![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 16:56:45
|
|
|
|
tinaaja
|
Ahhh punce, zdaj ga pa ze serjete Pa jaz sem sla na oddih ne maraton.. Torej, bilo je noro. Brino je gorenjski zrak cist sesul V cet je dol padla ob pol 6 popoldne in je seveda pol ponoc imela igralne urice. Cez dan je pa kar komirala, da sploh verjet nisva mogla Noci pa... ahhhh saj veste glede na to, kaj sem brala. Ziza z zizo pri zizi ob zizi k zizi ... Uspesno smo obdelali Tamar in Tromejo z nahrbtnikom. Brina je poleg tega se izurila v o obdelovanju in kotaljenju cez Kolenskegi gric, trebusno planoto, stegnenicno sedlo, itd tako pri meni kot pri ociju. Se posebej je hitra ce jo na drugi strani caka daljinc za tv Nacrtovala je (po)dvig ob nogi od mize in stola, ampak je zaenkrat ta cilj zaradi premajhne fizicne pripravljenpsti in moci opustila.. Sexa na veliko, si je ful ojacala roke in noge, ko je na vse 4 z eno roko prime igraco in se vseeno obdrzi na ostalih 3.. Zgornji enki sta tik pred udarom na plano, kar se ji vsake tok ornk pozna Bomo tud to premagal.. Vceraj je prvic pojedla celo svoje kosilo v restavraciji - piscancka in krompir, prej pa je prvic dobila kruh za probat in mislim, da bi ga zmazala fuuulll, ampak bomo vseeno z nadaljevanjem pocakali do 8m.. Faca je bila skratka taka, da se je mami od navdusenja, ponosa in vsega skupaj kar mesalo .. OK, OK, mal me je medel tudi svez gorenjski zrak Z brino piciva ob prvi priliki nazaj, ko bo soncek Grem vas mal prebrat... do sedaj jjasna za Juretovo kuliranje , Vid za zdavje, Zivi za spanje , Ziga enako ... grem naprej brat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 18:27:56
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Ker nam po svečki in kopeli vročina ni padla pod 39, smo se skočili pokazat v dežurno. Naj bi bilo vse ok in krivec so zobki. Je pa dr rekla, da naj vročino zbijam šele pri 39,5, ker 39 sploh ni visoka vročina! Meni je pa P rekla, da tako visoka temp ni od zobkov. Glede zbijanja temp.(ali 38.5 ali 39.5) je pa moje mnenje, da vidiš otroka in če se matra, mu daš tudi prej. Vidim razliko doma. Ano že 38,5 matra, Žiga pa ne Če ima Ana 38 - 38.5 temp pred spanjem, ji že dam zdravilo, sicer se mi ful zbuja, tako pa spi. IZVIRNO SPOROČILO: meaa inhalator -a to se uporablja kot nadomestek fiziološke? Mislim, namesto da bi mu jo zlivala v nos? Ja, men je P rekla, da se lepše razprši not, kot pa če jo vliješ tinajaa - za tako lep dopust Pikca - kako ste kaj pri vas?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 19:56:11
|
|
|
|
erna14
|
ojla tinaaja-ti men povej kdaj bos mela cas za kavo,da vse poves novica dneva nas tamal je zaspal brez zize.- razlog-zize ni bilo doma draja-neki tok lepga sm najdla in se nisem mogla upret da nebi
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:06:25
|
|
|
|
erna14
|
thaiss- zate in za matio kati- upam na boljso noc tejcica- direkt sam zate nocko
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:20:36
|
|
|
|
Žabika
|
jjasna: sem ful vesela zate in seveda za Jureta, da se zdaj oglašata s tako dobrimi novicami. Vidva si pa res že to zaslužita. tinaaja: kar jutri nazaj pridi. Ne vem kdaj ste šli, ampak od 12h naprej je bila šajba. Za naslednje dva dni sem pa tudi tako vreme naročila, potem v sredo moram v LJ na plavanje, v četrtek pa bo spet sonček, ker grem jaz nazaj. tejčica: super, da je Vid boljši. Mogoče je pa res una ta šesta!? Kati: mi2 se ne bova več z vami družile, ker imate že čist preveč zob! malička: če ni skrivnost, me zanima, kakšno vrednost IgG je imela tvoja pikica? Pa mislim, da uživanje nekega preparata ne more vplivat na vrednost (me zanima kaj bodo rekle naše farmacevtke). draja: tudi Hana je mesece nazaj bolje spala kot zdaj. No pri nas gre predvsem za dolžno spanja in pogostost nočnega zbujanja, drugih težav zaenkrat še nismo imeli, ampak jih počasi pričakujem. Še malo zdržimo, pa bo. Boš vidla. No, mi tudi uživamo na Gorenjskem. To noč smo še kompletni, potem bova pa s Hano malo sami. Ampak saj bova veliko zunaj, pa bo hitro minilo. Pa še en šoping imam v planu. Danes smo skoraj cel dan preživeli zunaj. Veliko smo se sprehajali, pa še 20km sem naredila z rolerji in vozičkom. Hana ob malo hitrejši vožnji ful uživa, če ji pa zraven še pesmice pojem je pa itak čist blažena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tejcica,jjasna- kva ste pa pametne No, sem sodila po tem kar se cele dneve dogaja pri nas doma...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:30:51
