|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.8.2007 12:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
9.8.2007 13:45:35   
atena777
Maleck_Mateja se vrne 17.avg. Vse vas prav lepo pozdravlja!
Mi pa tudi gremo na Bled do vnebovzetja!

Pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.8.2007 17:08:25   
visnjaaa
Nejc je danes star 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kako gre hitro...se mi zdi, da ni dolgo tega, kar sem rodila.

Danes sem mu dala frutek jabolko z keksi in je kr neki pojedu...celega ravno ne....pol pa.

Zvečer pa mu bom kr v flaško naštimala frutolino, ker je tako zaspan, da ne more jest po žlički in mi nič ne poje.
Bom probala...mogoče bo pa po flaški vse spil....pa bomo spali celo noč.

bom poročala.

Sej vem, da bi bilo boljše rižolino, ampak ta se meša z mlekom....pa se mi ga ne da pumpat ali pa kupovat....sej vem, da se grdo sliši...eh bom pribala najpre z frutolinotom...pa da vidim, če bo sploh jedel.

Naj vam povedati, da mi še nismo nikoli prespali celo noč.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.8.2007 21:37:47   
Margit
Čestitke Evi in Nejcu za 1/2 leta  user posted image

Višnjaaa tudi jaz sem Maticu dala rižolino kar v flaško. Ker mu je šlo po žlici čisto prepočasi in je zraven kar norel. Tako da sem prekršila vsa svoja načela. user posted image  Ampak fant je vsaj sit in zadovoljen. In veš kolk tega popije? 350 ml. Meni je to nenormalno veliko, vsaj sodeč po tem koliko ostali pojedo. In vem, da Maša tudi pri enem letu ni bila sposobna popit več kot 250 ml mleka zvečer. Tako da ne vem. Res pa je da spi celo noč, kar pa je tudi nekaj. Danes se je zbudil ob pol osmih. Se pravi 12 ur je zdržal.

Kar pa se tiče GH pa ne vem koliko poje, ker še nisem nikoli merla. Ampak meni se zdi veliko. Danes je pojedel dop. malico - sadje: hruško, 1/2 jabolka, slivo + en keks (to sem mu pretlačla z vilico), kosilo: dva srednje debela krompirja + bučko (dva koluta) pretlačeno in zmešano s kis. smetano+maslo(to sem danes naredila prvič-zaenkrat nobene reakcije).

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.8.2007 23:43:59   
ribicau
Joj, sem se čisto po Kolumbo vrgla, da takole uro strašim po RR user posted image .

In kaj delam? Ja okvirje z možekom barvava ....pol pa še odtis nogice notri damo, pa bo! Atena777 si nas čisto zasvojila. Ko bo finito slikam in pripnem v album.

OOOOOOOO Margit, Matic pa res ogromno poje. Men se zdi to too much! 350 ml jest ne pojem user posted image . No bo pa fest fant.

Jutri me pa čaka pospravljanje dopoldne, da bom frej za vikend.

Lahko noč

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 0:11:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.8.2007 8:15:36   
visnjaaa
NOČ JE BILA KATASTROFALNA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 20 sem mu dala frutolino kr po flaški....je spil 140ml. Je že zaspal, ko je pil flaško.
Zaspal je ko topek. Sem bila full srečna.

Amapk ob 21 že alarm....mogla dat zizo.
No ok sem rekla.

POL PA SPET ALARM OB 22 IN POL SPET OB 23 IN POL SPET OB 24.....IN POL NA VSAKO URO, ČE NE ŠE BOLJ POGOSTO.......za ****tttttttttt.user posted image user posted image user posted image

Pa  jaz ne vem več, kaj naj naredimmmm?????

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.8.2007 11:53:00   
Bubilu
Pozdravljene punce. Sicer vas redno berem, kej napisat pa skor da ni blo časa, ker mamo enega "high need" fantka. Maj se je rodil 19.2.2007 v Mariboru. Morala sem se pa oglasit tebi Visnjaaa. Namreč Maj še ni prespal noči, zbuja se pa na uro, včasih na pol ure, včasih pa spi celo štiri ure v kosu in takrat si mislim ti falot mali, lejga da je sposoben spat. Problem je pa v veliki meri duda. To zadevo bi najraj nekam zabrisala, ker mu jo moram kakšno noč non stop v usta devat. on dudo ven, pol pa tuli, jst dudo not, je dve minuti u redu, pol pa on spet dudo špuk ven al pa zadnje čase kr z roko ven in spet tulituser posted image . Danes ponoči je pa itak mel maraton, ker ni spal od polnoči do pol treh zjutraj. Vmes sem ga še nahranla (pije flaško, ker se nisma mogla dojit), sm misla da je lačen, ma ja, itak ni zaspal pol še eno uro.user posted image
Jst sem že koma. Že x krat sm rekla zdej pa dost, ga bom pustila tulit, pa naj se miško stuli. Pa ne morem. Sam se mi zdi, da bo res trebauser posted image . Ker res ne morem več.
Uspavanje pa tud zgleda nekak tako. No, začne se že popoldne kogreve na daljši sprehod, pol se kej umirjeno igrama, al se pa igra z atijem (to včasih malo manj mirno), sledi kopanje, al pa umivanje, pa papica in pol se še mal pocartama v veliki postelji na mojih rokah seveda, tko da mali skor zaspi in ga lepo položim v posteljico. Pol pa lahko štejem sekunde in mali pogleda in je naenkrat buden. Pol pa skače po posteljici še dobrih 40 min., mama pa v sobo, dudo v usta, iz sobe, nazaj v sobo, dudo v usta - ene 150krat.user posted image  Tko da Visnjaaa, sočustvujem s tabo in te čist razumem, ker jst tud včasih vadim globoko dihanje in razne ohme.user posted image  Tolk zaenkrat.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.8.2007 12:21:32   
visnjaaa
Bubilu pozdravljena med nami!

