draja
|
Večer! Joj, če človek nima časa čez dan skočit na RR, se mu zvečer lahko kar utrga od vseh slikic, novic, zapletov,... . Dskubin najprej pohvalim tvojo torto, ki je reeeeees specialna. A to si spekla kvadratno torto in jo pol razrezala? Ma res je dobra no. Kolk časa in živcev ti je pa vzela? ker jaz imam že z navadno okroglo dovolj problemov! Pa dobro si zadela Živino igranje rokometa s tisto sliko . Pa seveda pohvale tvojima dvema cukroma!!! in jaaaaaaaaaaa, še bi!!! Tinaaja Glede Londona - sme se spomnila na rojstvo Žive. Meni so tudi nekateri solili pamet, naj grem rodit v LJ, čeprav sem si že od nekdaj želela it v PO. Če bi njih poslušala, sem bila najbolj neodgovorna mati, ker sem šla v PO. Tako pa še vedno mislim, da je bila odločitev, da rodim v PO, najboljša odločitev, kar sem jih v življenju sprejela. Prej sem samo morala razčistit sama pri sebi in z mojim, da ne smem razmišljati o morebitnih zapletih in da nikoli ne veš kaj se ti lahko kje zgodi in da je brez veze vnaprej misliti, da se lahko nekaj zaplete, nekaj slabega zgodi,... Glih tko se ti lahko zgodi kaj doma, v Lj,.... Ko sva z mojim razčistila, da se lahko zaplete kjerkoli bom rodila, in da s to odločitvijo ne ogrožam nikogar, je bila odločitev kot na dlani. Pa itak se mi zdi, da je Brina en izmed najbolj zdravih marčkov, tko da še ta pomislek odpade. Anja super da je Ela ok!!! Drugače pa sva bile z Živo danes veeeeeeliko na svežem zraku. najprej je imela zmenek s svojim Žigcem in sta se skupaj sprehajala po Šiški, pol je 1,5 ure spala v vozičku pri mami na vrtu, pol sva imele pa še krajši sprehod po poti od mame domov. Zdaj že spi in upam, da jo je sveži zrak vsaj pol toliko utrudil kot mene. Aja, mi smo se pa danes naučili kako piha veter . Je tko smešna, zna prav pihniti če se potrudi, včasih pa kar malo zažvižga zraven .
|