Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:48:36
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ribicau, jst use "melem" s paličnim mešalnikom kolegice so me podučile, da za ne smeš uporabljati kovinskih rezil zaradi oksidacije... Pa emajl posodo za zelenjavo in sadje a še to? ja ne vem no ! mislim, da se tega jest ne bom držala! .. hnmć. zgzubgutzi8 tkole vas pa eva pozdravlja predno gre spat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2007 15:19:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 15:19:38
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Dehidracija ja pismo, to je tui pri meni problem. če ti ziza celo noč, mogoč rabi še kaj goste hrane... Ja sej danes sem mu dala frutolino in končno sem našla nekaj kar je pojedel. oziroma mu je dobrega okusa. Sej ga ne bom nič hvalila, da ne bo šlo vse k . Sej vem, da rabi GH, samo ko noče mulc nič jest, ker ve, da bo dobil zizo.... smrkuc sfajfan....se spet dere ko jesihar, ker ga nočem vzet v roke.....pa poln k....ga mam pa sebe tud, ker sem ga tako razcrkljala. Zdej pa mam in pol...... Frutolino bo od danes naprej jedel za večerjo....in konec zizanja kadar se mu zazdi. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 15:29:35
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ja jst sm tut to slišala, sam..kva pa vem..mislm da bom ostala na palične...kar se pa koščkov tiče sm jst ugotovila da moraš dat kar velik "materiala" to da ti ornk pokrije "klobuk" od paličnega, da maš hrane zmiksane ene 2 cm nad štilom...uf sm zakomplicirala, najraš bi ti narisala, čaki mogoče mi u "paintu" rata pa prilepim sliko Ni treba risat , kapiram kaj misliš! Sem pa sama tud že ugotovila, da tister stvari, ki niso čisto mehke, da je kar nekaj treba imeti v skodelici, da se fino zmiksa. Sem probala na ribežn zdele melono, pa je u redu! Thanks za idejo! Zdele ko se tamala zbudi (jo že slišim, nekaj borba po postelji) greva pa v Spar po tisto zadevo za odtis stopala. Dobra ideja atena777, zdej jo seveda morjo samo še imet, pa potem mi mora ratat odtis narest . visnjaaa za futolino....mi ga pa ne smemo , ker ima notri že mleko! Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 16:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce! Evo, pr nas je kolkr tolk pospravljeno. Se je fajn mal razkurit včasih... Pa sorry za tsit post, spada pod drugo temo - mal sm se mogla zjaskat... Js sm našmu tud kupla rižolino, ampak kr od podravke, pa ono malo vrečkico aptamel 2 zraven, če mi slučajn ne rata napumpat 120 ml. Ampak sem mu itak planirala dat to zvečer, tak da tisti dan ko mu bom dala rižolino si bom že zjutraj spumpala ene 60 ml, pol pa še čez dan tolk, pa bo glih za večerjo. Mam pa zdej en problem. Sem opazla, da odkar uvajamo GH, Alen ne kaka več pri vsakem dojenju. Trenutno pa kaka enkrat na dan, že kake 3 dni zaporedoma. Zdejle sem ga dajala 3-krat spat. Se zbudi vsake 5-10 min. in se ful joka in napenja, pri tem pa tudi prdi... Kaka pa nič Še sreča, da mamo jutri posvetovalnico, bom vprašala kaj in kako. Sej sem že mal tu brala, ampak nam npr. slivov frutek ne gre po grlu... Sem mu malprej dala sladkan kamilični čaj, upam, da ga to požene. Več si pa sploh ne upam dat. Aja - punce a ste ve tud morale nest v tretjo posvetovalnico urin od otroka? Js sm dobla tiste vrečkice, pa sploh ne vem, kako se namontirajo... Bomo jutri navsezgodi meli racijo po bajti... Grem, mali spet kroli...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 16:30:38
|
|
|
|
visnjaaa
