|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.12.2007 16:51:04   
Anonimen
Upam, da ne boste tudi ostale zaprle računalnike in odjadrale......jest si ne predstavljam imeti ugasnjen računalnik niti eno uro. Skoz neki iščem, raziskujem, kupujem, berem, rešujem, čvekam, .....zato vam novoletnega čestila še ne bom pisala....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
22.12.2007 21:28:37   
mis
Mala lepo spi, čakam moža, pripelje varuško, midva pa pičiva na en koncert.user posted image  Upam da bo fino. Jutri pa smrečica, jaslice, po mah v gozd... Praznikiuser posted image

Pikabu, lepo si napisala in čestitam za vse lepe stvari.user posted image

@lina, super womanuser posted image

lepo se imejte.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.12.2007 21:48:22   
Anonimen
Dobila idejo za darilo, za možička.....tale parfum....diši ko strela.....

user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
23.12.2007 8:43:45   
pikapolona2
dobro jutro.....
Brina še spiuser posted image ...sm šla prav pogledat če še diha......jst sm že pozajtrkovala...moj je že na pevskih ima vaje, za štefana pa imajo koncert......ahhhhhh...se mi godiuser posted image .

Popoldne krenemo proti štajerski....tako da vas nebom nakaj časa brala in vam samo zaželim lepe praznike in veliko crkljanja in uživajteeeee!

Aha sam še nekaj ...kaj bi vi dale otroku če je zaprt....Brina je že 3 dni zaprta....pa vidim da jo tišči....svežih jabolk noče.....jogurt ji ne pomaga.....pije dovolj....nevem....danes je ponoči fuuul jokala in ko sm jo previjala je imela čisto mali lorbek čist trd...najbrž jo ful boli ko te fižolčke ven spravlja???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.12.2007 11:08:52   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Aha sam še nekaj ...kaj bi vi dale otroku če je zaprt....Brina je že 3 dni zaprta....pa vidim da jo tišči....svežih jabolk noče.....jogurt ji ne pomaga.....pije dovolj....nevem....danes je ponoči fuuul jokala in ko sm jo previjala je imela čisto mali lorbek čist trd...najbrž jo ful boli ko te fižolčke ven spravlja???

Jaz mu naredim kakšno tako kašico iz skuhani jabolk/hrušk in suhih marelic/sliv pa malo otrobov noter. To mu vedno pomaga.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.12.2007 11:09:48   
Maxica
Sicer smo pa te zadnje dni ful zaposleni, čistimo, pospravljamo, delamo generalno, še smrekco moram postavit, potem pa samo še uživamo. Se oglasim še kaj ob priliki. Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
23.12.2007 14:05:53   
piskot
dan.
danes nam je po dolgih mukah uspelo zaspati user posted image . upam da bo spal vsaj eno uro.

potica vzhaja. sicer bolj pocasi, ampak bo ze. pojedli jo bomo kot kaze.

lina jaz tudi upam da ne bodo vse ugasnile racunalnikov. bo cisto prevec dolgocasno cez praznike. ceprav komaj najdemo kaj casa.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   [Brisano sporočilo]
23.12.2007 15:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
23.12.2007 15:58:58   
Anonimen
pri nas je spet štala

-Tinkara ponoči bruhala- zaenkrat krivimo še njeno požrešnost, ker drugih znakov ni..........trkam
-posledično sem kot zombi
- oči je imel v petek operacijo žolčnika, včeraj so ga dali domov, danes je z vročino pristal na urgenci in gre nazaj v bolnicouser posted image user posted image - kao reklamacijauser posted image - zdej pa čakam da izvem kaj več.......upam, da so samo šivi popustil!

stanovanje pospravljam že cel teden- pa danes ni nič drugačno kot 1 teden nazajuser posted image , smrekico naj bi postavili danes- še čaka.........v glavnem zauser posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
23.12.2007 16:27:01   
moci
dan, mi smo bili z gondolo na krvavcu. fajn, ampak dragoooo.

