Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 12.8.2007 10:18:27
|
|
|
|
visnjaaa
|
Dobro jutro! Spali smo do 8.30......sej ne morem verjet. Imeli pa smo padec iz postelje in to ob 00.30 zjutraj. Zaspala sma skupaj po zizanju in kr naenkrat sem zaslišala pokkkk bummmm pogledam...Nejca nikjer in je padel dol iz postelje na drugi starni zakonske. Sploh ne vem, kako mu je ratal tja zlesti....o grozaaaa. Pol pa sem ga opazovala eno uro...sej tamal se je samo ustrašil...se sploh ni veliko jokal...zaspal je hitro nazaj....no upam, da je vse o.k. Malo ima odrgnine od tepiha, pa mal je plav...buške pa nima. Morem it
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 12.8.2007 20:59:46
|
|
|
|
Margit
|
Živjo punce, mi smo se ravno vrnili iz KC, smo bili na odelku za otroško kirurgijo. Namreč včeraj, malo čez poldne je Matic padel. Lupinico sem imela na stolu v kuhinji. Sama sem bila zraven štedilnika (en element od Matica) in kar naenkrat Matic zakriči kot zmešan in zraven še zaropota. V eni sekundi sta bila oba na tleh, najprej Matic potem pa še lupinica. Smo takoj šibal na urgenco, ker se je mali jokal kot zmešan, sploh se ga ni dalo potolažit. Tam so ga pregledali, slikali glavo,... in ker je bil sum na počeno lobanjo so naju zadržali 24 ur na opazovanju. Hvala bogu ni bilo nič hujšega. Ima malo odrgninc in vijolčno brado. Mali je že spet živahen in že nori sto na uro. Od zdaj naprej bo pa resnično samo na tleh. Pa še tam bi ga najraje privezala. Očitno je bil včeraj padalski dan. Sem vidla da je Nejc tudi padel.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 12.8.2007 21:23:42
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojojjj Margit...res je bil menda padalski dan! Samo, da je vse o.k. Naši malčki so samo še za na tla....so kot krteki..vse povsod že pridejo. Danes je bil Nejc tako priden, že dolgo ne tako....upam, da bo tudi spal tako pridno. lp Takole mimogrede.....JA KJE PA STE VSE??????????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2007 22:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 12.8.2007 23:01:43
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Živjo punce, mi smo se ravno vrnili iz KC, smo bili na odelku za otroško kirurgijo. Namreč včeraj, malo čez poldne je Matic padel. Lupinico sem imela na stolu v kuhinji. Sama sem bila zraven štedilnika (en element od Matica) in kar naenkrat Matic zakriči kot zmešan in zraven še zaropota. V eni sekundi sta bila oba na tleh, najprej Matic potem pa še lupinica. Smo takoj šibal na urgenco, ker se je mali jokal kot zmešan, sploh se ga ni dalo potolažit. Tam so ga pregledali, slikali glavo,... in ker je bil sum na počeno lobanjo so naju zadržali 24 ur na opazovanju. Hvala bogu ni bilo nič hujšega. Ima malo odrgninc in vijolčno brado. Mali je že spet živahen in že nori sto na uro. Od zdaj naprej bo pa resnično samo na tleh. Pa še tam bi ga najraje privezala. Očitno je bil včeraj padalski dan. Sem vidla da je Nejc tudi padel. Meni se je par dni nazaj isto naredilo-s tem, da sem jo imela na mizi v lupinici, jaz pa zraven..in je padla iz mize, najprej v trip-trap stol, potem pa na tla, lupinica pa na Lukca ki se jedel pod mizo-mislim za zjokat -no samo pri nas se ni nič poznalo-razen malo rdečine, tudi jokala ni skoraj nič, sem jo takoj potolažila! jo imam pa tudi jaz od tega naprej le na tleh...no še dobro da so tašne gumice...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2007 10:47:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 12:27:51
|
|
|
|
Bubilu
|
Ja bogi mali mižeki. Je bil pa zgleda res en padalski dan. Sam da ni nč hujšga. To je mene tako strah, malega mam še sam na tleh, na previjalni ga morm pa z eno roko skoz držat, ker se mi obrača ko ena vrtavka. Kolumbo, kolk jst tebi zavidam, ker tvoj Maj tako lepo spi. Moj je mel ponoči spet marato. Non stop obračanje, pa jamranje, pa vreščanje u stilu "dej mi dudo", u glavnem kriiiiizzzzzaaaaa. Zdej se mi je tudi že po pol ure zbudu, pa sm rekla ne ne, ga stisnla k seb in zdej hvalabogu spi, bo boljše volje, ker zjutri je bil hudo siten. Ah!