Maxica
|
Evo, pri nas smrekca že stoji, stanovanje pospravljeno v nulo, jaz sem lih od spovedi, zdaj grem pa sestri pomagat piškote peči, otroka ji že namreč, pa dvomim, da je ful navdušena. Potico nam peče moja stara mama, tako da gremo jutri ponjo. Sicer nisem neki fen potic, ampak za praznike menda mora biti, kajne?! Sivkamivka, pozdravite se čimprej. A Blaž je pa v redu? Remy, upam, da je res "samo" Tinkarina požrešnost kriva za bruhanje. Pa upam, da pride očka čimprej domov in to poštiman tako, kot se zagre. Moci, glede lupine ne vem, včasih so res nekaj pravili, da je strupena, sam morda so nas le tako mal strašili. Kako ji je pa uspelo to pojesti sploh? Altati, kakšne krasne fotke in vsi akterji na njih. Se res vidi, da ste uživali. Muki, verjetno pol niso norice, če samo ena vztraja al kako? Morda je samo kakšen mozoljček, jaz bi ga kr pustila pri miru, pa nič stiskala, pa naj se sam posuši in odide tja, od kjer je prišel. Glede kruhomata - zakaj pa ti ne bi sladkorja uporabljala? Sicer je v vseh receptih, vsaj 2 žlički in deluje kot hrana za kvas, daje kruhu dober okus in izboljšuje rjavenje skorje. Tudi umetna sladila naj ne bi mogla nadomestiti sladkorja, ker kvas z njimi ne more reagirati. Tako piše v navodilih, tako da jaz se tega kr lepo držim. Pikabu moram še pozdraviti, tak lep pozitiven post je napisala, sem prepričana, da nam bo v letu 2008 pisala same take.