|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
18.7.2007 15:14:40   
Rahelca
Renan: ti se kar doma drži. Tudi mi smo rajši doma, kot zunaj na vročini.
vem, da so cene nepremičnin v ZG zelo visoke, saj je oče prejšnji mesec kupil stanovanje, in dal zanj celo premoženje. Itak.

Kaj je s Tašonko!!! Ful mislim nanjo.
Kje ste vse? Se hladite, a ne? Meni je pa vroče user posted image . LPR

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
18.7.2007 15:23:13   
fiona apple
Hoj,
jaz sem v mislih s Taši, ker mislim da je nekje pred porodno oz bolj verjetno, da če je zjutraj imela pregled, da je že v porodni. Čeprav jaz sem kar nekaj časa čakala, da so začeli migat -Ob 11 dopoldne pregled, potem te pošljejo v porodni blok (britje, klistir, tuš, pa čakanje, da se sprosti kaka porodna soba, ker valda so imele porodnice s popadki, ki so prihajale prednost pred mano, ker si brez popadkov in čakaš na sprožitev...

Taši drži se!

Lepe slikice oz. otročki, ki slikice krasijo, jaz sploh ne morem verjeti, da imamo že take velike pobaline.

Včeraj sem bila v H&M, skupaj z mamo in user posted image . Jaz nakupujem in šarim po obešalnikih, pa slišim mamo, ko mojemu razlaga : Ubogi Matjaž, ti boš imel pa dve iste. Pogledam Elo in res dela isto kot jaz. Z obešalnika stika majčke, se dela da gleda cene in št..., zlaga majčke nazaj... Prodajalke so jo samo gledale, niso mogle verjet, da mali froc kaj takega počne. Ja to so pa punčke in šoping...

Jaz to pišem po obrokih in to že toliko časa, da je Taši verjetno že rodila. Dajmo Taši...

Aja Naša Ela sedaj na veliko uprablja besedo PUSTI. Nič ji ne smem pomagat, vse mi vleče iz rok in vpije pusti. Zadnjič mi je zvečer, ko sva šli spat donelo v glavi puti, pusti... In jaz na glas rečem moji že na 3/4 speči deklici O ti pusti pusti. Ela se vstane, ko raketa, totalno budna in se zadere: Kaj pusti?
Ej pa to ne moreš verjet- ti mali čist ampak res čist vse registrirajo, razumejo pa itak mnogo več kot si mislimo.

Jaz sem tudi za srečanje septembra.

Ela je ful sramežljiva, če ljudi ne pozna, je tiho kot miška. No, pa tudi v znani družbi je razmeroma miren otrok. Kaki so pa vaši malčki. Imajo kaj strahu pred neznanci, koliko časa rabijo, da se vklopijo v družbo, ki je ne poznajo.?

Jaz šibam po malo,
lp Petra

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
18.7.2007 15:47:55   
Anonimen
renan, bodi vesela, da nisi v ZG - je 40°C napovedanih za petek in se to se nadaljuje cez vikend.

Cakam Tasi .. user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7153
18.7.2007 16:40:43   
Kornelija
Taši mislim nate in na tvojega korenjaka Juretauser posted image user posted image user posted image user posted image

Deklice vam pa prerokujem, da vas kmalu v bodočnosti čaka ohladitevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
18.7.2007 20:26:11   
Anonimen
Taši je rodila ob 18:57! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7155
18.7.2007 20:39:58   
lonja
Ja, Taši je sporočila, da se je ob 18.57 rodil falotek Jure, ki ima 4550 g, 56 cm in obseg glavice 38.

Baje, da so revco kar namučili, upam, da ni bilo prehudo! Veselo cartanje jim želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
18.7.2007 20:44:40   
meta22
bravo tašonka za takega dedca!!!!! upam, da je z vama vse v redu in da se že veselo cartate.

lp
meta

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7157
18.7.2007 20:52:54   
alenkica
Bravo, Taši! Za takega korenjaka. Zdaj pa ima parček.

Samo da je vse v redu z njima.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7158
18.7.2007 20:56:54   
renan
Bravo tašonka! jure je pa res pravi martin krpan!user posted image

ribicaRR: vem, da je v zg pravi pekel, ker se žal moj mož tam kuha.user posted image

fiona apple: vladimir je tudi na začetku sramežljiv, ko sreča koga neznanega, ampak to traja le kratek čas. potem je pa pravi divjak in si ljudi kar prilasti. vzame jim roko in jih vleče s sabo.user posted image tudi jaz sem včasih presenečena, koliko stvari razume. ampak on še ne pove prav dosti..

joj ta vročina bo trajala še vse do nedelje, pravijo. naš termometer je pa že na 26. do takrat bo ravno na 30 pristal.user posted image

< Sporočilo je popravil renan -- 18.7.2007 20:57:14 >

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
18.7.2007 21:06:28   
bobika
Taši!
Čestitke vsej tvoji družinici! Veliko cartanja!

