|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
6.8.2007 14:48:36   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ribicau, jst use "melem" s paličnim mešalnikom

kolegice so me podučile, da za user posted image  ne smeš uporabljati kovinskih rezil zaradi oksidacije...
Pa emajl posodo za zelenjavo in sadje

a še to? ja ne vem no user posted image ! mislim, da se tega jest ne bom držala!

..       hnmć.
zgzubgutzi8

tkole vas pa eva pozdravlja predno gre spat!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 15:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.8.2007 15:19:38   
visnjaaa

Dehidracija ja pismo, to je tui pri meni problem.
če ti ziza celo noč, mogoč rabi še kaj goste hrane...

Ja sej danes sem mu dala frutolino in končno sem našla nekaj kar je pojedel.user posted image user posted image user posted image user posted image oziroma mu je dobrega okusa. Sej ga ne bom nič hvalila, da ne bo šlo vse kuser posted image .
Sej vem, da rabi GH, samo ko noče mulc nič jest, ker ve, da bo dobil zizo.... smrkuc sfajfan....se spet dere ko jesihar, ker ga nočem vzet v roke.....pa poln k....ga mam pa sebe tud, ker sem ga tako razcrkljala.
Zdej pa mam user posted image  in pol......

Frutolino bo od danes naprej jedel za večerjo....in konec zizanja kadar se mu zazdi.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.8.2007 15:29:35   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja jst sm tut to slišala, sam..kva pa vem..mislm da bom ostala na palične...kar se pa koščkov tiče sm jst ugotovila da moraš dat kar velik "materiala" to da ti ornk pokrije "klobuk" od paličnega, da maš hrane zmiksane ene 2 cm nad štilom...uf sm zakomplicirala, najraš bi ti narisala, čaki mogoče mi u "paintu" rata pa prilepim slikouser posted image

Ni treba risat user posted image , kapiram kaj misliš! Sem pa sama tud že ugotovila, da tister stvari, ki niso čisto mehke, da je kar nekaj treba imeti v skodelici, da se fino zmiksa. Sem probala na ribežn zdele melono, pa je u redu! Thanks za idejo!

Zdele ko se tamala zbudi (jo že slišim, nekaj borba po postelji) greva pa v Spar po tisto zadevo za odtis stopala. Dobra ideja atena777, zdej jo seveda morjo samo še imet, pa potem mi mora ratat odtis narest user posted image .

user posted image user posted image user posted image  visnjaaa za futolino....mi ga pa ne smemouser posted image , ker ima notri že mleko!

Cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.8.2007 16:12:25   
Anonimen
Čao punce!

Evo, pr nas je kolkr tolk pospravljeno. user posted image Se je fajn mal razkurit včasih... Pa sorry za tsit post, spada pod drugo temo - mal sm se mogla zjaskat... user posted image

Js sm našmu tud kupla rižolino, ampak kr od podravke, pa ono malo vrečkico aptamel 2 zraven, če mi slučajn ne rata napumpat 120 ml. Ampak sem mu itak planirala dat to zvečer, tak da tisti dan ko mu bom dala rižolino si bom že zjutraj spumpala ene 60 ml, pol pa še čez dan tolk, pa bo glih za večerjo. user posted image

Mam pa zdej en problem. Sem opazla, da odkar uvajamo GH, Alen ne kaka več pri vsakem dojenju. Trenutno pa kaka enkrat na dan, že kake 3 dni zaporedoma. Zdejle sem ga dajala 3-krat spat. Se zbudi vsake 5-10 min. in se ful joka in napenja, pri tem pa tudi prdi... Kaka pa nič user posted image

Še sreča, da mamo jutri posvetovalnico, bom vprašala kaj in kako. Sej sem že mal tu brala, ampak nam npr. slivov frutek ne gre po grlu... Sem mu malprej dala sladkan kamilični čaj, upam, da ga to požene. Več si pa sploh ne upam dat.

