|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
5.11.2007 15:48:53   
Pikca
neki me firbec matra... še nisem potovala z avionom odkar imava otroke, pa me zanima, a imaš otroka v lupinici al v naročju al kakouser posted image  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.11.2007 15:52:15   
cv105
kati: dolomiti, arraba ... komaj čakam ... pa prvi in zadnji dan smo v Cortini ... je prvo tapravo smučišče od poti in je treb navalit ... pa od tam je bližje domu, ko gremo nazaj user posted image  ... moram mal prečekirat, če se najde kakšen fin apartma na smučišču in kako je z vstopom v bazen ... da bo za vsakega nekaj ...

.. pa ja, datume bo treba mal uskladit ... dopuste ... pa vrtec in uvajanje (če bomo sprejeti) ... kar hitro bo konec porodniške ... user posted image  ... bo treba ponovit vajo user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.11.2007 16:07:18   
Dajadada
dajadada - čestitke Nejcu za začetke plazenja

Saj plazi se že nekaj časa po vojaško, zdaj je začel kobacat - se pravi tista varianta po kolenčkih. Čeprav prevladuje še zmer plazenje, zaenkrat se mu zdi hitrejšuser posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.11.2007 16:14:16   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

neki me firbec matra... še nisem potovala z avionom odkar imava otroke, pa me zanima, a imaš otroka v lupinici al v naročju al kakouser posted image  

odvisno od prevoznika.. pri easyjetu moras imeti v narocju. nekateri imajo ze na letalih mesta za dojencke - no za lupinico, vecinoma pa narocje - adria tudi. svetujejo, da si probas zrihtat sedez pri zasilnih izhodih, kjer je vec prostora... za kratke lete ni take panike, ampak si ne predstavljam biti tko 10 ur user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.11.2007 16:19:12   
thaiss

Matia je pa danes tečen kouser posted image . Spal je samo eno urco, ob 18h pa imamo FT,upam da bo še prej kej zakinkal čene bo jokuser posted image
Gh nismo niti žličke spravli v usta, tako da samo mleko papca!

Večina marčkov že veselo plazi, naš Matia pa je taka huda lenoba, dase po 10ih minutah sedenja najreje uleže...se mi zdi da je malo `crnogorac`.
Zjutraj je sedel na tepihu, pa full so ga zanimale moje copate in ne da bi se na roke zvrnu, ne direk na nosuser posted image

tejčica- če niste nalezljivi bo kofetek paduuser posted image

kr_enamami, sožalje za babico user posted image

žan user posted image  user posted image  za zobek

dskubin - kako sta lepa Draž in Ditiuser posted image

ANJA user posted image  user posted image  za ELO!!!

tinaaja vi kar pejte v London!!!

pocka sej maš velik avto, ni terba za vogalom trenirke dol vlečuser posted image

erna
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.11.2007 16:29:29   
Dajadada
Mat mi teži, ker sem ji skoz pod nogami, ko kuha. Sem se rajš tkole pospravu, da bo miruser posted image .
user posted image
Ma dobr, do pečice jo še mahnem, da dam lubčka unmu dojenčku notuser posted image .
user posted image
Evo, vidte, me je že nazaj na puzzle prestavlauser posted image . In kwa zdej hoče, da počnem s to rečjo. A to, da je za jest al kajuser posted image
user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.11.2007 17:07:06   
Anonimen
Dajadada, tale vaš Nejc je pa pravi cukerčekuser posted image , pa kakšne kodrčke ima.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.11.2007 17:55:04   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Da kaj bo imel otrok od tega, da kaj ce zboli, da... aaaaaaaaaa

Brina bo uživala 100 na uro, ker bosta njej najljubši osebi na trem svetu ob njej 24/24, bolj, kot bosta srečni ti osebi, bolj zadovoljna bo Brina. Pa kulske slike za pokazat prjatelčkom bo mela. Če pa slučajno zboli, se boste pa not stiskali (isto, kot doma) al pa se vsedete na prvo letalo in ste doma v no time (skor tko, kt če bi s tromeje mogla dam user posted image ).

pravi veiki brat.. a pol jo bo pa na motorju okol fural, k frajerjem

Al pa ona njega user posted image .

