Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 20:45:05
|
|
|
|
DeMer
|
Margit, jest Marku dajem breskve ze kaksen teden vsak dan, pa ni nic narobe. So domace tako da ne vidim problema. Vprasanje pa je kaksne so une breskve sredi zime v Merkatoru, verjetno so alergene zaradi kaksnih skropiv in vsega sranja ki ga dajo na njih da zgedajo lepe. Tako da ti jih kr dej!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 20:46:28
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, kako si naredila tisti odtis. Postopek me zanima. Hvala!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 20:49:07
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Mi je pa hudo. Ker so najboljše sveže. In isto se je zgodilo z marelicami. Jih imamo tud na vrtu. Pa mi je rekla naj z marelicami in breskvami nekaj časa počakam, ker so alergene. Sam sem breskev malemu že dala , tko čist mal. Jo je držal v rokah in jo cuzal. Ful je užival in mu je bla zelo všeč. A bi mu jo vi že dale? Kaj mislite? Ja sej če mu ni nič, ni alergičen nanje....mu jih lahko mirne duše je. Nekateri dojenčki so pač alergični nanje in dobijo pikice - lišaje po telesu. Moj Nejc se tako dere, da bom popizdila vsak čas. Pa ga ne bom dvignila, ker ta pizdek majhen sploh ne zna več sam zaspat brez joške. POLNO RIT GA MAM.........znorelaaa bommmm. Matr se dere.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 20:56:41
|
|
|
|
Margit
|
No. pol mu bom pa jutri še probala dat. Mogoče pa bo OK. Zadnjič ni bilo nič. Aja, imamo pa drugi zobek. Danes je pokukal. Tvoj Nejc se pa samo crkljat hoče. Pa če mu je tako lepo pri mamici. Ne bit huda. Še prehitro nas bodo odrivali. Naj se malo stisne. Višnjaaa a ima Nejc kakšno ninico ali pa dudico? Mogoče bi se s tem lahko malo pocrkljajčkov pa ne bi skoz tebe rabil?! Si že poskusla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2007 21:47:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 22:46:50
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Atena, kako si naredila tisti odtis. Postopek me zanima. Hvala! a si nabavla okvir v hobby artu kot sem ti naročila? Nisi, ja pol bo pa težko... Potem se boš pa mogla takole znajti: Odpri tisti škrnicl in vzemi ven npr. pol mase. Potem vzemi valar za testo valjat. Potem....ne ne ne, ne tvojega z njim po glav...(ah te zoprne asociacije) Razvaljaj testo oz. DAS maso v kvadrat in potem vzemi en nožek za putr na kruh namazat in ravnilo, pa odreži ob ravnilu robove. Potem hitr nogico gor prtisn, pa kr močno (sam pazi, da ne boš preveč!). Pazi, da ti ne bo opletal, ker boš morala postopek sicer ponoviti. Drži nogico pri miru, ne sme opletati levo in desno! No potem poglej svoj prečudoviti izdelek se poglej v ogledalo in si čestitaj: "MaTR SM TOLE DOBR NARDILA!" Potem počakaj, da se zadeva posuši, šele potem začni kazat celi družini in ne teži z njo vsakemu, ki pride na obisk! Joj mene dons luna daje, totalno mi gre na humor, upam, da mi ne boš zamerila! Morem se skulirat preden moj zrase, ker bo tole pojačal na 10 potenco in bomo vsi iz hiše bežal.
< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.8.2007 22:55:07 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2007 22:57:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2007 22:59:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 23:08:09
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Atena tut tale tvoj zadnji poust sem kopi pejst v mojo mapo recepti ti kr kopipejstej sam upam,da boš tut kej uporabla, da ne bo tvoj ostal brez vseh rekvizitov,če se ti je sluščajno to uprlo na tvojem šihtu, ker vem da skos neki šraufate in packate... Lahko noč vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 23:10:46
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Moj Nejc se tako dere, da bom popizdila vsak čas. Pa ga ne bom dvignila, ker ta pizdek majhen sploh ne zna več sam zaspat brez joške. POLNO RIT GA MAM.........znorelaaa bommmm. Matr se dere.... lp Dihaj dihaj..... A veš kaj piše na tistme letaku, navodila za dojenčke....Če res ne zmorete več...potem zmeditirajte eno, lahko tudi ommmmmm. Sem pozabila kaj točn piše, ampak ommm bo vredu. Pa ne boš sedaj pri tretjem krogu omagala mati?Ne ne ne. Tukaj si vsem v vzgled in luč... GO VIsnjaaa, GO Visnjaaaa!... Pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 7.8.2007 23:45:57
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 POLNO RIT GA MAM.........znorelaaa bommmm. a saj vidim, da si ze trenirala:...ommmm ommmm...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 7:38:05
