tinkamiška
|
No zdej sem pa spet tu Pikica še od mene vse najboljše Bobika, joj sem tako jezna nase, sem nekaj zafušala, sem nardila tak grd rob(pri barvanju) v Izini sobici in zdej se matram to popravit Možek pa se zavrkava z "štafli"(ne vem kako se lepo napiše po slovensko) ker so tla tako neravna-je še en del stare plate ostal in je katastofalen. No danes je končno pritrdil te štafle, zdej mora pa še podeskat tla, ampak ker smo imeli pokvarjeno kosilnico in je zdaj spet pri hiši, bo treba najprej travo pokosit , jah ne bo še tako hitro slikic Čez teden se bolj malo naredi, ker se trudimo bit čimveč časa skupaj. Mogoče zdej, ko bo Iza v vrtcu, pa bom jst mela več časa. Pravzaprav me čaka ogromno dela...povezanega še z poslom, za katerega stiskate pesti Bobika, bravo za Mancino spanje Zapravljanje...kaj je to??? Tudi nam gre ves denar za hišo in razne stroške, ki sploh niso načrtovani, pa se pojavijo iz nenada...upam, da bo kmalu konec z tem. Če kaj kupim, kupim preko e-baya. Sem pa zelo žalostna, ker sem naročila dvojne trenerkice za Izo za vrtec in so se zgleda nekje izgubile.Mi je pa čudno, ker so bile od različnih prodajalk. Sem jih čakala 10 dni, pa ni ne duha ne sluha A obstaja kje na pošti kak oddelek za izgubljeno pošto? Arašidi nisem vedla, da se jih ne bi smelo jest do 3 leta. No sej jih tako ne je veliko in ponavadi ne kupim tistih za arašidi. Ampak še ni imela reakcije tudi na take z arašidi...bom malo bolj previdna. sapanje in sanjanje: Iza se od cepljenja naprej zbuja ponoči in joka in govori, da se je udarla in jo moram potem potolažit. pa sem opazila, da dela to napol v spanju...upam, da bo kmalu pozabila. Zdej je naslednje cepljenje pri 3 letih ne? vrtec: ja, mene pošteno daje za jutri. imam že spakiran nahrbtniček za Izo. Notri so novi copatki, pa en kompletek za preoblečt, čeprav jutri po mojem še ne bo ostala tam...Upam, da ne bo jokala, ko jo bom morala pustit, eh srček me boli, ampak tako smo se odločili... Taši, se mi zdi prav, da ne ponujaš Špeli smokijev, če jih še ne pozna. Iza jih do predkratkim tudi ni, so ji jih sosedi ponudili in je potem začela doma tečnarit, da bi smokije. Pa sem kupila en paketek, če bojo obiski, pa jih dam takrat na mizo. No ko boste vi prišli jih pa ne bom se bomo zmenili, pa ti javim kdaj bi lahko prišli Kar se tiče cotk za fantke, sem pa jst tudi bila zadnjič, ko sem kupovala darilček za znankinega sinčka, zelo razočarana. V H&Mu je bilo eno majhno stojalo s parimi brezveznimi bodyji in kratkimi hlačkami. Sej za večje se najdejo lušne stvari, sploh kakšni puloverčki in majčke, pa hlače so tudi lušne, ampak za čisto majhne pa ni bilo nič Glede na to, da je Jure že korenjak, bi pa vrejetno našla kej lušnega AjdaN, upam, da uživate na morju Alenkica, joj, ko bi se nama posrečilo in bi že enkrat ratalo Čeprav bom potem verjetno tudi jamrala tukaj Pa, da bi ti vožnja z avtom hitro stekla Rahelca, hvala, ker misliš na nas Pri nas se še sonček nekaj trudi sijat, čeprav je že bolj medel Jutri bi pa naj bilo že prav mrzlo. Mene konstantno zebe v hiši, se vidi, da sem mestno dete Joj, sem se zdej spomnila, da bo teba nabavit kurilno olje ... Papa, Tinka