|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
5.11.2007 10:56:05   
sezam
Hvala za čestitke. Čestitke pa tudi Viti.

user posted image

Kako gre čas hitro naprej. Moj mišek ima že 8 meseceov. Bodi še naprej tako priden, le ponoči malo več spančkaj user posted image user posted image

Anja - dobro opravi danes  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Sem pa dobila za danes prvo vabilo na razgovor za službo- je sicer center lj, kar mi ni najbolj, a vseeno - vsaj nekaj je.

Če dobiš to službo, bomo pa lahko kdaj skupaj na malico šle user posted image   Pa iskreno sožalje ob izgubi babice user posted image user posted image user posted image

Se pa tudi danes pridružujem klubu neprespanih. Kot vidm, jih je danes kar večina user posted image  Pri nas se je Ana ful skoz nekaj prebujala, pa jokcala, pa stokala, pa ušes boli, .... to je trajalo od  polnoči do 6h, nato pa zaspala jo top do 9h user posted image . Ko se je zbudila, sem jo vprašala, če jo še kaj boli, pa pravi "Ne, sm se že pozdlavla" user posted image  Žiga je pa tud ene 3x jedel. Pomoje ga je nosek mal matral user posted image

Sedaj grem pa pripravit sadje za Žigija, potem pa šibamo na sonček user posted image

Pa še tole za vas - malo se poigrajte user posted image user posted image
http://www.stiv.tub.dk 

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.11.2007 11:15:29   
tejčica
Vid spi, vprašanje pa za kolko časa.

Glede pikic bom poklicala P, sam dela šele popoldan danes. Pa hvala vsem za info.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
erna-just for youuser posted image

user posted image  

Ooooooo, to pa ni sam za Erno!user posted image user posted image user posted image

Meaa, dobra si.user posted image  Spanec pa nadoknadiš z aktivnostjo in nimaš časa bit zaspan. Stestirano.

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
mislm da sem napisala enega najbolsjih postov do zdej, pa me je skenslal...GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Sami izgovori! Dej direkt povej da se ti pisat ne da, pa je.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Pa še tole za vas - malo se poigrajte user posted image user posted image
http://www.stiv.tub.dk 

Sezam, po temle zdej mam pa vrtoglavco.user posted image

Kr_enamami, kdaj imaš razgovor, da bomo držale pesti?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
5.11.2007 12:48:55   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Sem pa dobila za danes prvo vabilo na razgovor za službo- je sicer center lj, kar mi ni najbolj, a vseeno - vsaj nekaj je.

Če dobiš to službo, bomo pa lahko kdaj skupaj na malico šle Pa iskreno sožalje ob izgubi babice

pa ne pozabit name, pa sonchek je tud blizu user posted image

mama naometa, ti si pa ziher celo porocilo o shoppingu v londonu zame pripravila, da me prepricas.. pol pa tkole rr zagode user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
5.11.2007 13:31:12   
skačica
dan!

Sva z Izo do zdele kolovratile po sončku z LP in njenim Žigcem in uživale. Še prej sva dale čez FT. Ni bila ravno najbolj vzorna telovadka, sicer pa ok napreduje. Pa mal sva v trgovince zavile, sem v sport2000 dobila ene luštne šuhe za h kavbojkam s smešno ceno-60% znižanjeuser posted image . Zdej se Iza igra, jaz pa čakam, da bo postala zaspana, da greva malo počivat. Trenutno se navdušuje nad knjigico Mali kituser posted image

Noč je bila krasna glede na zadnje, se je morda 3x podojila vmes, se sama odstavila in spala naprejuser posted image . Še takih noči.

Sicer je pa naša tud bolj Pikca sistemuser posted image . Zelo rada sedi in če je kaj predaleč se tok časa naprej steguje, da igračo dobi, če pa je ne pa se začne bunit, plane v jok...skratka od plazenja je še bolj malo.