Tamal je nor na motorje, sosed ima unga na baterije, če ga naš dobi v roke, ga ne spravimo domov tolk cajta, dokler se baterije ne izpraznijo. Tudi ko so že v zadnjih izdihljajih in gre res le še po polžje, on še vedno veselo sedi in si še z nogami pomaga, da bi le še naredil kak meter. To pa trajaaaaaaaa user posted image . Če slučajno vidim, da je sosed s tem zunaj, smo mi kar doma, al pa našega nekako zamotimo in ga na hitrco nesemo v avto, da niti ne vidi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Končno vidmo tvoje dva srčka

premiera uspela, ful sta cukra

A bi še?

Dajadada - dobro merkaj otroka, da ti ga kdo ne poje user posted image

BTW - zima je pred vrati, a ma mogoče kera probleme s suho kožo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
5.11.2007 18:01:46   
sezam

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Sem pa dobila za danes prvo vabilo na razgovor za službo- je sicer center lj, kar mi ni najbolj, a vseeno - vsaj nekaj je.

Če dobiš to službo, bomo pa lahko kdaj skupaj na malico šle Pa iskreno sožalje ob izgubi babice

pa ne pozabit name, pa sonchek je tud blizu user posted image

Bomo organizirale enkrat tedensko malico marčevk, ki delajo v centru user posted image  Je Pikca tud.

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
A ti tole nam, da začnemo vadit za veseli dcecember al kako?

Ne, je še martinovanje pred vrati user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful sta dobra tvoja dva user posted image

Anja - user posted image  da sta OK opravili

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
aja, da ni več nalezljiva 6. bolezen, ko so pikiceuser posted image , meni je pa rekla p., ko je Živa imela pikice in smo mislili it na obisk k eni nosečki, da naj jo za vsak slučaj malo stran držimo dokler so pikice

Jaz sem pa pri Ani spraševala v lekarni, ker smo tud imeli takrat eno fešto pri nas in je bila sestra user posted image , pa mi je iz ene knjige prebrala isto, kot je P rekla Pikci user posted image

dajadada - faca tale vaš Nejc user posted image user posted image  Pa kake laske user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
5.11.2007 18:27:37   
tinaaja
denver test pri 9m- kaj preverjajo?

dskubin - navali s fotkami bodocih motoristov user posted image

koje kravzle ima nejc user posted image user posted image

mi2 sva ze sami.. jaz sem cist fuc, sem hotla it z brino spat popoldne, k je cist not padla, paje en ****.... motorist mim pripeljal in jo zbudu.. se je tok zjokala user posted image jaz pa tud skor od utrujenosti user posted image bo ze.. upam, da bo danes boljsa noc. glede na to, da fotrcka ne bo, bom ziher prej v pojstli.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
5.11.2007 19:31:47   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

dajadada - čestitke Nejcu za začetke plazenja

Saj plazi se že nekaj časa po vojaško, zdaj je začel kobacat - se pravi tista varianta po kolenčkih. Čeprav prevladuje še zmer plazenje, zaenkrat se mu zdi hitrejšuser posted image .

ma se mi je zdelo,da sem že prebrala,da plazi,pa sem mislila, da sem falilauser posted image
slikce so pa svetovne,mali je prava faca

tinaaja - pejdi spat user posted image user posted image user posted image

anja - lepo,da sta dobro opravili

dskubin - no,pol že veš kaj kupiti malemu za novo leto, motor na baterijeuser posted image user posted image user posted image ,ful sta luškana na slikci

tejčica - kako je šlo???

