila pred velik izziv, ampak za danes samo toliko, več izčrpnih želja pa čez en teden, na silvestrovo.user posted image
Torej, naj mir svetega večera pride v vaša srca in tam ostane celo leto. Naj bo božič preživet v krogu vaših najdražjih, naj bo tak, kot v najbolj romantičnih filmih - zasnežen, božiček se ravno rine nazaj iz dimnika v svojo kočijo, kjer ga že čakajo Rudolf& co., vsi člani družine nasmejani odpirajo darilca, razposajeno petje se sliši po celi soseski, predvsem pa se vidi, da sta zdravje in ljubezen pri hiši. Lepo lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.12.2007 19:41:50   
viv_
Vesele praznike, ter srečno, zdravo, zadovoljno, veselo, nasmejano, bogato ... leto 2008 voščimo 3 vivike:

Živa, Mirna in Zarja

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.12.2007 20:42:14   
piskot
kicasto, saj pravim user posted image .

zakaj je vsak bozic die hard po tv?

anybody outthere?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.12.2007 21:03:20   
moci
čer. meni so vsi ušli spat. user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.12.2007 21:06:58   
moci
v glavnem, ratalo pa je. smreka stoji, ovčke so na paši po dnevni, kruh je pečen, povečerjali smo tudi, pa še dobro je bilo. zdaj se mi pa ne da prav nič več. in grem tudi jaz spat.

@lina, hvala za voščilnico. lepa je. user posted image

tudi naša familija vam želi lepe praznike.

itak se bom jaz valjala po forumuuser posted image

maxica, ti take lepe čestitke pišeš.

viv, kakšna čast. fotka na oktobruuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.12.2007 21:47:51   
frrrr
js tut tu. grem se razvajat v božično kopel user posted image ne vem pa še kaj bi si sabo nesla za pit user posted image

viv - full sta luštni tvoji princeski! res že kr mau kičasto user posted image

moci - nas se ovčke fajn napasejo user posted image

piskot - vaš fant je pa fejst brihten, da pride povedat bum user posted image bo moteč v vrtcu user posted image

Maxica - se mi zdi, da si še boljša, če te kdo izzove user posted image

lep večer!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.12.2007 22:56:03   
Maxica
TUKAJ poglejte.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.12.2007 22:58:08   
Maxica
Pri nas Lan pridno spi, še zmeraj se mu vročina giblje od 38-39, zobki pa še niso prikukali na plano. Je pa sicer čist ješč, edino mal tečkast, upam, da bo jutri že čisto brez vročine. Max še ne spi, je popoldne tako dolgo potegnil. Jaz pa čakam, da bo ura pol polnoči, da se odpravimo k polnočnici. Sicer se mi kr ne da v ta mraz, ampak zame ni božiča brez polnočnice. Pizza je bila, sicer pa je bilo bolj napeto stanje pri nas, se vidi, da je polna luna.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.12.2007 1:09:23   
Maxica
No, evo, jaz sem prišla domov, še darilca v Božičkovem imenu butnem pod smrekco, pa skočim v posteljo. Lahko noč in vesel in blagoslovljen božič še enkrat.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.12.2007 10:52:53   
muki1
Pozdravljene drage dame. Vsem želim lepo praznovanje. Mi imamo kozji Božič. So vseeno bile koze. Zdaj jih je že več, ampak Neža se drži dobro.
Pri nas je vse belo, ptički nam obkrožajo hiško, ker smo jim povsod nastavili hrano, smrekica je postavljena, lučke gorijo, stanovanje je koliko toliko pospravljeno, darila so odvita, vsi veseli in zadovoljni preživljamo ta lep družinski praznik user posted image .

Muki ma vas rada user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.12.2007 11:00:52   
@lina
Dober dan v ta praznični dan!

Še za vse tiste, ki se še vedno ne pustite vpisati na privat seznam user posted image  :
Drage moje, vam in vašim družinam želim prijetno praznovanje,
                    v novem letu pa veliko širokih objemov,
                    toplih občutkov, razigranih trenutkov,
                     spontanih dejanj in sladkih spoznanj!

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.12.2007 11:32:48   
viv_
Lepo božično jutro vsem user posted image

O muki... saj tele kozice niso prav hude... No, se zna zakomplicirat, ampak običajno gre pa to kar hitro skozi in brez večjih težav. Kakorkoli, držim pesti, da se čim hitreje "razkozite" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.12.2007 13:52:24   
piskot
Kaksen luxus, praznik, pa ni treba kosila kuhat, ker smo povabljeni k babici.  user posted image

Danes smo imeli ponoci veseli december, pa smo se malo sesuti. Tamle me caka en kup dela na policah, pa se mi res ne daaaa. Je pa prav prijetno, samo res bi kaksne pol metra snega naredilo popolne praznike. Ga bo treba verjetno it kam iskat.

Prijeten Bozicni dan se naprej!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.12.2007 16:24:17   
altati
Ženske, kakšna zgovornost!
Lahko malo prekinete, ne sledimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mi uživamo. Zjutraj smo imeli odpiranje daril, potem bogat božični zajtrk, pa crkljanje, nato lahko kosilo in moji 4 sončki so se šli kopat, jaz pa uživam doma (ker me je obiskala ga.user posted image user posted image user posted image user posted image ). Ampak mi prav nič ne manjka.
Malo sem ležala, malo pospravila, zdajle bom pa pripravila bogato zgodnjo večerjo za moje utrujene kopalce.
Jutri gremo v moje domače kraje, v četrtek ali petek so biva pa z dragim vzela day off (kar pomeni, da bova SAMA!!!!!). JEEEEEEE! Komaj čakam, priznamuser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   [Brisano sporočilo]
25.12.2007 18:50:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
25.12.2007 19:16:22   
psaša
@lina in maxica hvala za čestitke

Mi smo bolj leni za take stvari.

Smo bili danes pri babici na kosilu, potem smo pa šli v Ljubljano jaslice gledat in malo se potepat po ulicah. Je bilo prav lušno. Mali ni bil glih čist navdušen, ker se je moral voziti z vozičkom, potem smo pa ga dali ven, je bil pa čist navdušen. Še plesal je sred Prešernovega trgauser posted image . Zdaj že spi, je hitro zaspal.
Jaz grem pa še mal pojest, pa pred TV.
Lep večer še naprej.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 847
25.12.2007 19:22:20   
altati
sivkamivka- počasi.....jaz bi mu sigurno dala vsaj 7-10 dni po preboleni bolezni. splohče je normalno živahen. Če pa malo je, pa itak ne more kaj veliko kakat. Pošlji živčke na pašo, ne jih naprezat. Ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
25.12.2007 19:39:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
25.12.2007 19:46:06   
moci
sivkamivka, saj bo. zoja je bila čisto uboga, zdaj pa je že vampastauser posted image
je pa precej bolj izbirčna, ker smo ji dajali čokolado, edino, kar je jedla v bolnici. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?