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 12:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater... Mam kr knedl v grlu ko tole berem. Kr na tla, pol vsaj veš, da ne bo padu daleč. Dobr, da se nam ni zgodilo nič takega. No, sej smo pa mel eno "krvavo" izkušnjo. Alen je v soboto mel še kr kri v blatu, pol pa ni več kakal. Mater odvijam tele plenice kot kinder surprise... Danes smo bli na kontroli in mu je sam trebuščka potipu in reku, da je vse ok, ker pač normalno poliva, n e joče in je nasplošno dobre volja. Sam mene pa še kr neki skrbi... Zdejle grema masl okol, je treba po nabavah... Upam sam,da nebo dež. Aja - Alen je včeraj jedu mal juhice z nama- sem mu jo mal razredčla s prekuhano vodo. Mu je bila kr všeč, za razliko od same zelenjave. Mislim, da mu bom odzdej kuhala zelenjavne juhice, ker same zelenjave mu ne spraviš po grlu - se je falotek naučil špukat, pol mamo pa vsi dekoracije po cotah. Bi se mogla js oblečt ko mesar, ko se spravim Alena hranit! Grem, da res ne bo drž... Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 14:18:00
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 - se je falotek naučil špukat, pol mamo pa vsi dekoracije po cotah. Bi se mogla js oblečt ko mesar, Ja vem kako to zgleda..... hi hi hi hi ih ih ih i Jojj moj je danes tečen ko driska.....pa slišim po babyfončku, da spet kaka....3x se je že usračkal...kr neki ga šraufa danes. V četrtek gremo na morje in pridemo nazaj 2.9. Zadnji čas da gremo, ker bom doma znorela. Že tako samo perem , peglam, pospravljam, kuham itd....skoz en in isti ritem...pa ****. grem pogledat, če se že utaplja v dreku, tako pritiska...srotek moj.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 20:59:00
|
|
|
|
visnjaaa
|
Vidim, da ste se spet full razpisale dejte me no pustit do besede....pa tale maraton je res od sile ojojjj komaj čakam, da pride malecka_mateja!!!! lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 22:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res nobene ni... Mateja nas zgleda drži skup, kot eno verigo, če ne kr razpademo, vsaka na svojo stran... No, vglavnem, zdejle gledam en film na POP tv in gl. ženska vloga razlaga moške in ženske kot teorija "nove krave" in kakšen pomen ima za bika - moškega... Sm se kr na Kolumbo spomnila... Aja - višnjaaa kupla sem lidlove plenice. So kr ok, sam so nekako debele. Zgleda da grejo Alenu na živce... Ne more fajn stegnat nogic, pol se pa ful sitno joka in steguje noge, pa ne gre... Majo pa tud fajno ono črto po sredini, ko se obarva rumeno, ko je polulan,. Mater, tega še pamperske nimajo Grem gledat TV naprej. Dans sma sama, ker je atek šel ven s kolegi. Ful ga žurajo v pon. zvečer... Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.8.2007 22:18:31
|
|
|
|
DeMer
|
Zivjo! A ma kera doma avtomat za peko kruha? Jest ga mam mal sposaojenga pa me zanima ce ma kera kaksen preizkusen dober recept.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2007 23:05:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 7:53:23
|
|
|
|
Margit
|
Dobro jutro, vidim, da ste res zlo klepetavaste . Sem mislila da bom rabila najmanj eno uro da vse preberen, sem pa sam dva požirka kave naredila. No mi smo se končno vsaj malo naspali. Tisti stoli tam res niso udobni za spanje. Pa tamealega so tud skoz budili, tako da je bil čist koma. Ampak bil je pa najbolj zadovoljen ko so mu dali župco z nudelčki. (Čeprav nisem čist prepričana vanjo - se mu je naredila pikica na ličku). Mislim. Zdele je poštar vrgel cajtnge pred vrata, mene je pa kar streslo ko je zaropotalo. Sem prve pomislila kdo je spet kam opadel. POl sem pa motor slišala. Se kar tresem. Kolubmo saj mam jaz matica tud na tleh. NAčeloma je v lupinci samo kadar je, ker še ne sedi tako super dobro, da bi ga lahko v stol posadila. Pa se mi je to zgodl. Sem mislila, da če bo eno minuto v lupinci, tolk da mu rižkota pripravim (ker se ni in ni hotel dojit) pa sem sam vodo na štedilnik pristavla, se okrog obrnila in bum. Zdaj ga ne izpustim več iz oči. Še dobro da gre Maša septembra v vrtec, da bom res lohk sam njega pedenala. Vsaj dopoldan, sej okrog enih jo bom pa itak hodila iskat. No naj vam še povem,da so mi rekli, da je teh primerov _poletov z lupinico na tla_ogromno. Ker lupinica ni narejena za stol, mizo, ... ampak za v avto. Tako so mi povedali.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 8:02:36