zvečer gremo v ljubljano. spetuser posted image

sivkamivka, upam, da sta bolje in bosta jutri samo še izmučena.

pikapolna, žal nimam nasveta. zoja je driskala po ful sladkem čajuuser posted image

beki, držim pesti za vas.

piškot, ... bi moral piškote pečtuser posted image upam, da bo lepa slastna potica.

maxica, pridni. pri nas je še vedno razmetanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
23.12.2007 16:28:05   
moci
zoja je pojedla pol mandarine z lupino. kaj pa zdajuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.12.2007 16:44:05   
altati
moci- nič ni zdaj...saj bo skakala tud!

Jaz sem danes že spekla potico.....zdajle se peče še en tak mali potični kolaček, ki je ostal.

SEm jo zjutraj zamesila in pustila, da je vzhajala.
Bili smo na Pokljuki, se sankali na prelepem sončku, v glavnem noro luštno.
No, ko sem prišla domov, sem potica vrgla v pečico, tako da zdaj že vse diši....
deček ravno leta s posrano ritjo po stanovanju, punce pa vpijejo, smrdi, smrdi, smrdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo zimskih utrinkov:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 23.12.2007 16:56:27 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 787
23.12.2007 17:57:30   
muki1
Oj.
Mi smo tečni. Nežina ,,koza,, je še vedno samo ena, tak da zdaj že močno dvomim da je koza, ampak vem pa tudi ne, kaj bi bilo user posted image
Vodena bulica je včeraj počila, danes je pa spet vodena in še malo večja. A bi lahko katera imela najmanjši pojem kaj bi to bilo, ali poslikam in pošljem na dermatologija.net user posted image . Iva pa smrkava ko en user posted image .

Remy, upam, da je kriva požrešnost . Pa držim pesti, da bo oče kmalu spet čil.

Sivkamivka, pocajtajte se. Časa imate do jutri, prav?

Pikapolona, pri nas je za odpiranje sliva številka ena.
Pikabu...hello in nasvidenje v naslednji vojni.
Moci, ko se bo Zoja pokakala pa lahko kakec komot prižgeš. Bo služil namesto aromatičnih olj user posted image . Ampak je ta vaša Zojka res en lump mali.

TISTE KI PEČETE KRUH.
Nabavili smo kruhomat, zdaj pa me zanima kakšen bi bil brez sladkorja. Prosim nasvet.

Altati, luštni kot vedno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.12.2007 18:28:56   
altati
muki- mogoče je pa Neža v pubertetiuser posted image user posted image  Mah, ne resno, če bi bile koze, bi jih bilo danes že več, pomoje ni nič posebnega.....res ne!pozabite nanjo....in začnite uživati v praznikih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
23.12.2007 19:05:50   
Maxica
Evo, pri nas smrekca že stoji, stanovanje pospravljeno v nulo, jaz sem lih od spovedi, zdaj grem pa sestri pomagat piškote peči, otroka ji že namreč, pa dvomim, da je ful navdušena.user posted image  Potico nam peče moja stara mama, tako da gremo jutri ponjo. Sicer nisem neki fen potic, ampak za praznike menda mora biti, kajne?!
Sivkamivka, pozdravite se čimprej. A Blaž je pa v redu?
Remy, upam, da je res "samo" Tinkarina požrešnost kriva za bruhanje. Pa upam, da pride očka čimprej domov in to poštiman tako, kot se zagre.user posted image
Moci, glede lupine ne vem, včasih so res nekaj pravili, da je strupena, sam morda so nas le tako mal strašili.user posted image  Kako ji je pa uspelo to pojesti sploh?user posted image
Altati, user posted image kakšne krasne fotke in vsi akterji na njih. Se res vidi, da ste uživali.user posted image
Muki, verjetno pol niso norice, če samo ena vztraja al kako? Morda je samo kakšen mozoljček, jaz bi ga kr pustila pri miru, pa nič stiskala, pa naj se sam posuši in odide tja, od kjer je prišel.
Glede kruhomata - zakaj pa ti ne bi sladkorja uporabljala? Sicer je v vseh receptih, vsaj 2 žlički in deluje kot hrana za kvas, daje kruhu dober okus in izboljšuje rjavenje skorje. Tudi umetna sladila naj ne bi mogla nadomestiti sladkorja, ker kvas z njimi ne more reagirati. Tako piše v navodilih, tako da jaz se tega kr lepo držim.
Pikabu moram še pozdraviti, tak lep pozitiven post je napisala, sem prepričana, da nam bo v letu 2008 pisala same take.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.12.2007 19:56:20   
viv_
Dober večer!

