Drnula
|
duc.20. - pozdrav še od mene. Zadnje dni vas nisem spremljala in ste se kar razpisale. Sem vas bolj preletela ... bolj temeljito preberem jutri. SpelaP - uh, tole z virusom pa ni kar tako. Upam, da se ga čim prej rešite. Mene je pediatrinja zadnjič spraševala če hočem, da cepijo proti tem, ker se ga baje vedno več ponavlja, vendar, da je samoplačniško. Morda res ne bi bilo slabo. Amapak še dobro, da se je pojavil v tako blagi obliki, ker kolikor vem zna biti kar hudičev ! Jaz sem imela CR, od 4 tedna po porodu, čeprav čišča še ni bila čisto zaključena. Glede čišče in cr jaz poznam drugo zgodbo, namreč opozorili so me, da lahko traja kak dan dlje, ker ima maternica zraven še rano od cr, ki se ravno tako čisti. Glede mleka sem med tistimi, ki puščajo Že od porodnišnice. Brez podložk v modrcu sem mrzla in še te mi preplavi. Ko mala zagrabi jošk je v začetku prava fontana in jo kar zalije, potem se ji zaktakne in spusti, tako, da jo potem še stušira... zraven pa se mi ulje še iz drugega Tako, da moram imeti vedno pri roki plenice. Ponoči je nadležno, ker ko se napolnijo in se uležem na trebuh je spet poplava ... Včasih že ko se mala začne oglašati in ker vem, da to pomeni, da jo bo treba zdaj zdaj nahranit ... se že cedi ... Pa sem se bala da ne bom imela mleka, ker ravno velikih košaric res ne nosim in se včasih čudim od kje vsa ta tekočina .... Ronja - jaz ne bi budila za hranjenje. Ko bo lačna se bo že zbudila. Vsaj dokler normalno pridobiva na teži .... naj dete spančka. Drugače pa na splošno lahko rečem, da je Neca super otroček, zelo je pridna. Zajoka res samo ko je lačna in še to je bolj podobno jamranju. Čez noč se zbuja na 3 - 5 ur, se hitro nahrani in zaspi nazaj. Tudi dopoldan je večinoma še zaspanka, čez dan pa ne spi skoraj nič. Takrat se tudi večkrat in dlje hrani. Zelo veliko se potepava, v autu je zelo pridna, čeprav večinoma ne spi. Ob vikendih se za cel dan odpravimo kam ven, kam ob reko in tam kaj skuhamo, midva se kopava . ..Mislim, da ji prav paše tako. Nasledni teden bomo šli s šotorom čez cel vikend. Prav vesela sem, da se nam to tako super obnese in vsem trem nam je všeč. Zadnje dni se Neca že kar veliko smejčka , razigrano gleda in brca ko zmešana. Zdaj se že za dlje časa zamoti z opazovanjem prostora ali še raje kaki visečih igrač. Se pa glede kg lahko pod nosom obrišem. Od prihoda iz porodnišnice sem šla dol 1 samcat kg, pa še to je bila verjetno voda. Tako, da imam danes še vedno + 6 kg in nič ne zgleda, da bi se kam kaj premikalo. Trebuh mi kar ostaja, starih hlač še vedno ne oblečem
< Sporočilo je popravil Drnula -- 24.7.2007 1:37:06 >
|