Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 21:15:25
|
|
|
|
visnjaaa
|
FEBRUARČKI Visnjaaa Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) Malecka_mateja Tjaša 67 cm, 9200 g, mami (-20 kg) Margit Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) Atena777 David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) Lulu Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg) Kolumbo Maj 65 cm, 8100 g, mami 82 kg (- 1 kg) Ribicau Eva 67,5 cm, 7100 g, mami 57 kg ( - 4 kg) Bubilu Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1) DeMer Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)
< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 10.8.2007 21:17:39 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 21:20:58
|
|
|
|
visnjaaa
|
če sem še katero pozabla, se ji opravičujem.....pofočkajte se! lp...grem pred tv!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 21:23:58
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa če sem še katero pozabla, se ji opravičujem.....pofočkajte se! lp...grem pred tv! Jest mam nove cifre. Pri 6.mesecih, se pravi 5.8.2007 je stanje sledeče Matic, 6.mesecev, 69,5cm, 7.660g mami še žmeri + 1kg (51kg)
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 21:26:06
|
|
|
|
ribicau
|
joj, pr nas je bla zdele štala! Eva se je po eni uri spanja zbudila s histeričnim jokom (ni bilo prvič, ampak sem jo prej vedno dala na jošk in je zaspala nazaj), zdej je pa ati reku da jo bo kr on nazaj uspaval....no po 20 min histeričnega dretja, solz, pobruhane pižamice in postelje, Eva končno spi brez joške, BRAVO ATI . To bomo zdej prakticiral, drugače ne gre. Men se ful smili, sem šla kr iz sobe ven!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 21:34:39
|
|
|
|
DeMer
|
Visnjaaa, hvala! KJe in kako kopate otroke? Mi smo nasga do zdej v sobi, pa sem dane sugotovila, da se je dvignu parket, ker smo tolk zalival. Mamo pa zelo majhno kopalnico, tako da ne vem. Kaksna ideja?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:20:43
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Visnjaaa, hvala! KJe in kako kopate otroke? Mi smo nasga do zdej v sobi, pa sem dane sugotovila, da se je dvignu parket, ker smo tolk zalival. Mamo pa zelo majhno kopalnico, tako da ne vem. Kaksna ideja? A mate kje po tleh ploščice, razen kopalnice? Jaz bi vseeno v kopalnici, tud če imaš ta veliko banjo al pa tuš! Mi imamo tudi majhno kopalnico, na tla med omarice, tuš in wc gre ravno od Eve banjica in se kar trudim, da še jaz zraven čepim, ampak gre!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:24:09
|
|
|
|
Margit
|
Tud mi imamo majhno kopalnico. Tako da zdaj ko je večji (ko se ga lažje drži) greva včasih kar skupaj v tuš kabino in se stuširava, včasih ga dam kar v lijak in ga tam na hitro umijem, včasih pa dam njegovo banjo na tla (stojala ne uporabljam več) in ga okopam. Malo pokombiniram pa je. Je pa res, da kadar je v njegovi banji, je cela kopalnica zalita, ker šprica kot utrgan. Uživa v vodi sto na uro. Potem pa tud samo dol pade.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:26:26
|
|
|
|
DeMer
|
Ribicau, ploscice imamo samo v kopalnici. Kopalnica je velika 2x2. Notri imamo tus, WC, umivalnik na omarci in 2 posodi za umazano perilo. Hm, ja, malega ne bi mogla nikamor odlozit. No ja, bomo sprobal. A jih ve ze tusirate in ce jih kako? Sej ne vem, al kompliciram, sam jest ga se v banji tezko drzim in lovim.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:28:52
