Kati81 -> RE: Junijke 2007 (6.6.2007 9:33:45)
|
Kaj sem dejansko potrebovala v porodnišnici? --> toaletne potrebščine(zobna pasta, zobna ščetka, deodorant,,, itd.), vložki vir80 mi niso bili ok, tko da sem k sreči imela s seboj še ene druge, ki pa so Vir natur super (bela pakunga z zelenim napisom), so super ker so ravno tko bombažni, ampak niso zaviti v gazo ampak imajo tak normalen sloj in se ti vata nikamor ne prijemlje, pa kar povem, da jaz sem jih samo v porodnišnici porabila tri pakete, tko da samo eden ni dovolj, pa potem še nekaj doma, aja pa večji so kot vir80. Potrebovala sem še svoje copate, so prišli kar prav, pa polnilec za telefon, poročni list ter blazinice za dojenje. Super je če vzamete bepanten kremo kar s seboj, meni jo je moj prinesel še isti dan in pride kar prav, pa še ta kratke nogavičke sem imela, saj je bilo toplo ampak pridejo vseeno prav. No skoraj bi pozabila modrček za dojenje. Andreja 75 naša je imela tudi termoforček ampak samo prvi dan. Potem se je pa že temperatura ustalila. Sicer je pa bila rojena 37,4t. LP K
|
|
|
|