Taja spi že pol ure, jaz pa pridno žrem tle pred računalnikom. Kaj mi je mala včeraj napalila,jo pustim na tleh sedet kot ponavadi,da se igra in pridem mimo in mala kleči tko bol pokonci, z eno roko v predalu (je kar visok) in meče ven stvari,ma svašta no. Aja,mi pa po novem znamo dat pa-pa.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
5.11.2007 20:02:32   
m a j c i k a
Punce še pozdravček od naju!
Počitnice so kar prehitro minile, glih sma se navadile da je ati doma, pa ga spet ni, ne vem katera je večkrat pogledala proti vratom kdaj bo prišeluser posted image .
Drugače zobkov še vedno ni, se je pa situacija malo umirila in spet veselo papamo...... lp vsem.

Moja najnovejša igračka...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
5.11.2007 20:25:11   
Žabika
naomi: od tebe bi pa prićakovala, da predno pošlješ stisneš CTR+C user posted image

tinaaja: no vse so ti pisale, da le pejdi, da bo vse ok. Jaz pa ti samo povem moje mnenje, ki bo mogoče zame malo neznačilno, ampak vendar. To da bo Brina mogoče zbolela, jaz ne bi preveč tuhtala. Koliko je pa zdej bolana? In zakaj bi bila ravno tam? Drugače pa mislim, da dohatrji tam že kaj znajo pomagat. Drugo je pa to, da je meni čas totalno neprimeren. Lani sem bila tam (no sicer teden kasneje) in lahko ti povem, da sem se bala za svoj trebuh, ki pa ni bil ravno največji, ampak gužva je bila nora. Pa ne po šoping centrih, ampak po cestah. Za prehod glavnih avenij smo tudi pešci čakali po več zelenih semaforjev. Ampak vseeno, zdej bi na tvojem mestu šla. Nimaš kaj. Če ste se tako odločili, potem to izpeljite. Ga ni človeka, ki bi se mu na tvojem mestu pustila prepričati v nasprotno. Bi pa na tvojem mestu (ker te vsaj malo poznam in vem, kaj vse imate doma user posted image ) Brino čimbolj navadila na sling in ga tam uporabljala.

dskubin: ful huda torta in seveda tvoja srčka

gibanje: Hani pa sedenje ni več zadosti. Ko je osvojila samostojno sedenje, se je odločila, da zdej gre pa na vse štiri. In veselo sexa in kobaca rikverc, najbolj všeč mi je pa, da vse kar počne, počne zelo pravilno (poklicna deformacija pač). Iz sedenja gre lepo naprej na vse štiri in se nato spet lepo sama vsede nazaj. Pa ugotovila je zakaj ima noge in se zna že kar lepo upirati posedanju s stegovanjem nog.

dajadada: samo slikaj ga in slikaj! Krasen fant je tale tvoj Nejc! Še Hana si ga je od blizu ogledala.

noč: sej to je že mal pogrevanje, ker je zdej že nova prišla, ampak tudi jaz sem kar dobro kontrolirala včerajšnjo temo. Hana me je zbujala s kriki, ko pa sem prišla do nje je spala. Očitno jo je nekaj dajalo. Pa tudi čez dan je Hana sitna, kar ni ravno najbolj njena značilnost. Če me ni v njenem dosegu kar nekaj jamra, tako da sem komaj kaj skuhala za naju.

smučanje: tudi mi imamo plan jit. Do zdej smo hodili takoj prvi teden januarja in tudi v Arabbo, zdej pa v tem terminu nočem jit tja, ker je komaj kaj sončka tam tako zgodaj, kar pomeni da zna biti kar hladno. Tako da bomo verjetno šli enkrat pred zimskim počitnicami. In če bo vse po planu, bom takrat že nekaj časa v službi in ne bo problem dobiti dopusta.

No midve sva preživeli lep dan. Sva se sprehajali, sončili, rolali in zapravljali. Lepo sva se imeli. Ostajava na svežem zraku še naprej.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.11.2007 20:27:37   
erna14
thaiss-user posted image lepo spanckajte pa polubckaj matio,pa rec mu da mora mal nagajat da bo mami vedla da ga mauser posted image user posted image hecam se saj nas je danes tud tecka,ah kaj cmo vazn da jih imamo taksne ali drugacne.

mi smo bili danes mal v sopingu tamal dobil full dobre hlace in cevlje in rokavicke je ati kupu

nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.11.2007 20:27:40   
draja
Večer!

