|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
5.11.2007 9:01:38   
amy26
uuu, Draja, a tko že obvlada Živa , naš še ne kaže pretirane želje po plazenju, ampak raje zahteva, da mu vse k ritki prinesemo

naša je ista, najraje sedi, če jo poležim na hrbet je jok in stokuser posted image  je očitno premalo na tleh

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
5.11.2007 9:02:58   
erna14
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
5.11.2007 9:05:38   
Dajadada
Zobki - naš ima spodnji dve enki, vmes par mm razmaka, pa nekako krivo stojijo... a se to pol kaj pogliha, al ostane tako kot pride ven? Mogoče kaj ostali zobki premaknejo, stisnejo...user posted image

Se pa lahko še mi malo pohvalimo - včeraj je prvič malo kobacal, mu je končno uspelo od sexanja naresti še kaj naprejuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
5.11.2007 9:12:34   
Barči78
Kaj pa, če povšterček neseš in ga pustiš v garderobi, da ne boš zmotila?

Sej tko sem mislila, da me ne bi videla, ker bo verjetno tko al tko danes hudo zanjo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
5.11.2007 9:13:37   
Barči78
Zobki - naš ima spodnji dve enki, vmes par mm razmaka, pa nekako krivo stojijo... a se to pol kaj pogliha, al ostane tako kot pride ven? Mogoče kaj ostali zobki premaknejo, stisnejo...

Ko sta Neji zrasli zgornji enki, je imela ogromno prostora vmes, potem se je pa to stisnilo skupaj, in ima normalen razmak med zobki.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
5.11.2007 9:25:02   
tinaaja
kr_enamami, zal mi je za babico user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
5.11.2007 9:31:35   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

uuu, Draja, a tko že obvlada Živa , naš še ne kaže pretirane želje po plazenju, ampak raje zahteva, da mu vse k ritki prinesemo

naša je ista, najraje sedi, če jo poležim na hrbet je jok in stokuser posted image  je očitno premalo na tleh

No sej, Živa pa ne sediuser posted image . Nima niti najmanšega interesa po sedenju, ampak bi bila samo na trebuhu in okol šibala. Najljubša igrica ji je, ko si meče žogico in pol šiba za njo. res prav namensko si jo meče, da gre lahko potem za njo. Midva pa kar cvetiva, ker si oba želiva, da bi bila rokometašica ko zrasteuser posted image .

Erna hvala za čudovito slikico čudovite živaliceuser posted image . A greš kaj na sprehod danes?

Anja bom mislila na vaju z Elo danes!!!!

Tejčica držimo pesti, da zmagaš danes!

Kr_enamami iskreno sožalje ob izgubi stare mameuser posted image user posted image .

Nejc bravo za napredek pri kobacanju! Mami, a si že v nizkem štartu, da boš tekala za njim?user posted image

Amy tudi jaz upam, da boš imela zdaj več časa za RR, ker te kar pogrešam, ko te nekaj časa ni.

Tinaaja a Brina je pa gorske ture danes na vseh 4-ih obnavljalauser posted image ? jah sta jo zastrupila z gorami, pa valjda ne more zdaj tle v kotlini mirno spati, ko pa ve, kakšen čudooooovit gorski svet imajo tam na severu SLO.

Čestitke Žiga in Vita!!!!!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
5.11.2007 9:35:36   
tejčica
Kooooončnoooooo mi je ratal malega uspavat nazaj. Je bil auf od šestih in to je zanj vse prej kot običajna ura. Utrujen je bil tolko, da ni mogel več nič, ampak spat pa tut ne. Po pol ure nošenja mi je končno omagal na rami. Upam da odspi vsaj kakšno urco.

So se mu pa začele pojavljat rdeče pikice in zgleda da ima res šesto bolezen. Koliko časa je to nalezljivo?
Barči, user posted image  Žanu za zobka. Neji bi pa povštrček jaz nesla v vrtec, seveda tako da te ne vidi. Pa seveda user posted image  Neji za pa pa dudi.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
ker jaz ne bi še ene take noči... sem taka k un tip na slikci od tejčiceuser posted image

A pol mi delaš konkurenco?user posted image

Pa neeeeee nooooo! mali je že pokonc!?!?!?!?!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
5.11.2007 9:42:10   
tinaaja
Punce, zanima me vase mnenje... Tale nas London decembra... Jaz res ne vem vec, a sem jaz cist nedogovorna ali so nekateri prevec paranoicni.. Prosim odkrita mnenja..