Si se morala pa res matrati, da si takega ogromnega fantka spravila na svet.
Najhuje si prestala in končno te ne bo več ovirala tvoja limuzina user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
18.7.2007 21:19:29   
ajdaN
O TAŠI čestitke za korenjakauser posted image ! Vse naj naj družinici!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
18.7.2007 21:26:27   
Kornelija
Taši čestitam tebi in tvojemu možu za tako krepkega fantka in seveda tudi mali princeski Špeli, ki je dobila bratca Jureta s katerim bo lahko že čez nekaj časa uganjala "vragolije" user posted image user posted image user posted image
In seveda čim hitrejše okrevanje pogumni mamici, takšnega velikana roditi pa sigurno ni mala malicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
18.7.2007 21:32:47   
tinkamiška
Taši draga, čestitke še tukaj, pa seveda atiju in Špeli tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej je pa za vami...končno! Lepo se cartajte in vse lepo vam želimo!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
19.7.2007 8:01:37   
ajdaN
Morgen!

No Taši je dons vrjetn že pozabila kako je blo hudouser posted image . Ali pa vsaj napol. Upam!

Jaz sem že pofruštkala, mulčka še spita, potem pa za hišo v senčko.

Lovro je včeraj 2x doživel pravi histeričen napaduser posted image . Smo šli v Müllerja, sva mu kupila Bruderjev tovornjak (njak) in bager (gagi). In se peljemo v avtu do prababice, drži mulc tisto škatlo v naročju in se reži pa gleda, pa prijema... Ves zadovoljen! Pridemo na obiske, ga damo ven iz avta, škatla ostane notr... MAl da se ni po tleh metal, krokodilje solze so kar lile... No ko je v hiši zagledal skledo s sadjem se je umiriluser posted image .

Doma pa ponovi vajo - seveda mu škatlo razpakiram, se mal igra, potem pa rečem pod tuš, zagrab v eno roko njak, v drugo gagi pa smo šli. Slečt mi ga je še ratal, ko sem ga pa v banjo dala brez njak in gagi je bil pa user posted image . Od histerije je komaj do sape prišeluser posted image !

No zaključek je bil takleuser posted image :

user posted image

Drugač naš mulči pretiranega strahu pred neznanci nima, malo mu je sicer nerodno (par minutk) potem pa vse nadoknadi. Podobno kot pri vas Renanuser posted image

Ponoči me je uspel fino shladit dnevnouser posted image , pa tašča bo skuhalauser posted image , tako da bo kakšna stopinja manj popoldne. Upam, da tole kmal mine, men je že čist dovolj! Da crkneš!

No uživajte v temle vročem dnevu!

Aja pa par slikic je še v albumu če katero zanima. Geslo: loli

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7164
19.7.2007 8:14:17   
pikica*
Tašonka čestitke za Juretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Bom bolj kratka, ker se mi tud tipkat več ne da.

Fiona, naša Zoja je kar se tiče odprtosti do tujih ljudi načeloma neproblematična, res pa je, da rabi nekaj časa, da zalaufa. Najprej se drži bolj blizu naju, potem pa gre. Seveda je pa odvisno od tega kakšni ljudje so okrog nje. Ne mara bolj agresivnih in takšnih, ki rinejo vanjo (po mamiciuser posted image ). Izpade trme imamo pa tudi pri nas, ampak jih zaenkrat še nekako krotimo.

Renan, ja v LJ se spravljava kupit stanovanje. V planu imava odkup tega, kjer živimo zdaj. Ampak cene res ubijajo. Samo, ni druge variante. Če tege ne narediva zdaj, bodo cene še precej višje. Že tako sva ga usekala mimo, ker nisva bolj potečnarila za odkup dve leti nazaj. Na ta način sva izgubila vsaj 5mio naših starih sitkovuser posted image . Ne vem kam bodo šle te ceneuser posted image . Sva razmišljala že o selitvi ven iz LJ (ker nobeden od naju ni navezan nanjo, poleg tega sva pa oba "priseljenca" in bi šla raje živet v kak manjši kraj), ampak nima smisla. Vsi bližnji kraji so enako dragi, kam dlje se pa zaradi služb ne bi selila. In sva tako zapečatena tukaj.

