ronja
|
Punce, jaz sem res dobila reklamo za met otroke, ta otrok je tako priden, da je noro! Mislim, super punčka! Ne vem, kak nama je to ratalo, ampak res je krasna, takihle bi res lahko mela pet! Ponoči že dve noči spi od 12h do 6h! Čez dan je na uro pa pol nekje, nikoli ampak res nikoli ne tuli (razen, ko jo tašča vzame v roke, pri njej se začne jokat ), tudi če je lačna, jo lahko umiri tudi moj lubi, sploh se takoj neha jokat, če jo vzameš v roke in sploh nikoli ne joka kar tako, samo če je lačna, pa še to najprej mrgodi in če ji daš že takrat za jest, sploh ne joka. Celo pri umivanju odkar smo doma ne joče več, včasih malo potarna ampak jo lahko takoj potolažim in sploh ni problem. Ne vem, če bo skoz tako, jih bom res mela 5! Verjetno je res prelepo, da bi trajalo, ampak s fantom sva ugotavljala, da so to najlepši dnevi najinega življenja... Vse je tako mirno, prijazno, radi se mamo in imamo se super! Crkljamo se, si naredimo za jest (ona vmes pridno pančka ali pa naju opazuje), gremo na balkon in lepo pojemo, včasih ona vmes je, medtem, ko jem oz. naj bi jedla tudi jaz , potem gremo na en sprehod in se mamo super... ko to povem očetu in mami, pravita, da sem si zaslužila z vsemi težavami v , ko to poveva fantovemu bratu (ki ima 6 mesečnega sina), pa je kar malo jezen, da nimava nobenih problemov in naju hitro "potolaži", da bova že videla, da vse to še pride Ne vem, no, nama je tole starševstvo zaenkrat res izi... Upam, da ostane tako... Je rada, prisesa se lepo po tistih začetnih težavah, ko sem bila čisto prestrašena, da se ne bo navadila na moje prsi, ker so jo navadili na stekleničko... Babica je bila super zadovoljna z njo, da je krasna in da se je toliko zredila, da komot ne je ponoči... Jem lahko vse, nima krčev, ne joka, ne zvija je nič... Edino se mi zdi, da ima danes bolj tekoče blato, skratka drisko - kaj je to kaj narobe ali je to normalno za take male dojenčke? Barve je ok, svetlo rjavo-rumene, joka nič, napenja je ne. Včeraj nisem jedla ničesar, česar ne bi že prej. Kaj pravite?
|