|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
6.11.2007 9:48:04   
Žabika
Kati: uf, uf, uf. Ma me tri dni ni v LJ, pa že zboliš!user posted image user posted image Suhe borovnice ali pa oglje. Pa ne pozabi poskusit nadomestit tekočine. Če lahko pojdi do lekarne, pa te bodo oborožili z vsem potrebnim.
Veliko pikapok zate, pa tudi za Andreja! Jaz jih poznam veliko, ki niso imeli težav po izrutju modrosti. Pa sej veš, moški ful prenesejo! Če verjameš. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
6.11.2007 9:49:09   
sezam
tejčica, tinajaa, draja - pošiljam vam veliko dozo kave in upam, da vam bo vsaj čez dan uspelo kaj nadoknaditi noč user posted image user posted image
Kati - user posted image user posted image še zate in držim pesti, da se Žiga kaj ne naleze

Naša noč je bila pa spet enkrat krasna. Jedel je ob 1.30 in je ob 2h že spal, nato pa se je zbudu malo pred 7, Ana pa je spala celo noč user posted image user posted image  Sedaj pa  že ponovno spi, Ana je v vrtcu, ati v službi, mami pa na RR uživa user posted image  

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.11.2007 9:53:15   
Gio
dobro juto

spanje...ajej...mi tudi... če se že ne zbuja za jest, se zbuja zato, ker se v spanju postavi na vse štiri in jo zbudi... user posted image , jaz pa jo moram potem obračat. In od kar se je ura spremenila, mi zvečer noče it spat. prej smo lepo zaspali med 19.00 in 19.30, zdej pa že en teden strašno joka, preden gre spat. Mogoče da ni samo ura, ampak tudi zobki, ki se kažejo spodaj. Že en teden so samo črtice. Koliko časa rabijo zobki, da pokukajo celi ven? In še to je, da ji rastejo zelo zadaj, za linijo zob. In me skrbi...mislite da je možno, da se ji še popravijo, jih bo mogoče z jezikom porinila naprej? user posted image user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.11.2007 9:55:13   
cv105
Kati: po ruvanju modrostnega zoba so meni predpisal sladoled ... velik sladoleda ... pa sem bla na ruvanju 1x januarja ... in sem ene 3 dni jedla samo sladoled in vse, kar sem imela povedat, sem pisala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noč: Maksu je popoldanski spanec zmrkal sistem ... spal je od 18.-20.30 ... potem smo povečerjali, se previli in šli spat ... kao ... do polnoči je rolal po postelji, potem pa je pristal na sredini in smo spali do 5.00, ko je bla malca in pol do osmih user posted image

mleko: Maks ga brez ugovarjanja spije le ponoči (150-200 ml), zjutraj in zvečer pa so na jedilniku ali mlečne kašice ali mleko s kosmiči in piškoti (150-200 ml) ...

tejčica: mi imamo aventove flaše in cuclje in ne vem, kje bi našla TTjeve ... jaz mu vse, kar dodam v meko (piškot, kosmiče, babano,...) dam po žlici ... lepše in več poje ... sploh zato, ker mleko po flaši konzumira le ponoči v nezavednem stanju user posted image

duda: najboljša prijateljica ... od rojstva ... se trenutno še ne ubadamo z ukinjanjem ... pa fajn je, ker ni navezan na eno samo dudo ampak je dobra kar vsaka

pitje: z veliiiiiiiiiiiko muko cca 50 ml/dnevno ... po žlici ali po flaši ... ustnika ne prenese ... ampak se morava tudi to naučit

draja: tudi pri nas piha burja že ene par dni ... tolk je fleten, ko se matra pihat user posted image

urla: user posted image  Katja

no, mali spi drugi krog ... moram poštudirat, kaj kuhat ... ati pride danes prej in prevzame Maksa ... jaz pa mal v LJ .... si moram kaj za obleč kupit ... pa škornje bi imela ... ene sem imela, pa sem jih lani spomladi, ko smo bli službeno v ZDA, zadnji dan v hotelski smetnjak vrgla ... so me ožulili ko user posted image  ... imam konec meseca podelitev diplome, pa ne bi šla v trenerki in smučarski bundi ... pa delat bo treba čez par mesecev ...