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Zivjo! A ma kera doma avtomat za peko kruha? Jest ga mam mal sposaojenga pa me zanima ce ma kera kaksen preizkusen dober recept. DeMer, če boš kaj pametnega zvedela se priporočam. Jaz ga imam tudi namen kupit. Ogromno receptov imaš drugače na MON-u - prehrana. Pa še dobri so.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 8:59:26
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Jaz pa kr perem in peglam...pa bolj ko perem, več cap mam. Še 2x spimo in gremo a morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kak sem srečna..no še bolj bom, ko bom imela vse spakirano. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2007 9:44:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2007 9:58:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 11:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! No sej nismo do zdej spali, nas je ati zbudu ob 8h, ampak sma z alenom mal prej prilezla iz pižam! Fuuul smo se naspali, mali je spet drnjohu celo noč Končno mamo stari ritem nazaj. Smo rabli več kot 2 meseca Upam, da se bo zdej držal tega. Kolumbo nimamo še recarota, ker nam je avto fuč! Sma ga dala popravit, nama je šel računalnik, baje zato, ker smo izklapljali sprednji air bag, ko sem malega furala v lupinici zraven sebe. Nicht ferstehen, ampak baje je zdej popravljeno in ne bo problemov... Ampak cena je pa tud taka, da bi skor na morje lahk šli No, mali se že oglaša, hoče nadoknadit joškanje za ponoči. Se javim kasneje...in ja, srečni prašiči... Čaw!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2007 12:04:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 13:50:06
|
|
|
|
visnjaaa
|
Jaz bi bila rada tudi prase..... Kolumbo svaka ti čast....res si nam popestrila dan , pa kje jih pobiraš Še malo pa bom gotova...no 3 stroje mam še za speglat, pa 2 za oprat....do 8 bom menda gotova, če se bodo cote le posušile. Bo eva1 poročala....sicer se bom pa malecki_mateji kaj javila, imam od nje mobi tel., ker boma z evo1 bile 10 dni skupaj na morju. Ja ja kolumbo visnjaaa kriva....sem slišala lp, se javim zvečer
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 20:53:05
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! Najprej vas vse lepo pozdravljam ! Smo bli spet par dni brez interneta in TV-ja! Ta SIOL ! Zdej grem pa prebrat, kaj sem vse zamudila, potem pa še kej napišem!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 21:04:56
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Alo! Najprej vas vse lepo pozdravljam ! Smo bli spet par dni brez interneta in TV-ja! Ta SIOL ! Zdej grem pa prebrat, kaj sem vse zamudila, potem pa še kej napišem! Jst imam siol trio pa mi vse ok dela
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 21:18:34
|
|
|
|
ribicau
|
O matr, padalske vaje naših ....joj sem si kr zamislila, ker Evo še vedno pustim kdaj pa kdaj samo na previjalni! Jo bom zdej kr v posteljico dala ta čas. V soboto smo potem šopingirali po Celovcu, šli smo v City Arkaden, Lutz, Kiko, Kik...ni, da ni! Za Evo smo nabavili prve škorenjčke za zimo! Jih bom slikala in dala v album - to morte res videt. Men se zdijo carski. V Kiku sem pa tud nabavila ene par hlač za Evo (žametke, hlače od trenirke...), pa ful me je impresioniral, ker ni bilo samo roza, ampak sem dobila tudi oranžne, zelene, bež hlače . Cene pa tud take, da se lahko samo smejaš. Hlače od trenirke so bile po 3,19 eur, žametke pa po 6,50 eur, pa OK kvaliteta. Iz pediatrične klinike smo dobili tudi odobrenih 60 škatel Pregomina - za 6 mesecev, tko da sem si že zrihtala recepte in par škatel že imamo. Jutri bomo pa barvali fasado na hiši, tko da bo spet en delovni dan in ne vem kolk bom kej kle na RR. Visnjaaa uživajte na dopustu. Froce napokaj tvojmu dragemu, ti pa pejd mal na plažo bedrčka pokazat . lahko noč
< Sporočilo je popravil ribicau -- 14.8.2007 21:19:47 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.8.2007 21:20:08
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Alo! Najprej vas vse lepo pozdravljam ! Smo bli spet par dni brez interneta in TV-ja! Ta SIOL ! Zdej grem pa prebrat, kaj sem vse zamudila, potem pa še kej napišem! Jst imam siol trio pa mi vse ok dela Tudi mi, pa je vse skupaj za en k....! Vsak mesec nam par dni ne dela! Fora je pa v tem, da pri nas ni nič narobe, ampak očitno pri njih nekej ne štima.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.