|
|
|
|
urla
|
Hiter pozdrav še pd nas. Kropirjeve počitnice minile 100 na uro. Katja je od našega srečanja v Koliseju še vedno smrkava in smrkava in smrkava..... No pucamo in seveda je okužila tudi mene. Najnovejša novica pa je, da se je dokončno odločila, da moje zize nise več za velike punce. Smo na navadnem mleku in povem vam, da ob 18 dobi kašico za lahko noč, ob 18.30 - 19 ure popije še tam nekje okoli 150-200 ml mleka in spi CELO NOČ. To traja že štiri dni (tok tok na mojo glavo). Zbudi se okoli 6 zjutraj, dobi flašo in veselo potegne do 9. Bolančkani eno pika poko . Dopustniki dobrodošli nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:37:50
|
|
|
|
Žabika
|
Urla: važička!!! No, ampak ti pa res znaš. Hitro odženite smrklje, da se dobimo na kavi, da podeliš magic nasvete.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:41:47
|
|
|
|
Pikca
|
čer, danes je mož okupiral računalnik, dela nekaj službenega, zdele sem se pa malo uštulila Jernejčkovo zdravje je za 100% boljše, vročine ni več, tudi kašlja že manj grozno, driske pa tudi nima (sem se včeraj ustrašila, da nismo slučajno še rota virusa fasali). Živa je tudi drugače ok, kašlja pa ful, je prejle spet bruhala zaradi tega . ta inhalator pa ne dela, jutri ga nesem zamenjat. evo, konec time outa za mojga, vas bom jutri prebrala, nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:52:38
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja: kar jutri nazaj pridi. Ne vem kdaj ste šli, ampak od 12h naprej je bila šajba. a ste bili gor? Ja ob 12 smo sli, ravno ko se je soncek naredu... ampak smo bili ze zmenjeni za koslo v lj, tko da... Aja, a si za rezultate krvnh testov klicala na PK ali si dobila na dom ali..? So rekli samo, da bodo po praznikih uuuu Urla, super za tako lahko odstavitev in da si dobila zize nazaj Kdaj jih bom jaz
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 20:59:51
|
|
|
|
Žabika
|
Ja tinaaja, sej sem mislila na vas, ampak ni bilo nobenega časa. Sem pa prišla že v petek dopoldne. Za izvide sem pa jaz kar počakala, je pa trajalo 5 tednov, da sem jih dobila. So pa delali še testiranje imunskega sistema, ki baje traja en mesec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:01:29
|
|
|
|
tinaaja
|
Ce je katera pripravljena kaksen € pristavit: http://www.jana.si/&aiid=3352 http://www.nedonosencek.net/
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:19:26
|
|
|
|
slumpo
|
od kdaj naprej lahko beby piškote in kateri so priporočljivi??????????????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2007 21:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:26:12
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo od kdaj naprej lahko beby piškote in kateri so priporočljivi?????????????? odvisno.. v vecini je not gluten in pol se moras odlocit, kdaj bos uvajala gluten.. piskote imas v Mullerju, DM, spar,... Kukr hocs. hipp, savioardi, plasmon,.... Zanima pa tud mene, kateri so vam najboljsi. Kr_enamami za crpalko. Hmmm ste tud zobati sem se nekaj sprasevala na poti v tamar - kako si zrihtas da prides tja z avtom... morda bi svojo babi tja peljala, sam ima cez90 let pa ni variante pes..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:31:38