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.11.2007 10:24:18   
tinaaja
denver: vse, ki želite obrazec, mi pošljite naslov na ZS, pa vam ga pošljem. In to z najlepšo znamko!

ja do jut3 moras dat gor se znamko za solidarnost user posted image

Kati  grozno. Nujno Borovnice, prepecenec, kuhan riz s korenckom. Borovnice lahko tudi caj, ampak mislim, da je najbolje suhe user posted image ce se prav spomnim. Drzi se, jaz sem se ravno danes sprasevala ob glavobolu (ki je mal boljs), kako bi furala z brino, ce bi bila bolna. Se nisem prisla do zakljucka. aja, pa crno oglje.. aja pa kolikor se cudno slisi - coca cola za zelodec... preverjeno s sluzbenih poti, nas je veliko to delalo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.11.2007 10:26:43   
tinaaja
Koliko časa rabijo zobki, da pokukajo celi ven?
Koliko časa rabijo zobki, da pokukajo celi ven?

dober mesec.. pri ans so tudi zadaj pokukuale spicke ven, pa se pol uravna

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.11.2007 10:48:56   
Gio
tinaaja hvala za odgovor....upam da bodo zobki res tako kot morajo bit

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.11.2007 10:56:16   
draja
Punce hvala vsem za lepe želje in podporo. Ja, priznam, danes me je sesulo in sem vas res potrebovala user posted image user posted image !

Živa zdaj spi, jaz pa kuham, ampak ne vem, če je to glih zdravo, ker mi gre vse narobe. Vodo za čaj sem ji spovrela tako,da je ni nič več ostalo v lončku, zdaj ji kuham sadje v lončku, ki je vsaj trikrat premajhen in mi vse kipi čez, nama pa sem skuhala riž brez enega samega zrnca soliuser posted image .

Za nameček je imela mami danes prvič fizioterapijo in je čakala 1 uro taxi pred blokomuser posted image user posted image user posted image . Z zlomnjeno stegnenico!!!!! In jih je 5-krat klicala vmes, pa vsakič takoj bo, takoj bo. In pol pride čist nakurjen taksist, ki se celo pot do ZD dereuser posted image ! Joj, je pol moj klical in jim tako štalo naredil!!! valjda sem šla pol jaz ponjo po fizioterapiji, da ne bi slučajno še eno uro stala na eni nogiuser posted image . In kakšni izgovori in nesramnosti na njihovi strani. seveda dokler ni dobil direktorja na telefon, pol je bila pa čist druga pesem, pa opravičila, pojasnila, ponujena zastonj vožnja,.... Ma ne moreš verjeti.

Erna sorry, žal danes ne grem nikamor, nimam energije. Hvala za ponujeno družbo, drugič jo z veseljem sprejmem user posted image user posted image !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.11.2007 11:00:31   
Dajadada
Grrrr...kaj naj rečem...spet se vam pridružujem...neprespanim. Pri nas je bilo ob pol 6 že konc noči. Edin dobr je to, da sva oba nazaj zaspala nekaj čez 7 in spala do pol 10, tko da sm not prinesla. In vsaj srečo imamo, da nismo po več ur skupaj ponoči pokonci, tako da se sploh ne smem preveč pritoževati...Draja bogica, pa taka zaspanka je bila živa. Kako se naši pikci hitro premislijo...ful so muhasti.

Postavljanje na noge: Kdaj je prezgodaj? Kaj je lahko narobe, če se prehitro postavljajo? A naj ga pustim, da stoji, ker uživa 100 na uro, al naj ga nazaj posedam???     

