|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
14.7.2007 21:55:56   
renan
pozdravljene!

zdaj vidim prednosti mesta pred vasjo: v zg nisem zvečer nikoli tako zmučena, kakor tukaj. milijon stvari je za postoriti okrog hiše, zvečer pa samo še misel na posteljo in ne na internet.

rija: mene vladimir tudi včasih totalno zmuči. mislim, da bom čez mesec dni ostala brez glasu, ker bova sama in bom samo jaz cel čas tulila: ne, ne smeš, čakaj, pazi itd.user posted image

lahko noč...
renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7076
14.7.2007 22:00:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Taši, sem videla, da se ti še lazanja luštauser posted image user posted image

Pa kje ste vse danes?

Ja, glih ful lačna sem bla in nisem vedla, kaj jest, ko ti namamiš s tistim povabilom.user posted image
Drugače pa še kar strašim doma user posted image in sem res že pošteno tečna, mi tud za pisat ni kej. Razmišljam, da moje telo očitno ni sposobno samo začeti poroda in to mi ni čisto nič všeč. Pa kje je fora, da moram bit toliko čez rok? Me zanima, kako dolgo me bojo pustili.

NRMM, prav zanimivo tole z drugim porodom, ko vsi trobijo, da je definitivno neprimerno lažji.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7077
14.7.2007 22:24:24   
liju
Alo!
Kako ste kaj? Mi smo danes full žalostni, saj imamo poškodovanca doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo bili na pikniku pri enih kolegih in imajo bazen doma. Poleg bazena pa nek pločevinast pokrov za vhod v bazenke filtre. Ta pločevinast pokrov pa se je od sonca tako zagrel, da je bil nenormalno vroč. Našemu user posted image pa je padla žogica v tisto smer in je šel po njo, ter stopil na ta vreli pokrov. Podplate si je tako opekel, da je imel levo nogico celo v mehurju. Jaz sem ga hitro zgrabla, ko je začel kričat ko nor, pa sem mu namočla nogice v bazen, hvala bogu ni bila pretirano topla voda. Pol pa sma ga peljala k dežurnemu in so mu kožo dol ščisli, tako da ima full velik flek brez kože. Bošček je danes toliko prejokal, kot ne pomnim kdaj je nazadnje. Ima poviti obe nogici in niti hodit ne more.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Spet bi morala v stalež najmanj  en teden, pa sem se zmenla v službi, da bom prihajala bolj pozno, po prevezih in moram počakat mamo, da pride nazaj iz terapi iz Lj., da ga bo lahko pazla! Full mi je hudo, ker ga res fejst boli, pa mu ne morem nikakor pomagat user posted image user posted image user posted image . Zdaj je zaspal z svečko v ritki, upam da mu bo vsaj malo pomagala. Ko ima user posted image  mlade jih imauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bobika, zdaj bi mi pa prav prišel tvoj pouch.user posted image
Taši:vaš poba pa še res noče venuser posted image  Zdaj se bi pa res lahko že počasi odločil, da spozna vse vas.user posted image

Nič babike, se mi ne ljubi več nič pisat, sem psihično čisto na dnu po današnjem dnevu.
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7078
14.7.2007 22:35:09   
rija
o ti ljubi bog!user posted image user posted image

liju, pa to je strašno! bogi mali revež, kak ga mora boleti...še mene ob branju tvojega posta cela stopala bolijo....

upram, da bolečine čimprej minejouser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7079
14.7.2007 22:50:38   
Rahelca
Liju, jaz ti lahko posodim in pošljem pouch. Če želiš, mi na ZS pošlji naslov. Prav smilita se mi, oba.

Hojla, smo nazaj. Sem morala veliko brati, ko ste toliko napisali.

Rija in Lonja, vse najboljše.
Tašonka: pejt že v Rim. Verjamem, kako ti je, čeprav sem jaz rodila 10 dni prej. Sem na morju mislila nate.
Tinka: me veseli, da ste nazaj in da ste uživali. jaz pa za 1 teden ne grem več. Naslednjič obvezno za dva če ne za 3 tedne. Pa si skoraj ne upam prositi, da bi manjkala 3 tedne. Čeprav je hecno, da moram vzeti dopust 10 dni skupaj. Tako gremo v avgustu še 1x na morje.

Imam veliko za napisat, pa se mi ne da. Sem veliko likala. Hvala bogu, da me to veseli.
Nočka.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7080
14.7.2007 23:52:11   
mmetka
halo čveke!