Moram letet, ker se Iza že pritožuje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
5.11.2007 13:49:23   
cv105
kr_enamami: sožalje za babico in držim pesti, da bo razgovor uspel

tinaaja: london ... po moje gre pri takih potovanjih/počitnicah/dopustih/izletih ... bolja za to, da se starši ne zabarikadiramo doma, ko dobimo otroka ... če so starši bili že prej v pogonu, so lahko tudi potem, z otrokom ... roko na srce, naši malčki palčki od takih izletov še nimajo nevemkaj ... zanje je najbolj pomembno, da smo z njimi, da se jim posvečamo ... doma ali pa na madagaskarju ... saj razumeš, kaj hočem povedat, a ne? ... sem pa proti temu, da se otroke vlači vsepovsod samo zato, da lahko rečeš, kje vse je že bil ...

... mi2 že kar nekaj let hodiva na smučanje ... in enako planirava tudi to zimo ... zakaj pa ne ... nekateri sicer user posted image user posted image user posted image  ... ampak me ne gane ... dan/teden se da tako splanirat, da se bova oba nasmučala in da se bo tudi Maks imel fajn ... da bi pa zdaj ostajala doma, dokler Maks ne bo samostojno smučal ... se mi ne zdi, no ...

... je pa res, da sem si, ko sem bila user posted image  mislila, kako bom z otrokom pohajačila naokrog ... pa v šoping, pa sem pa tja ... pa sem deloma spremenila mnenje ... ker je vsak odhod od doma expedicija ... pa logistika, da je joj ... tako, da ga za kake šoping centre rade volje prikrajšam, na račun kakega izleta na zraku, morju ipd.

... tako, da ja, po moje nisi neodgovorna al kaj ti je že bilo očitano ... ne se obremenjevat s takimi komentarji ... saj veš, vsak ve zase ... pa srečno pot user posted image

no, zdej sem napisala, kar sem mela ... zdej pa kurilno olje naročit ... da nas ne bo zeblo ... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
5.11.2007 13:54:26   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

erna-just for youuser posted image

user posted image

meaa-hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe, keri muvi

ooooooooooo hudooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejcica-oooo vidm da so ti v uc padl,ma sej kar napaste si ociuser posted image user posted image user posted image

sezam-user posted image user posted image user posted image  trenutno delajo moje oci k sm se matrala tist kljuc utikatuser posted image user posted image user posted image
anja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala

< Sporočilo je popravil erna14 -- 5.11.2007 13:56:09 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
5.11.2007 13:56:28   
dskubin
Čestitke slavljenčkom!

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
dskubin, suuuper torta! Zihr je bil Draž navdušen

Ja, se je zlo trudu čimprej polizat smetano z vseh vagončkov pa nabrat čimveč m&m-sov (no, pr tem so mu prjateljčkli dobrohotno priskočili na pomoč). Aja, pa vsak si je zaželel drug vagonček, tko da je blo treba kar vse načet user posted image

Kr_enamami iskreno sožalje ob izgubi babice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tale nas London decembra

Ah dej no mir, pejte uživat. Jaz bi šla, k se mi zdi, da to zanjo sploh ne bo napor ampak eno samo veselje ob raziskovanju sveta, do takrat pa imaš tudi ti čas, da si porihtaš v glavi, da prav veliko drugače, kot je doma le ne bo, pa veš, da ne boš sama ampak ti bo mel kdo pomagat, če bo kaj sitka. Evo, isto, kot ste se meli zdej za vikend lepo, sam bo še lepš, k boš vedla, da tega ne morš prov glih vsak dan.
Evo, tud mi smo šli v Cavtat, in to z avtom, ko je imela Diti šele 3 mesece, potovali pa smo tolk časa, kot boste vi do Londona in nazaj. Sej ne, da nisem mela kakih pomislekov, pa mal lažje mi je blo, ker se je samo joškala (ampak morš računat, da je pa tu še Draž, za kerga je blo treba skrbet za jest, je še premajhen, da bi živel od sendvičev), ampak imeli smo se super in nam ni niti malo žal, da smo šli.

P.S. Aja, samo za info. al to jih slišiš od kakih popotnikov, al ti najedajo tisti, ki doma za zapečkom čepijo in jim je življenjski podvig it iz Lj do Murske?

nikol ne bo pravi čas.

