|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 10:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.8.2007 11:56:29   
cofek
aaaa, mizica pride posebej? viš, tega pa nism vedla - mi smo nabavli "osnovni" model, pa sem mislila, da smo kak del v regalu pozabli zraven vzet user posted image
mi mamo tud dva - pri vsakih starih starših enega user posted image . nismo pa še nikoli tega s sabo vzeli - po pravici povedano se tudi spomnla nisem, pa celega vraga s sabo vlečemo...no, prenosno posteljico smo pa rabili točno 1x (oz en dopust), zdaj smo pa itak vsi v isti postli user posted image user posted image user posted image - no, ena ogromna stvar manj user posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
11.8.2007 21:09:40   
mojca75
selitve narodov... so mi znane... ha ha mi smo letos na morje poleg prenosne posteljice vlekli tudi Trip-trap. si ne znam predstavljat kako bi sicer jedliuser posted image , še dobr d ase da razšraufat, sem pa ugotovila da je toooootalno svinski!

No ja stanje pri nas - noč je zgledala podobno kot en večer prej pri Aurorii oz - zaspala ob 21, spala 2h, se zbudila, potem smo se 2h vsi 3 valjali po postelji, mojči k da ima mravlje v riti, midva pa skoraj koma. Ob 1h ponoči je spet zakuhala in dobila še eno zirtec svecko, in ob 2h zjutraj smo končno zaspali.

zjutraj in cel dan jo je še po malem kuhalo in sm ji pred spanjem in zdele zvečer dala še Calpol. danes ni tolk kritično, ne preseže 38, oz tam tam, včeraj pa je redno prebijala 39.
danes ni skoraj nič pojedla, tud spat je šla lačna. Sm probala dat mleko pa tud ni hotela, skuhala sm mlečen rž - nič, za kosilo pa tud svoje ljube zelenjavne juhe ni hotela, je pa cuzala in lizala liste od solate. bl k je bilo kislo bolj je lizala user posted image !

Kdo bi vedel, kaj je to.

jest grem tud kr spat, ker mam veliko spalno luknjo!  ah, ja.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.8.2007 10:58:58   
F*S*M
mojca da te malo potolažim glede ne tega da ne je, tudi naš pobalin že dva dni nič ne je, kar mu damo v usta prežveči in pljune ven, obožuje pa vse vrste solat od paradajza do zelene sploh pa kumare so zakon in bolj je kislo boljše je in seveda vse pocuza solato al pa meso od paradajza pa pljune ven, tako da je pomoje to obdobje, važno je da veliko pije, kar naš 100% še preveč

mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.8.2007 11:38:42   
lenika
Naš Matic tudi že 3 dni prav ne je, pa tudi siten je in vse si tlači v usta. Jaz sumim zobke. Pa saj itak so vedno za vse krivi zobki, a zobkov od nikoder.user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
13.8.2007 7:09:33   
mojca75
stanje se izboljšuje. danes smo vsaj spali v enem kosu - preejšnjo noč se je pa zbudila ob polnoči in smo do 4 zjutraj bedeli, ne me spraševat kaj smo delali, ker sem bila koma že od prejšnjega dne in noči!
vročina ni več, pa še jest je začela.

FSM - ma naša tud pije bl slabo, skoz, tko da je pol še slabše. Mi z muko, in 100forami spijemo cca 2 deci čez cel dan (ok sej je juho pa jogurt,...) ampak tko pije pije pa res malo.
Sicer vsi dohtarji pravijo da ni dehidrirana. Očitno je k kamela  - vso maščobo spremeni v vodo!

No men se začenaj nov delavni teden - "HB" bolj kratek!

vsi dopustniki pa uživajte user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 8:07:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4882
13.8.2007 8:08:43   
MarijaPo
Ohohoj!!!

Mi smo se vrnili z morja.
Bilo je naravnost cudovito. Igor je pral posodo in me masiral, Eva je skoraj shodila in plavala v Fredovem obrocu. Igor je surfal in plaval, jaz pa sem medtem spala. Skratka, krasno.

