dskubin
|
Čestitke slavljenčkom! IZVIRNO SPOROČILO: Pikca dskubin, suuuper torta! Zihr je bil Draž navdušen Ja, se je zlo trudu čimprej polizat smetano z vseh vagončkov pa nabrat čimveč m&m-sov (no, pr tem so mu prjateljčkli dobrohotno priskočili na pomoč). Aja, pa vsak si je zaželel drug vagonček, tko da je blo treba kar vse načet Kr_enamami iskreno sožalje ob izgubi babice IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Tale nas London decembra Ah dej no mir, pejte uživat. Jaz bi šla, k se mi zdi, da to zanjo sploh ne bo napor ampak eno samo veselje ob raziskovanju sveta, do takrat pa imaš tudi ti čas, da si porihtaš v glavi, da prav veliko drugače, kot je doma le ne bo, pa veš, da ne boš sama ampak ti bo mel kdo pomagat, če bo kaj sitka. Evo, isto, kot ste se meli zdej za vikend lepo, sam bo še lepš, k boš vedla, da tega ne morš prov glih vsak dan. Evo, tud mi smo šli v Cavtat, in to z avtom, ko je imela Diti šele 3 mesece, potovali pa smo tolk časa, kot boste vi do Londona in nazaj. Sej ne, da nisem mela kakih pomislekov, pa mal lažje mi je blo, ker se je samo joškala (ampak morš računat, da je pa tu še Draž, za kerga je blo treba skrbet za jest, je še premajhen, da bi živel od sendvičev), ampak imeli smo se super in nam ni niti malo žal, da smo šli. P.S. Aja, samo za info. al to jih slišiš od kakih popotnikov, al ti najedajo tisti, ki doma za zapečkom čepijo in jim je življenjski podvig it iz Lj do Murske? IZVIRNO SPOROČILO: Pikca nikol ne bo pravi čas. S tem se pa jaz ne strinjam. Vedno je pravi čas. Sam malo se morš bit pripravljen prilagodit, to pa delaš tudi doma. IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A tejčica-men se pa zdi da je nalezljivo tri dni prej in ko je vročina,ko pa so pikce pa ne več Meni se tudi tko zdi. draja - bravo za malo rokometašico To tko nekak zgleda, ne? IZVIRNO SPOROČILO: sezam Pa še tole za vas - malo se poigrajte A ti tole nam, da začnemo vadit za veseli dcecember al kako?
|