Aja - punce a ste ve tud morale nest v tretjo posvetovalnico urin od otroka? Js sm dobla tiste vrečkice, pa sploh ne vem, kako se namontirajo... user posted image Bomo jutri navsezgodi meli racijo po bajti... user posted image user posted image user posted image

Grem, mali spet kroli... user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.8.2007 16:30:38   
visnjaaa
evo mene...naspidirana ko 300user posted image

Sem malo pojedla...no en kos koruznega kruha....pol pa še mal brovnic pa še multivitaminski tablet - elevit sem čez požrla...pa da vidite.....energija na višku...adijo vrtoglavca.....vse sem pospravla, cote speglala....ja bajto sem okrog obrnla...user posted image user posted image user posted image

Otroke kr z ojrotom filam, tako sta pridna....sem jima denarnice kupla in zdej bi seveda rada ojre....pa sem jima obljubla, da jima bom dala denar, samo ga morta zaslužit.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa samo rečem: ana sobo pospravit...in bummmm soba je pospravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image
miha pobriši prah....in bummmmm prah je pobrisan....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ni tole tako slabouser posted image user posted image user posted image pol jima pa dam malo stotinov in sta presrečna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image

No lepo se mejte...jaz sem dobre volje, ker mi je končno odleglo.

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.8.2007 16:51:50   
atena777

Objave: 399
Status: prisoten evo mene...naspidirana ko 300

Sem malo pojedla...no en kos koruznega kruha....pol pa še mal brovnic pa še multivitaminski tablet - elevit sem čez požrla...pa da vidite.....energija na višku...adijo vrtoglavca.....vse sem pospravla, cote speglala....ja bajto sem okrog obrnla...

Otroke kr z ojrotom filam, tako sta pridna....sem jima denarnice kupla in zdej bi seveda rada ojre....pa sem jima obljubla, da jima bom dala denar, samo ga morta zaslužit.

Zdej pa samo rečem: ana sobo pospravit...in bummmm soba je pospravljena
miha pobriši prah....in bummmmm prah je pobrisan....

pa ni tole tako slabo pol jima pa dam malo stotinov in sta presrečna. jaz pa tudi

No lepo se mejte...jaz sem dobre volje, ker mi je končno odleglo.

lp

HA HA HA. Se te kr predstavljam:
user posted image

DObra šola! Ti boš pa imela zdravo hrbtenico, ker ti mladina tok pomaga!

Bravo, Bravo!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.8.2007 17:02:05   
atena777
Ne pa jaz, vse sama:
user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.8.2007 19:44:17   
visnjaaa

Ne pa jaz, vse sama:
user posted image user posted image

hi hi hi i ih ih ih ihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo kako sem se ti nasmejala.....ampak tole z zdravo hrbtenico nebo držalo, ker me tako boli, da grem v sredo h kiropraktiku.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.8.2007 20:49:57   
atena777
Predlogi glede placa v Celju za meeting:

Glede placa pa... Kaj pavem. Če bo dež, je po mojem najboljši Planet Tuš al pa City Center. Če bo pa  Sonček pa slaščičarna Leonardo v mestu ( veš, kake tortice imajo) ali pa kje ob Savinji. Evo predlog HuAnite s Srečanj:
CE_ful dober 'palc'... za mamice s ponorelimi in zdivjanimi deteti (zdaj, ko je še knedl shodil, lahko štejem oba semuser posted image ) je pri Migo5, skoraj za Savinjo, malo najprej od Špice. Pa saj gotovo poznate - popoldne je tam nora, gosta senca pod drevesi lešnika, igrala: tobogana, razne zadeve za plezanje, gugalnice, pa peskovnik - vse v res znosni senci...

Visnjaaa ali je kateri od teh tiwsti, ki si ga ti omenjala?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.8.2007 21:07:19   
ribicau
Čer!

Naša frajla že spi ene dobre pol urce. Kolk bi blo fino, da bi do jutra user posted image .  Sem brala tam na forumu Novorojenčki/dojenčki, kako jih uspavati zvečer in ponoči (ali jih pustiti jokati ali ne)....joj, jest tudi ne vem, kako se bom zadeve lotila. Visnjaaa pri nas je tko, kot pri vas. Jošk je zakon user posted image . Do dveh mesecev nazaj je Eva čisto lepo sama zaspala zvečer, ko sem jo podojila, sem jo lepo dala v posteljico in je zaspala. Potem sem ji pa poleg dojenja začela dajati še flaško....in glej ga zlomka, ne zaspimo več drugače, kot na joški. Eva se namreč začne premetavati (na trebuh se obrne v dveh sekundah in potem kravice pase) in potem ful zbruha, pa je potrebno preoblečt njo in jogi....je lažje, če jo uspavam na joški user posted image .