Bilo je celo tako uspesno, da smo Evo odvadili od dude. Bilo je precej dretja, ampak smo zmagali.
Vceraj pa smo le docakali prve korake, Eva jih je naredila nekaj po dnevni in potem se veliko po hodniku in vsi smo skoraj dol padli od navdusenja.

Midve z Evo na dekci. Obleceno imam probo za Igojev kopalni plasc, ki sem ga pred leti kanila sesit, pa potem ni prislo do realizacije. To stvar imam na morju skoraj vedno obleceno, da me ne dobi sonce.
user posted image

Kolikor sem uspela prebrat, vam gre kar dobro (se posebej Zarji, ki ze pije po slamci), razen seveda uboge nase Mojce, ki je spet bolana. :( To res ni lustno. Drzim pesti, da se pozdravi in potem ostane dolgo casa zdrava.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
13.8.2007 8:34:18   
mojca75
Ooooooo Marija! "Welkombek"

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
13.8.2007 9:13:22   
cofek
ooo marija!!! kaj bi dala za tak dolg dopust - takrat šele lahko odklopiš....
BRAVO EVA user posted image user posted image user posted image !!! nič več dude + shodila - če bi napisala še, da ste jo navadli na kahlico, bi pa pozelenela od zavisti user posted image user posted image user posted image !!! oz. bi se odpravila na morje za skoraj 1mesec user posted image user posted image user posted image

kolikor sem zasledila na forumu tudi drugi otroci slabo spijo zadnje noč - danes je luna, tko da upam, da se bo stanje znormaliziralo naslednje dni...

glede zobkov - ne štekam nič več.... nič trojk, niti štiric, pač pa vse štiri PETKEuser posted image ...no, ja saj bo...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
13.8.2007 9:13:38   
mojsoncek
"jutro"

MarijaPo - dobrodosli nazaj! Lepo slisati, da ste uzivali na dopust, se odvadili od dude in SHODILI!!! Bravo Evauser posted image !!! Pa drugace, se dobro pocuti nasa user posted image ?

mojca75 - Me veseli, da je z Mojco bolje. Cuvajte se!

auroraa - super slikice! Anze tudi pije striktno samo se iz kozarca, vcasih tudi s slamico (samo se caka, kdaj bo zacel zavracati mleko v flaski - to ga namrec se lahko prepricamo, da spije po flasi).

Ja, kaj naj recem, drugace vse po starem. Midva z mozekom sva tudi razmisljala, da bi ali pon+tor ali cet+pet, pa sva si premislila. Bomo raje v septembru kaksen vikend malo podaljsali in se sli namakat v ene izmed toplic.  Dopusta zal ni v neomejenih kolicinah user posted image , pa se kupit se ga ne da user posted image .

Mali tudi lepo napreduje kar se vrtca tice in me lepo zjutraj za roko odpelje v igralnico, pokazat kaksno igraco. In ja, se vedno ga moramo prosit in cakat, da gremo domov.

Mah nic, bo dovolj zaenkrat. Uzivajte!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 9:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
13.8.2007 9:19:10   
mojca75
Cofek - pa si ti zihr da so to petice, tale je pa res močna, ja za 4 je baje značilno da pridejo pred trojkami!

A, auroraa - tale tvoja "zobna" teorija edno bl tone v....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4888
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 9:20:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
13.8.2007 9:54:09   
cofek
user posted image   sem šla zdajle pred ogledalo in še 1x preštela - bi znale bit štirke, jauser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...če ma pa tko veliko luknjo med dvojkami in temi zobki, da sem mislila, da bosta vsaj še 2 zoba vmes...in štirke so seveda tudi kočniki user posted image user posted image user posted image ..zgleda pa tko kot bi mel žvečilni pripopan na dlesni user posted image user posted image

včasih mi pa tudi diploma nič ne pomaga...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4890
13.8.2007 10:02:12   
mojca75
kaj diploma Cofek , tole materinstvo je bl za doktorat, ane user posted image !