...evo mene po dolgem času... pri nas je vse po starem....danes pospešeno pakiramo, ker odhajamo jutri zjutraj na morje, ju hu!... sem že pošteno naveličana maribora...

...malo sem preletela dogajanje za nazaj...

Taši- pa jaz ne morem verjet, da si ti še vedno v enem kosu! Sem bila prepričana, da ti bom danes že pisala čestitke! Upam, da ne boš več dolgo čakala, ker verjamem, da se ti že meša!user posted image

liju- bogi Nino!user posted image me je kar srce zabolelo, ko sem prebrala o njegovi nesreči! naj se mu niogice hitro pozdravijo, da bo lahko spet veselo tekal naokrog!user posted image

rija in lonja- vse najboljše! ...Bomo zapile rojstne dneve na srečanju, ki se baje obeta! ( upam, da ga bomo res izvedle, ker bi bilo super spoznat januarke iz cele slo)

renan- meni se tudi včasih zdi, da samo vpijem pazi, ne, ne smeš tega, ne dotikaj se onega.... in že samo od opozarjanja, sem včasih zvečer čisto izmozgana. Uživajte v prekmurju!

tinka- sem vesela, da ste uživali v grčiji! Jaz si zelo želim še enkrat it v Grčijo, upam, da nam drugo leto rata!

... moram pohvalit vse slikice, ki ste jih prilepile! Vsi otročki so lepotci!

...toliko se zaenkrat spomnim, ne mi zamerit, ker nisem na tekočem, ampak vas imam vseeno rada in ful mislim na vas, tudi ko se ne javljam!user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7081
15.7.2007 0:58:16   
Anonimen
Ojej, liju!user posted image user posted image user posted image Bogi Nino!!! Res upam, da se čimprej pocajta! En velik user posted image za oba in user posted image user posted image user posted image za srečo in čimprejšnje okrevanje!!!

Rahelca, tega si pa nisem mislila, da bom še tebe dočakala pridet z dopusta.user posted image

mmetka, sem vesela, da si se malo javila!user posted image Uživajte na morju!

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7082
15.7.2007 11:46:46   
renan
liju: ubogi nino! upam, da se čimprej pozdravi! nas je opozoril še na eno nevarnost več.user posted image   hodi lahko ali mora ležat?

tašonka: bo že..ti jutri spet obišči gin in zahtevaj, da te pregledajo (tudi plodovnico!) zdaj ti je pa še vreme spet zakuhalo..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
15.7.2007 13:53:05   
rija
Liju: kak je NIno?

MMetka: uživajte 300 na urouser posted image

Rahelca: WBuser posted image  Kje pa ste bili? A sem kaj falila user posted image

Moj pikec spi, jaz zlagam cote in vsake tolko malce na RR poškilim, če je kaj novega.
Zunaj je taka hica, da ni nikamor za iti user posted image  pa še sama sva doma, ker ati dela....vsi kolegi so nekje na dopustu, tak, da niti nobenega ni k nam ali bi lahko šla midva kam...kaj bo šele naslednji teden, ko grejo še ti brez otrokuser posted image

Nič, se bova šla pa sama malo v MOravske namočit.....upam, da ga bom sfolgala....ga moram nekak prepričat, da si pusti freda nataknit, ker z rokavčki ni glih siguren.

Taši: ajde AKCIJA!!

...vox populi...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7084
15.7.2007 14:05:54   
tinkamiška
Hejhojuser posted image

Končno sem uredila album, geslo je kot po navadi, če je katera pozabila, mi naj piše na ZSuser posted image

Liju, zelo žal mi je, da si je Nino tako opekel nogiceuser posted image , upam, da bo kmalu boljšeuser posted image Kakšna kovina pa je bila to da se je tako zelo zagrelauser posted image , bogi mali pišek in ti tudi, ko mu ne moreš nič pomagatuser posted image

Taši, mora bit res tečno takole čakat in še velik trebuh okoli prenašatuser posted image
Glede drugega poroda pa...meni je prijateljica rekla, da je imela en sam popadek in ta je bil tako dolg in močan, da sploh ni mela možnosti ga predihavat. Ampak je bilo pa hitro mimo, zato je rekla, da je bil porod lažji kot prvi, ki je trajal več ur...Kakorkoli zmogla bošuser posted image in si oddahnila, da je končno za tabo...
Mmetka, fino se mejte na morjuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rahelca, evo bom prilepila par fotk samo zateuser posted image drugače pa ne vem kako bi bilo pri nas, če bi šli za 14 dni, ker je Iza predzadnji dan tako zelo začela pogrešat domuser posted image

Aja, Liju tudi jst ti lahko posodim pouch, mi je Bobika zašila enega in je zdej ta večji na čakanju.