Namrec, spet sem jih slisala na racun, da bi sli decembra za 5 dni v london. In zdaj ze sama ne vem vec, a naj kar skenslam vse al naj gremo vseeno al kaj. Ker v tem trenutku lahko nastejem X razlogov za in proti... ce razmisljam o proti (guzva, brinin imunski sistem, napor zanjo,... itd) bi najraje kar vse odpovedala, po drugi strani pa je vse skupaj lahko super izkusnja..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
5.11.2007 9:42:15   
Pikca
Koliko časa je to nalezljivo?
dokler ima pikice

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
5.11.2007 9:55:37   
Barči78
kr_enamami - iskreno sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
5.11.2007 10:01:16   
Pikca
Punce, zanima me vase mnenje... Tale nas London decembra... Jaz res ne vem vec, a sem jaz cist nedogovorna ali so nekateri prevec paranoicni.. Prosim odkrita mnenja..
jaz sem bila tako paranoična in posledica tega je, da že dobre 3 leta nismo šli nikamor dlje kot do severnega Jadrana... pa mi je žal, ker pogrešam to, in zdaj razmišljam, če bi šli decembra za par dni na Dunaj... dobr, London je mal dlje, ampak jaz bi rekla, da pejte, ker pol boš šla kmal v službo, pol boš spet nosečka (a neuser posted image ), pol spet majhen dojenček... nikol ne bo pravi čas.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
5.11.2007 10:02:08   
Pikca
krenamami, tudi od mene sožalje ob izgubi babice

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
5.11.2007 10:10:52   
A-N-J-A
kr_enamami-iskreno sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image

tejčica-men se pa zdi da je nalezljivo tri dni prej in ko je vročina,ko pa so pikce pa ne večuser posted image

barči-mi smo ji tud dudo skenslal in se nič ne pritožuje,samo zvečer ne more zaspat,pa opoldan tud ne.V vrtcu je pa nima odkar se je Bor rodil.Po mojem da še sama ne ve da jo pogrešauser posted image .

tinaaja-jaz sem drugač bolj komplikator,pa mislim da bi morali it.Pol si lahko samo doma zaprta.Brina pa tud ni za vsak drek bolana,tko da mislim da ni panikeuser posted image

erna-pa kje ti pobiraš tele slikce?Včasih me kr vržeuser posted image .

draja-bravo za malo rokometašico Živouser posted image

dajadada-zobki se bodo pa poravnal,ne skrbi.Pa bravo Nejči za prve poskuse plazenjauser posted image

Moj Bori je zaspal,upam da ne bo prav dolgo spal,ker moram še mal na sončka ob 12-h šibam pa že po Elo v vrtec in pol  na pediatrično.Kje naj pa parkiram???
Drugač je pa Bor zadnje čase ful tečen,neki časa sedi in se igra,pol gre pa na vse 4-i se mal gunca in dela piramido,pol bi še pa on naprej ampak ne zna in gre nazaj.Kaj hujšga se mu skor strgauser posted image .
Pa najrajši bi skoz stal,ker pa ne vstane sam se ga ne upam glih dolg met v tem položaju in pol je spet jokuser posted image .
Ah bo že.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
5.11.2007 10:11:58   
erna14
kr enamami-sozalje za babiuser posted image user posted image user posted image
draja-ja grem,sam prvo sam do vrtca skocm novo pogodbo potpisat itak ga mam 500 m stran tko da tam hit opravm,pol pa lahko sam problem je v tem ker pred enajsto se pomoje ne bova vn spokala k tamav spi zdele,pa lase si morm posusit tako da bi se ti lahko prdruzla sele ob pol 12user posted image a ti je poznuser posted image
thaiss-ziza je sla v bezigrad po rolarjeuser posted image ampak je pa spal od 7 pa do pol 8 user posted image user posted image user posted image razen 4 hranjenj umesuser posted image to pa itak pase k nociuser posted image
tejcica-kok sm se dons teb nasmejala,si mi prav polepsala jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
5.11.2007 10:16:12   
erna14
anja-a od zalosti ali od smehauser posted image user posted image user posted image
http://www.zwani.com
http://www.cosgan.de/smilie.php
http://www.messengerfreak.com/emoticons.php
http://www.wishafriend.com/graphics/
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