Punce, če ima katera kak pameten nasvet glede modrcev. Jaz že resno obupujem, ker nikjer ne najdem nič primernega. Res ne vem, a jih delajo samo za punce, ki so ploh, al kaj? Če ima katera kak nasvet katera firma je ok in kam naj grem pogledat, bom zelo vesela. Aja, pa za kopalke velja enako. En živ obup.

No pa nisem bila tako zelo kratkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7165
19.7.2007 8:14:25   
lifcsi
Tašonkauser posted image čestitke za Jureta tudi od nas.

V tej vročini se mi možgani kisajo, saj ne vem več o čem ste pisale. Neznanci - Tara jih ne šljivi pretirano, na začetku je res malo zadržana, a kasneje gre in počne po svoje.

Berem, da imajo vaši sončki vsi radi babice, saj Tara ju tudi ima, a na distanci, ne pernese, da bi jo katera babica merkalauser posted image .

Toliko zaenkat, zvečer bom še malo poškilila, če se kaj dogaja.

Livija

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
19.7.2007 8:28:07   
dali30
Hoj vsem skupaj.

Rahelca nisem še imela rojstno dan-12.08. bomo imeli okroglo 30!Malo me je kar groza ampak saj bo.
Taši čestitke za takega korenjaka user posted image user posted image user posted image

Sedaj bom pa probala slikico prilepit če mi bo ratalo.Drugače je pa tako vroče da smo samo v bazenčku in nikjer drugje.
Lp

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
19.7.2007 8:36:38   
Rahelca
Tašonka čestitke tebi, očiju Juretu in seveda Špeli.
Lepo se cartajte. In se imejte radi.
Tašonka, upam, da nisi preveč trpela. Javi se ko boš lahko.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
19.7.2007 8:49:34   
nemsis
Tašonka čestitke za takšnega korenjaka.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
19.7.2007 8:53:47   
dali30
Enostavno mi ne rata poslati slike-bom še enkrat probala.user posted image user posted image

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 7170
19.7.2007 9:16:52   
srečica
Taši, čestitke še iz naše strani. user posted image user posted image user posted image . Bravo za takega korenjaka.
Drži se.

Naš Anže je tudina začetku malo zadržan potem pa kot vaši vse nadoknadi. Reglja kot prava reglja.

Ajda pogledala sem slikice - super so.

Lepo se imejte,

Darja

Neposredna povezava do sporočila: 7171
19.7.2007 9:17:14   
Rahelca

Pošiljam vam slikico Tijane. Me je Dali30 prosila.
Joj, kako je luškana. In velika punca. Zelo odraslo deluje.

Uživajte.
Danes sem tečna, dovolj imam že vročine.
Včeraj je moj dragi šel po Saro v vrtec in jo je našel jokajočo v posteljici, z mokro majčko, hlačkami in nogavičkami. Ter mokrimi lasmi. In danes že kiha in ima smrkav nos. Ne moreš verjet.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
19.7.2007 9:52:13   
rija
TAŠI: ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jurček je skoraj enkrat tak težek kot je bil moj, pa 9 cm večji user posted image  upam, da te le nso pretirano namatraliuser posted image

Neznanci: naš se res ne boji skoraj nikogar, je pa postal prvo minutko malce zadržan, potem pa gre.

Vročina: za **** user posted image

Ponoči sva uspela ohladit na 25,5 zvečer pa je bilo celih 29,2 v spalniciuser posted image user posted image  
Se danes selimo nadstropje niže in si bomo uredili hladnejšo spalnicouser posted image  Sicer sva pa cel dan noter, edino popoldan se greva malo igrat v en nakupovalni center, kjer imajo fina igrala in ponavadi nikogar ni user posted image

Zdaj pa grem poklicat v sosednjo oštarijo, da vidim, kaj bomo imeli danes za kosilouser posted image user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
19.7.2007 9:54:00   
Rahelca
Tudi meni prej ni uspelo. Pa ne vem zakaj.
Dali, še enkrat mi pošlji v normalni velikosti.
Do sedaj mi je kar uspevalo, zdaj pa nekaj štekauser posted image .
Pa tako luškana slikica. LP 

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7174
19.7.2007 10:51:12   
Rahelca
  user posted image
Mogoče bo pa sedaj šlo. Tole je Tijana. Od Dali30.

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 19.7.2007 10:55:47 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?