|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
14.8.2007 22:33:48   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Visnjaaa uživajte na dopustu. Froce napokaj tvojmu dragemu, ti pa pejd mal na plažo bedrčka pokazat user posted image .

Sej bom šla malo bederček pokazat...mislim bedre, ne bedrčke, ker jaz mam bedre...jojjj kaka basja sem...user posted image user posted image user posted image

Zmantrana sem ko 100user posted image , še vedno nisem vse zlikala, pa še 2 stroja mam za oprat.....pa **** nič se ni sušilo....komaj čakam, da bom vse fertik.

grem spat...lahko nočuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
14.8.2007 22:35:55   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Jst imam siol trio pa mi vse ok delauser posted image

Ja, ja ti si en - no kok bi se že izrazla....ajaaa - trio adijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
15.8.2007 11:22:20   
visnjaaa
IMAMO 1. ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
15.8.2007 12:18:20   
Bubilu
Da se še jst mal oglasim no. Mi ni blo nč za tipkat, ker še komi gledam in živim. Mali se je odloču, da spanje ni za njega in konec. Res, iz noči v noč je slabše. user posted image
Me je pa mali včeraj tako fajn polulal. Jst optimistka sm misla, ja bodi malo brez plenice ko tolk uživaš, in sm ga nesla s sabo po vodo. Napaka!!! Sam lepo mokro in toplo je blo naenkrat. Ajajaj.
Aparat za peko kruha imam, pa ga sploh ne uporabljam, ker se mi ne da, pa še tako dolgo se zadeva pečeuser posted image . Res je bil to pr men vstran vržen denar.
Visnjaaa user posted image  malemu za prvi zobek.
Kolumbo fajn uživajte na morju. Men se letos ne da it.
Ok. Bom šla še malo ležat pa mižat.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
15.8.2007 13:48:17   
visnjaaa
Jutri grem na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
15.8.2007 20:50:42   
visnjaaa
Jaz sem vse spakirala, vse pospravila, vse mam tipi topi.

Zdele bi lahko prišla sanitarna inšpektorica, pa bi me sigurno pohvalila.....mam u nulo spucan.

Samo še na morje mislim in na morski zrak....borovci.....valovi...oooooo...komaj čakamuser posted image user posted image

Lepo se imejte.....bom mislila na vas.user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
15.8.2007 22:44:04   
eva1
Kva pa ti take samogovore tolčeš?? a misliš, da si sedaj pomembna,če greš jutr na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za prvi zobek-zdej pa ni več izgovorov zakaj je Nejc tko sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.8.2007 19:33:59   
Bubilu
Zdej sm zvedla, da so pretty baby silikonske žličke, k že en mesec z njimi hranim tamalega, zdravstveno oporečne in so jih umaknili s polic.user posted image  ej kolk sm jezna...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.8.2007 20:19:02   
DeMer
Kaksne pa zgledajo te zlicke in kje se kupijo? Ja, a je sploh se kej uzitnega? Bo treba otroke z rokami ucit jest in se igrat s poleni, tako kot v dzungli.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.8.2007 7:53:19   
Bubilu
Kuple so se v Intersparu, ena je bila rumena, ena pa zelena, torej dve v paketu. Silikonske.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 10:34:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.8.2007 15:02:58   
Anonimen
Ojla non-čveke!

Mater ste tiho... Pa sej men tud ni blo za tipkanje, ker nam tale kišta spet nagaja!

Pr nam nič novega, potepamo se 100 na uro... Nimam cajta za jest včasih... user posted image No, dans bomo doma - razen vozičkanja seveda.

Moj mali se še kr vztrajno drži nočnega reda user posted image user posted image user posted image Pohvalno!

Pa bravo Nejcu za zobek! user posted image user posted image user posted image

Mater sm malega dala spat, pa se okol vozijo eni s štirikolesniki ko prdijo ko sto mater... Skoz se zbuja. Sreča, da zaspi takoj, ko ga pobožam.

Grem še mal spucat, da nebo slučajn k nam kake inšpektorice... user posted image user posted image user posted image

Uživajte, čao!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.8.2007 21:45:14   
ribicau
Halo!

No mi smo bajto poštrihal, zdej je rdeča ko tale user posted image . Prou fest zgleda. Dva dni že tudi delamo nadstrešek za avto.....spet nismo s familjo nič skupaj. Drugače se pa vse dni šlepam na kosilu pri moji mami, ki ima dopust, ker za mojega dragega mi ni treba kuhat, ker je takrat v službi - samo večerjo gospod želi user posted image . Zdele pa delam golaž v enormnih količinah za jutri, da ga bom še v skrinjo dala.

Eva pa že spančka od 20ih, možek je na piru s prijatelji, jaz pa za šporgetom in na RR. 