Sem vas mogla pridet pozdravit, ker me je piškot včeraj "nazjala", da se sploh ne pojavim več na netu. Ta prava prfoksa user posted image user posted image user posted image

piškot, a bo tole OK? user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 791
23.12.2007 19:57:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Dober večer!

Sem vas mogla pridet pozdravit, ker me je piškot včeraj "nazjala", da se sploh ne pojavim več na netu. Ta prava prfoksa user posted image user posted image user posted image

piškot, a bo tole OK? user posted image user posted image

ne, absolutno premalo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 792
23.12.2007 20:13:19   
Lu
Čer!

Prosim če mi zna katera svetovat kaj narest z našo Majo. In sicer. Včeraj je malo driskala, danes je pa orenk JOK, kot da bi nevem kaj bilo, tako joka, in pravi da jo ritka boli. Kakat še ni šla. Sploh ne vem. So pa res že izredne razmere.

Prosim NUJNO za odgovor.

Hvala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
23.12.2007 20:15:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Čer!

Prosim če mi zna katera svetovat kaj narest z našo Majo. In sicer. Včeraj je malo driskala, danes je pa orenk JOK, kot da bi nevem kaj bilo, tako joka, in pravi da jo ritka boli. Kakat še ni šla. Sploh ne vem. So pa res že izredne razmere.

Prosim NUJNO za odgovor.

Hvala.

a si kaj pogledala?
je kaj rdeče, peče?
če ni videti nič in jo res fullll boli, bi jo jaz peljala k dežurnemu zdravniku.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.12.2007 20:17:16   
Lu
Mogoče ima za malenkost rdeče okoli ritke. Nič strašnega. ko lula je ok. Aja je šla pa samo 2-kratuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.12.2007 20:32:54   
viv_
Potipej ji trebušček, če ima trdega in če jo boli na pritisk.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.12.2007 20:37:22   
Maxica
Lu, morda bi šla kakat, samo ji ne gre oz. ima bolj trd kakec, pa jo zato boli. Ne vem, težko je takole reči, sam če bo še ful jokala, bi jo jaz tudi peljala pokazat dežurnemu, ki bo gotovo brž ugotovil, zakaj joka. Verjetno ni nič hujšega. Skuhaj ji kakšen čajček iz janeža in kumine, da ji trebušček mal pomiri, pa boš sproti videla.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.12.2007 20:46:12   
piskot
cer.

mi smo sli pa danes k mozevim sorodnikom na "privat" dedka mraza. in kdo pride? isti dedek mraz kot na naso sluzbeno zabavo user posted image user posted image user posted image . tako da veste, da je res samo en.

viv naj ti bo, dva posta, dvignila si povprecje zadnjega meseca za 200%.

lu nimam nobenega pametnega nasveta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.12.2007 20:46:30   
Lu
Sem ji dala odvajalni čas razrečen z ogromno vode user posted image Trebušek je bil pa full trd. Izgledalo je kot da bi imela krče. Res. To pa še ne. Bom videla kaj še bo. Zdaj je spet ok. Očitno, ko jo pritisne za kakat začne. Ampak ona pravi, da je ne kakat.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.12.2007 21:02:40   
Lu
Evo zdaj je šla spat. Sem ji raje naredila janež. Upam, na mirno noč, jutri pa k P.
Hvala vam in lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?