Joj, če človek nima časa čez dan skočit na RR, se mu zvečer lahko kar utrga od vseh slikic, novic, zapletov,...user posted image .

Dskubin najprej pohvalim tvojo torto, ki je reeeeees specialna. A to si spekla kvadratno torto in jo pol razrezala? Ma res je dobra no. Kolk časa in živcev ti je pa vzela? ker jaz imam že z navadno okroglo dovolj problemov!
Pa dobro si zadela Živino igranje rokometa s tisto slikouser posted image .
Pa seveda pohvale tvojima dvema cukroma!!! in jaaaaaaaaaaa, še bi!!!

Tinaaja Glede Londona - sme se spomnila na rojstvo Žive. Meni so tudi nekateri solili pamet, naj grem rodit v LJ, čeprav sem si že od nekdaj želela it v PO. Če bi njih poslušala, sem bila najbolj neodgovorna mati, ker sem šla v PO. Tako pa še vedno mislim, da je bila odločitev, da rodim v PO, najboljša odločitev, kar sem jih v življenju sprejela. Prej sem samo morala razčistit sama pri sebi in z mojim, da ne smem razmišljati o morebitnih zapletih in da nikoli ne veš kaj se ti lahko kje zgodi in da je brez veze vnaprej misliti, da se lahko nekaj zaplete, nekaj slabega zgodi,... Glih tko se ti lahko zgodi kaj doma, v Lj,.... Ko sva z mojim razčistila, da se lahko zaplete kjerkoli bom rodila, in da s to odločitvijo ne ogrožam nikogar, je bila odločitev kot na dlani.
Pa itak se mi zdi, da je Brina en izmed najbolj zdravih marčkov, tko da še ta pomislek odpade.

Anja super da je Ela ok!!!

Drugače pa sva bile z Živo danes veeeeeeliko na svežem zraku. najprej je imela zmenek s svojim Žigcem in sta se skupaj sprehajala po Šiški, pol je 1,5 ure spala v vozičku pri mami na vrtu, pol sva imele pa še krajši sprehod po poti od mame domov. Zdaj že spi in upam, da jo je sveži zrak vsaj pol toliko utrudil kot mene.
Aja, mi smo se pa danes naučili kako piha veteruser posted image user posted image . Je tko smešna, zna prav pihniti če se potrudi, včasih pa kar malo zažvižga zravenuser posted image .

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.11.2007 20:41:59   
tejčica

Pisarija za mano, filig tako tako, čakam na rezultate.

Joj kolk sem dones težko čakala da je šel Vid spat. So ble pa muke... Upam da bo noč vsaj približno spodobna, ker jaz se imam namen naspat. Danes zvečer ne delam nič! Še računalnik bom zdejle ugasnila.

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.11.2007 21:53:23   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
no,pol že veš kaj kupiti malemu za novo leto, motor na baterije

Japajade. Lenobe pa že ne bomo podpirali. Če bo hotu kam pridet, bo mogu kar lepo baterije v riti uporabljat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
A to si spekla kvadratno torto in jo pol razrezala?

Aha.
Kolk časa in živcev ti je pa vzela?

Živcev niti ne, ker sem že kar nekaj časa v glavi premlevala, kaj bom naredila. Sem pričakovala težje delo, pa mi je kar šlo. No ja, pozabila sem si pustit nenafilan kos za lokomotivo, pol pa mi je kabina dol drsela in sem mogla, ko je že bla oblita, odrezat pa kremo stran dat, pa spet oblit. user posted image Biskvit in kremo sem naredila dan prej. Pol sem se pa lotila, ko sta šla tamala spat, pa ob kake pol noči je blo že vse čisto. Po moje kake 1,5 ure - se mi niti ne zdi tako dosti, glede na to, da sem 3x delala čokoladni obliv, ker mi ga je zmanjkovalo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Še računalnik bom zdejle ugasnila.