|
|
|
|
DeMer
|
Margit, samo se ce skupaj tusirata nujno rabis se enga da ti vzame , da se ti zrihtas al kako?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:34:29
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau joj, pr nas je bla zdele štala! Eva se je po eni uri spanja zbudila s histeričnim jokom (ni bilo prvič, ampak sem jo prej vedno dala na jošk in je zaspala nazaj), zdej je pa ati reku da jo bo kr on nazaj uspaval....no po 20 min histeričnega dretja, solz, pobruhane pižamice in postelje, Eva končno spi brez joške, BRAVO ATI . To bomo zdej prakticiral, drugače ne gre. Men se ful smili, sem šla kr iz sobe ven! No, to sem holta jaz predlagat tebi Višnjaaa in Bubilu. Poskusita vključit očka k vsej tej proceduri. Ker ni fora v lakoti otroka, ampak v načinu uspavanja. Otrok dobi nek ritem. In tako kot odrasli tudi ima tudi otrok globok in rahel spanec, al kako bi temu rekla. In v fazi rahlega spanca se lahko prebudi. Otrok se navadi da se prebudi in ne zna sam zaspat nazaj. Ko pa ga prime v naročje mama, zavoha mleko, hoče joško. In ko jo dobi enkrat, pa dvakrat, .... se na tak način uspavanja navadi. To je za njega nekaj čisto normalnega. Treba mu je najti drug način uspavanja. In najbolje bo to zadevo rešil partner, ker ne diši po mleku. Ma ne vem, sem zakomplicirala. Upam,da ste me razumela kaj sem hotla povedat. Je pa lahko nam pametovat, ki ponoči spimo. Verjetno ni tako enostavno, vendar potrudit se splača. Otrok pri 6 mesecih sigurno ne rabi več hrane ponoči, tako da le pogumno.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:39:32
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Margit, samo se ce skupaj tusirata nujno rabis se enga da ti vzame , da se ti zrihtas al kako? Ja pri Maši sem tako tudi jaz delala, da mi je Matjaž vzel Mašo, da sem se jaz stuširala in obrisala. Zdaj pa sem zadevo kar malo poenostavila, ker sem včasih tud sama doma. Predno grem v tuš, si na tleh vse pripravim. Prepognem tepih, dam čez eno brisačo in potem še eno tako veliko (tako veliko kot je za na plažo). Potem stuširam tamalega in ko je fertik ga zavijem v to veliko brisačo in fino zabašem, da se ne odkrije. POtem se nahitro potuširam (kar pri odprti kabini, da ga lahko kontroliram) še jaz, se nahitro obrišem, dam gor haljo. In potem v miru zrihtam malega in nato še sebe. Evo, sem šla skoraj čist v podrobnosti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2007 22:47:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2007 22:48:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:48:19
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Mene nekaj zanima...a je katera že dala navadno alpsko mleko bebici???? lp Jaz sem ga pri Maši začela mešat z adaptiranim nekje pri 10 mesecih. Prej sem jo dojila. Pri 10 mes. pa se je odločila da to ni več dobr, tako da sem kupla adapt. in ga mešala z navadnim. Najprej 10 ml, pa 20 ml,... dokler nisva prišli na celo stekleničko navadnega mleka. No, potem pa se je punca odločila da tudi tega mleka ne bo pila. In ga še danes noče . Pred kakšnim letom sem jo vsaj za kakšen čokolino al pa keksolino nahecala, zdaj pa še to ne. Mogoče kakšen jogurt al pa skuto, to pa je tudi vse. No razen Actimelu se ne odpove. Ah, sem čisto zašla.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:48:49
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst tut tko nardim k Margit, kadar se sama kopava O, si že doma? Kaj pravi mama?
