|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
16.7.2007 9:19:59   
Rahelca
Ribica RR, zakaj popravljaš moje slikice? Sem preverila, so tako velike kot ostale.
Potem pa punce ne vidijo mojega sončka.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
16.7.2007 9:24:09   
Anonimen
Ker je sirsa od 400 pixlov - tvoja je bila siroka 450 pixlov in podre stran.

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7102
16.7.2007 12:04:25   
alenkica
Zivjo!

A je kaj novega o Taši? Upam, da bo kmalu pestvala Jureta. Zdaj je pa verjetno že res hudo, tolio časa čakat na porod. Vem kako to zgleda, sama sem bila tudi 8 dni čez rok in živci so bili zelo načeti.

Liju: joj kako mi je bilo hudo, ko sem prebrala za Ninota. Še sreča, da je bolje. Upam da gares ne boli. Čimprej naj se pozdravi. pa en pozdravček

Tinkamiška :res prekrasne fotke. A imaš samo te? Priznam, da zelo radagledam tvoje slikice, ker imaš res talent. Tvoja punčka je pa itak srček, tako kot so vsi januarčki in decembrčki.

Bobika: bravo za slikice. Manca pa ful uživa kot vidim!

Rahelca: svetujem ti, da narediš čim manjšo slikico, tle moderatorji vse zbrišejo in je res škoda, da se slike potem ne vidi. Naštimaj resize kar na 300x250.

Renan:
ti pa uživaj v hladu! Verjamem, da je hudo brez očija, ampak bo pa potem bolj brez skrbi!

Mi smo pa vredu. Jure malo sitnari, ker bi bil zunaj, kar je nemogoče. Pri nas je že eno uro 31°C. Še dobro da imamo klimo v hiši. Odprem jo samo ko kuham, druagče ni še tako vroče.
Danes pa ima naš sonček že leto in pol. user posted image user posted image user posted image

L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7103
16.7.2007 13:56:06   
Ovnica78
Ojla!

Po dolgem času se zopet malo javljam. Sem malo prebrala (priznam samo zadnji dve strani), da malo vidim kaj dogaja. Pa me je skoraj kap kosem videla, Da Tašonka še vedno ni šla rodit. Si pa ja imela rok na moj poročni dan. No, ja mogoče pa ravno v tem trenutku rojevaš. Upam, da boš čim prej rešena.

Za mano so pestri dnevi. Poroka je šla gladko skozi in vsi pravijo, da je bilo kot v pravljici.

Sicer ima pa sedaj Tin eno krizo. Drži se me kot cek. Tisti dan na poroki so ga vsi tišali stran od mene in mislim, da ima zaradi tega zdaj krizo. Saj od takrat naprej je GROZA! Še na wc ne moremm it več, ne da bi se jokal. Upam, da to čim prej mine, ker me totalno izčrpava.

Liju groza kar se je zgodilouser posted image . Pa upam, da je zdaj že bolje! Bolj ko pazimo na svoje otroke... Saj sploh ne veš še na kaj bi pomislil, da je nevarno.

Tinka, Rahelca, Bobika lepe fotke!!! Kako so že vsi veliki!

Nič toliko za enkrat. Upam, da se mi bo ratalo zdaj kaj več javljati, ko imam počitnice.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
16.7.2007 14:03:21   
tinkamiška
Hojlauser posted image

O Taši še ni nič slišati...jst mislim in upam, da se kej dogaja in da bo vse skupaj hitro za njo...držim pesti! Taši drži se!

Alenkica,v albumu jeveč slikic, če nimaš gesla mi piši na ZSuser posted image

Jst tako rada slikam in včasih me tako prime, da pademčisto notr in kr frkam fotke, še hvala bogu za digitalce, ker bi me filmi stali celo premoženjeuser posted image

Rahelca
, jst vedno, ko prilepim slikice dam na predogled in če je treba potem zmanjšam slikice...Sara pa zelo uživa v tem obročuuser posted image Ko boste šli spet na morje pa nujno več slikaj, ti ti, samo ena  slikica al kaj?!user posted image V ZOO je pa tudi Iza znorela za kozami in pujskiuser posted image

Liju sem vesela, da gre na boljše, bogi mišek, še dobro, da ga ne boli preveč, naj se mu hitro zacelijo nogice!user posted image