S tem se pa jaz ne strinjam. Vedno je pravi čas. Sam malo se morš bit pripravljen prilagodit, to pa delaš tudi doma.

tejčica-men se pa zdi da je nalezljivo tri dni prej in ko je vročina,ko pa so pikce pa ne več

Meni se tudi tko zdi.

draja - bravo za malo rokometašico

user posted image To tko nekak zgleda, ne?
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Pa še tole za vas - malo se poigrajte

A ti tole nam, da začnemo vadit za veseli dcecember al kako?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.11.2007 14:02:24   
skačica
Krenamami- tudi od mene sožalje za babico.

tejčica- res je, tudi meni je rekel dr., da ko se pojavijo pikice, bolezen ni več nalezljiva. Izginejo pa pikice tretji dan. Bolezen je nalezljiva takrat, ko je vročina.

tinaaja- valda pejd v Londom,sicer pa prava govoriuser posted image . Ravno jaz sem en tak huuuuuud komplikator in panik.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.11.2007 14:10:10   
Anonimen
Mami je pojedla kosilo, Jure že pred spanjem in že urco sladko spančka. No, danes ponoči ga je nekaj "trgalo" ob 5-ih se je zbudil in ni šans, da bi zaspal nazaj. Ampak jaz skoraj do 5 ure nisem nič spala. Šla sva spat ob 1-ih, ker je moj mogu gledat športno sceno, pa ne vem kaj še vse in mi je TV žmrku v glavo in pol nism mogla spat. Ko sem končno zaspala, pa reče, da gre on v kuhno po čokoladno mleko, ker si ga je zaželel. In zakaj je pol mogu mene zbudit, da mi je to povedu? user posted image V glavnem, pol sem bla pa besna na njega kot 100 user posted image , tko da je za zglajevanje besa ob 5-7 ure on imel Jureta, jst sem pa spala, potem pa je tud Jure zaspal in sva spala do 11 ure.user posted image

Sezam - moj mož komaj čaka na sneg, ker je že lani kupil Juretu sanke in bi jih rad sprobal.user posted image
Dskubin - na slikci pa res mamljivo zgledajo dobrote, ampak meni gredo kile gor, namersto dol, tko da... lahko res samo gledam.
Draja - bravo vaši gosenici! Našemu se nič kaj preveč ne da plazit. Zgleda bolj tko kot da plava in dviguje občasno rit, občasno pa se postavi na rokice. NE gre pa ne naprej ne nazaj, ampak se vrtimo okoli svoje osi.
Kr_enamami - sožalje za babico!
Tinaaja, vi si kr privoščite London! Včasih je treba mnenja drugih kr mal preslišat.
Žiga (sezam), Vita (urskas) in user posted image  od Klavdyk, user posted image  za osem mesecev.

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.11.2007 14:12:10   
dskubin
Evo tkole Draž zapelje sestrico na potep user posted image
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.11.2007 14:12:48   
A-N-J-A
Hvala za vse ki ste držale pesti.Je pomagalo,kontrolo imamo čez 2 letiuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.11.2007 14:14:40   
dskubin
Hvala za vse ki ste držale pesti.Je pomagalo,kontrolo imamo čez 2 leti

Juhu user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.11.2007 14:16:10   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Evo tkole Draž zapelje sestrico na potep user posted image
user posted image

Končno vidmo tvoje dva srčkauser posted image user posted image user posted image !Ful sta dobrauser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.11.2007 14:21:45   
*sonchek*
Jaz vas ne dohajam več user posted image  

Vglavnem, mi smo več ali manj zdravi (malo še smrkamo, apetit se je vrnil, spet smo pridni), drugače pa nič posebnega - no, razen tega, da je mulo več ali manj non stop na nogah - šiba po stanovanju, se prime za stol, omaro, sedežno itd. se dvigne in reži - to, da stojimo je veliko bolj zabavno od plazenja user posted image

Čestitke slavljenčkom user posted image  in pikepoke bolančkanim user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.11.2007 14:24:49   
pocka
ojla hemp!user posted image matr se ti mora fajn zdet, k ti je tok postov namenjenihuser posted image

Kr_enamami - sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pocka za sredo nič štiklov!!! sado- mazo uniforma, pa na bič ne pozabi

pol se bom pa doma kar v trenirko oblekla, pa se bom kot najstnice za ovinkom preoblekla,da me moj ne vidi user posted image user posted image user posted image

dajadada -  čestitke Nejcu za začetke plazenja user posted image

tinaaja - pejdi v London, itak da ja, saj mraz bo tu isto kot tam, gužva tudi.....