Tko, grem pod tuš pa še mal pred TV.

Lahko noč!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.8.2007 21:22:33   
atena777
Naš recept za uspavanje in spanje večidel noči...UUUU je že sirena sam začela sem. AAAAA je že dobr...Sanja.
Skratka: čez dan dobro hranimo (materino mleko, gosta hrana, karkoli pač že...).Veliko akcije - telovadba, vozičkanje na svežem zraku, kopanje pred spanjem. Zadnji obrok: riževi kosmiči - izdatna porcija (120-160 ml). Ponavadi to deluje. Ni potrebno več pristavljanja na prsi user posted image , ker je tok utrujen, da samo pade v posteljo. Tole bo za tršice v vrtcu še bolj trd oreh, kaj praviš Kolumbo?

Jasna81 a je vaš user posted image  tudi jedel rižoto z vami?
Visnjaaa hvala za recept za mesno zelenjavno minestro za user posted image . Pocasi s priblizujemo zadetku v polno.

Jaz grem spat, ker je dons bilo tu mac akcije. Skos je neki sitkal, mislim, da je se vedno zobek. Mende je drugi hujsi kot prvi, ste vi tudi tako slisale?

Nocko.

Visnjaaa preveri jutri kaslc in ce ni nc notr prim postarja za kravatlc!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 21:59:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.8.2007 23:08:36   
LuLu
ojla, to temo ste videle?... Ful zanimivo.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744483&mpage=1&#1745986

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.8.2007 8:27:50   
visnjaaa
dobro jutro!

Kako ste kaj?
Jaz sem šla včeri sapt ob 21h. Tako sem lepo spočita, čeprav sem 3x dojila ponoči...pa sem ga hotla pustit dret, pa se je tako naglas dru, da ni bilo za nikamor....
Naj vam povem, da mi po tisti vrtoglavci in bruhanju  včeraj ne doni več u ušesu....kako sem presrečna.....spet normalna tišina ko se uležem....oooooo res sem presrečna....po 2 mesecih!

No drugače nič novega...ja naj vam še povem, da sem včeraj imela pol kr sadni dan z koruznim kruhom in se počutim danes lahka ko peresce.
Shujšala sem pa kr na 69,5...user posted image user posted image user posted image jupi...spet ma 6 pred sabo.

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.8.2007 9:25:27   
DeMer
Kako ste naredile odtise stopal v das maso? Kolk na debelo je treba to zvaljati? NIsem se nikoli delala s tem in bi prosila za bolj natancna navodila. 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.8.2007 9:28:43   
K_a_t_i
Mende je drugi hujsi kot prvi, ste vi tudi tako slisale?

Oj,
ena februarčica, ki je pri marčicah pa sem zdej mal sem zalutala user posted image .

Pri nas je že tako... user posted image  Katastrofa!!!! Ponoči se zbujamo na 1 uro (če mamo srečo, da sploh zaspimo), čez dan smo pa zaspani in posledično sitni (vsi user posted image ). Se pa že vidi črtica in KOOOOOMAJ čakam, da zobek pokuka ven!

Lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.8.2007 10:07:16   
eva1
Atena-glede zobkov-pri meni nista bila nič bolj sitena ko so jim izraščali-alji sem včeraj pogledala v usta, pa ji je prišla zg. dvojikca vn, pa še vedla nisemuser posted image )gre čist po Lukcovem sistemu, najprej zg dvojkice, pol pa enkice(k vampirčkauser posted image user posted image user posted image )...
visnja...nejc se ne more tko naglas dret, ker on mjavkauser posted image user posted image user posted image ..če bi pa rada slišala dretje pa prid mojo poslušat-še sreča da se bolj poredko jokauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.8.2007 12:03:00   
Anonimen
Zdravo punce!

Kako smo kaj? Mi smo dans neki sitni... Smo bili cepljeni, pa zgleda boli, al kaj... user posted image Pa še vodo smo morali nest tja, pa neki ni ok. Morma v ponedeljek zjutraj ponoviti vajo. So našli neke bakterije not, ko nebi smele biti. A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? user posted image user posted image user posted image

No, da se še pofočkamo :
- višina 71,5 cm
- teža 8800g
- starost 5,5 mes.