A ti to čisto resno? Se bom morala malo po tebi zgledovat. Aja, pa ko se boš učila za naslednji izpit, lahko vprašaš Draža za nasvet - mulc obvlada speed reading v nulo:
user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.11.2007 21:54:35 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.11.2007 21:56:01   
Naomi
cer,

no jutri ob tem casu bom ze zmasirana, naplavana, najacuzzana slik slak korencek user posted image user posted image ...ma sej nam no...bom pa na morcku user posted image ...
tkole gre zdej zgodba ...
...bil je krasn dan, noc bo se krasnejsa, ker zdej vidim lepoto tudi u temi user posted image user posted image
1. sem ofarbana in ostrizena ( kati- res me nebi spoznala )
2. tinaaja- zgin u London!!!user posted image ...kwa bos tm tok drgac delala k tuki?user posted image ...pa se oci bo zravn...trgovine majo tko k mi, za spat bos mela tko k mas doma, za jest ti bojo uzun prpravl- kar doma nimas vsak dan, brini se ne bo treba u avtu vozt user posted image , spala bo u vozicku, ker bo utrujena od vseh mogocnih lepot tm gor user posted image , jedka je velika, tko da mas izbiro veliko user posted image ...ne poslus staroste, ker smo pac generacijsko bolj drzni...ampak oni ao pa u katrcah pa ficakih pa zastavah ipd brez klime nas na morje vozil u vrocini ...kaj pa to? a,a???...user posted image
3. ko govorimo o nalezljivosti- clovek je kuzen pri vecini bolezni preden ta izbruhne- ko se pojavi, je ze OK...drugace pa je z boleznimi kapljicnega izvora ( kaslanje, kihanje...), kjer je homo sapiens kuzen skoz ( ce poznate ksne neandertalce, za njih ne vem )...tko da k enkrat fases zadevo si ze za med ldi user posted image user posted image
4. dajadada, a ma Nejko nove navijalke...res cort user posted image ...
5. dskubin...a ce bi z obema prsla se nebi izslo...sej bom jest Draza ocarala user posted image user posted image ...dej prid no, k Svit mal Diti caka da jo bo vidu user posted image - frajerko u Hilfigercah user posted image
6. anja...bravo Eli, sam da je zdravje pr his user posted image
7. tejcica- a si si dobr zapomnla kaj si napisala na moj post, da je slo vse u maloro? user posted image user posted image ...a ti je kej zou?user posted image ...pa ce pomisls pol na izpit? user posted image user posted image
jooooooooooj ne morm vec...ostale brez zamere...
vse vas polupckam, vase malcke in pohvalim vse njihove napredke ipd...

no, se kej javim se ju3 zjutraj, mi je pa ze zdej bad k bo tale ockatov 14 dnevni dopust sel sviga svaga papa adijo nasvidenje user posted image

cauci srciji user posted image

p.s. zabika ne morm na vse skoz mislt ( ctrl+C )user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.11.2007 22:36:50   
Naomi
mal ven iz konteksta...sam a je mela kera diabetes u nosecnosti...insulin??...moja frendica je u 33 tednu in ma ze neki casa cukr 6-9 po jedi, pa so jo dal na insulin- jutri zacne...je cist zmedena- dojencica je normalno razvita in se cudi zakaj insulin...ona se tut ful dobr poct ipd...a ma kera kej vec znanosti??...k zavrnt ga pa ni mogla- oz. 1x je prestavla na dieto, pa ji kao nic ne pomaga...na solatkah in crnem kruhu in mesku ji ne pade...

matr kasn resn post user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
6.11.2007 6:34:16   
amy26
dobro jutro

za vse ena user posted image  jaz sem že spila, Ela je že nekaj časa pokonci
pa zdej jo moram prav stran držati od tipkovnice ker drugače tolče po njej k zmešanauser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
6.11.2007 7:31:41   
pocka
jutro, mi smo tudi že eno uro pokonciuser posted image , vedno prej se zbuja, ah ja...nimam kaj napisat,sem brez inspiracije

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
6.11.2007 7:36:57   
skačica
jutro!