a jih imas dost,no zdaj se nam pa lahko prdruzis v limanju slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 10:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
5.11.2007 10:23:17   
tejčica
No, od spanja ni bilo nič oz. mogoče 10 minut in mali že veselo kolovrati po dnevni, jaz pa se s kofeti pokonc držim.

Kr_enamami, sožalje ob izgubi babice.user posted image
Dajadada, user posted image  Nejcu za kobacanje. Zobki se pa kasneje še pošlihtajo. Nekaj razmaka pa ostane tudiko so že vsi zunaj, ker stalni so potem večji in pridejo čisto skupaj.

Tinaaja, ma po moje ni treba preveč komplicirat za London. Za imunoglobine boš vidla ko dobite izvide. S pohajanjem se boste pač malo Brini prilagajali, gužva bo pa decembra tudi v Lj nora. Ponoči ti ga žura v Lj, KG in najbrž bo tudi v L, tako da bo kot doma.user posted image  Kot te poznamo si odgovorna mamica in če bi mislila da ta dopust ne bi bil ok za Brino, sploh ne bi tega planirala.user posted image Mislim da ni vzroka za odpoved.

Se nadaljuje...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
5.11.2007 10:32:46   
erna14
tinaaja-jaz ti predlagam tole,za brino pomoje te pa ne rabi skrbet,mislim da breberi post od naomi ki je napisala da je mislna kok bo svit zmatran....in so se mel full dobr in vse se je nakonc dobr izslo.NE KOMPLICIRAJ IN PEJT(tuki mas pa dve slikce tko za sline)   user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
5.11.2007 10:38:06   
malička
jutro vsem!!!!
Glede zobkov našo je tudi spet začelo nekaj mučit spodaj kjer bi naj bila(seveda je še ni) desna enkica ima ful trdo bulico zdaj pa nevem ali bo zobek ali ne........bomo videli
Žabika zdaj glih gledam izvide pa se nič kaj ven ne spoznam piše da so potrdili hipoimunoglobulinemijo.....piše pa takos-IgM=0,80 se mi pa zdi da je to to ker je govorila o neki številki 0,80, ja saj vem da morda nebi bilo nič ampak ker je to sirup za zvišanje imunskega sistema bi ji verjetni zvišalo imunog. in potem odvzem krvi nebi pokazal dejanskega števila imunog, sicer pa do zdaj ni imela sirupa pa bomo še kar do jutri počakali da vzamejo kri pa bomo potem zvečer dali prvo dozico

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
5.11.2007 10:44:53   
A-N-J-A
erna-just for youuser posted image

user posted image

meaa-hvalauser posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
5.11.2007 10:47:40   
Naomi
mislm da sem napisala enega najbolsjih postov do zdej, pa me je skenslal...GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
zvecer...

grem se olepoticit- frizer in pediker user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
5.11.2007 10:52:31   
Pikca
o hemp živjouser posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.11.2007 10:53:29   
Dajadada
Tinaaja, mi smo tudi poslušali vse živo, ko smo se odpravljal...pa tok daleč, pa avion, pa hrup, pa vročina, pa kaj če zboli, pa ... Če se tebi zdi o.k., potem pejte. Pomisleke sem tudi jaz imela, sploh potem ko 10 dni pred odhodom fasal bakterijsko infekcijo. Ampak smo vseen šli in se imeli fajn in bi mi blo ful žal, da ne bi šli. Tko k ti je Pikca napisala, nikoli ne bo pravi čas, zdaj je še najlažje potovati.
Jaz že gruntam kam bi jo popihal decembra za par dniuser posted image user posted image .

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.11.2007 10:55:43   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

erna-just for youuser posted image

user posted image

meaa-hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe, keri muvi

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.