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Moj Nejc se tako dere, da bom popizdila vsak čas. Pa ga ne bom dvignila, ker ta pizdek majhen sploh ne zna več sam zaspat brez joške. POLNO RIT GA MAM.........znorelaaa bommmm. Matr se dere.... lp Dihaj dihaj..... A veš kaj piše na tistme letaku, navodila za dojenčke....Če res ne zmorete več...potem zmeditirajte eno, lahko tudi ommmmmm. Sem pozabila kaj točn piše, ampak ommm bo vredu. Pa ne boš sedaj pri tretjem krogu omagala mati?Ne ne ne. Tukaj si vsem v vzgled in luč... GO VIsnjaaa, GO Visnjaaaa!... Pa-pa Da bi omagala? Ne, ne,omagala ne bo. Ampak svaka ji čast da lahko tri pedena. Res. Mislim. Kapo dol. Meni se še pri dveh včasih kar malo meša. Sploh po kakšni neprespani noči. Pa je moj VD skoz na dosegu rok.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 8:33:49
|
|
|
|
visnjaaa
|
oj! NISEM OMAGALA....BREZ SKRBI.....KAR NE UBIJA...KREPI! Itak, da sem ga mogla še enkrat podojit, ker se je mulc tako dru, da je vse skozlal......pol pa je zaspal kr pri meni.... Pa je kmalu začel spet pizdit....pol pa sem ga podojila pa dala s takim hitrim pospeškom v njegovo pojstlo...je skor po zraku letu notr....pa sem mu samo še nahitro povedala, da naj utihne, ker ga mam polno rit...in je spal do zjutraj. Sem mela take joške, da sem ga pa zdej jaz čakala kdaj se bo zbudu. Že vidim, da se bo začela prava vzgoja - vojaška, ker je res preveč razcrtan..... No sej vem, da sem jaz kriva, ampak bom zadevo uredila. Ninike nima, dude nima ....neki mu bom že našla.... Pa ommmm...ommmmm...ommmm tud večkrat delam...pomaga lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 8:37:41
|
|
|
|
visnjaaa
|
Atena777 res pomaga dieta po krvnih skupinah....se jo držim 2 dneva pa sem kr 1 kg shujšala 69 kg No to je zame spet uspeh, ker sem se zredila nazaj po zadnjem hujšanju na 71 kg.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 9:17:58
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Atena777 res pomaga dieta po krvnih skupinah....se jo držim 2 dneva pa sem kr 1 kg shujšala 69 kg No to je zame spet uspeh, ker sem se zredila nazaj po zadnjem hujšanju na 71 kg. oooo lepo lepo! Zdaj samo zdrži. Meni so se grehi šele sedaj maščevali sem dobila nekaj nazaj . Verjetno je tudi hrana ob 22h kriva. Večerjala bom spet najkasneje pred sedmo uro... Danes sem cisto mackasta sem danes v zg.urah se po forumu bluzila. Vprasanjce: ALi 6 meečnik že lahko je maline?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 13:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Nekam tiho ste danes, pa zvečer tudi... Se res vidi, da Mateje ni! No, mi smo pikico prestali brez vročine, hvala bogu, ampak imamo pa taaaako oteklino, pa še ful rdeče je okol Upam, da ga ne boli preveč. Pa sej je čist ok, smejčka se, cvili... Edino včeraj zvečer, ko sma bila na obisku se je pa tako zjoku, ko še nikol... Je čist brez lufta ostal, pa sploh ne vem zakaj, kaj mu je bilo. Kr iz čistega miru... Smo se po hitrem postopku domov spokal... Atena men je zdravnica omenlada se jagode ne dajejo do 1 leta, pa sm jo vprašala, če to velja za vse jagodičevje, pa je rekla ne, samo jagode. Tak da po moje lahko daš. Pa sej so tudi čajeki iz malin za otroke, a ne? Višnja še kr nimate reda ponoči? Mi tud ne... Sem mu včeraj dala ene 3 žlice rižolinota (ker več ni hotel) in mni je ponoči spal od 22h-4.30h brez mu. Ne vem, al je kriv tisti jokec, al pa je bil mogoče mal bolj sit. Bomo ponovili vajo danes zvečer. Aja, pa glede kožice - js mu jo dol dam takoj ko pridema iz banjice in je še moker. Pa seveda vsakič pri umivanju. Sej če bi ga bolelo bi že protestiral, a ne? Js tud grem kupit das maso, za 28., ko bomo imeli 0,5 let Se mi fuuul dopade ideja. Pa še pobarvala jo bom. Grem še mal okol prečekirat, pol pa sekica pride iz službe na kavico! Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 13:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, pa še to - a je mogoče katera vidla v eni rumeni reviji (ne vem kateri že, jih veliko preberem) tisto našo stilistko - oblikovalko... No, vglavnem, ona ima 3 mesečno bebico in ji je vse tetra plenice prebarvala na oranžno. Zgleda ful noro. Men že presedajo tele bele barve, pa vsaka packa se vidi na njih, včasih tudi po kuhanju v pralnem stroju, tak da jih tudi večkrat na štedilniku prekuham. Js bi jih tudi pobarvala, sam me zanima, če lahko uporabim navadno barvo za tekstil, al mora biti neka posebna. Se katera spozna na to???