Renan, tudi jst sem vsak večer izmučena, pa ničkaj takega nepočnem, vrt je bolj kot ne divji, ker ga sploh nimam časa urejatuser posted image paradižniki so pravi grmi ratali in tako polni so, upam, da se bojo meli čas obarvatuser posted image Tudi jst padem zvečer dol...

Rija, tudi jst si nisem ize upala pustit z rokavčki, ker ji gre glava kr pod vodo in se potem seveda prestraši...Fino se kopajtauser posted image

Glede hranjenja: Iza je z rokami, se pa trudi tudi kakšno vilico ali žlico do ust prinest, ampak je preveč nestrpna in pote kr z rokicami pograbi hrano in si jo nosi v ustauser posted image

Še par slikic...

Iza z babico na letališču pred odhodom...
user posted image

najraje je hodila po vodo in jo zlivala v lavorček...
user posted image

takole pa je bil ati vedno naložen, ko smo odšli na plažouser posted image
user posted image

utrujena miška je zaspala v avtu, ko smo raziskovali otok
user posted image

ena od neštetoh plaž...vse so skoraj prazne...
user posted image

pa še ena, ki je nastala med malico....
user posted image

Lep vroč dan vam želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7085
15.7.2007 14:13:57   
rija
krasne fotke in očitno krasen dopust user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
15.7.2007 14:20:56   
Rahelca
Tinka: imaš dvoje: lepo punčko in smisel za fotografijo. Hvala za slikice. Prav cortkane so. Tebe pa pogrešam na sliki!!! Itak pa tudi mene ni na skoraj nobeni. Povsod samo Sara in ati.

Ko se zbudi, greva v živalski vrt. Tudi naš ati dela. Pa sva sami.

Rija: bili smo v Izoli, na Belvederu. Sodelavka mi je odstopila prikolico. Je bilo super, samo premalo....prekratko.

Jutri gre Sara po 7 tednih spet v vrtec in me je kar malo strah. Spi 2x na dan, včasih urico, včasih tudi 3. Ponoči spi od 8 ure do 6 ali 7 zjutraj. Ko bo pa v vrtcu se ji bo pa preveč dogajalo.
Danes sva začeli s homeopatskim zdravilom. 3 dni pije kroglico raztopljeno v vodi. Bomo videli.

Tašonka: lepo, da si me počakala, čeprav sem bila prepričana, da bom že občudovala Jureta na slikicah. Drži se. Mislim nate. Na vse vas doma.

Renan: luškan avtar. Prav počitniško navihan.

Lepo preživite to vročo nedeljo. Pip

Neposredna povezava do sporočila: 7087
15.7.2007 14:31:14   
tinkamiška
Hej Raškauser posted image

Sem vesela, da si se oglasila, v albumu(geslo je miska) je še več fotografij, sem celo na kakšniuser posted image . Glede občutka za fotografijo...zelo rada to počnem in sem včasih tako jezna, da nimam fotoaparata pri roki, ker vidim tako lep kader pa ga ne morem ovekovečit...

Kako ste se pa vi meli? Maš kakšno slikico? Kaj pa Debeli rtič, je kej pomagala tvoja pritožba? Kako ste???

Sem brala, da gre Sara v vrtec, tako zelo stiskam pesti za obe! Zelo veliko sem mislila na vas med dopustom...Aja vesela sem za avtouser posted image user posted image user posted image Ga je blo treba še kej popravljat?

Lepo se imejte in prilepi kakšno slikicouser posted image

Pozdravček in objem iz vroče Zabukovice

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7088
15.7.2007 14:33:01   
tinkamiška
Joj sem hotela na ZS pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oprosti moji zmedi, sploh ne vem kako mi je ratlo toleuser posted image

grem zdej malo dat glavo v zemljo, mi je tako nerodno...

tinkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7089
15.7.2007 14:33:07   
bobika
Tinka: joj kako krasne slikice!!!
Vidim, da ti je pouc prišel pravuser posted image Iza je prav fotogenična, ti pa jo vedno ob pravem trenutku dobiš.
Jaz pri Manci full težko naredim dober portret, ker ni sekunde pri miru.
Rija: morda pa prideva midve z Manco v Moravske v tej vročini. Atija hecam, da bi šel službeno kaj tja user posted image
Rahelca: še ti prilepi kakšno slikico iz vašega dopusta.
Bogi Nino, podobno se je lani zgodilo prijateljicini punčki, samo da ni bilo tako hudo. Tudi pri nas imamo en majhen aluminjast pokrov pri žlebu. Ga je Manca pohodila, ko je prvič bila bosa zuna. A na srečo ni nikoli tako fejst vroč. Sedaj se ga izogiba, ker ve, da je ajs.
Bom ti kar moj pouch dala, tačas, da ti ne naredim svojega.
Taši: ti si še v enem?