|
evo mene...naspidirana ko 300 Sem malo pojedla...no en kos koruznega kruha....pol pa še mal brovnic pa še multivitaminski tablet - elevit sem čez požrla...pa da vidite.....energija na višku...adijo vrtoglavca.....vse sem pospravla, cote speglala....ja bajto sem okrog obrnla... Otroke kr z ojrotom filam, tako sta pridna....sem jima denarnice kupla in zdej bi seveda rada ojre....pa sem jima obljubla, da jima bom dala denar, samo ga morta zaslužit. Zdej pa samo rečem: ana sobo pospravit...in bummmm soba je pospravljena miha pobriši prah....in bummmmm prah je pobrisan.... pa ni tole tako slabo pol jima pa dam malo stotinov in sta presrečna. jaz pa tudi No lepo se mejte...jaz sem dobre volje, ker mi je končno odleglo. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 16:51:50
|
|
|
|
atena777
|
Objave: 399 Status: prisoten evo mene...naspidirana ko 300 Sem malo pojedla...no en kos koruznega kruha....pol pa še mal brovnic pa še multivitaminski tablet - elevit sem čez požrla...pa da vidite.....energija na višku...adijo vrtoglavca.....vse sem pospravla, cote speglala....ja bajto sem okrog obrnla... Otroke kr z ojrotom filam, tako sta pridna....sem jima denarnice kupla in zdej bi seveda rada ojre....pa sem jima obljubla, da jima bom dala denar, samo ga morta zaslužit. Zdej pa samo rečem: ana sobo pospravit...in bummmm soba je pospravljena miha pobriši prah....in bummmmm prah je pobrisan.... pa ni tole tako slabo pol jima pa dam malo stotinov in sta presrečna. jaz pa tudi No lepo se mejte...jaz sem dobre volje, ker mi je končno odleglo. lp HA HA HA. Se te kr predstavljam: DObra šola! Ti boš pa imela zdravo hrbtenico, ker ti mladina tok pomaga! Bravo, Bravo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 17:02:05
|
|
|
|
atena777
|
Ne pa jaz, vse sama:
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 19:44:17
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ne pa jaz, vse sama: hi hi hi i ih ih ih ihi oooo kako sem se ti nasmejala.....ampak tole z zdravo hrbtenico nebo držalo, ker me tako boli, da grem v sredo h kiropraktiku. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 20:49:57
|
|
|
|
atena777
|
Predlogi glede placa v Celju za meeting: Glede placa pa... Kaj pavem. Če bo dež, je po mojem najboljši Planet Tuš al pa City Center. Če bo pa Sonček pa slaščičarna Leonardo v mestu ( veš, kake tortice imajo) ali pa kje ob Savinji. Evo predlog HuAnite s Srečanj: CE_ful dober 'palc'... za mamice s ponorelimi in zdivjanimi deteti (zdaj, ko je še knedl shodil, lahko štejem oba sem ) je pri Migo5, skoraj za Savinjo, malo najprej od Špice. Pa saj gotovo poznate - popoldne je tam nora, gosta senca pod drevesi lešnika, igrala: tobogana, razne zadeve za plezanje, gugalnice, pa peskovnik - vse v res znosni senci... Visnjaaa ali je kateri od teh tiwsti, ki si ga ti omenjala?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 21:07:19
|
|
|
|
ribicau
|
Čer! Naša frajla že spi ene dobre pol urce. Kolk bi blo fino, da bi do jutra . Sem brala tam na forumu Novorojenčki/dojenčki, kako jih uspavati zvečer in ponoči (ali jih pustiti jokati ali ne)....joj, jest tudi ne vem, kako se bom zadeve lotila. Visnjaaa pri nas je tko, kot pri vas. Jošk je zakon . Do dveh mesecev nazaj je Eva čisto lepo sama zaspala zvečer, ko sem jo podojila, sem jo lepo dala v posteljico in je zaspala. Potem sem ji pa poleg dojenja začela dajati še flaško....in glej ga zlomka, ne zaspimo več drugače, kot na joški. Eva se namreč začne premetavati (na trebuh se obrne v dveh sekundah in potem kravice pase) in potem ful zbruha, pa je potrebno preoblečt njo in jogi....je lažje, če jo uspavam na joški . Tko, grem pod tuš pa še mal pred TV. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 21:22:33