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 16:13:38
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Ojla! Nekam tiho ste danes, pa zvečer tudi... Se res vidi, da Mateje ni! Ja jo bo treba kaj porufat....Sej bo pa kmal nazaj prišla, bo mene mal nadomeščala . Zadnje čase čisto preveč na RR visim.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 19:52:18
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Še jaz se malo javim.....pol pa grem počasi v pančevo....sem zaspana ko drek. Bila sem pri bioenergetiku - on je tudi kiropraktiv....je vse pokalo...se pa počutim super. Atena777 lahko daš davidu maline....samo jagod in kivija ne....sta full alergena. Se beremo, lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 8.8.2007 19:53:47
|
|
|
|
Margit
|
Ja kje ste punce?! Pa res ni nobene tukaj Mi smo se potepali po Dovjem in hribih okoli. Tamalček je samo v posteljo padel. Še tuširal se je z veliko muko, ker je bil čist adijo. Pomoje ga je zrak prevzel. Upam samo, da se ne zbudi pred jutrom. Danes ponoči nama je ratalo, da je spal od osmih pa do 8.15 zjutri, brez da bi se ob petih zbudil za jest. . Sem se ful naspala. Višnjaaa potem pa te zastopim. Matic tudi ni maral dude. Se mi je kar mešalo včasih, ker nisem vedla kako naj ga potolaži. Potem si je za ninico izbral pleničko in še danes ne zaspi brez nje. Pred dobrima dvema mesecema pa je vzljubil dudo. Sem ful vesela, ker naju vsaj ne posluša več cela vas, ko ga peljem z vozičkom da bi zaspal. To so bile take muke. Sva mogla gor v hrib lezt kjer je makedam (bolj skale kot makedam), da je mali zaspal. Na morju pa se je navadil na dudo. Tako da jo ima zdaj samo za čez dan in še to striktno samo za spanje. Zvečer in ponoči pa je ne mara.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2007 21:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2007 23:10:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.8.2007 10:59:28
|
|
|
|
visnjaaa
|
hallo! Kakšna milina...vam morem povedat, da je v hiši čista tišina. Otroc so šli s taščo v trgovino, Nejc pa spi....samo ptičke slišim nirvanaaaaaaaa Včeraj je nejc jedu breskvico in super ni alergičen....pol pa še brovnice.....je kakcal čist črno Zdele mu pa grem počasi skuhat mešano zelenjavo, pa zraven mu dodam malo kisle smetane....res je dobr...zmaže v luftu. Jaz še hujšam po atenini dieti in se počutim super. Se beremo.....pa pridite kej gor na čvek. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.8.2007 11:42:25
|
|
|
|
ribicau
|
Živjo! Mi smo bli pa včeraj v Podčetrtku v toplicah....zakon . Eva je bla čisto navdušena....bli smo 3x v vodi po pol ure - pa non stop je brcala. Komej sem jo ven spravla. Najbolj me je še skrbela vožnja do tja in nazaj, ker ona v avtu ful protestira....ampak ni blo nobenega joka! Tja je pol poti spala, nazaj pa tud pol urce, ostalo se je pa z igračami zamotila - bravo Eva. Zvečer ob 20.30 je samo padla v posteljo in se je prvič zbudila ob pol šestih, popapcala in smo vstali malo čez osem! Sem že mojemu predlagala, da gremo namesto na morje kr v toplice, da se bo mala navadla spat čez noč, ker jo bomo v vodi tko zmatral . Sej bi se vam že včerej kej javla, pa sem imela žehte za 3 stroje, zdele me pa čaka vse to polikat. Zdele pa pančka naša bejba, kuham ji pa brokoli, danes prvič. Glede na to, da obožuje cvetačo, bo tud brokoli jedla, upam. Nč, grem likat. Aja Atena777 zdele sem iz hobby arta....mam tri okvirje, pa 2 paketa DAS mase . Še po tempero morm it v DZS za odtis pobarvat, pa bo zvečer akcija. Zakaj tri okvirje???? Bomo dal babici pa dediju enega, pa stari mami pa steremu atu enega za polovični Evin roj. dan, ja eden bo pa za naju z atijem ! Odlična ideja atena777, še moj je tko reku, pol veš.... . Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.8.2007 12:19:43
|
|
|
|
ribicau
|
Jeeeeee brokoli obožujemo. Pojedla ga je cca 150ml! Kolk pa cca vaši kej pojejo te zelenjave oz. sadja? Čist tko sprašujem no, da mal vem, a je pr nas to dovolj! Aja....danes imamo polovični roj. dan - vse najboljše moji princeski Evi! Cao
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.