Tud jaz sem že pokonci, Iza še spančka. Spet ena čudovita noč za nami, 2x se je dojila do zdej tko da superca.

Sicer pa greva danes k eni aprilčici na kavico v Celje skupaj z moževo svakinjo. Bomo spet čvekale.

Včeraj je moja Iza imela god pa sem se spomnila šele zvečer, ko sva se z mojo mami pogovarjaleuser posted image . Bad, če bi se zjutraj spomnila, bi ji kupila kakšno malenkost k sva ble ravno v Velenju. Bo pa danes morda kaj dobila.

naomi- ja, moja kolegica, ki ima jutri PDP je imela diabetes(nosečniški), ampak njej je dieta pomagala in ji ni bilo treba ničesar jemat. Njena sestrična se je pa morala pikat, po porodu je pa sladkorna izvenela. Jaz kakih izkušenj s tem nimam. Mislim, da če so ji predpisali insulin, si ga mora dajati, jaz ne bi glede tega pomišljala.

Grem se stuširat.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
6.11.2007 7:44:36   
Gio
Naomi...jaz sem imela v nosečnosti sladkorno, pa mi je niso odkrili. to da so dali tvojo prijateljico na insulin ni nič hudega in je zelo fajn, da bo otroček lepo rastel brez zapletov. Če ne bi pazila na sladkor, lahko pride do hudih tež
av s srčkom in drugih okvar, pa seveda otroček se lahko rodi s prekomerno telesno težo, oz. prevelik, kar zakomplicira porod, kot ga je meni. Insulin je boljši kot dieta, ker hitro uravna sladkor in ta ne skače, ker je to najslabše. Meni so razložili, da če bi jemala insulin v nosečnosti, to ne škoduje otroku, ker je insulin naravna stvar in samo spodbudi slinavko, ki je med nosečnostjo preobremenjena k delovanju. Tudi  po porodu bo verjetno ostala na insulinu dokler ne preneha dojiti, ker se šele takrat vse postavi na mesto. Po porodu bo spet delala test OGTT da vidijo  kako je s sladkorjem, če je še povišan, če ne bo, ji pač ne več treba insulina, verjetno samo dieta. No, meni se je vse postavilo na mesto samo z dieto po porodu. Po pol leta sem bila na OGTT in mi presnova spet deluje kot je treba.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
6.11.2007 7:47:17   
Žabika
No Hana se je pa danes ponoči odločila, da bo jedla na 2 uri. In je pač jedla. Res škoda, da še ne govori, da bi mi povedala zakaj taka lakota. Zbudi se z jokom, sprazni eno polovico in zaspi nazaj.

A mislite, da je to lahko samo res pač lakota, ali je lahko kaj drugega. Sej mogoče zveni tole trapasto, ampak res ne vem a naj pač vstajam in jo dojim nekajkrat na noč, ali naj kaj spremenim. A mislite, da bi bila to kakšna reakcija na mlečne izdelke ali pa na katero drugo obliko GH? No, zobke sem malo odpisala, ker jih pač ni. Ima malo poln nosek, ampak zakaj pa čez dan je vsaj na 3 ure?

tinaaja: ko se naslednjič dobimo, me spomni, da ti prinesem denver obrazec, pa boš lahko tudi sama doma testirala.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
6.11.2007 8:02:22   
thaiss
Jutro,
spali smo bolj švoh, Matia se je zbudil ob 1h in  4.44 pa še skos se je premataval, stokaluser posted image

vse naj naj JAKA (simonka)
user posted image

zdej mi že neki šara po tipkovnici,mu jo prepustim, naj še on kej svojim mulčkom pove..

nn nnnnnnnnnzujugt73343ijlkolickjnvvvvvvvvde<<<<<<<nčl  ćčcccjoi3fcx mnersnnnn

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.