|
|
|
|
atena777
|
Naš recept za uspavanje in spanje večidel noči...UUUU je že sirena sam začela sem. AAAAA je že dobr...Sanja. Skratka: čez dan dobro hranimo (materino mleko, gosta hrana, karkoli pač že...).Veliko akcije - telovadba, vozičkanje na svežem zraku, kopanje pred spanjem. Zadnji obrok: riževi kosmiči - izdatna porcija (120-160 ml). Ponavadi to deluje. Ni potrebno več pristavljanja na prsi , ker je tok utrujen, da samo pade v posteljo. Tole bo za tršice v vrtcu še bolj trd oreh, kaj praviš Kolumbo? Jasna81 a je vaš tudi jedel rižoto z vami? Visnjaaa hvala za recept za mesno zelenjavno minestro za . Pocasi s priblizujemo zadetku v polno. Jaz grem spat, ker je dons bilo tu mac akcije. Skos je neki sitkal, mislim, da je se vedno zobek. Mende je drugi hujsi kot prvi, ste vi tudi tako slisale? Nocko. Visnjaaa preveri jutri kaslc in ce ni nc notr prim postarja za kravatlc!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2007 21:59:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 8:27:50
|
|
|
|
visnjaaa
|
dobro jutro! Kako ste kaj? Jaz sem šla včeri sapt ob 21h. Tako sem lepo spočita, čeprav sem 3x dojila ponoči...pa sem ga hotla pustit dret, pa se je tako naglas dru, da ni bilo za nikamor.... Naj vam povem, da mi po tisti vrtoglavci in bruhanju včeraj ne doni več u ušesu....kako sem presrečna.....spet normalna tišina ko se uležem....oooooo res sem presrečna....po 2 mesecih! No drugače nič novega...ja naj vam še povem, da sem včeraj imela pol kr sadni dan z koruznim kruhom in se počutim danes lahka ko peresce. Shujšala sem pa kr na 69,5... jupi...spet ma 6 pred sabo. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 9:25:27
|
|
|
|
DeMer
|
Kako ste naredile odtise stopal v das maso? Kolk na debelo je treba to zvaljati? NIsem se nikoli delala s tem in bi prosila za bolj natancna navodila.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 9:28:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Mende je drugi hujsi kot prvi, ste vi tudi tako slisale? Oj, ena februarčica, ki je pri marčicah pa sem zdej mal sem zalutala . Pri nas je že tako... Katastrofa!!!! Ponoči se zbujamo na 1 uro (če mamo srečo, da sploh zaspimo), čez dan smo pa zaspani in posledično sitni (vsi ). Se pa že vidi črtica in KOOOOOMAJ čakam, da zobek pokuka ven! Lp
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 10:07:16
|
|
|
|
eva1
|
Atena-glede zobkov-pri meni nista bila nič bolj sitena ko so jim izraščali-alji sem včeraj pogledala v usta, pa ji je prišla zg. dvojikca vn, pa še vedla nisem )gre čist po Lukcovem sistemu, najprej zg dvojkice, pol pa enkice(k vampirčka )... visnja...nejc se ne more tko naglas dret, ker on mjavka ..če bi pa rada slišala dretje pa prid mojo poslušat-še sreča da se bolj poredko joka
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 12:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Kako smo kaj? Mi smo dans neki sitni... Smo bili cepljeni, pa zgleda boli, al kaj... Pa še vodo smo morali nest tja, pa neki ni ok. Morma v ponedeljek zjutraj ponoviti vajo. So našli neke bakterije not, ko nebi smele biti. A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? No, da se še pofočkamo : - višina 71,5 cm - teža 8800g - starost 5,5 mes. Atena Alen še nič ne je z nama, niti riža, ker je zaprt. Sem mu včeraj dala malo sladke kamilice za popit, pa je ponoči mel žurko po plenicah... No, vsaj ven je šlo. Veliko! Se še javim kasneje, ker je res tečka...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 13:16:53