Bobika, koliko živalic ima Manca okoli sebe in kako je hecna s tema dvema zobkoma, kot ena miškauser posted image

Pri nas pa zobki rastejo kot nori, Iza ima zdej že 8 zobkov!user posted image

Srečanje: seveda bi se ga tudi mi radi udeležili, kako bomo pa z datumom takrat skupaj prišli, pa še ne morem napisat. Namen imamo it še na morje septembra, bolj proti koncu, bomo videli, če se bo dalo splanirat bomo z veseljem prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rija kako je Til? Te klime so hudič, ampak kaj, ko je brez njih nevzdržnouser posted image Mi je doma sicer nimamo, ker še kr gre, v zg. prostoru sem vključila ventilator, ki ga pa ugasnem, ko gre Iza spat, da ni na prepihu...v avtu pa brez klime NO GO...
Vidim, da Til nima mama sindroma, Iza pa samo mami, mami, mami in zraven nardi tak dudlček in okorgle očke in obrvi tako žalostne, da me kr pri srčku stisne...

Taši si tu?

Pridem še potem nazaj...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7105
16.7.2007 14:40:31   
Rahelca
Ja Tinka, res sem grozna mama. Samo ena slikica. No, še dve sta ampak.....
Sem kupila kar polletno karto za ZOO. Mislim, da bova še velikokrat šli. Sara je ful uživala pri pujskih in kozicah. Tudi božala jih je. Sem imela fotoaparat samo na telefonu. Pa so slabe slikice.
Ampak vseeno bom prilepila slikico....
user posted image

Zdaj je pa tako majhna slikica.........Ampak važno je bistvo. Komaj da je hotela domov.
Tukaj pri nas je vroče za popuser posted image .

Uživajte in cartajte svoje sončke.....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7106
16.7.2007 14:49:08   
dali30
Lep pozdrav vsem skupaj!

Že dolgo se nisem nič napisala moram pa priznati da se potrudim in za nazaj skoraj vse preberem.
Mi smo uredu-rastemo, nagajamo,...
V vrtec začnemo 21.1. in po eni strani komaj čakam ter upam da jo bodo tam malo ukrotili in da nebo take norčije zganjala kokr jih zdej.
Vidim da vas je kar dosti bilo že na dopustu.Mi gremo šele konec avgusta in komaj čakam.Včeraj smo bili za en dan v Ankaranu in je full uživala-nikakor je nisem mogla spraviti ven iz vode.Samo drla se je MAMA ŠE, NE VEN.Ne mara pa nobenega šlaufa ali rokavčkov.Gre sama v vodo skoraj do vrata pol pa po meni pleza ko je že kriza.Je pravi navihanček in mim grede kako ušpiči.Moji starši jo mirkajo in se jim je zadnjič skrila med paradajz ter počepnila da sta moja dva živo paniko naredila kje je otrok ta pa se je malo dvignila da jo je deda zagledal in si pokrila oči ter govorila NI NI NANE( nana je namreč Tijana).Če ji hoče kdo kaj vzet ga tako butne in se razburja kot prava.Drugače smo pa zdravi(trkam).
Kupili smo stanovanje tako da sedaj šibamo okoli in pohištvo kupujemo kot zmešani.Nekje sred septembra bi se pa selili.Gledala sem Mali princ sobo ampak me tudi vleče da bi šla v Ikeo ker sem full corti sobe videla gor.A ima katera kako ideo?
Uživajte s svojimi sončki

17.1.2006 se je rodila naša princeza Tijana

Neposredna povezava do sporočila: 7107
16.7.2007 14:56:49   
tinkamiška
Rehlca, tega, da si grozna mama pa res nisem mela v mislih hahauser posted image , nimaš časa fotkat to jeuser posted image Sej se vidi slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo toliko še, da je Taši doma, bo pa sama napisala kako in kaj...