Ej, dejte mi pomagat.... Evi sta se naredila dva lišajčka na ličku, pa sumim, da sta mogoče od tega, ker sem jo sedaj pogosto po hranjenju obrisala s temi vlažilnimi robčki za ritko (sva ble na sprehodu, pa jo nisem mogla z drugo stvarjo obrisat)! Od kakšne hrane dvomim da sta, ker drugje po teleščku nima nobene pikice oz. fleka. Kako naj ju odpravim user posted image ? V sredo imamo sicer 3. posvetovalnico, ampak lišajčka sta vsak dan večja se mi zdi in ne bi glih do srede čakala. Jutri bom šla še v lekarno vprašat, če imajo kakšno idejo, ampak zdej tud vas spašujem, če mi kej priporočate! Soseda mi je rekla, da naj namažem s smetano, ki jo pobereš iz mleka....ampa mi smo alergični na kravje mleko in bo samo še slabše user posted image .

A vaši user posted image  že kaj več jejo, kot pa samo zelenjavo, sadje, rižolino? S čim zgostite zelenjavo, da je bolj "močna" in več zaleže v trebuščku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.8.2007 22:05:00   
eva1
Visnjaaa prav da uživajo ful.vreme super, voda tut...zdej je v nerezinah,pol pa gredo(mo)še na Pag...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.8.2007 22:25:47   
DeMer
A vaši že kaj več jejo, kot pa samo zelenjavo, sadje, rižolino? S čim zgostite zelenjavo, da je bolj "močna" in več zaleže v trebuščku?

Jest sem mu dala danes prvič mesek in mu je bil ok. Drgač pa mu jest dam med zelenjavo kr riž kuhat al pa krompir, da je bolj gosto. Zdej mu dajem tud mal kis. smetane vmes.
Za vecerjo mu bom pa jutri skuhala proseno kaso na vodi in mal z mlekom pol zalila. Al pa kakšno polento pa to.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
17.8.2007 23:16:07   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

A vaši že kaj več jejo, kot pa samo zelenjavo, sadje, rižolino? S čim zgostite zelenjavo, da je bolj "močna" in več zaleže v trebuščku?

Jest sem mu dala danes prvič mesek in mu je bil ok. Drgač pa mu jest dam med zelenjavo kr riž kuhat al pa krompir, da je bolj gosto. Zdej mu dajem tud mal kis. smetane vmes.
Za vecerjo mu bom pa jutri skuhala proseno kaso na vodi in mal z mlekom pol zalila. Al pa kakšno polento pa to.

Proseno kašo mam tud jest namen jutri ji dat, ampak kar za kosilo, da vidimo kako bo. Zadnjič sem ji dala malo polente med zelenjavo, pa je bilo kar ok.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.8.2007 9:04:44   
Margit
Jutro!

Kako ste? Ste se spočile?

Jaz tudi  kuham zelenjavo kar s krompirjem, pomečkam skupaj z malo kisle smetane in masla. Navadno naredim krompir + ena vrsta zelenjave, posebej pa naredim novo zelenjavo, tako ki jo še ni jedel. Da se malo navadi na različne okuse.
Meso sva tudi že poskusla. Prvič so nama ga dali zadnjič v bolnici. Ga je tako zmazal. Dali so mu tudi govejo juhico z nudelčki (nadvse je bil hvaležen kuharci za tako okusno jed) ampak sta se mu naslendji dan naredili dve pikici. Mu bom zdaj skuhala kar kurjo juhico, pa bom vidla če o tukaj tudi kakšna pikica ratala. Če ne bo, jo bomo pa večkrat prakticirali.
Razmišljala sem tudi že o polenti. Tako da jo te dni sigurno skuham. Na vodi, pa kar malo zelenjave bom notri zmešala.
Poskusla sva tudi že borovničevo skuto. Kar to navadno od Ljubljanski mlekarn, tiste ki so bile že takrat ko smo bili še mi majhni. Zankrat BP. Čeprav naj bi mlečne izdelke ponudili šele pri 8 mesecih. Ampak.... Pri Maši sem se bolj držala vsega kar so nam povedali v materisnki šoli.
Aha, pa rumenjak sva tudi probala. Tega naj bi dobil 2-3x tedensko za grahovo zrne. (To inf. sem tudi dobila v materisnki, ker naj bi otroka navadili na jajca in preizkušali alergične reakcije, zaradi cepiv, ki temeljijo na isti osnovi.)
Zvečer pa jeva rižkote. Trenutno imava grisolino. Naslednji pa je na vrsti keksolino (meni je ta najboljši user posted image ).

Mali je pravi jedec. Karkoli mu daš zmaže. Kakšna stvar mu je bolj všeč, kakšna malo manj. Poje pa vse. user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.8.2007 9:06:33   
Margit
Kolumbo ti je uspelo vse polikati???

Te je VD videl kako si pridna. Drugič prej povej, da si v akciji, ti še moje pripeljem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.8.2007 21:59:19   
Margit
Pa kje ste punce????

Ste šle vse na morje???