Ja kje si se pa skrivala toliko časa?user posted image

Zdej se pa moreš bolj pogosto čekirat....da kako rečemo!user posted image

Ja nimamo kaj...fajn smo razvadle svojeuser posted image .

Danes ni moj dan....sem živčna ko pes...mam vsega vrh vrh glave, pa še malo višje.

Komi čakam, da pride mož iz službe, ker grem direkt gredice oplest, da mi bo mam odleglo.

Ne morem bit več v hiši, ker bom znorelaaaaa.

lp

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.8.2007 13:39:43   
Anonimen
Visnjaa in ostale, ki jim otroci ne spijo, preberite si to; http://www.najdi.si/trident/quickpreview.jsp?q=fitobimbi&qpts=872&rn=12890430

No, tudi mi bomo šli po te kapljice, pa bomo videli...

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.8.2007 13:39:54   
Anonimen
Zdravo punce!

Vidim, da morate vadit ommmmmmm.... user posted image No, no... Sej ni tolk hudo, vsaj zdravi so!

Naj vam povem, da sem jaz od včeraj zvečer do malprej skor živčni zlom fasala... Alen mi je včeraj okol 20h bruhnil kri, celo noč sem ga gledala in božala, preverjala če sploh diha... Pol pa danes navsezgodi plenička polna krvi... Skor me je kap!!! user posted image user posted image user posted image

Seveda takoj v avto (še počesat sem se pozabla user posted image ) No ja, dobr da sm se vsaj spreoblekla iz pižame...

Vglavnem  vzeli o mu kri (sem še tu skor skupi padla - ga je mogu moj držat) in vodo. Baje je vse ok,  kri je posledica napenjanja in popokanih žilic, ker je bil 2 dni zaprt.

Evo že tuli, šibam, kasneje več napišem.

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.8.2007 14:26:55   
visnjaaa
jasna81 oooo fack......to pa je za znort ja......bom od sedaj naprej čisto tiho...ker tole kar se je tebi naredlo je za znoret, ne pa neprespane noči.

Sem se kr malo zamislila.....največ na svetu mi pomeni, da otroci zdravi...no, da smo vsi.

Držte se...morem it....je dobu ****is

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.8.2007 17:15:33   
Margit
Čao punce!

Da vas potolažim, mlaj se bliža. Mogoče pa so otroci lunini. Mojedva sta že :)

Višnjaaa in Bubilu jaz temu ne bi rekla da so user posted image  scrklani. Otrok mora bit prepestvan, tako vse prababice govorijo.  In sigurno je nekaj na tem.

Ne vem če sta že slišali za to knjigo. Otroško spanje – brez joka v sanje. Elizabeth Pantley

Mogoče bo pomagala, nekaterim je. Jaz sem jo brala pri Maši.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
10.8.2007 20:12:39   
visnjaaa
Evo...danes sem dala Nejcu rižolino....sem si izčrpala moje mleko 100 ml in pol sem mu dala še jošk....dere se kot črednk...ampak samo zato, ker hoče bit skoz na zizi.
Kok vaši spijejo rižolinota?
Jest ne more več, tako da lačen ni....samo razvajen.

Bom vztrajala...ne dam mu zize.

Mene nekaj zanima...a je katera že dala navadno alpsko mleko bebici????

lp

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.8.2007 20:31:07   
Bubilu
Margit, imam knjigo, probam delat po njej že dva meseca, pa še kr nčuser posted image . Mal že razmišljam o tisti "Spi, dete spi." Zdele se mi tko meče po postelji, da ga morm letet non stop gledat, da se mi nebi kam zaglavu. Uf! Pa sej ni scartan, sam res smo ga velik po rokah nosli, ker je imel grozne krče, tko da pogosto zbujanje jst pripisujem temu, da so ga krčki tolk zbujal ponoč in se je pač navadu na tak ritem. Sam kak ga pa tega odvadit?!user posted image  Kr tole nespanje me že res najeda.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.8.2007 20:37:45   
visnjaaa
Bubilu dej ti men povej mere dvojega Maja pri 6 mesecih kile in višino, oziroma, ko ste imeli zadnje vaganje., da ga dodam na seznam...pa še tvoje kile, oziroma koliko ti je ostalo od poroda.
Recimo..pred zanositvijo si jih mela 70....pred porodom 85...zdej jih maš napr. 77 - se pravi +7.
No to je samo primer...če hočeš seveda, da te damo gor.

lpuser posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.8.2007 20:40:17   
Bubilu
Visnjaaa, jst sm mojemu danes naredila 210 mleka pa not 5 žličk rižolinota, sam se mi ponoč al pa zgodi zjutri vseen zbudi za jest. Tko da nisma merodajnauser posted image .