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? Nam ni bilo treba dat urina. Mogoče je pri vas drug sistem...pa sej nič ne škodi, če preventivno pregledajo. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 13:47:36
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Zdravo punce! Kako smo kaj? Mi smo dans neki sitni... Smo bili cepljeni, pa zgleda boli, al kaj... Pa še vodo smo morali nest tja, pa neki ni ok. Morma v ponedeljek zjutraj ponoviti vajo. So našli neke bakterije not, ko nebi smele biti. A ste vi tud morale nest od otroka urin na tretje cepljenje??? Pri nas je tudi tako. Pred tretjim cepljenjem moram v laboratorij nest vodo od Matica in vzamejo mu tudi kri. Potem pa nesemo izvide zdravnici ko imamo pregled.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 13:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam pa bojo kri vzeli naslednjič - to bo enkrat konec novembra. In to iz prstka. Joj js se spomnem, kolk je to mene bolelo... Ampak js mam itak ful strah pred injekcijami,... Fuj! Punce - tiste ko imate fankte - kakšen postopek imate preden mu namestite urinsko vrečico gor? Midva se zvečer stuširama, zjutraj mu potegnem kožico dol (kolikor pač gre), ga umijem in pol dam vrečico gor. Je rekla sestra, da je to ok. Zato me skrbi, od kod pol bakterije??? Baje pa da imamo zelo ozko kožico, niti vrh glavice se nam ne vidi, čeprav "telovadima" vsak dan po kopanju. Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 14:35:15
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Baje pa da imamo zelo ozko kožico, niti vrh glavice se nam ne vidi, čeprav "telovadima" vsak dan po kopanju. Jasna81 kako po kopanju????? Med kopanjem, ko je pimpek v vodi mu moraš večkrat potegnit kožico gor in dol - ne pa po kopanju. Kr tvojga upraši, če bi mu pasalo na suho gor pa dol...pa boš hitro dobila odgovor...malo heca Kr vadi, vsak dan večkrat, pa bo šlo.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 18:08:32
|
|
|
|
visnjaaa
|
Kje ste vse??? Naj pride katera gor. Pa odkar ni malecke_mateje..no....nekam dolgcajt je tlele gor. Sej vem, da boste zvečer spet ropotale, ampak jaz morem zdaj iti zgodaj spat, ker hujšam....a ne atena777? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 20:32:24
|
|
|
|
Margit
|
Evo jaz sem tukaj. Tudi jaz grem danes malo prej spat. Sam ne zarad hujšanja, ampak zato ker sem nenormalno zaspana. Pa še morje smo prestavili za en teden. Tako da ni panike s cunjami ki so se v tem tednu nabrale. Jih bom lepo počasi v stroj nametala in čisto na izi likala. Morm pa breskve vložit. Kaj so kaj vam rekle pediatrinje, da lahko začnete z njimi? Pri nas so ble zdele vse naenkrat zrele, tako da smo drevešček obrali, zdaj pa jih imam namen nekaj vložit. Da bom pol mela za Matica. Ker bodo vse hkrati začele gniti. Tko da morm zdaj poskrbet za njih. Nekja jih bomo meli za sproti, nekaj pa v kompotu. Mi je pa hudo. Ker so najboljše sveže. In isto se je zgodilo z marelicami. Jih imamo tud na vrtu. Pa mi je rekla naj z marelicami in breskvami nekaj časa počakam, ker so alergene. Sam sem breskev malemu že dala , tko čist mal. Jo je držal v rokah in jo cuzal. Ful je užival in mu je bla zelo všeč. A bi mu jo vi že dale? Kaj mislite?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.