Midve sva pa celo jutro pohajale ob morju user posted image , sva prišle domov na kosilo, zdaj se je pa mala zbudila, pa bova verjetno spet mahnile ven, da izkoristiva tole lepo vreme...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.11.2007 14:28:07   
Anonimen
*sonchek* - za 1. novembra ti še nisem odgovorila... Ja, Jure je bil tečkan in je bilo brezveze, da bi rinili na pokopališče, pol je pa še šel malo zakinkat, mojmu se ni lubilo it samemu, tko da sva se mal stiskala in izkoristila mir.user posted image

Pa lepo, da je Anej že boljši in da spet papa. Zdej, ko hodi boš videla, da boš mogla vse kontrolirat. Kako bo šele zabavno, ko bo ugotovil, da se predali odpirajo, pa kaj vse je v njih...user posted image

Se moramo pa res enkrat že koooončno dobiti na kavici, ker to je pa že... predolgo.user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.11.2007 14:31:32   
K_a_t_i
Dan.

Krenamami - sožalje za staro mamo user posted image .

Tejčica, kako je šlo na izpitu? Sem stiskala pesti!!! user posted image

London - jst okrog novega leta ziher ne bi po šoping centrih hodila (tam od ene 20.12. dalje). Še doma se jih takrat ogibam, k mi gre gužva blazno na živce user posted image . Kot izlet pa - ja itak da ja! user posted image

Dskubin - fenomenalna torta!!!! Take nisem še v nobeni slaščičarni vidla, ti pa kr sama. Svaka čast! user posted image

Naomi, ja le zrihti se za na obalo. Kwa veš kerga pomembnega Italjančka boš tam vidla... user posted image  Sicer pa jst že mal kak kofe pogrešam. Sploh ne vem, če bi te še spoznala user posted image  Pa maximalno uživajte!!!

Anja, mišice rules!!! Sam boh ne daj jih v faco pogledat user posted image . Super, da je Ela OK!
Dajadada, Draja - zdej se začne lavfanje po stanovanju. Začnita mrzlično sesat user posted image .

CV105 - joj, mi lušte s smučarijo delaš. Kam pa greste, če ni skrivnost? Men je mal hudo, ker grem 10.2. nazaj v službo - bo treba prej na kak dopust. Sem pa bolj zmrznjen tip in mi je najlepša smučarija sredi marca. No, bomo vidli kaj in kako. Letos bomo pomojem pičli raje v tople kraje - neki se spogledujemo s Tenerifi user posted image .
Velike migetajoče slikce - linčajte me - MEN PA NISO VŠEČ!!! user posted image  user posted image  No, so izjeme. Ne maram unih "kičastih" kr neki user posted image .

Urla - Katje smo face, ni kej user posted image .

MEaa - ob 3h pr nas šele zaspimo. Dobra si, res! user posted image

Neki ste se zanimale kakšna je bla naša noč? Kera noč to? Ja, tema je bla že ob 17h k smo z mesta pršli. Ja pa pol sem vsake tok časa še mal preverjala pa je bla skoz tema, če kero zanima user posted image .

Zdej grem se pa uležt. Bo dolg dan. Moj je že ob 7:30 šel pa pride ob 19h user posted image . SOVRAŽIM SLUŽBE!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.11.2007 14:31:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

ojla hemp!user posted image matr se ti mora fajn zdet, k ti je tok postov namenjenihuser posted image

Ja, FBI dela...user posted image user posted image user posted image

Hemp, svetujem ti, da si pod "moj profil" naštimaš pod nastavitve zasebnosti; "Ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikov" in boš bolj neopazno spremljala debato, če že napisati nočeš nič.user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.11.2007 14:34:13   
amy26
Kr_enamami sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, na tvojem mestu bi jaz šla v London, sej spet ni tko daleč