< Sporočilo je popravil Margit -- 10.8.2007 22:51:19 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.8.2007 22:56:36
|
|
|
|
Margit
|
Grem kar spat. Se beremo jutri. Slišim da Matic nekaj jamra. Moram hitro v mižule, če se slučajno pred sedmo zbudi, da vsaj malo spanca dobim. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2007 23:11:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 8:02:43
|
|
|
|
visnjaaa
|
Dobro jutro! Mi smo bili spet ob 7 auf. Noč je bila za malenkost boljša od prejšnje.....rižolino se mu ni ravno usedel, ker je jamral celo noč....jokal in stokal....tako, da sem se odločla, da bom lepo za večerjo dala samo ziziko, ker če mu dam samo zizo se sicer isto zbudi, kot, če mu dam GH, ampak saj ne zvija ga in se ne joka....malo povleče in zaspi nazaj. morem it...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 8:04:58
|
|
|
|
visnjaaa
|
FEBRUARČKI Visnjaaa Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) Malecka_mateja Tjaša 67 cm, 9200 g, mami (-20 kg) Margit Matic 69,5 cm, 7660 g, mami 51(+1 kg) Atena777 David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) Lulu Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg) Kolumbo Maj 65 cm, 8100 g, mami 82 kg (- 1 kg) Ribicau Eva 67,5 cm, 7100 g, mami 57 kg ( - 4 kg) Bubilu Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1) DeMer Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 9:15:31
|
|
|
|
ribicau
|
Jutro! Samo na hitro vas pozdravim. Po tisti večerni kalvariji je bilo potem OK. Zbudila se je ob 3eh, 6ih in 8.30! To je kr u redu.Zdej gremo pa v šoping v Celovec. Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 12:34:31
|
|
|
|
Bubilu
|
No, to sem holta jaz predlagat tebi Višnjaaa in Bubilu. Poskusita vključit očka k vsej tej proceduri. Ker ni fora v lakoti otroka, ampak v načinu uspavanja. Otrok dobi nek ritem. In tako kot odrasli tudi ima tudi otrok globok in rahel spanec, al kako bi temu rekla. In v fazi rahlega spanca se lahko prebudi. Otrok se navadi da se prebudi in ne zna sam zaspat nazaj. Ko pa ga prime v naročje mama, zavoha mleko, hoče joško. In ko jo dobi enkrat, pa dvakrat, .... se na tak način uspavanja navadi. To je za njega nekaj čisto normalnega. Treba mu je najti drug način uspavanja. In najbolje bo to zadevo rešil partner, ker ne diši po mleku. Ma ne vem, sem zakomplicirala. Upam,da ste me razumela kaj sem hotla povedat. Maj u bistvu išče pozornost odrasle osebe in pa dudo, ker dojila se nisma nikoli. Tko da je čist vseen al ga uspavam jst, al ati, al pa babi. In to res že dva meseca se trudim naučit ga, da bi se znal sam uspavat, sam zgleda da se bo treba sprijaznit s tem, da dokler si ne bo znal dude sam u usta potisnt se bomo vstajali x- krat na noč. Danes je blo tudi, ob enajstih "mama dudo", ob enih spet, pa ob dveh, pol ob pol štirih je stresu 160 ml Novalaca in zaspal do 20 do šestih. Pol pa veselo auf. Maaaaaaa.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 12:35:14
|
|
|
|
Bubilu
|
Tam sm hotla citirat tebe Margit, pa sm neki zabluzila.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 14:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Kako ste v tem deževnem dnevu? Mi smo zeloooo zaspani. Nič se nam ne ljubio. Alen spi že drugo kitico od zjutraj. Ustali smo se pa mal čez 9h. Kuham kosilo, pa mi je umes ful dolgcajt. Komi čakam, da neha deževat. Se lahka vsaj kam na sprehod odpraviš IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 No, da se še pofočkamo : - višina 71,5 cm - teža 8800g - starost 5,5 mes. Js sm že bla pred parimi dnevi pofočkana. Grem, da se mi kura ne zažge! Se slišimo mal kasneje!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 17:52:37
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla, samo na hitro, da se pohvalim... moj pa je danes osvojil novi položaj, je na veh štirih, na kolenih in se ziba Jeee, je že posnet na kamero
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.8.2007 21:22:54
|
|
|
|
visnjaaa
|
FEBRUARČKI Visnjaaa Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) Malecka_mateja Tjaša 67 cm, 9200 g, mami (-20 kg) Margit Matic 69,5 cm, 7660 g, mami 51(+1 kg) Atena777 David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) Lulu Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg) Kolumbo Maj 65 cm, 8100 g, mami 82 kg (- 1 kg) Ribicau Eva 67,5 cm, 7100 g, mami 57 kg ( - 4 kg) Bubilu Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1) DeMer Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15) Jasna81 Alen 71,5cm, 8800g, mami????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.