fiona apple
|
Hoj, jaz sem v mislih s Taši, ker mislim da je nekje pred porodno oz bolj verjetno, da če je zjutraj imela pregled, da je že v porodni. Čeprav jaz sem kar nekaj časa čakala, da so začeli migat -Ob 11 dopoldne pregled, potem te pošljejo v porodni blok (britje, klistir, tuš, pa čakanje, da se sprosti kaka porodna soba, ker valda so imele porodnice s popadki, ki so prihajale prednost pred mano, ker si brez popadkov in čakaš na sprožitev... Taši drži se! Lepe slikice oz. otročki, ki slikice krasijo, jaz sploh ne morem verjeti, da imamo že take velike pobaline. Včeraj sem bila v H&M, skupaj z mamo in . Jaz nakupujem in šarim po obešalnikih, pa slišim mamo, ko mojemu razlaga : Ubogi Matjaž, ti boš imel pa dve iste. Pogledam Elo in res dela isto kot jaz. Z obešalnika stika majčke, se dela da gleda cene in št..., zlaga majčke nazaj... Prodajalke so jo samo gledale, niso mogle verjet, da mali froc kaj takega počne. Ja to so pa punčke in šoping... Jaz to pišem po obrokih in to že toliko časa, da je Taši verjetno že rodila. Dajmo Taši... Aja Naša Ela sedaj na veliko uprablja besedo PUSTI. Nič ji ne smem pomagat, vse mi vleče iz rok in vpije pusti. Zadnjič mi je zvečer, ko sva šli spat donelo v glavi puti, pusti... In jaz na glas rečem moji že na 3/4 speči deklici O ti pusti pusti. Ela se vstane, ko raketa, totalno budna in se zadere: Kaj pusti? Ej pa to ne moreš verjet- ti mali čist ampak res čist vse registrirajo, razumejo pa itak mnogo več kot si mislimo. Jaz sem tudi za srečanje septembra. Ela je ful sramežljiva, če ljudi ne pozna, je tiho kot miška. No, pa tudi v znani družbi je razmeroma miren otrok. Kaki so pa vaši malčki. Imajo kaj strahu pred neznanci, koliko časa rabijo, da se vklopijo v družbo, ki je ne poznajo.? Jaz šibam po malo, lp Petra
|