Ovnica a nam boš zaupala kakšo fotografijo iz tvoje poroke? e moralo bit pa res lepouser posted image Kako pa se sedaj počutiš na sveže poročena? Meni je šlo še dve leti po poroki kr na smeh, ko me je možek predstavli kot ženo in prav podžigalo naju je, ko sva si rekla mož ali ženauser posted image Glede klopka pa, Iza je tudi taka, pa sem cele dneve z njo, tako, a je pomojem to samo faza, ki pa pri nas traja že več kot dva mesecauser posted image

Lonja, Chios je res dviji otok, ko smo se vozili po sverenem delu, smo naleteli na dva avtomobila in dva motorjauser posted image Je pa tako, da okolica ni ničkaj urejena, ker res ni veliko turistov, tudi smeti lžijo po tleh okoli mest in vasi, nimajo še te zavesti, da bi ohranjali naravo. Plaže pa s fenomenalno čiste, kar nisem mogla verjet, nobenih smeti, trav, alg,...tudi tiste najbolj osamljene, povsod je kristalno čista voda...Mislim da bomo mi še šli tjauser posted image

Renan, joj boga, vem da je hudo bit sama, pa potem čez par dni se že kar navadiš...naj ti hitro mineuser posted image

Bobika, pouch je krasen! Tako zelo sem ti hvaležna, da si miga zašila, veliko sem ga uporabljala, na letališču bi mi odpadle roke, če ga nebi mela, ker je Iza zaspala v njem, pa ob večerih, ko smo šli na sprehod, je hotela bit tudi v njem...nasloh, kadar jezaspana bi se samo pri meni cartala, tako, da pouch je zakon!user posted image

tako zdej bom pa nehala viset tuuser posted image

lp,
tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7108
16.7.2007 15:00:50   
tinkamiška
samo še toleuser posted image

Dali helou! Tvoja Tijana ga pa res pihne, ko se takole skrijeuser posted image user posted image user posted image
Glede sobe, jst bi jo tudi nabavila v Ikei, ampak sem jo že imela od prej. Majo tako lušne omare in tepihe, dekoracijo, luči in zavese in posteljnino...bi lahko zapravljala in zapravljala...Maš kakšno slikico za pokazat?user posted image

zdej pa res dijo!

tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7109
16.7.2007 15:21:15   
Anonimen
Tinka me je spet zašpecala.user posted image Me je spet ujela na MSN, takoj, ko sem se na internet priklopila in sva se tako zaklepetale, da smo imeli vmes še kosilo in sem šele zdaj utegnila na RR pridet.

Skratka, mene so spet domov poslali, sej človk ne ve, a bi se user posted image ali bi se user posted image . Ampak so rekli, da v sredo bo pa dan D. V sredo imam spet kontrolo in so rekli, da takrat mi bojo pa skoraj ziher sprožili, tako da zdaj računam na sredo. Se moram psihično pripravit.

Kaj več se javim kasneje, pozno popoldne ali pa zvečer. Bom videla, kdaj bo čas. Da še pokomentiram ostale.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7110
16.7.2007 19:21:25   
Rahelca
Tinka: zelo zelo lepe slikice. Tudi tvoje. Zdaj pa vem, po kom je Iza tako luškana!!!! Res ste zelo uživali, a ne?

Sara je dobro preživela dan v vrtcu. Ni jih bilo veliko, zato se ji je njena vzgojiteljica lahko bolj posvetila. Spala je 1 uro, potem pa sva šli z vozičkom domov in je še eno uro spala. jedla je vse (polpete, pire), kar doma sploh ne je. Tako, da sem vesela, da je spet v vrtcu in da je OK. saj zjutraj je malo jokala, ampak se je takoj pomirila. Itak.

Tašonka: torej bosta v sredo že dva! Hvala bogu. Počivaj in pij veliko vode.... Joj, kak sm pametna user posted image .

Dali: ful sem vesela, da si se malo oglasila. daj prilepi slikico sarine sorojenke! kako lepe spomine imam na porodnišnico! In to predvsem zaradi tebe.....