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.11.2007 11:54:45   
A-N-J-A
kati-bogica saj se boš še posušila.Evo košuser posted image za tebe.Tvoj bo pa bolj bogi jutri,kot danes,tko da lahko računaš pomočuser posted image .

tinaaja-praviš da je glava boljš,supercauser posted image .Maila od unga tipa pa še nisem dobilauser posted image .

dajadada -moj bi tud skos stal na nogah,mal mu pustim,praveč pa ne.Naj se sam potrud pol naj pa stoji cel dan če čeuser posted image

Evo sam pisat začnem se že zbudi...mulouser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.11.2007 12:00:49   
Anonimen
skeniran clanek v oni:
user posted image
user posted image
user posted image

nas skrat bo vesel kakega marcevskega glasu user posted image
http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=128&GalleryDataId=128

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.11.2007 12:00:54   
A-N-J-A
Sem uletela v sobo pa še spiuser posted image .Hotla sem še napisat da sem bla v Eleclercu,zapravla 92€user posted image .Kupla sem polno skutk,mu bom začela dajat pa da vidmo kako mu bo všeč.
Kaj pa ve še dajete od mlečnega?
Aja vzela sem še kao Kiri sirčke,sem hotla Kiri vzet pa sem vidla da so s kozjega mleka pol sem pa ene druge k so s kravjegauser posted image .
Vzela sem še 2 suhe kašice Humana-ma da jih je,ker zdaj mamo doma od Milupe bananino in pravi da je brrrr,pa še trese ga zraven(ja tinaaja sej vem da si mi rekla da so bljak)
Ok to bo vse zaenkrat,čaooooo!

Aja tinaaja a še hodiš na miganje???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.11.2007 12:09:47   
Anonimen
milupa kasice nas jih ma pa zelo rad...sicer pa ima tud linotove...drugih pa se nisma probala,ker je bil  stemi zadovoljen...

spanje ma jst sem se cisto sprijaznila s tem,da s ezbujamo ponoci...potem ,ko smo zaceli z gh je postalo boljse vcasih se zbuja samo na 2uri...pac kakor kdaj...ponavadi do ene 6ih spi kar solidno potem pa se zbuja na pol ure,pa mal ziza mal po ritki potapkam pa ga povlecema do 8-8.30.se je pa prevcerajsnjim zgodilo nekaj,kar naju je kar prestrasilo...ko se je skrat obrnil na bok mu je malo vrglo gor in to ce lahk tak recem mu je zalilo nos in samo na enkrat slisim cudne glasove,ko je hotel dihati pa cez nos ni slo...ga vzamem gor,po hrbtu malo,pol ga je pa moj vzel pa mu pihnil v obraz,da je zacel jokat,malo je se trajalo,da se mu je nos cisto scistil potem pa je lepo spal naprej...samo meni je to bil pravi sok,ker prvo nisem vedela kaj mu je,to sma pol ugotovila,da mu je moglo vrzt gor...ko se spomnim mi grejo kar mravljinci...

kati joj boga upam,da se hitro pocajtas

zbudil se je,treba startat

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.11.2007 12:47:40   
A-N-J-A
Uffff naš mali še vedno spi in spi in spiuser posted image .Sem pozabla povedat da sem ga kr z bundo v postlo nesla pa mu paše.

Oooo lej ga mulca zdaj gre pa zaresuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.11.2007 13:59:38   
*sonchek*
Jaz pa od danes nisem več "ej", ampak "mama" - jaz pa čist happy user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.11.2007 14:03:03   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Jaz pa od danes nisem več "ej", ampak "mama" - jaz pa čist happy user posted image

Važičkauser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.11.2007 14:17:27   
A-N-J-A

A bejž no,skor ne morem verjetuser posted image .Bravo Anejčekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.11.2007 14:22:43   
*sonchek*
Skačem do stropa - še v Leclerku me je tko lepo pogledal in rekel "mama", da sem mu takoj kupila kopalni plašček z Medvedkom Pu-jem user posted image user posted image  Oči je pa še vedno "ej" user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.11.2007 14:49:32   
tinaaja
Anja Mlecne zadeve - vanilijev jogurt desert, LM 6pack 50ml skutk, 100ml marelicna skuta LM, danes je probala Eko sparov jogurt... plus kasice. Danes sem vzela od alnature hruska-jabolko brez mleka. Pa od hippa neke good nite user posted image Kiri pa ima kar nekaj Ejev za soljenjeuser posted image

Aja tinaaja a še hodiš na miganje???

ju3 grem spet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Važička

tocn tko user posted image user posted image Bravo user posted image user posted image Komaj cakam, da bo tudi pri nas kaj vec kot babababa, ceprav je ze zdaj ornk zgovorna - po kom ze user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.11.2007 15:00:27   
Dajadada
LeIna, hvala za članek. Sem prebrala. Pa glasovala za vašega šarmerjauser posted image .