Atena Alen še nič ne je z nama, niti riža, ker je zaprt. Sem mu  včeraj dala malo sladke kamilice za popit, pa je ponoči mel žurko po plenicah... user posted image No, vsaj ven je šlo. Veliko! user posted image

Se še javim kasneje, ker je res tečka...

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.8.2007 13:16:53   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? user posted image user posted image user posted image

Nam ni bilo treba dat urina. Mogoče je pri vas drug sistem...pa sej nič ne škodi, če preventivno pregledajo.user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.8.2007 13:47:36   
Margit

Zdravo punce!

Kako smo kaj? Mi smo dans neki sitni... Smo bili cepljeni, pa zgleda boli, al kaj... user posted image Pa še vodo smo morali nest tja, pa neki ni ok. Morma v ponedeljek zjutraj ponoviti vajo. So našli neke bakterije not, ko nebi smele biti. A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi tako. Pred tretjim cepljenjem moram v laboratorij nest vodo od Matica in vzamejo mu tudi kri. Potem pa nesemo izvide zdravnici ko imamo pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.8.2007 13:56:23   
Anonimen
Nam pa bojo kri vzeli naslednjič - to bo enkrat konec novembra. In to iz prstka. user posted image Joj js se spomnem, kolk je to mene bolelo... user posted image user posted image user posted image Ampak js mam itak ful strah pred injekcijami,... Fuj! user posted image

Punce - tiste ko imate fankte - kakšen postopek imate preden mu namestite urinsko vrečico gor? Midva se zvečer stuširama, zjutraj mu potegnem kožico dol (kolikor pač gre), ga umijem in pol dam vrečico gor. Je rekla sestra, da je to ok. Zato me skrbi, od kod pol bakterije??? Baje pa da imamo zelo ozko kožico, niti vrh glavice se nam ne vidi, čeprav "telovadima" vsak dan po kopanju. user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.8.2007 14:35:15   
visnjaaa

Baje pa da imamo zelo ozko kožico, niti vrh glavice se nam ne vidi, čeprav "telovadima" vsak dan po kopanju. user posted image

Jasna81  kako po kopanju?????  Med kopanjem, ko je pimpek v vodi mu moraš  večkrat potegnit kožico  gor in dol - ne pa po kopanju.
Kr tvojga upraši, če bi mu pasalo na suho gor pa dol...pa boš hitro dobila odgovor...malo hecauser posted image user posted image user posted image

Kr vadi, vsak dan večkrat, pa bo šlo....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.8.2007 18:08:32   
visnjaaa
Kje ste vse???

Naj pride  katera gor.

Pa odkar ni malecke_mateje..no....nekam dolgcajt je tlele gor.user posted image

Sej vem, da boste zvečer spet ropotale, ampak jaz morem zdaj iti zgodaj spat, ker hujšam....a ne atena777?

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
7.8.2007 20:32:24   
Margit
Evo jaz sem tukaj.

Tudi jaz grem danes malo prej spat. Sam ne zarad hujšanja, ampak zato ker sem nenormalno zaspana.

Pa še morje smo prestavili za en teden. Tako da ni panike s cunjami ki so se v tem tednu nabrale. Jih bom lepo počasi v stroj nametala in čisto na izi likala.

Morm pa breskve vložit. Kaj so kaj vam rekle pediatrinje, da lahko začnete z njimi? Pri nas so ble zdele vse naenkrat zrele, tako da smo drevešček obrali, zdaj pa jih imam namen nekaj vložit. Da bom pol mela za Matica. Ker bodo vse hkrati začele gniti. Tko da morm zdaj poskrbet za njih. Nekja jih bomo meli za sproti, nekaj pa v kompotu.

Mi je pa hudo. Ker so najboljše sveže. In isto se je zgodilo z marelicami. Jih imamo tud na vrtu. Pa mi je rekla naj z marelicami in breskvami nekaj časa počakam, ker so alergene.

Sam sem breskev malemu že dalauser posted image , tko čist mal. Jo je držal v rokah in jo cuzal. Ful je užival in mu je bla zelo všeč. A bi mu jo vi že dale? Kaj mislite?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.