Zunaj je vroče, doma pa hvalabogu ne. Je kar za preživet. Mejte se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
16.7.2007 21:47:43   
renan
pozdravljene!

kako ste preživele današnjo peklensko vročino, še posebno tašonka s  svojim ogromnim trebuhom? k sreči je pri nama v hiši kar prijetno, edino dolgočasno, ker sva cel dan sama noter. vladimir me je celo popoldne k vratom vodil, a na 36 nisva šla ven. zvečer sva se malo pri sosedovih v bazen namočila, a ni bil pretirano navdušen, ker je bil že zaspan. bolj ga je zanimal mali muc, kakor voda.

tinkamiška: res, da se človek sčasoma navadi biti sam. potem je spet problem, ko pride mož in se mi zruši rutina.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
16.7.2007 22:13:23   
rija
kak smo preživeliuser posted image

zjutraj sem šla malo delat, v službi imamo prijetno hladno, potem sem mela še ene stvari za obleta, z tvingecom brez klime, tak, da verjetno ne rabim povedat kak je bilo user posted image  in potem smo bušili čas do sedmih, ko smo šli malo na sladoled, v park in na igrišče, potem pa domov zalivat zelenico user posted image

jutri bo verjetno enako user posted image

saj mam rada poletje, samo ne tako dolgo in tako vroče user posted image

pa še mali je ratal totalno smrkav in brez glasa, mogoče ga bom šla jutri pokazat P, da ne bo zopet nekega letanja user posted image  mogoče ga je preveč ohladila voda v soboški fontani, ki jo je zopet zamenjal za kopališče in na koncu sem jaz verjetno izpadla kot malce ščuknjena mama, ker mi je dete po glavnem trgu v MS letalo v sami plenici user posted image user posted image

zdaj pa tuuuuuušššššuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7113
16.7.2007 22:54:45   
Anonimen
No, evo me, da se malo javim.user posted image

Bobika, krasne slikice!user posted image

Rahelca, Sara je tudi ful luškana v tem šlauhu!user posted image Glede fotk in popravljanja - bodi vesela, da je prva naletela nanjo ribica, ker ona je toliko prijazna, da jih popravi. Katrin bi ti jo gladko zbrisala, veš.

Liju, super, da je Nino bolje!user posted image Trmaste izpade, ko nimaš ne ti pojma zakaj, otrok pa tudi verjetno ne user posted image , pa poznamo tudi mi.

Ovnica78, ne ni mi uspelo na pravljični datum.user posted image Tebi pa čestitke za poroko!user posted image Me veseli, da ste se imeli tako čudovito!

Tinka
, nisi mi povedala za avtosedež, če sta ga imela s sabo ali so vam ga tam posodili. Se pa tudi meni sliši mamljivo s tem dopustom na otoku. Ful si želim v Grčijo, samo zaradi kužkov ne moremo nikamor tako. Bova videla, mogoče bomo pa naslednje leto vseeno šli in bova pač toliko potrpela, da ju pustiva v varstvu pri moji mami. Ful nama je težko ju pustit, vedno ju hočeva imet s sabo.

Dali, helou!user posted image Vi pa začnete z vrtcem na Špelin 2. rojstni dan.user posted image Sobo bi pa jaz pomoje že zaradi financ izbrala raje v Ikei.

Renan, ful se težko pregurala tole vročino.user posted image Baje bo ravno v sredo najhuje in nimam pojma, kako bom jaz še rojevala v takem. Danes mi je bilo namreč grozno slabo (malo tudi od živcev) cel dan in glava me je bolela. Še zdaj ko je toliko ura, imamo v stanovanju 28,5 stopinj in dvomim, da nama bo uspelo shladit na manj kot 26, če bo sploh toliko šlo. Jutri bo pa še bolj zahajcalo.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7114
16.7.2007 22:56:13   
rija
mali RAHO user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7115
16.7.2007 23:06:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mali RAHO user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hudo!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7116
17.7.2007 7:14:36   
ajdaN
Morgen!

Evo mene, hladim bajto navsezgodej, da bo mogoče kakšna stopinja manj čez danuser posted image . To ni normalno! Upam, da bo za vikend boljš! Ampak tako vroče kot pri vas Taši pa vseen nimamo!

Drugač pa vidim, da te še zmerej "pacajo" Po mojem že pol RR sočustvuje s tabo! Sploh v tejle vročini bit čez rokuser posted image user posted image .

Slikice so vse superuser posted image .Tinka ti maš pa res roko za to.

PRi nas nič bovega. Tamala se je dons po dolgem času odločla, da bo ponoči spet mal pomalcala. Sem komaj vrata najdla tko sem bila zalimanauser posted image

Rija vidim, da Til razvija svoj fetišuser posted image ! Glede vode so pa očitno vsi isti. Ni važno kakšna, samo da je, pa naš tudi z vso hitrostjo leti tja. To da je potem ves moker, ga niti malo ne moti.