*Sonchek*, bravo, bravo. Kdaj bomo spet kaj aneja videli, da se prepričamouser posted image v živo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 15:02:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.11.2007 15:19:22   
K_a_t_i
Punce, hvala user posted image . Dobila linex, bobipalčke, prepečenec, pijem ogromne količine vode,... Zdej se borim še z glavobolom in vročino. Najslabi je pa to, da sem tok švoh, da komi stojim. MEaa, tud jst upam, da je samo 24 urno. Ker pričakujem, da bo jutri moj lubi bogi. Joj, kok tkole človk pogreša babice user posted image .
Anja, trenutno sem na -1,5kg (od včeraj) in tud jst upam, da bo šlo nazaj (ma itak, da bo k mi pa tok vode manjka).

Se opravičujem, sam zdele res nimam energije za vas komentirat. Edin Draji pošljem en objemček user posted image . Te povsem razumem - tudi jaz sem že jokala sredi noči ob Žigovi postelji in si glasno želela, da vendarle že začne spati... Sej bo! Pomojem so zobki.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.11.2007 15:32:08   
Anonimen
nahrbtnik za hribe - tiste, ki ste ga ze kupile in uporabljale. kaksne nahrbtnike ste kupile in na kaj je potrebno bit pozoren pri nakupu? Mi bi radi ne prav fancy narbtnik tak za na nizje ture za max. 3 do 4. ure

Zvecer vas bom prebrala in pokomentirala... zdajle pa sibamo po ribice za akvarij ;)

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.11.2007 15:53:42   
thaiss

Pa kaj jo to z našimi mulčki, da sploh več ne spijo... kateri sploh še spijo?? Taja od Pocke pa Katja pa oba Žigca...nevemčešekateri???
Matia spi, se je pa vmes zbudu pa dru pa spal nebi več... sem ga s težkim  srcem pustila da se zdere (skor 5min), pol sem mu dudo naštimala in je nazaj zaspal... itak so se mi v tem cajtu bučke zasmodile tako da se zdej nova tenstauser posted image  Ta moj sine je ratal taka tečka da joj.. bognedaj bit v stajici alpa sam na tleh, takoj histerija... se malo tožim, da mi bo lažje...

Kati želim ti da te čimprej mineuser posted image

Postavljanje na noge: nam je to FT včeraj stroo prepovedalauser posted image  user posted image  user posted image  

Leina a ta članek je v današnji ONI?

mama *sonchek* user posted image  user posted image  bravo za Anejauser posted image  user posted image   Pri nas je samo  tata...jaz sem še kar au... moj user posted image  pa cveti

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.11.2007 16:01:11   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Postavljanje na noge: Kdaj je prezgodaj?

Jaz se držim tega, da je prezgodaj, če ga ti postavljaš. Če pa se postavi sam, ni nič prezgodaj oz, ne more bit. Pusti ga, če ga boš posedala, bo samo še večkrat vstal - vsaj pri nas je blo tko, stojimo pa že malo prej kot od 6. meseca. Je ni sile, ki bi jo zadržala na tleh.

Kati - boli me, če ti ni všeč, ampak se mi ne da iskat ene, ki bi ti bla mogoče bl. Misel šteje!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
nahrbtnik za hribe - max. 3 do 4. ure

Za tole pa rabiš Nahrbtnik (ja, z veliko začetnico). Kolkor sem se jaz tlele pozanimala, ti lahko svetujem samo Vaude-ja in Deuter-ja. Vtipkaj nekaj od tega in ti bo vrglo ven tudi nekaj postov, med katerimi je en očka (Boštjan se mi zdi) odobra raziskal naše tržišče in podrobno opisal na kaj je treba bit pozoren.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.11.2007 16:09:21 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.