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami Žabika jaz sem pa brez enega avta- sem pozabila, da gre jutri v popravilo. Boš kaj dol hodila al se dogovoriva da npr v torek gor pridem, če imaš čas. Kako posteljica,je Hani všeč? Uf, tudi meni bi bilo bolje v torek, tko da ni problem. Se slišiva in zmeniva. Posteljica je pa zaenkrat super. Hana spi notri kot doma. No samo škoda je, da nima vgrajenega česa, ki bi preprečevalo zbujanje ob 2h ponoči in zjutraj pred osmo uro. Ampak če ne bo huje, bo super.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:39:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Zanima pa tud mene, kateri so vam najboljsi. Bambi plazma - ker se topi v ustih, v rokah pa malo manj. Pri unmu od Hippa maš piškot povsod drugje, samo v ustih ne! Pa kar pripravite se - VSE, kar bojo meli otročki oblečeno ob grickanju, gre potem direkt v pralni stroj. Če bo padel piškot v vozičku, vzemte sabo mokro cunjo . Drugače pa jaz dajem piškotek SAMO, če se mi res zdi, da ni skor nič pojedel za obrok (pa še to pri prvem, sadnem ne velja). Zdej k ga zobki matrajo, al pa če mu sam minimini do sitosti manjka pa mu veliko raje dam riževo ploščico. Se dlje ukvarja z njo pa še brez kalorij je (sej se grozen sliš, ampak raj 20 žlic sadja, kot 1 piškot... le zakaj )
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:41:16
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika No samo škoda je, da nima vgrajenega česa, ki bi preprečevalo zbujanje ob 2h ponoči in zjutraj pred osmo uro. Lohka posodmo Žiga - se bo mogoče zbudila namesto ob 2h ob 23 pa 24h pa 1h pa 3h, 4h,... Erna, hvala za lepe želje!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:41:31
|
|
|
|
Ela80
|
Evo še mene nahitro, danes smo po 8 mesecih in 8 dneh dobili prvi zobek . Eli sem 4 mesece tlačila prste v usta, če je že zobek, pol ga pa oči danes najde, sem bila kr mal surlasta, pol me pa še zeza, no kdo je najdel prvi zob; no pa saj ni važno, sem bila tok vesela, da sploh nisem vedla kaj bi. Druga novica pa je, da smo se danes kopali v Termah Olimia, otroški bazen je imel 35,5 C, kar mal preveč, navaden pa je imel 32 C. Elči je uživala 100 na h. Tko da punce zelo priporočam. Punce drugač ste pa čveke, jaz vas sploh ne dohajam. To je to, se še kaj oglasim.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:43:16
|
|
|
|
thaiss
|
čer, neki me je v križu zgrablo in se držim ko stara baba tinaaja WB, hvala za mail obalanke a vam odgovarja sreda, da se dobimo z Naomi?? Tejčica in Sibil, upam da boste zdravi, da se lahko prifurate na kafetka .... vabljene tudi ostale neobalanke baby piškoti - mi imamo Plasmon erna kje pa si pohajala da je bošček Žiga brez zize ostal???.... lumpa !!!! žiga
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:47:05
|
|
|
|
thaiss
|
Čestitke Ela za zobeka
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:47:24
|
|
|
|
Ela80
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla Najnovejša novica pa je, da se je dokončno odločila, da moje zize nise več za velike punce. Smo na navadnem mleku in povem vam, da ob 18 dobi kašico za lahko noč, ob 18.30 - 19 ure popije še tam nekje okoli 150-200 ml mleka in spi CELO NOČ. To traja že štiri dni (tok tok na mojo glavo). Zbudi se okoli 6 zjutraj, dobi flašo in veselo potegne do 9. Urla katero navadno mleko je to?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:48:37
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Joj jaz vas komi dohajam.Če smo vsi 4-je doma nimam nič časa za rr. Hotla sem vas sam prosit da jutri okol 13-h držite pestke,ker gremo z Elo na pediatrično h kardiologu.Saj najbržni nič sam me vseen stiska. Vsem bolančkom .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 4.11.2007 21:48:50
|
|
|
|
Ela80
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Čestitke Ela za zobeka Hvala lepa, se mi zdi, da je danes spet en poseben dan, tko taka prelomnica
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2007 21:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.