Dskubin, naš tudi obožuje če se lahko skupaj z Elo vozi na avtu, včeraj pa ji je prinesel nogometno žogo in hotel na vsak način da jo dam gor sedet da se gunca, sebi je pa prinesel drugo žogo in se valjal na njejuser posted image

ANJA, za rezultateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.11.2007 14:54:28   
tejčica
Ženske, men se bo dons uuuuuutrrrrgaaaal!!! Mali je do sedaj spal samo tričetrt ure in še to v dveh kosih, drugače je pa od šestih zjutraj pokonci. Tečen je za znort, jest sem še bolj tečna, tko da user posted image . Zdej sem mu že v ta žnjto flašo naštimala (GH v teh dneh ni šans) in tokrat je vsaj vlečt začel. Upam da tudi zanina, da jaz vsaj malo zadiham.

Potrjeno imamo 6. bolezen, ki pa ni več nalezljiva, ko so pikice enkrat zunaj!user posted image
Anja, super!!!user posted image user posted image user posted image

Kati, mam šele popoldan.

Sonchek, super da je Anej boljši.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.11.2007 15:26:03   
tinaaja
Moj je že ob 7:30 šel pa pride ob 19h

moj je sel ob 6:30, pride dam pojest, rundo odspat in gre na poker user posted image tok o tem...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 15:31:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.11.2007 15:36:11   
tinaaja
tejcica, brina je bila zjutraj tud ahhhh tecna, ampak je bilo zaradi pomankanja spanja. upam, da vid kmalu zaspi.

jaz sem si ravnokar z lupilcem za krompir odlupila kozo na kazalcu user posted image user posted image user posted image fak nooo...

Anja user posted image user posted image user posted image

Dskubin - premiera uspela, ful sta cukra, pravi veiki brat.. a pol jo bo pa na motorju okol fural user posted image k frajerjem user posted image user posted image
Kati - a pri vas je bila tud skoz tema user posted image jaz sem tud danes to kontroliralauser posted image

JAz imam kuhano kosilo za brino, gospodicna pa je zaspala... no nic ne bo od mojega popoldnanskega spanca..  Hvala za nasvete glede londona... user posted image Najvecja komplikatorja sta .... mami in tasca user posted image Da kaj bo imel otrok od tega, da kaj ce zboli, da... aaaaaaaaaa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.11.2007 15:36:11   
Pikca
uf, so me razjezili v Sanolaborju, nesem nazaj inhalator, ki ni delal, ampak oni bi cca 1 teden reševali reklamacijo in se pol odločili, če bi mi ga zamenjaliuser posted image , no na koncu so mi vrnili denar.

nikol ne bo pravi čas.
S tem se pa jaz ne strinjam. Vedno je pravi čas. Sam malo se morš bit pripravljen prilagodit, to pa delaš tudi doma.
sej jaz sem u bistvu hotla isto povedat, pa mi zgleda ni
rataluser posted image user posted image  - da je brez veze čakat na "pravi čas" ker je zmeraj nekaj in lahko čakaš in čakaš...
Dskubin ful sta luštna tvoja D&Duser posted image

aja, da ni več nalezljiva 6. bolezen, ko so pikiceuser posted image , meni je pa rekla p., ko je Živa imela pikice in smo mislili it na obisk k eni nosečki, da naj jo za vsak slučaj malo stran držimo dokler so pikice
ANJA, user posted image za rezultate

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.11.2007 15:42:21   
*sonchek*

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Zdej, ko hodi boš videla, da boš mogla vse kontrolirat. Kako bo šele zabavno, ko bo ugotovil, da se predali odpirajo, pa kaj vse je v njih...

Predale odpira že nekaj časa user posted image Bo treba kupit varovala, ker res nimam več energije ves dan šibat za njim in pazit kaj počne user posted image Prejle je prišibal za mano v kopalnico, se prijel za radiator, stal in se režal - joj mi je blo tko nerodno, da sem čist otrpla sedela na školjki user posted image

Ja, res bi se lahko dobili na kaki kavici - da ne bosta šla mulca že prej v šolo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.