Liju - upam, da se mali čimprej pozdravi! Božček kako ga mora bolet.

Nič grem uživat v hladu dokler traja, pa dokler otroc še spijo, potem pa nov "delovni" danuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
17.7.2007 8:49:47   
pikica*
Dobro jutro še z moje strani.

Mene tudi tale vročina ubija. Smo bile včeraj z Zojo doma (ni varuške in sem vzela dopust) in smo izkoristile priliko za eno pijačko, ampak mi je bilo na koncu kar malo žal zaradi vročine. Ko sem prišla domov, niti stat več nisem mogla. Mi je bilo kar slabo. Najbrž pa so svoje naredili še živci. Včeraj zvečer je šla namreč Zoja na počitnice k mojim (cel teden smo brez varuške in ni bilo druge varianteuser posted image ). Sem bila že čez dan, ko sem pokala njen kuferček, čisto sesuta. Do sobote je namreč ne boa videla. Še dobro, da potem šibamo na morje.
Ampak mala pa uživa. Včeraj je najprej, ko so prišli domov, vprašala kje je muca. Potem je pa našla še pravo igrišče. Naši so ji namreč kupili tobogan, peskovnik, mizico..... Je bila menda totalno navdušena. Po telefonu pa itak ni imela časa govorit. Samo toliko mi je uspela povedat, da bo na mizici papalauser posted image . In za večerjo si je zaželela tuno in paradižnikovo solato. Seveda je to tudi dobilauser posted image . Tale naš mali škrat.

Čez vikend smo se šli pa malo namočit v Kolpo. Zoja je seveda uživalauser posted image . Glavni namakalec je bil oči, Zoja pa je navdušeno kričala mami lejuser posted image .  Sploh ni hotla it ven. Samo ponavljala je še čofa čofa. Na morju bo res uživalauser posted image .

Mi moramo pa preživet še en vroč dan. Nimam pojma kako, še najhuje pa mi je to, da moram it še na teren. Na teh kratkih relacijah pa še klima nima pravega učinka. Vsaj doma ni prevroče. Smo zaenkrat projekt klima prestavili, ker ugotavljava, da je lahko tudi brez čisto znosna temperatura. Na balkonu sva namreč namontirala bambusove roloje in skoraj ne morem verjet kakšno razliko naredijo kar se temperature tiče. Zdaj je nov projekt nakup stanovanja. Trenutno smo namreč podnajemniki in sva se odločila, da je tega dovolj. Tako zdaj ves čas preračunavava kako speljat zadevo. Ampak cene so noreuser posted image .

Zdaj pa moram zaključit. Čau.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
17.7.2007 9:33:20   
liju
Alo babike!
Najprej da spet ne pozabimuser posted image rečt hvala za ponujene pouche od Bobike, Tinke in Rahelce. Res vam hvala, ampak kot zgleda bo tudi tak šlo.
Naš user posted image pa spi danes maratonski spanec, zgleda da not spravlja za prejšnje dni. user posted image  Včeraj sma bila na prevezu in mu je mehurje spet predirala na desni nogici. Danes mu bo še tukaj odstranla kožo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pravi bošček! Včeraj ni skoraj nič mogel hodit, le kaj bo še danes? Je pa ubral novo-staro tehniko plazenje. Zvečer pred spanjem mu pa dam svečko, da lažje spi. Je rekla P, da mu jo kar lahko dam še čez dan, ampak se mi ne zdi potrebno.
Nič, grema zdj počasi k zdravniku.
Lepo bodite in cartajte vaše sončke!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7119
17.7.2007 9:54:44   
Anonimen
Tasonka, saj tudi katrin popravlja fotke, ona jih vcasih celo pomanjsa in na novo nalozi na net, jaz pa pac objavim linke (vem, da jih potem tisti, ki surfajo na Mozillli ne vidijo, pa kaj naj?). Sicer je obvestilo gor, da prevelike slikce briseva, samo jih ze dolgo obe kar pomanjsava, ker nekaterim res vzame veliko casa, preden jih dajo na net in potem kar nekako ne mores zbrisat user posted image  Me je pa vceraj Rahelca ful lepo presenetila, ker odkar sem moderator, ne vem, ce se mi je ze kdo zahvalil, ker sem mu pojasnila, zakaj sem zbrisala slikico user posted image

