tinkamiška
|
Hoj Čakam kdaj bo Taši kej javila... Sem brala za nazaj in si vsega nisem zapomnila Vesela sem, da si se oglasila Kornelija in močno stiskam pestke, da je najhujše za tabo...Moja mami je tudi imela raka in so ji odstranili kar precejšen del mat. vratu in še del črevesja. Vsi smo bili šokorani in prestrašen in še huje je bilo mami...je rabila nekaj časa, da je prišla nazaj k sebi in spremenila(kolikor se da) način življenja, predvsem, pa se je začela posvečati sebi in se ne obremnejevati s stvarmi, ki so nepomembne...Zdej hodi vsake tri mesece na kontrolo in vsakič smo veseli, ko pove, da je vse vredu. Vedno bo del strahu v njej...ampak spremenila se je na boljše in mogoče se je to moralo zgoditi, da je lahko dosegla več miru v sebi...in zelo si želim, da bi bila tudi ti kmalu bolj mirna in res ti želim, da se nebi vse skupaj ponovilo Lušne slikice, vse, ki ste jih prilepile Tudi Ize in Špele sem se razveselila, saj slikic še nisem videla Rija, stiskam pestke za Tilove izvide. Super vas je blo brat, ampak bi morala it lepo po vrsti, da bi lahko odgovarjala, upam, da ne boste zamerile, ker nimam časa zdej tega počet Bi vam rada napisala kako smo se meli. FINOFAJN! Začelo se je bolj klaverno, ker so oznanili zamudo letala, ko smo ravno odhajali v brezcarinski prostor potem pa še enkrat najavili zamudo, tako, da smo čakali v tisti čakalnici 2,5 ure in poleg tega so imela zamudo še druga letala in je bilo polno ljudi, nipč prostora za sedet in vroče za crknt. Še dobro, da imajo tam eno trgovino, da smo z Izo lahko vsake toliko pregledali vse police, dokler ni postala tako sitna, ker je bila utrijena, da je v pouchu recvica zaspala. Zbudila se je šele na letalu, preden smo vzleteli in vsa navdušena kričala(meta22, sploh te ni treba skrbet ). Celo pot sem poslučala njene navdučene krike: blak!(oblak), mleka(smreka), auto, njak(tovornjak), otok,...vse kar je znala in se sproti naučila, malo je blo treba it tudi na sprehod po letalu in z veseljam je pojedla bogi sendvič ki so nam ga postregli Tudi z avtobusom se je blo super vozit in vsa navdušena je kričala morje, ladi(ladja). Hotel je bil super, kljub temu, da je imel le tri zvezdice, presenetili so nas z ot. postlco, čeprav je pisalo, da je ni. Klima je delala 24/ur na dan, čeprav T zunaj ni presegla 36 stopinj. Največkrat je bila okoli 30-32, ponoči pa 22. Ravno prav V morje je šla do ritke, z mano pa potem tudi do vratu(sem jo imela v naročju). Zakon je bila mivka. Za dva dni smo si sposodili tudi avto in raziskali otok, našli samotne plažice, kjer smo bili nagci, čeprav tudi na ostaluih šplažah ni veliko ljudi. Res divji otok, po našem okusu Predzadnji dan pa je Iza že dobila domotožje in začela govorit, da bi šla "mou" in klicat Nodija in babi in dedi... Let nazaj je bil pa adrenalinski. Zaspala je takoj, ko smo vzleteli in prespala pristanek in vzlet na Mikonosu, potem je bila pa akcija, v Sloveniji pa smo šli čez smotane oblake in nas je metalo kot v kakšnem filmu, moram priznat, da mi je srce zelo bilo pa sem se morala smejat, ker je Iza vsake toliko dobila debele učke, pa da ne bi bila še bolj prestrašena...ampak smo preživeli Tako sem se razpisla, smo toliko doživeli in Iza je zapeljala vsa srca(hotelirja, njegove partnerke, lastnika najine priljubljene taverne, posojevalca avtobmobilov...) nasploh imajo na tem otoku grozno radi otroke in nič ne gledajo grdo, če jih zagrabi hudiček in delajo zmedo, kričijo in zganjajo trmo...mislim, da bomo še šli nazaj Pupike, Taši se je javila, so jo poslali nazaj domov, je vse vredu, bo pa sama napisala kako in kaj. Slikic imam za dva albuma, sem jih že prenesla na PC, pa moram zdej še album nardit in potem kakšno še sem prilepim. Jst bi mela kako geslo od vaših albumov, ki ste jih nardile na novo Se še kaj oglasim in javim, ko bo album narejen Tinka