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.8.2007 7:39:22   
Margit
Dobro jutro

Kolumbo nismo šli potem na morje. Smo bili kar doma. Meni se ni nič kaj preveč ljubilo. Smo kar doma čofotali. Maša je isto uživala. Mogče še bolj kot na morju. Ker se je kar malo bala tistega velikega mooooooorja. SMo se zdaj dokončno odločili, da bomo šli kakšen vikend v septembru. Tale pavšal letos je bil pa res mal stran vržen. Očitno je nekaj narobe z mano. user posted image Ker drugače sem bla kot zalepljena na morju. Vsak dan sem izkoristla in laufala dol. No ja. Saj bo. Pa drugo leto. Ko bom omejena z dopustim user posted image user posted image . Najbolš da si še  kakšnega user posted image  umislimo.

MAtic ma pa v petek cepljenje. Morva jet še v ponedeljek v laboratorij. Da mu kri vzamejo. Za vodo so mi pa itak vrečko dal. Upam da jo bo lažje napopati, kot jo je bilo Maši. Ker tam je vedno vse mem stekl user posted image .

Punce javte se kaj. Da vidim kaj vaši user posted image  delajo. Naš že veselo čeblja. Dada, ada, ata,... In potem ima že 3 noči samogovore. Se zbudi okrog treh, se malo sam s sabo pomeni,  ene dvajst minut. Potem grem pa k njemu, ga obrnem na bok in mu dam njegovo ninico. In zaspi kot bi mignil še tja do osmih. Pa ne vem, A se mu tko fino zdni k pridejo glasovi z njegovih ust, a kaj. Očitno še mal vadi ponoči, da ne bi pozabil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 10:00:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.8.2007 11:09:50   
Anonimen
Pozdravček!

kako smo kaj? mi smo ke zaspani... smo prespali celo noč - SPET!!! ampak smo bili že ob 7h budni. ful fajn, sploh ker sem šla okol pol 1 spat user posted image user posted image user posted image

zdej je tamali v naročju, ati zgasnil na "jutranjko" (beri jutranjo kavo) k enmu kolegu, za kosilo dobimo obisk, js pa sred preoblačenjA posteljnine... mater, pa tolk bi še spala!

Punce js sm čist fascinirana, da vaši tamali tolk obvladajo, ker našmu se ne posreči niti obrnat ornk.user posted image user posted image user posted image Sem pa mnenja, da vsak otrok ima svoj tempo in ko je sam pripravljen pač sam naredi določeno stvar, ampak vaši že govorijo, naš pa še kr "samo" vriska. Pa plazenje in pozibavanje? Ojoj...A bi me moralo skrbet?user posted image

GREM ZDEJ ŠE JS KOSILO PRIŠTIMAT, POL PA ŠE MAL SPUCAT.Pa tamali spet rabi 200% pozornostiuser posted image user posted image user posted image

Se slišimo, pa sorč za črkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 11:24:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.8.2007 19:47:38   
Bubilu
Naš Maj je pa danes star pol letauser posted image . V torek imama posvetovalnico in tretje cepljenje, že komi čakam da mi ga zmerijo in stehtajo. No, za kile se mi zdi, da se mi ni treba bat, da bi jih mel premalouser posted image .
Drgač pa se mali že dober mesec vali s hrbta na trebuh in obratno in to kot živo srebro. Pa na trebuščku je najprej vreščal kot šoja, odkar se pa zna sam obrnt mu je pa full zabavno tko bit. Pa na roke se postavlja in tko opazuje svet. Je že od rojstva močan v ramena in se je že takrat fajn gor držal z glavico... Zdej ga pa dajem sedet na tla, ma ga še fejst meče sm pa tja. Kobacaj je pa tud naredu en in edini in fajn pristal na nosu, tko da ga je to za nekaj časa minilo. Je reku "nočem". Bo že... Ma cajt.
Kar se govorjenja tiče je imel bolj obdobje enega vreščanja - mu je blo full zabavno- zdej pa že kr neki čeblja, je že tud kao reku mama, pa baje ata (to me ni blo zraven, sam se user posted image važi), aua, pa take no.
Margit, Maj ma tud zdej obdobje, da se ponoč zbuja in klepeta sam s sabo, sam jst ga čimbolj ignoriram v upanju, da ga bo minilo in bo končno ugotovil, da se ponoči spi. Čist zbudi se pa itak med peto in šesto zjutraj in tako veselo vriska, da ne vem če ne bo operni pevec user posted image . Jst pa valjda čist koma.
a ve pa že kr kislo smetano, pa to. Jst se mu je namreč še ne upam dat. Pa kr naprej študiram kak bi mu zelenjavo naredila bolj okusno. Mu dam zraven krompir, pa čist malo posolim, res minimalno in to je to. Pa mu ne tekne najbolj (sej men tud ne bi, če smo iskreni, pa sem vegetarijanka...). Sadje pa že poje en samostojen obrok, sam ne vem kaj bi mu zraven dat, da bo bolj nasitno, ker ne more glih v vsaki kašici banano met.
Zaenkrat tolk od mene. Grem neki pojest.

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.