Ko me kdo vpraša kako magisterij, mu povem da sem vpisala še enega, ampak bl doktorat kot magisterij, in to je materinstvo.
In sicer doktorat iz vzgoje, družinskih odnosov,... organizacije,...user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
13.8.2007 11:37:03   
cofek
pa veš kaj je pri tem najhujše? da nimam nobenih zapiskov da bi lahko kaj preplonkala in nobenih jasnih navodil user posted image ...se mi zdi da kar nekaj lebdim in delam po občutku....tko kot, najbrž, vse...vse temelji sam na praksi...user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
13.8.2007 11:37:14   
lenika
Naš Matic je v zadnjih treh dneh postal izredno naporen, a nikakor ne morem ugotovit, kaj je z njim narobe. Noče jest, samo pije, nonstop je zaspan, siten, nič ni dobro, vse tlači v usta, veliko joka, se hitro razjezi. Vse to bi lahko bilo posledica izraščanja zob, vsaj tako sem mislila. Vročine nima, a danes sem opazila, da ima na trebuščku čisto drobne komaj vidne rdeče pikice. Sicer ne vem, če bi lahko bilo kaj povezano, a vseeno. Naša pediatrinja je na dopustu, zato ne bi rada šla k dežurnemu zdravniku, ker se mi ne zdi nič kaj nujnega, a vseeno me zanima, kaj bi to lahko bilo?

Zdaj grem pa brat za nazaj, ker vidim, da ste danes full napisale.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
13.8.2007 11:55:28   
lenika
MarijaPo dobrodošla nazaj. Me veseli, da ste se lepo imeli. Kar se tiče hoje in dude pa čestitke. Mi se bomo s projektom dude verjetno ukvarjali čez kakšno leto, a bo izgledalo pomoje nekako tako kot abstinenčna kriza odvisnikov od heroina.user posted image

Mojca75 me veseli, da je z Mojco bolje.

Cofek user posted image  za nove zobke.

Mojsonček lepo, da Anže tako uživa v vrtcu. Jaz upam, da bo naš Matic tudi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
13.8.2007 12:15:49   
puncica
MARIJA DRAGICA, uh kako sem te pogrešala in tvoje komentarje predvsem prav zares sem se vsak dan spomnla nate na evico, no pa na tvojga ful čednega Igorja user posted image

Bravo Evici da je shodila, to je bilo veselja a ne, pa da imaš tako fajn moža da te je masiral in razvajal, skratka super da ste se lepo imel.

No sicer imava pa midva z dragim dva dni mal hanimuna user posted image Ja otroke sva dala PRVIČ!!!! v varstvo k mojim staršem 100 km daleč za ponedeljek in torek. NO včeraj sva šla zvečer domov, pa mi je bilo kr malo hudo, pa prideva domov, valda fuuuuuul mir, je moj rekel evo pa ni drenja (ponavad ko pridemo domov se tavečja kake pol urce dere ker je v avtu spala pa se mora zbudit in ji nič ne paše). Mi je bilo kr mal dolgčas, sem vse odprtine pod hladilnikom, omarami, postlami, pralnim strojem, pomivalnem strojem, ni da ni preiskala, pa potegnala svašta ven od enga balinčka ki ga iščemo že pol leta user posted image pa do 2 žličke, 1 piskr od mini kuhinje, 2 svinčnika, 1 barvica, 1 flumaster, 3 koščke puzlov, nekaj lego kock, 2 žeblička za noter vstavlat v tako tablo,.... Ja se vidi da nisem tegale naredila že fuuuuuul dolgo in kako veselje je pol ko nekaj najdeš, ja pa valda kup praha, drobtin od keksov, 1 košček stolet posušene hrenovke.

NOOOOOO po tem iskanju pa sem si zakurblala televizijo in jo po 1 letu v sobi gledala kjer spimo mi je bilo prav čudno, pa se zavila v kovter pol je še moj dragi prišel sva se mal stiskala user posted image user posted image , in se pogovarjala, zanimivo samo o tem kako kaj najina otroka preživljata čisto prave počitnice.

