Bubilu
|
Pozdravljene punce. Sicer vas redno berem, kej napisat pa skor da ni blo časa, ker mamo enega "high need" fantka. Maj se je rodil 19.2.2007 v Mariboru. Morala sem se pa oglasit tebi Visnjaaa. Namreč Maj še ni prespal noči, zbuja se pa na uro, včasih na pol ure, včasih pa spi celo štiri ure v kosu in takrat si mislim ti falot mali, lejga da je sposoben spat. Problem je pa v veliki meri duda. To zadevo bi najraj nekam zabrisala, ker mu jo moram kakšno noč non stop v usta devat. on dudo ven, pol pa tuli, jst dudo not, je dve minuti u redu, pol pa on spet dudo špuk ven al pa zadnje čase kr z roko ven in spet tulit . Danes ponoči je pa itak mel maraton, ker ni spal od polnoči do pol treh zjutraj. Vmes sem ga še nahranla (pije flaško, ker se nisma mogla dojit), sm misla da je lačen, ma ja, itak ni zaspal pol še eno uro. Jst sem že koma. Že x krat sm rekla zdej pa dost, ga bom pustila tulit, pa naj se miško stuli. Pa ne morem. Sam se mi zdi, da bo res treba . Ker res ne morem več. Uspavanje pa tud zgleda nekak tako. No, začne se že popoldne kogreve na daljši sprehod, pol se kej umirjeno igrama, al se pa igra z atijem (to včasih malo manj mirno), sledi kopanje, al pa umivanje, pa papica in pol se še mal pocartama v veliki postelji na mojih rokah seveda, tko da mali skor zaspi in ga lepo položim v posteljico. Pol pa lahko štejem sekunde in mali pogleda in je naenkrat buden. Pol pa skače po posteljici še dobrih 40 min., mama pa v sobo, dudo v usta, iz sobe, nazaj v sobo, dudo v usta - ene 150krat. Tko da Visnjaaa, sočustvujem s tabo in te čist razumem, ker jst tud včasih vadim globoko dihanje in razne ohme. Tolk zaenkrat.