tinkamiška
|
Pozdravljene Z Izo sva ravno pokosilali. Ma zdej novo foro in je tudi do 45 minut En po en makaron in se reži zraven, pa pravi, da ne bo več, ko ji hočem pa krožnik vzet si pa hitro zbaše par makaronov v usta, jojoj, kako me šola Renan, babi je Izi kupila uper sandalčk pri Chico, res da so bli dragi, ampak Izi nogica zelo počasi raste, ma še vedno 20. Z njimi smo zelo zadovolnji. Podplat je najprej iz gume, plute, potem pa usnje, tam kjer ima nogico. Spredaj so malo zvihani, da ma prstke zaščitene in v njih najraje hodi...mogoče bi ble pa zdej ceneje, ko je znišanje, sej je še ne? Taši, res imate vroče , mi pa tudi v spalnih prostorih, ker še ni fasade, spodaj je fino, ravno prav za v kratke rokave. Jutri bom pa tako zelo mislila na tebe! Ovnica, mi prosim pošlješ geslo na ZS? Rahelca, pri mojem možu je isti problem v službi, mjo pa klimo namontirano na hodniku butli, ja kaj je pa treba tam hladit Direktor ima seveda klimo v pisarni ja.. Rija, tudi Iza si natika moje japonke in copate, svoje si sicer želi nataknt pa ji nikakor nerata Liju, verjetno ga je res zmatralo vse skupaj reveža ampak fino, da toliko spi Naj se mu nogice hitor zacelijo! Pikica, meni bi bilo tudi zelo hudo, ampak bi bila veliko bolj brezskrbi, če bi vedela, da se ia tam super. V petek imamo prvo uvajanje spanja pri babi. Midva bi naj šla v kino po dveh letih Tako si želim, da bi se mela Iza fino... AjdaN, res se hitor razvadiš s spanjem in kr odmesečariš, če se spet kaj spomnijo ponoči zbujat Mogoče je bila pa žejna, ko je taka vročina Taši, sem čisto pozabila odgovorit Ja sedež smo dobili skupaj z avtom, drugače si ga ne bi sposodila. Ampak majo povsod te sedeže zasposodit, kjer posojajo avtomobile...Ja, jst mam res samo pozitivne izkušnje z tem otorkom...bi kr šla spet nazaj Midve se zadržujeva večinoma noter, ker je taka vročina. Iza ima sicer zunaj pripravljen bazenček, ampak tudi njej ni za it ven, je takoj čisto gnila... Tako iza me kliče in govori "loko, loko" ji moram dat roko in šibava...ne vem kam me bo peljala Papa Tinka