Sicer pa Tasi - BEJZ RODIT! Dones je tudi lep datum, skor tak kot tvoj PDP, sam ena 1 je se zraven user posted image

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 7120
17.7.2007 10:17:55   
Rahelca
Hohjla,
pri nas doma je še kar znosno. V službi pa prava vročina. V nadstropju, kjer je Uprava imajo klimo, ostali pa garamo v neznosni vročini. Moram prav pogledat zakon, koliko je delovna temperatura. Pa nam govorijo, da imamo vsi klimo. Ja,ja in potem svizec.......

Vem kako je s kužki. Naš prijatelj nam je dal v varstvo rotvajlerja. Seveda ne bo pri nas doma, ampak ga bomo hodili hranit in cartat k njim domov. To je huje, kot bi imel otroka. Njega lahko s seboj vzameš.

Tašonka: jutri je tvoj dan!!!!

Rija: kako rada imajo čevlje!! Naša tudi vtika noge v vse moje sandale. Zadnjič pa ji je uspelo, si je obula copate. Sem bila kar šokirana.
Zdej grem pa delat. LP

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
17.7.2007 10:31:28   
Ovnica78
Ojla!

Vidim, da vas kar vse po vrsti daje vročina. Pri nas v stanovanju je kar prijetno hladno (brez klime). Tako, da me občasno še zazebe in se grem na balkon malo pogret user posted image . Smo v pritličju in mislim, da tudi to pripomore k temu.

Rija kaka faca je tvoj Til!!!

Liju upam, da gre na bolje!

Tinkamiška res je tak mal čuden občutek, zdaj ko lahko predstavim svojega moža. Drugače se mi pa zdi, da je vse kar enako, glede na to, da sva že 11 let skupaj. V album sem dala 3 fotke. Geslo je enako kot vedno.

Glede dopusta se še vedno nisem odločla kam bi šli. No, ja do 28. se bomo pa že spravli nekam.

Tašonka držim pesti, da boš jutri rešena trebuha in, da bo vaš fantek končno pokukal na ta svet. Očitno se mu čisto preveč fajn godi v tvojem trebuhu.

Pikica upam, da ti čimprej mine in da dobiš svojo pikico čim prej nazaj s počitnic!user posted image

Rahelca upam, da boš preživela tudi brez klime user posted image !!!

Lep pozdrav vsem skupaj!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7122
17.7.2007 12:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Ampak tako vroče kot pri vas Taši pa vseen nimamo!

Drugač pa vidim, da te še zmerej "pacajo" Po mojem že pol RR sočustvuje s tabo! Sploh v tejle vročini bit čez rokuser posted image user posted image .

Joj, sej nama ni ratal niti na 26 stopinj shladit. Na 26,5 sva spravla, manj pa ne. Groza! Zdej pa spet noro raste in crkujeva s tamalo od vročine.
Bomo vidli, če me bojo jutri res nehal pacat. Bom pa crknila rojevat v tej vročini in ležat na oddelku. Sočustvujete pa z mano samo januarke in julijke, drugje me ne šmirglajo, čeprav me je povsod dosti.user posted image user posted image

Pikica*, verjamem, da ti je ful hudo zaradi Zoje, mene bi tudi pobralo. Je pa kar tolažba, ko si jo slišala, da je čisto ok in zadovoljna, a ne?

Ribica, meni je Katrin kar zbrisala fotke, ki so bile prevelike.user posted image Sploh sem bila žalostna zato, ker imam res počasen internet in mi jih dolgo nalaga, pa še prenos podatkov mi zaračunava in mi ga je takrat duplo (nimamo še normalnega neta). Najprej nisem hotla še enkrat jih nalimat, samo sem si premislila. Skratka, zato sem to napisala, ker zate pa vidim, da jih v bistvu vedno popraviš. Sem pa začuda tvoj link, ko si popravila slikico, lahko videla, čeprav surfam preko Mozille.
Jutri grem rodit.user posted image Dvomim, da se bo dans zgodil čudež in me bo samo od sebe zagrablo.user posted image