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.8.2007 20:41:54   
visnjaaa
FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                          Nejc 65,5 cm, 9000 g, mami 70 kg (+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                             Tjaša 67 cm, 9200 g,  mami (-20 kg)
user posted image     Margit
                             Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) 

user posted image  Atena777
                           David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) 

user posted image    Lulu
                            Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)

user posted image    Kolumbo 
                    Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                            Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)

user posted image    Bubilu
                            Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1)

[/quote]

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 10.8.2007 20:54:14 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.8.2007 20:43:30   
Bubilu
Ja, Maj bo mel 6 mesecev 19., 21. imama pa posvetovalnico, tko da njegove mere takrat. Moje pa: pred zanositvijo 47, pred porodom 60, zdej pa 48.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.8.2007 20:43:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Visnjaaa, jst sm mojemu danes naredila 210 mleka pa not 5 žličk rižolinota, sam se mi ponoč al pa zgodi zjutri vseen zbudi za jest. Tko da nisma merodajnauser posted image .

Katero mleko mu daš????  Svoje ali umetno?

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.8.2007 20:45:54   
Bubilu
Novalac 2.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.8.2007 20:46:55   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Kok vaši spijejo rižolinota?
lp

Naša Eva je zdele pojedla iz cca 130ml mleka rižolinota, tolk gostega, da je skoraj žlica pokonc stala user posted image ....potem je pa čez spila še cca ene 140ml mleka, pa bi verjetno še malo mleka, samo mi je zaspala na flaši. Se pa Eva tudi ponoči zbuja, sem pa tja pa tudi noč prespi, tko da kolk pojejo ni ravno merilouser posted image .  No sem pozabila napisat, da jutri bo dobila več rižolinota, ker vedno vsega popaca.

Mi pa zdej prakticiramo, da Evo ati daje spat. Zdej dva večera mu je ratalo, da jo je dal v posteljico in jo je po trebuščku in prsnemu košu božal....po 15 min je tamala zaspala. Meni ne uspe. Bravo ati, kr tko naprej user posted image user posted image user posted image . Tko, jest sem jo z joško razvadla, ati bo pa zdej to popravu user posted image !

Mi smo danes naredili odtis nogice....joj, to je ful dela! Mi ne bi uspelo, če ne bi bilo atija doma, ker tamala ni hotla prstov na nogici raztegnit in ne bi mogla odtisa naredit. Das masa je že suha, smo jo posušili kar v pečici, zdele jo grem pa barvat!

Mirno noč!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.8.2007 20:46:58   
DeMer
Zivjo!
No punce, jest pa imam drug problem. Nas Mark pa ne mara vec mleka oz. mu mleko ne predstavlja vec hrane oz potesitve lakote. On mal popije, pol pa rece am. In ko mu pokazem zlico je ves vesel in naspidiran. Dojiva se zjutraj, pa se to je bolj crkljanje, pol poje ogromno sadja, cez dve uri sledi 130 mojga nacrpanga mleka, pol obilno kosilo, potem pa on ne bi vec mleka, za vecerjo ga ne pripravis vec, da bi pil mleko. Morjo biti dokaj gosti rizevi kosmici, tako da se jejo z zlico. Jest mu jih naredim z 120 mleka in 3 velike zlice kosmicev. No, ociju se da potem prepricat, da popije 100 mleka preden zaspi.
Na sreco spi celo noc, do ene 8h. Sam po dnevi pa vse skupaj ene 2h. Dopoldne ene 45 min, ce je sreca pa pol se popoldan kaksno urco in to je to. Spat ga dajeva priblizno ob 8h in je ze cista koma takrat. Bomo kr zacel mal prej spat hodit. Sej ne da bi meli podnevi kaksen ritem. Jemo ko je sitkan, spi ko zaspi, ampak zvecer imamo pa res striktno. Ob 7h se zacnejo postopki. Rizevi kosmici, kopanje, oci flasko in ob tem zaspat.
Atena, hvala za izcrpna navodila za izdelavo odtisa. :)
Danes smo praznovali 1/2 leta. A gre vam tud tako hitro?

Aja, pa se tole. A je kera tle tursica? Zanima me, kako je z dopustom, ali ga lahko koristimo, ko se nam iztece porodniska?

Bodite lepo in mirno in sladko spite!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.8.2007 21:02:40   
DeMer
Visnjaaa, nas is pa kr dol dala s seznama. user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.8.2007 21:10:50   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Visnjaaa, nas is pa kr dol dala s seznama. user posted image

Pa sorry sem vidla....že iščem...bom takojuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.