Mi smo se včeraj namakali v Ptujskih toplicah in je bilo super.
Bom zvečer kakšno slikico prilepila.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7090
15.7.2007 15:21:29   
Anonimen
Jaz sem še kar tu.user posted image Bomo videli, kaj bojo jutri v P rekli. Po 10. uri dopoldne moram it tja. So rekli, naj nič prezgodaj ne hodim.

Tinka, a avtosedež ste imeli s sabo ali so vam tudi to posodili tam?
Ful odbita fotka za avatar!user posted image Ostale fotke so pa itak fenomenalne!user posted image Ti kar zavidam ta talent.

Rija, evo, še enkat škoda, da smo tako daleč. Vama bi mi prišli z veseljem družbo delat.

Rahelca, držim pesti, da bojo zdravila pomagala, in da ne bo krize v vrtcu, da ostane zdrava!user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7091
15.7.2007 21:26:38   
renan
pozdravljene!

tinkamiška: glede Ize in tvojega talenta za fotkanje se pridružujem ostalim.user posted image

jaz sem pa danes tako žalostna, ker sva ostala sama in se z možem vidimo šele čez 2 tedna, da bo naslednji vikend lahko izkoristil za učenje. ko ga je vladimir iskal okrog hiše in klical tata, tata sem se skoraj razjokala..user posted image   edina pozitivna stvar je, da bova tukaj lažje prenesla toplotni val, ker v stanovanju temperatura ponavadi ne gre čez 25 stopinj.

rija: midva sva tu naslednji teden, edino na kavo te še ne morem povabiti, ker moram najprej scivilizirat stanovanje.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7092
15.7.2007 21:40:53   
lonja
Pa, Taši ti pa si neverjetna. Boš prišla v Guinessa...Drži se jutri na pregledu in mi javi, kaj je novega. Upam, da bom to veliko štručko kmalu lahko stisnila k sebi. Ajda je imela 4.700 g pri dveh mesecih.

Liju, enga lupčka in user posted image  za Ninota. Bogi revček. Upam, da se podplatki kmalu zacelijo, da bo lahko spet tekal okoli.

Rija, tudi nam je žal, ko ne stanujemo bližje skupaj. Smo bili danes na Bledu, pa v Bohinju. Na Bledu je bila v Zaki taka gužva, kot da bi kaj zastonj dajali. Se nam tudi ustavt ni dalo. Smo šli rajš na kremšnite.

Tinkamiška, prekrasne fotke. Hočeš rečt, da je to tak bolj neobljuden otok. U, to bi mi blo zihr full všeč. Mogoeč drugo leto. Za letos se pogovarjamo, da bi jo za prvonovembrske počitnice mahnili v Egipt, kjer bo takrat še fino toplo za kopat. Upam, da nam rata.

Renan, si pa full pridna, ko tkole delaš okoli hiše. Mene tudi ti čaka, pa ne vem, če sem glih talent za to. Enkrat sva z user posted image  posejala solato, ko bi jo morala pobrat, sva šla glih na morje in potem je bila solata meter visoka user posted image user posted image user posted image

Ja, za srečanje sem pa resno zadnjič mislila. Kaj menite, da bi se dobila prvi ali drug teden v septembru, seveda med vikendom. Je takrat še katera na dopustu? Mislim, da takrat enkrat Taši odhaja v Baško, ampak se bomo uskladili, a ne?

Nočko vsem, držim pestke za jutr Taši!!! 16.julij je lep datum, upam, da tudi zate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7093
15.7.2007 22:01:01   
rija
hojla curice....

midva pa se danes nisva šla kopat, ker je po spanju postal čisto smrkav, pa nisem vedela, naj ga vlečem v vodo ali ne. Mogoče bi bilo dobro, da ga prelufta user posted image
Skratka ves popoldan sva se hladila v stanovanju, žal nimamo take sreče kot renan in stare hiše z debelimi zidovi user posted image  in sva pač laufala klimo. Mogoče pa je revež smrklav tudi od teh klim: v avtu, doma, kamorkoli prideš....