Uh sem tole pogrešala a kaj ko imam kr slabo vest ko sta tamale dva tam, imam tak občutek kot d bi ju pustila na cedilu user posted image Mah bo že, še danes uživam, jutri pa valda šibam k njima. user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
13.8.2007 12:16:53   
puncica
A ja še to sem hotla povedat da našmu pa vseen petka ven tišči, ker je med trojko in tem zobkom ki ven tišči luft, tako da bomo verjetno kmalu ponosni lastniki petice, no če že trojk in 1 dvojke nimamo bomo pa šarmiral s petko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
13.8.2007 12:30:09   
lenika
Puncica, uživajta, pa nič slabe vesti imet, ker otroka se imata gotovo tudi fajn in sta vesela spremembe.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
13.8.2007 15:58:00   
maya2
Pozdravljene

na hitro se javim. odkar hodimo, se sprehajamo zeloooo počasi, vmes pobiramo vse čike, bom javila na občino, mogoče pa kaj plačajouser posted image user posted image

Mojca75: user posted image za Mojco, super da je boljša, čeprav se mi je vseeno zdelo da vas dolgo dajeuser posted image user posted image

MarijaPo: bravo Evi za samostojno hojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puncica: ja te čist razumem, jaz se še vedno spravljam jo dat za čez noč v varstvo, v soboto imam dekliščino, moj pa fantovščino (no ja ne midva, samo povabljena svauser posted image ), pa še tuhtam ........

v četrtek pa tudi jaz zaštartam v službo user posted image user posted image , me je kar groza, malo gledam pravilnike, da obnovim zadeve, medtem ko Karin spi. Moram dobit laptop, da bom lahko delala ko bo ona spala, ker imava računalnik v spalniciuser posted image

user posted image user posted image danes si je Karin prebila ustnico, je ful kri tekla, je zgledalo dost hujše kot je zdaj, sem jo že hotla v avto pokat pa šivat peljatuser posted image user posted image . saj vem da se bo še kdaj udarila, ampak vseenouser posted image . zdaj ima pa zateklo spodnjo ustnico in delno ličkouser posted image kot kak boksaruser posted image

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
13.8.2007 17:55:18   
puncica
Tud naš tamal si je ustnco prebil ko je pri bani stal in se drl, ker ni mogel noter v bano kjer se je ati kopal in je trmaril in trmaril, pa glavo nazaj pa cmert in enkrat sam tresk po bani, se mu je kri baje fuuuul uscala, pa vse je blo mokro po tleh pol ga je pa še motila je pa začel še pluvat, no tako pfffffffff delat, da je kr tuširal atija tam pod tušem, ati se je komi ven spravil še na pol našamponiran user posted image   da ga je mal v red spravil, pol pa sploh ni bilo tako hudo. Pa men sploh niso hotl povedat, šele potem ko sem rekla kaj je ta kri po preprogi v kopalnici je ati izdavil tako ponižno, da se ja ne bom drla, jst sem se pa sam smejala, ko sem si predstavjlala kako je tamal po kopalnici tuširal tole kri user posted image

Je pa res da se fuuul ustrašiš, ko tako kri teče. Jaz se pa še odločujem da bi šla v četrtek kri darovat, pa ne vem al bi al ne bi user posted image Strah me je da bi tam skup padla.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
13.8.2007 18:54:12   
MarijaPo
Ce si bi katera zelela ogledat kratek filmcek, kako eva shodi, naj mi pise ZS. :)

puncica - faca sta, da sta koncno dala otroke za cez noc v varstvo. To zelo zelo zelo podpiram, najbrz od prvic glih ne bo neskoncen zur, ampak led je prebit in naslednjic bosta oba ze noro uzivala. :) Res sem ful vesela zate in hvala ti, da si se spomnila na nas, zelo je prijetno, ko prides nazaj, pa te je nekdo pogresal. :) Res hvala. :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?