Joj, ta naš otrok pa noče zaspat. Čisto je že preč, samo ona kar ne bi spala. Pa na splošno se mi zdi, da premalo spi. Ona v celem dnevu spi manj kot večina vaših samo ponoči.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7123
17.7.2007 12:29:13   
renan
pozdravljene!

vladimir že spi, jaz se mu bom pa kmalu pridružila. včeraj sem v tem vremenu čistila stanovanje, nosila tepihe ven ipd. in sem bila do večera čisto skomirana. danes ne bom ponovila iste napake in bom lepo šla počivat.user posted image

rija: til bo zgleda pilot in fetišist.user posted image zadnjič smo vladimirju šli sandale iskat v trgovino, pa so bile njemu tudi všeč samo tiste pisane s pentljami ipd. za punčke..user posted image

tašonka: tolaži se s tem, da jure jutri ne bo doživel prevelikega temperaturnega šoka, ko bo prikukal ven.user posted image

mogoče katera ve, kje bi našla kvalitetne odprte sandale za vladimirja? takšne, ki imajo samo dva paska čez nogo. sva iskala cicibanove in v massu, pa nisva nič našla..

mogoče sem še kaj želela komentirat, pa mi od vročine možgani ne delajo. kaj bi šele bilo, če bi bilo noter še bolj vroče...

lp, renan

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 7124
17.7.2007 12:49:36   
tinkamiška
Pozdravljeneuser posted image

Z Izo sva ravno pokosilali. Ma zdej novo foro in je tudi do 45 minutuser posted image En po en makaron in se reži zraven, pa pravi, da ne bo več, ko ji hočem pa krožnik vzet si pa hitro zbaše par makaronov v usta, jojoj, kako me šolauser posted image

Renan, babi je Izi kupila uper sandalčk pri Chico, res da so bli dragi, ampak Izi nogica zelo počasi raste, ma še vedno 20. Z njimi smo zelo zadovolnji. Podplat je najprej iz gume, plute, potem pa usnje, tam kjer ima nogico. Spredaj so malo zvihani, da ma prstke zaščitene in v njih najraje hodi...mogoče bi ble pa zdej ceneje, ko je znišanje, sej je še ne?

Taši, res imate vročeuser posted image , mi pa tudi v spalnih prostorih, ker še ni fasade, spodaj je fino, ravno prav za v kratke rokave. Jutri bom pa tako zelo mislila na tebe!

Ovnica, mi prosim pošlješ geslo na ZS?user posted image

Rahelca, pri mojem možu je isti problem v službi, mjo pa klimo namontirano na hodniku butli, ja kaj je pa treba tam hladituser posted image Direktor ima seveda klimo v pisarni ja..

Rija, tudi Iza si natika moje japonke in copate, svoje si sicer želi nataknt pa ji nikakor neratauser posted image

Liju, verjetno ga je res zmatralo vse skupaj revežauser posted image ampak fino, da toliko spiuser posted image
Naj se mu nogice hitor zacelijo!

Pikica, meni bi bilo tudi zelo hudo, ampak bi bila veliko bolj brezskrbi, če bi vedela, da se ia tam super. V petek imamo prvo uvajanje spanja pri babi. Midva bi naj šla v kino po dveh letihuser posted image Tako si želim, da bi se mela Iza fino...

AjdaN, res se hitor razvadiš s spanjem in kr odmesečariš, če se spet kaj spomnijo ponoči zbujatuser posted image Mogoče je bila pa žejna, ko je taka vročinauser posted image

Taši, sem čisto pozabila odgovorituser posted image Ja sedež smo dobili skupaj z avtom, drugače si ga ne bi sposodila. Ampak majo povsod te sedeže zasposodit, kjer posojajo avtomobile...Ja, jst mam res samo pozitivne izkušnje z tem otorkom...bi kr šla spet nazajuser posted image

Midve se zadržujeva večinoma noter, ker je taka vročina. Iza ima sicer zunaj pripravljen bazenček, ampak tudi njej ni za it ven, je takoj čisto gnila...

Tako iza me kliče in govori "loko, loko" ji moram dat roko in šibava...ne vem kam me bo peljalauser posted image

Papa
Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?