Je pa naš mulček danes prvič namesto joka po spanju klical pol familije....user posted image  najprej nisem sploh skapirala, da se je zbudil....potem pa ATI, ATI....pa pridem do njega pa se reži: dedi, dedi, babi, babi....WTF? Kaj pa mami user posted image

Očitno sem vedno na dohvat ruke....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7094
15.7.2007 22:01:39   
rija
Sem pozabila: srečanje!

Mi smo na morju do 12. septembra.

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
15.7.2007 22:02:13   
Rahelca
Tašonka, jutri je res lep datum, naša sara bo stara točno leto in pol. kako hitro je šlo.... Jutri držim pesti. In javi, takoj ko boš lahko. Ali pa javi Tinki, pa nas bo ona osrečila z veselo novico...

Tinka: nič nisem huda. se zgodi. Sem se že jaz enkrat podpisala s pravim imenom. Itak nič ne skrivam. Je pa res, da me ve bolj poznate pod vsevdonimom.

V živalskem vrtu je bilo noro dobro. Sara je nora na koze. Nič drugega ji ni bilo všeč. Kupili smo ji tavelikega Nodija, za kozico pa žal nimamo prostorauser posted image .

Bobika: slikice bom pa prilepila takoj, ko bom uredila album. Me je že kar sram, ko toliko časa traja. Mogoče bom imela v službi več časauser posted image .

Lepo se mejte.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7096
15.7.2007 22:27:54   
Anonimen
Rahelca, točno, Sara je rojena takrat, ko bi morala biti Špela, samo ta frklja tud ni hotla it ven. Pišuka je v mojem bušiju luštno.user posted image

Če me bojo jutri dali rodit, bom takoj, ko bom lahko, sporočila Tinki, lonji in riji, njihove številke imam, potem pa tista, ki prva pride do RR, bo pač sporočila vam. Če me pa spet domov pošljejo, se bom pa sama oglasila, ko pridem do neta.user posted image

Srečanje - možek gre letos lahko šele drugi teden v septembru na dopust, 14 dni si ga bo pa vzel. Ves čas sigurno ne bomo na morju, nimamo pa pojma, kdaj bomo šli in za koliko časa, pa če bomo sploh šli. Je še prezgodaj o tem govorit. Si pa zelo želim priti na srečanje in ga ne bi rada zamudila. Upam, da se bomo uspele uskladit.

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7097
15.7.2007 22:46:19   
bobika
Babike pozdravljene!
Srečanje: tudi mi bi se radi udeležili tehga srečanja in upam, da bomo lahko. Nam edino zadnji vikend v septembru ne bo pasal, ker ima ati 30tko.

Sem naredila album. Si lahko pogledate, če vas zanima. Geslo pa kot vedno.
Nekaj jih pa dam kar sem.

Nahraniti moram vse svoje živali user posted image
Bina
user posted image
in ovčke
user posted image

Hladila sem se v bazenčku
user posted image
in vodnjaku
user posted image

user posted image

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7098
15.7.2007 22:54:42   
liju
Alo!
Malo da se vam javim in vam poročam kako je naš polžek.
Večinoma je bil na vseh štirih, pa tudi hodil je malo, vandar počasi in oporo- mojo roko. Drugače se kar vredu drži, le tečka rata na momente in ipičari, pa sam ne ve kaj bi rad.user posted image user posted image Občutka nimam da bi ga kaj ekstra bolelo, hvala bogu. Mu je pa danes iz desne nogice, kjer mu ni rabla m.s. odstranit kože, zdrsnila obveza in sem morala odvit, ter ponovno skupaj naredit. Tudi to nogico je imel v enem samem mehurju in bo sigurno morala jutri še tukaj dol vlečt.user posted image user posted image user posted image  Ima pa fajn podloženo in ga res ničkaj ne boli.

Hvala vam babike, da mislite na najuuser posted image user posted image . Mi full veliko pomeni!

Taši, ti pa le pojdi že enkrat.

Nič, grem pod tuš in spat, sem že pri onih tazgornjihuser posted image !

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
16.7.2007 8:49:14   
Rahelca
Jutro, najprej ena slikica z morja. In edina. Sem čisto pozabila slikati. Itak!
http://static.album.email.si/5/1/331151/fXmjmyJFfRJ2ISfcW-ugz.jpg 

Tašonka: kje si?
Bobika: kako luškane slikice!! A imate ovčke doma? Manca je prav cortkana.

Grem malo delat. Se še oglasim. Lp

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.7.2007 9:13:08 >

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?